Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

itiraf.com takipçisi miyiz neyiz

ortaokula başlayacağım zamandı, gece yattım, sabah kalkıp okula gideceğiz. Ama çok heyecanlıydım, mavi önlüklerden sonra ilk kez forma giyeceğim, tıpkı liseliler gibi. Neyse gece yattık, ben tabii o kadar heyecanlıyım ki, uykumda kalkıp formalarımı elime alıp, sokak kapısını zorlamaya başlamışım. Annem babam da hırsız kapıyı zorluo fln sanıp fırlamışlar ayağa. Bi bakıolar ki ben, elimde formalarla
Hadi gel kızım yat kızım fln, bi türlü ikna edemiolar, ben okula gitcem de okula gitcem Zorla yatırmışlar yatağıma
Tabii hiç bişi hatırlamıyorum.
Tek hatırladığım sabah uyandığımda annem de babam da yatağını yorganını toplamış benim odama gelip uyumuşlar, camdan fln kaçıp okula gitmiyim die

Ne kadar rezilmişiz yaaaa

Bende anlatayım bitane...
Yeni evlendiğim zamanlar ee malum durumlarda pek oluyor o aralarda. Ben hasta oldum.Neyse tam yattık eşim bana sırnaşmaya başladı
Dedim ben hastayım tatlım yaa şansına küs birbirimize sarıldık uyuduk.
eşimdede bir huy var afedersiniz ama çok ayıp olucak belkide ama siz yabancı değilsiniz pijamamdan içeri sokuyor elini arada uykumdan uyanıncada farkediyorum bazen neyse konuya dönüyorum uyuduk sabah bi uyandık eşimin bir eli kan içindee ne olduğunu anlayamadık başta sonra kahkahayı bastım ben.Benmi eşime rezil oldum omu bana rezil oldu bilemiyorum artık

arkadaşlar bende paylaşayım birtane.......
ben 2 senelik evliyim.ilk evlendigim zamanlar yemek yapmayı hiç bilmiyordum.malum annemin kuzusuydum.çalışıyordum eve geldşgimde hersey hazır ve nazır olurdu....daha 1 haftalık evliyim falan ıspanak yapayım dedim cok biliyomusum gibi.gittim marketten bir güzel ıspanak yerine pazıyı almışım.annemede telefonda tarif ettiriyorum falan.eşim geldi işten.bir güzel tabağa koydum.yanınada yogurt.eşimin tadına baktıktan sonraki yüz ifadesini ömrüm boyunca unutamammm.ikimizde koptuk....

ay muhteşem ya:90:

oyy yerım ben o kızı

ayy canım ıyı guldum ha

16-17 yaşlarındayken kuzenimle ve kardeşimle karpuz almaya gittik. mahallede de bunların hoşlandıkları çocuklar oturuyodu. karpuz çok büyük kuzenimle kardeşim birlikte taşıyolar. çocuklar okulun bahçesinde maç yapıyolarmış bizim kızları görünce el salladılar.bizim saflarda el sallıycaz diye ikiside bırak karpuzu.karpuz pat yerde paramparça.eve gidip bidaha para istedik kaydı dedik
aynı ekip başka bi zaman karpuz seçmeye gittik yine.çok anlarız ya tüm karpuzları pataklıyoruz.sonra alttan bitanesine bilim insanı edasıyla bu güzel dedim çektik veeee tüm karpuzlar patır patır yere dökülüyo.tutamıyoruz.kaleci gibi birimiz sağa birimiz sola ne kurtarsak kardır. sadece bizim aldığımız karpuz ve onun dışında 2 karpuz sağlam kaldı. neyseki hepsinin parasını ödetmediler

İtiriaf com süper yaaa

Ay yemin ediyorum işyerinde kopmayım diye gülmemi tutmak için tuhaf sesler çıkardım az önce

Okuyunca aklıma geldi.
Sebze yemem, sevmem de.Eşim de aynı.Eşimin uzaktan bir akrabası bir koli ot falan yollamış bize.İçinden tanıdığım bir maydonoz çıktı bir de taze fasülye.Diğerleri ege otları falanmış.Yok kavrulcak, yok haşlancak.Bize uymaz sonuçta dedim koydum köşeye.Taze fasülyenin zeytinyağlısını yerim bir.Tarifler karıştırıldı, internetten bakmalar derken yaptım, bol da halis mulis zeytinyağıyla.Düdüklü fobim olduğu için mum ışığı alevinde 3 saat pişirdim nerdeyse.Bitti tadına baktım bir garip.Dolaba koydum, ertesi gün baktım hala bir garip.Dedim Allah'ın gücüne gidecek ama yenmeyecek bir şey bu.Dedim ege fasülyesi, organik falan demek bana lezzetli gelmedi.
Ertesi gün alışverişe gittim.Baktım bir teyze benim kabus fasülyelerin başında, torbaya dolduruyor.Gidip kadına "lezzetli değiller" desem, "sanane" diyecek, dedim belki küçüğü makbuldür, nasıl seçiyor bir bakayım.Tezgaha yaklaşınca ne göreyim : BAKLA 3.50 TL.

Yarım litre zeytinyağı, onca domates, soğan, 3 saatlik pişirme çabam, ilk zeytinyağlı deneyimim ve bakla ile taze fasülyeyi ayırdedemeyen bir minik beynin varoluşu...Hangisine yanayım bilemedim.

iyi geceler kızlar bebetonun en büyük rezaleti bugün yine konusu açıldıda unutmadan size yazayım dedim sene 2002 hazira ayının sonları eşimle tanışalı beş ay olmuştu neyse bende ozaman cep teli yok kuzenimin telinden görüşüyoruz bana yarım saat sonra sizin mahalleden geçicez dışada ol seni görmek istiyorum dedi tamam deyip eve ışınlandım süslendim püslendim köşede kızlarla oturuyoruz dedem çıktı kapıya tutturdu bana ağaçtan erik topla diye açaç yüksek diye kimsede çıkmıyo dedemede itiraz edemem içimden dedim aşkım gelene kadar 2dakkada toplarım çıktım ağaca hem erik topluyorum hemde yolu gözlüyorum eriği almak için uznınca terliğim çıktı ben salak ağaçın tepesnde tutunmadan terliği almak istedim gözümü açtığımda millet yaşıyormu diye nasıl bağrış çağrış ama ben bozuntuya vermedim aşkım gelcek ya fırladım hemen köşeye gözüm birden kalabağa ilişti aman allahım aşkım orda meğer ben düşerkende ordaymış hala eşim arada hatırlatır senin almam içinkendini ağaçtan atığın günü ne çabuk unuttun s

Son düzenleme:
ne güldüm buna sabah sabah

kuzuzm bnm yaaa

kızlar ölüyorum hastalıktan amma velakin benimkini işe yolladığım gibi gireyim dedim
akşam midemi üşüttüm herhalde nasıl istifra ediyorum
nişanlımı aradım kötüyüm çok dedim adamceğiz ne bilsin yedek kıyafet getirmesi gerektiğini binmiş arabaya gelmiş :90::90::90::90::90:
neyse bana süt içirdi iyi gelir diye iki dakika geçmedi aşkım istifra edeceğim sanırım dedim ve o bana istifra kabını verene kadar ben adamın üzerine çıkarttım ne var yoksa
canım ya bana bozuntuya vermemek için beni yatağa yatırınca duşa girip benim pembe ayıcıklı picamalarımdan giymiş
onun o halini görünce koptum ben resmen 1,88 boya 1,60lık picama boyu şort gibi gelmiş picamalarım

Aklıma gelenleri yazıyorum.
Yeni evliyiz evimizdeyiz hazırlandık dışarı çıkacağız ben dolaptan çantamı alıyorum diye ütü kutusunu kolumun altına aldım ayakkabımı giydim kapının önünde bekliyorum eşim hayırdır o ütüyü ne yapacaksın diye sordu o anda ikimizde gülme krizine girmiştik.

Bir kere de benim köyüme gittik. Köyde evimiz ahşaptır. Akşam ışıkları açsan bile evlerin içi loş olur. Gece uyuyoruz tuvaletim geldi. Yanlız gitmeye korktum eşimi uyandırdım tuvaletin kapısında bekliyor ortalık zifiri karanlık korkudan tuvaletin kapısını da açık tuttum yapmak için oturdum pijamamı indirdim çamaşırımı indirmeden oturmuşum eşim hayretler içinde bakarak öyle nasıl yapacaksın diyince ikimizde gülme krizine girmiştik.

Kopuyoruuuummmmmm ayyy ayyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…