Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok iyi bu

:86::86::86::86::86:

süpersiniz süper...................

Son düzenleme:
bu kahkaha krizlerine bende çok girerim özellikle geceleri zavallı nişanlım komşular duyup yanlış anlayacak diye ışıkları söndürüyor sanki karanlıkta yanlış anlaşılmayacak

bende öyle hatta çoğu zaman gülerken ağlamaya başlıyorum,sinirlerim boşalıyo heralde ancak öyle susuyorum.yazık kocama adam bir deliyle evlendim diyodur heralde....

Son düzenleyen: Moderatör:
bende öyle hatta çoğu zaman gülerken ağlamaya başlıyorum,sinirlerim boşalıyo heralde ancak öyle susuyorum.yazık kocama adam bir deliyle evlendim diyodur heralde....

seninki en azından evlendim diyor, benim ki bu deliyi alsam mı diyor

aaayyyyy çok güldümmm

winstonlight kullanıcısından alıntı
Çay yaparken, önce demliğe 3 kaşık çay atar üstüne bir çaybardağı su koyar, altına da suyunu koyar ocağa yerleştiririm.Akşam yemek yaparken gene aynı şekilde işe başladım.yemek bitti, çay faslına geçerken ev sahibi geldi, posta kutusunun anahtarını vermek için.Adam o kadar uzun yoldan gelmiş, ben de yaranmışlık yapacağım ya zorla çekeleye çekeleye adamı çay için eve davet ettim.Eşimde benim çok lezzetli çay pişirdiğimi anlatıp durdu.(Sanki portakallı ördek, çay işte)Neyse gerine gerine mutfağa girdim, dünyanın en lezzetli çayını bardaklara dökerken bir baktımki çay safi sudan oluşmuş.Benim mongol kafam demliğe çay atmamış, ama demlik içindeki suyun içinde çay var sanıp bir güzel de demlemiş, oldu mu bana iki adam yıkanmalık su ! Mutfaktan çıkamayınca eşim geldi,bardaklardaki suyu görünce kıkır kıkır gülmeye başladı."Tavşan kanı mübarek, çaya geeel çaya , aman bana demli koyma" diye dalga geçiyor.Poşet çayı soktum fincana, üzerine de su, sonra çıkardım poşet çayı verdim ev sahibine.Adam da beyefendiliğinden olsa gerek "gerçekten de söylediğiniz kadarmış, harikaymış, elinize sağlık" diye diye içti.

Ha bir keresinde de mercimek çorbası yapıp içine mercimek atmamışlığım vardı.İçinde patates, soğan, havuç var, pişirdim, blendırdan geçirdim, üstüne nane falan yaktım, masaya koydum.Önce eşim tattı."Hayatım, havuç çorbası yapmışsın, bu durumda ailecek bugs bunny oluyoruz galiba" demişti.Allahım bir içtim safi havuç! Tencerenin dibine baktım mercimek yok, tabakta yok, ee nerde bu mercimek? Tabii ki buzdolabının üzerinde paketi açılmamış halde duruyor

Özetle çok pis çay koymadan çay, mercimek koymadan mercimek çorbası yaparım.Arz ederim.

güldüm buna baya ama ben çayın güzel olması için yapılma kısmına takıldım anlmadım şimdi çayın otunu atıp üstüne bi çay bardağı suyla direk mi pişiriyosunuz yani demlemeden?

pazarlama dersim için reklam videosu çekmem lazım sevdiceğimle oturup düşünmüşüz ve sonunda söktür git marka detarjan reklamı çekmeye karar vermişiz ve fakat makinayı sabitlemek için tripodumuz yok diye düştük yazıcıoğlunun ortasına
bütün elektronik ıvır zıvırın içine dalıp dalıp tripod soruyoruz ama açım ve tuvaletim gelmiş huysuz haldeyim
en son girdiğimiz dükkandaki satıcı kır saçlı eski hippilerden bozma bi adam
tripodu getirdi ama örümcek kadar bi şey
anlatıyo bi yandan da yok yani o olmaz napalım el kadar ayağı?
döndüm sevgilime tamam ama uzun ayaklı olması lazım banyoda film çekicez ya biz dedim
adamın gözler yerinden fırladı tabi sevgiliminde
kızardı bozardı baya bi garibim
nice sonra detarjan reklamı çıktı ağzımdan ama artık çok geçti
adamın kafasının üstündeki düşünce baloncuğunda ikimiz küvette çıplak resmedilmiştik bi kere...
bastırılmış bi ağız dolusu kahkahayla terk ettik orayı

Son düzenleme:
@Barro,

Yok, çayın altına önce su koyuyorum aynı zamanda 3 kaşık çayı demliğe atıp bir çay bardağı kadar su koyuyorum.Demlenme faslına kadar çay su ile yumuşuyor, güzel bir koku falan yayıyor.Sonra normal su çekip demleyip, mum ışığı tabir edilen ısıda demleme işlemine geçiyorum.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar yine ben bi sabah okul yok ablamla beraber peynir zeytin ekmek almak için markete gittik dönüşte ablamla konuşurken bişeye çarptım afedersiniz çok özdilerim yanlıkla oldu pardon utancımdan bakmıyorum bile ablam çatlıcak gülmekten dedim adama bişey oldu heralde kafamı kaldırmamla annecim deyip korkmamsa çok fenaydı kaç kişi beni affedin diye telefon direğinine yalvarmıştır:26::26:

kızlar bu benim değilde eşimin başına gelmiş bekarken

evde yatıyorlarmış gece eşim abisiyle aynı odada yatıyor,kayınvalidem kayınpederim yatak odalarında.eşim, uyuyorum bir baktım benim telefon çalıyor arayan "annem" yazıyor şaşırdım uyku sersemi yanlış mı görüyorum acaba ben nerdeyim evde değilmiyim diye düşünmüş.açmış telefonu :60konuşmaları aynen yazıyorum

-oğlum evden tıkırtılar geliyor bi bak hırsız mı girmiş eve
-anne sen nerdesin
-evdeyim
-babam nerde
-yanımda yatıyor
-onu niye uyandırmıyon yada abimi niye aramıyon beni arıyon
-onlar gölgelerinden korkuyuyolar sen daha gözü karasın bi bakıver
-yani beni feda ediyosun onlar ödlek diye tamam bakıyorum

eşim yataktan çıkıp bakmış heryere ama kimse yokk sonra annesine fırça tabii halaa güleriz andıkça

Merhaba kızlar bu topiğe ilk defa geldim.iyiki gelmişim sabah sabah iyi güldüm..benimde başıma çok komik olaylar geldi ama ilk önce ablamın eşinin başına geleni yazmak istiyorum...
Ablamın eşi sabah uyuyo..... Kardeşinin küçük 3 yaşında kızı var.....ablam kakmış kahvaltı hazırlamaya küçük kız doğru odaya amcasını çok seviyo....girmiş yatağın içine...bi süre sonra uyanmış ki ne görsün... Kız yapışmış adamın memesine emmeye çalışıyo:)))))))))

Ay kızlar süpper birtopik olmuş. eeee bende anlatayım rezil oluşumu dimi yanii

sevgilimle yani eşimle çıktığımız dönemlerde bolcana geziyoduk aşkımında askere gitme dönemi. Tabi bende gitmeden önce son bir kez daha buluşalım dedim. Nersi neresi olsun derken ist. en romantik aşk kokan sahiline gidelim dedik. Üskadar beşiktaş vapuru ile geçiş yapmak için bindik. Sevgilimde yaa aşkım biliyormusun bu gece sen vapurdan denize düşüyordun bende seni kurtarmaya geliyodum.. Ayyyyyyy demez olaydı

Üsküdar sahilnde yürüyoruz aman allahım hava güzel ortam şahane bir baktım eşim üstüne kuç sı... Aman Allahım gülim mi napiim bilemedim beni tutabilene aşk olsun zavallı o da kıpkırmızı oldu tabeeeeee:26: Sonracığıma akıllı şaziye yani ben ayyy acnım ya gel sahil taşlarına doğru inelimde su ile yıkayaım ( yakınlarda büfede yok) neyse tam indik o eğildi paçasını temizliyordu bende yardımcı olim dedim anaaaaaaaaaaaaam uiiiişşşşşşş tak denize hooooop düştüm
Aman zavallı ben bir kaklıtım yeni aldığım son trend pardesum ketendi tabi beyaz pantolanda altta giymişim yepyeşi oldum resmen kızlar çim adam gibi oldum neyse üstümü çıkartmaya çalışıyo gidim sana kıyafet alim diyo ama yok kalabalık ortam utanırım beyaz pantolnda yeşilimsi hal adı SONRASI DAHA REZİL BİR BAKTIMKİ PANTOLON ORTASI YIRTILMIŞ :18: Hala o pantolonu saklarım ve hala güleriz o reziiiil güneeeee

küçük kaynım askerliğini şırnakta yaptı ve kayınvalidem askere gittiğinden beri hergün ağladı başına bişey gelirse diye.neyse kaynım askerden izine gelcek ben,eşim büyük kaynım,kayınpederim,eltim falan hepimiz biliyoruz geleceğini,bir tek kayınvalideme söylemedik sürpriz yapcaz. izine geleceği akşam hepimiz kayınvalidemlerdeyiz saat gece 01:30 da kaynım geldi.kayınvalidemde yatak odasında uyuyor,askerden gelen kaynım gitti kayınvalidemin yanına anne uyan diye dürtüyor,kayınvalidem önce yüzüne baktı kaynımın ama nasıl bakıyor uyku sersemi hayalet görmüş gibi sen kimsin dedi sonra elleriyle gözlerini ovuşturdu ay,noluyor ya falan gibi bişeyler mırıldandı sonra bastı çığlığı anca çaktı karşısındakinin kaynım olduğunu ayy çocuğum senmiydin sen nerden çıktın ayy yavrum ne zaman geldin demeye başladı ama biz koptuk gülmekten ilk gördüğündeki hali bakışları sonra birden kaynımı farkettiğindeki konuşmaları çok komikti ya

Balayını kocamla 2004 Yaz Olimpiyatları'nı izleyerek arta kalan zamanlarda ise yine kocamın saatlerce zıpkınla dalmasını sahilde bekleyerek geçirmiş biriyim. Dün yüklüğü düzeltirken oğlum zıpkını gördü, "Aaa babamın zıkkımı" dedi. Biliyordum ben, vallahi de biliyordum düşüncelerimizin yumurtalara yansıdığını!

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…