Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay bunu cok begendim kayinbabana selamlar::)))

Çay yaparken, önce demliğe 3 kaşık çay atar üstüne bir çaybardağı su koyar, altına da suyunu koyar ocağa yerleştiririm.Akşam yemek yaparken gene aynı şekilde işe başladım.Yemek bitti, çay faslına geçerken ev sahibi geldi, posta kutusunun anahtarını vermek için.Adam o kadar uzun yoldan gelmiş, ben de yaranmışlık yapacağım ya zorla çekeleye çekeleye adamı çay için eve davet ettim.Eşimde benim çok lezzetli çay pişirdiğimi anlatıp durdu.(Sanki portakallı ördek, çay işte)Neyse gerine gerine mutfağa girdim, dünyanın en lezzetli çayını bardaklara dökerken bir baktımki çay safi sudan oluşmuş.Benim mongol kafam demliğe çay atmamış, ama demlik içindeki suyun içinde çay var sanıp bir güzel de demlemiş, oldu mu bana iki adam yıkanmalık su ! Mutfaktan çıkamayınca eşim geldi,bardaklardaki suyu görünce kıkır kıkır gülmeye başladı."Tavşan kanı mübarek, çaya geeel çaya , aman bana demli koyma" diye dalga geçiyor.Poşet çayı soktum fincana, üzerine de su, sonra çıkardım poşet çayı verdim ev sahibine.Adam da beyefendiliğinden olsa gerek "gerçekten de söylediğiniz kadarmış, harikaymış, elinize sağlık" diye diye içti.

Ha bir keresinde de mercimek çorbası yapıp içine mercimek atmamışlığım vardı.İçinde patates, soğan, havuç var, pişirdim, blendırdan geçirdim, üstüne nane falan yaktım, masaya koydum.Önce eşim tattı."Hayatım, havuç çorbası yapmışsın, bu durumda ailecek bugs bunny oluyoruz galiba" demişti.Allahım bir içtim safi havuç! Tencerenin dibine baktım mercimek yok, tabakta yok, ee nerde bu mercimek? Tabii ki buzdolabının üzerinde paketi açılmamış halde duruyor

Özetle çok pis çay koymadan çay, mercimek koymadan mercimek çorbası yaparım.Arz ederim.

elinde poje çantası gibi bi rulo çanta var ben soruyorum o elindeki ney

cevap..ney

ben yine o ney

cevap..ney

ya elindeki ney işte diyorum

cevap..ney ney

artık iyice sinirlendim o elindeki ney diyorum sana

cevap..ya işte diyorum ya neey sonunda çıkartıp gösteriyor... ney işte ney (müzik aleti)

sana bişe diyim mi bende ney diye okumaktan bıkmıştım neyin müzik aleti olduğunu okuyunca kendimi pek cahil hissettim valla

ama doğru üşüyenler giyerr

bizde yeni evliyiz 1 yıllık falan,ben o zamanlar yüzme bilmiyorum havuza gittik kaynım,eltim,kayınvalidem,kayınpederim.eşimde bana yüzme öğretmeye çalışıyor.belimden tuttu suda o yüzdürüyor , bir yandanda ayaklarını kurbağa gibi çırp diyo bana ,sonra bıraktı beni hadi sen dene şimdi kendin dedi.bende korkuyorum ayaklarım yere değmediği zaman boğulcam zannediyorum suya bırakmaya çalışıyorum kendimi yok ayaklarımı kaldıramıyorum havaya tam o sırada eşime ama arka ayaklarım kalkmıyo dedim.eşimde hayatım sen köpekmisin arka ayakların kalkmıyor dedi yanımızda olan kaynım,eltim kayınpederim falan onlarda duydu nasıl gülüyolar o gün bugündür ne zaman denize gitsek arka ayaklarım akıllarına gelir

bir gün eltimin dayısı kalp krizi geçirmiş bütün sülale aramış geçmiş olsun diye dedim bende arayayım bari.
aradım neyse eltim benden büyük abla diyorum ona(seside değişik geliyor telefonda dedim heralde üzüntüden falandır).dilek abla dayın kalp krizi geçirmiş çok üzüldüm geçmiş olsun dedim.neeeeee dayım kalp krizi mi geçirmişş diye çığlık attı, ben o çığlıktan anladım yanlış dilek ablayı aradığımı.meğerse annemlerin mahalledeki dilek ablayı aramışım.ayy dedim kusura bakma yanlış oldu.bebeği olmuştu onunda bu arada kızın olmuş hayırlı uğurlu olsun dedim,allah analı babalı büyütsün diyeceğme oda çakmadı allahtan sanki araba,ev almış gibi hayırlı uğurlu olsun dedim[/FONT][/COLOR]

gece saat 12 civarı,ben uyukluyorum,eşim de komiklik yapıyo beni gülürecek...neyse ben gülüyorum,ben güldükçe o güldürüyo...beni tuttumu gülme krizi gecenin yarısı.ama öyle böyle değil bağıra bağıra gülüyorum.adam şaşırdı,sus diyo komşular duycak,o susturmaya çalıştıkça daha çok gülüyorum.neyse sakinleşir gibi oldum bi ara,hala kendime inanamıyorum,ufo vardı evde ısıtcı,çalışmaya başlayınca ses çıkartır tırrrrrrt diye,ne alaka ufo çalıştı o arada,ben tekrar başladım gülmeye ama,koyverdim kendimi,aaa nasıl ses çıkartıyo diye deli gibi gülüyorum.en komiği bi ara eşimin yüzüne baktım,beti benzi atmış gayet ciddi canım kendine gel diyo ama gerçekten kendimde değilim,noolur diyorum beni susturmaya çalışma çok komik oluyosun.neyse gerçekten aklımı kaçırmaya başladığımı düşünürken ben sakinleştim.eşimde beni neredeyse acile götüreceğini itiraf etti.arada sıkışınca bazen basıyorum kahkahayı,bizimkinde çıt yok...çattık diyodur heralde

ben uykumda çok konuşurum ayrıca uyurgezerim..bi gece herkes uyumuşken evin telefonu çaldı.bende sanki uyurken aklı çok başında biriymişim gibi telefona koşmuşum ama hatırlamıyorum bile. neyse bizim dükkanın alarmı vardı dükkanda kameranın önünden biri geçince evi arıyordu otomatikman. telefon alarmdan geliyo ama dükkana fare girmiş onun içinmiş onuda sonrdan öğrendik. o sırada telaşlanan ev halkı salona koştu kim arıyomuş diye.bende ki cevap " birine tecavüz etmişler onu haber veriyolarmış" annem çığlık atıyo babam kime tecavüz etmişler diye soruyo telaşla.ablamlar yorum yapıyo derken ben uyanıyorum ve ne konuşuyosunuz ya ne tecavüzü dükkanın alarmı hırsız girmiş bişey yok deyip odama geçip uyuyorum bu nasıl bi akıl anlamıyorum.uyanınca alarm olduğunu hatırlayan ben o şaşkınlıkla neler neler diyorum bir bilseniz

çok komik ya valla bizimki olsa napardı acaba

çok iyi ya aynı erkek kardeşim gibisin..

bu kahkaha krizlerine bende çok girerim özellikle geceleri zavallı nişanlım komşular duyup yanlış anlayacak diye ışıkları söndürüyor sanki karanlıkta yanlış anlaşılmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…