Balayını kocamla 2004 Yaz Olimpiyatları'nı izleyerek arta kalan zamanlarda ise yine kocamın saatlerce zıpkınla dalmasını sahilde bekleyerek geçirmiş biriyim. Dün yüklüğü düzeltirken oğlum zıpkını gördü, "Aaa babamın zıkkımı" dedi. Biliyordum ben, vallahi de biliyordum düşüncelerimizin yumurtalara yansıdığını!
alıntı
itiraf.com takipçisi miyiz neyiz
ben uykumda çok konuşurum ayrıca uyurgezerim..bi gece herkes uyumuşken evin telefonu çaldı.bende sanki uyurken aklı çok başında biriymişim gibi telefona koşmuşum ama hatırlamıyorum bile. neyse bizim dükkanın alarmı vardı dükkanda kameranın önünden biri geçince evi arıyordu otomatikman. telefon alarmdan geliyo ama dükkana fare girmiş onun içinmiş onuda sonrdan öğrendik. o sırada telaşlanan ev halkı salona koştu kim arıyomuş diye.bende ki cevap " birine tecavüz etmişler onu haber veriyolarmış" annem çığlık atıyo babam kime tecavüz etmişler diye soruyo telaşla.ablamlar yorum yapıyo derken ben uyanıyorum ve ne konuşuyosunuz ya ne tecavüzü dükkanın alarmı hırsız girmiş bişey yok deyip odama geçip uyuyorumbu nasıl bi akıl anlamıyorum.uyanınca alarm olduğunu hatırlayan ben o şaşkınlıkla neler neler diyorum bir bilseniz
ay muhteşem ya:90:ortaokula başlayacağım zamandı, gece yattım, sabah kalkıp okula gideceğiz. Ama çok heyecanlıydım, mavi önlüklerden sonra ilk kez forma giyeceğim, tıpkı liseliler gibi. Neyse gece yattık, ben tabii o kadar heyecanlıyım ki, uykumda kalkıp formalarımı elime alıp, sokak kapısını zorlamaya başlamışım. Annem babam da hırsız kapıyı zorluo fln sanıp fırlamışlar ayağa. Bi bakıolar ki ben, elimde formalarla
Hadi gel kızım yat kızım fln, bi türlü ikna edemiolar, ben okula gitcem de okula gitcemZorla yatırmışlar yatağıma
Tabii hiç bişi hatırlamıyorum.
Tek hatırladığım sabah uyandığımda annem de babam da yatağını yorganını toplamış benim odama gelip uyumuşlar, camdan fln kaçıp okula gitmiyim die
Merhaba kızlar bu topiğe ilk defa geldim.iyiki gelmişim sabah sabah iyi güldüm..benimde başıma çok komik olaylar geldi ama ilk önce ablamın eşinin başına geleni yazmak istiyorum...
Ablamın eşi sabah uyuyo..... Kardeşinin küçük 3 yaşında kızı var.....ablam kakmış kahvaltı hazırlamaya küçük kız doğru odaya amcasını çok seviyo....girmiş yatağın içine...bi süre sonra uyanmış ki ne görsün... Kız yapışmış adamın memesine emmeye çalışıyo:)))))))))
ayy canım ıyı guldum hakızlar bu benim değilde eşimin başına gelmiş bekarken
evde yatıyorlarmış gece eşim abisiyle aynı odada yatıyor,kayınvalidem kayınpederim yatak odalarında.eşim, uyuyorum bir baktım benim telefon çalıyor arayan "annem" yazıyor şaşırdım uyku sersemi yanlış mı görüyorum acaba ben nerdeyim evde değilmiyim diye düşünmüş.açmış telefonu :60konuşmaları aynen yazıyorum
-oğlum evden tıkırtılar geliyor bi bak hırsız mı girmiş eve
-anne sen nerdesin
-evdeyim
-babam nerde
-yanımda yatıyor
-onu niye uyandırmıyon yada abimi niye aramıyon beni arıyon
-onlar gölgelerinden korkuyuyolar sen daha gözü karasın bi bakıver
-yani beni feda ediyosun onlar ödlek diye tamam bakıyorum
eşim yataktan çıkıp bakmış heryere ama kimse yokk sonra annesine fırça tabii halaa güleriz andıkça
Balayını kocamla 2004 Yaz Olimpiyatları'nı izleyerek arta kalan zamanlarda ise yine kocamın saatlerce zıpkınla dalmasını sahilde bekleyerek geçirmiş biriyim. Dün yüklüğü düzeltirken oğlum zıpkını gördü, "Aaa babamın zıkkımı" dedi. Biliyordum ben, vallahi de biliyordum düşüncelerimizin yumurtalara yansıdığını!
alıntı
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
Okuyunca aklıma geldi.arkadaşlar bende paylaşayım birtane.......
ben 2 senelik evliyim.ilk evlendigim zamanlar yemek yapmayı hiç bilmiyordum.malum annemin kuzusuydum.çalışıyordum eve geldşgimde hersey hazır ve nazır olurdu....daha 1 haftalık evliyim falan ıspanak yapayım dedim cok biliyomusum gibi.gittim marketten bir güzel ıspanak yerine pazıyı almışım.annemede telefonda tarif ettiriyorum falan.eşim geldi işten.bir güzel tabağa koydum.yanınada yogurt.eşimin tadına baktıktan sonraki yüz ifadesini ömrüm boyunca unutamammm.ikimizde koptuk....
Okuyunca aklıma geldi.
Sebze yemem, sevmem de.Eşim de aynı.Eşimin uzaktan bir akrabası bir koli ot falan yollamış bize.İçinden tanıdığım bir maydonoz çıktı bir de taze fasülye.Diğerleri ege otları falanmış.Yok kavrulcak, yok haşlancak.Bize uymaz sonuçta dedim koydum köşeye.Taze fasülyenin zeytinyağlısını yerim bir.Tarifler karıştırıldı, internetten bakmalar derken yaptım, bol da halis mulis zeytinyağıyla.Düdüklü fobim olduğu için mum ışığı alevinde 3 saat pişirdim nerdeyse.Bitti tadına baktım bir garip.Dolaba koydum, ertesi gün baktım hala bir garip.Dedim Allah'ın gücüne gidecek ama yenmeyecek bir şey bu.Dedim ege fasülyesi, organik falan demek bana lezzetli gelmedi.
Ertesi gün alışverişe gittim.Baktım bir teyze benim kabus fasülyelerin başında, torbaya dolduruyor.Gidip kadına "lezzetli değiller" desem, "sanane" diyecek, dedim belki küçüğü makbuldür, nasıl seçiyor bir bakayım.Tezgaha yaklaşınca ne göreyim : BAKLA 3.50 TL.
Yarım litre zeytinyağı, onca domates, soğan, 3 saatlik pişirme çabam, ilk zeytinyağlı deneyimim ve bakla ile taze fasülyeyi ayırdedemeyen bir minik beynin varoluşu...Hangisine yanayım bilemedim.
ne güldüm buna sabah sabahkızlar bu benim değilde eşimin başına gelmiş bekarken
evde yatıyorlarmış gece eşim abisiyle aynı odada yatıyor,kayınvalidem kayınpederim yatak odalarında.eşim, uyuyorum bir baktım benim telefon çalıyor arayan "annem" yazıyor şaşırdım uyku sersemi yanlış mı görüyorum acaba ben nerdeyim evde değilmiyim diye düşünmüş.açmış telefonu :60konuşmaları aynen yazıyorum
-oğlum evden tıkırtılar geliyor bi bak hırsız mı girmiş eve
-anne sen nerdesin
-evdeyim
-babam nerde
-yanımda yatıyor
-onu niye uyandırmıyon yada abimi niye aramıyon beni arıyon
-onlar gölgelerinden korkuyuyolar sen daha gözü karasın bi bakıver
-yani beni feda ediyosun onlar ödlek diye tamam bakıyorum
eşim yataktan çıkıp bakmış heryere ama kimse yokk sonra annesine fırça tabii halaa güleriz andıkça
Merhaba kızlar bu topiğe ilk defa geldim.iyiki gelmişim sabah sabah iyi güldüm..benimde başıma çok komik olaylar geldi ama ilk önce ablamın eşinin başına geleni yazmak istiyorum...
Ablamın eşi sabah uyuyo..... Kardeşinin küçük 3 yaşında kızı var.....ablam kakmış kahvaltı hazırlamaya küçük kız doğru odaya amcasını çok seviyo....girmiş yatağın içine...bi süre sonra uyanmış ki ne görsün... Kız yapışmış adamın memesine emmeye çalışıyo:)))))))))
iyi geceler kızlar bebetonun en büyük rezaleti bugün yine konusu açıldıda unutmadan size yazayım dedim sene 2002 hazira ayının sonları eşimle tanışalı beş ay olmuştu neyse bende ozaman cep teli yok kuzenimin telinden görüşüyoruz bana yarım saat sonra sizin mahalleden geçicez dışada ol seni görmek istiyorum dedi tamam deyip eve ışınlandım süslendim püslendim köşede kızlarla oturuyoruz dedem çıktı kapıya tutturdu bana ağaçtan erik topla diye açaç yüksek diye kimsede çıkmıyo dedemede itiraz edemem içimden dedim aşkım gelene kadar 2dakkada toplarım çıktım ağaca hem erik topluyorum hemde yolu gözlüyorum eriği almak için uznınca terliğim çıktı ben salak ağaçın tepesnde tutunmadan terliği almak istedim gözümü açtığımda millet yaşıyormu diye nasıl bağrış çağrış ama ben bozuntuya vermedim aşkım gelcek ya fırladım hemen köşeye gözüm birden kalabağa ilişti aman allahım aşkım orda meğer ben düşerkende ordaymış hala eşim arada hatırlatır senin almam içinkendini ağaçtan atığın günü ne çabuk unuttuns
iyi geceler kızlar bebetonun en büyük rezaleti bugün yine konusu açıldıda unutmadan size yazayım dedim sene 2002 hazira ayının sonları eşimle tanışalı beş ay olmuştu neyse bende ozaman cep teli yok kuzenimin telinden görüşüyoruz bana yarım saat sonra sizin mahalleden geçicez dışada ol seni görmek istiyorum dedi tamam deyip eve ışınlandım süslendim püslendim köşede kızlarla oturuyoruz dedem çıktı kapıya tutturdu bana ağaçtan erik topla diye açaç yüksek diye kimsede çıkmıyo dedemede itiraz edemem içimden dedim aşkım gelene kadar 2dakkada toplarım çıktım ağaca hem erik topluyorum hemde yolu gözlüyorum eriği almak için uznınca terliğim çıktı ben salak ağaçın tepesnde tutunmadan terliği almak istedim gözümü açtığımda millet yaşıyormu diye nasıl bağrış çağrış ama ben bozuntuya vermedim aşkım gelcek ya fırladım hemen köşeye gözüm birden kalabağa ilişti aman allahım aşkım orda meğer ben düşerkende ordaymış hala eşim arada hatırlatır senin almam içinkendini ağaçtan atığın günü ne çabuk unuttuns
Kopuyoruuuummmmmm ayyy ayyyyyyyelinde poje çantası gibi bi rulo çanta var ben soruyorum o elindeki ney
cevap..ney
ben yine o ney
cevap..ney
ya elindeki ney işte diyorum
cevap..ney ney
artık iyice sinirlendim o elindeki ney diyorum sana
cevap..ya işte diyorum ya neey sonunda çıkartıp gösteriyor... ney işte ney (müzik aleti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?