Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

lise yıllarındaydım tatil köyündeydim güzelce giyinmiş makyajımı yapmış geziodum topuklu falan giymiştim kendimi güzel hissediodum :) alışveriş merkezine gireyim ddim elimde de telefon var mesajlaşmaya dalmışım bayağ bi. alışveriş merkezinin kapısı tabi otomatik kapı bn açık sandım mesajlaşırken takk die kapıya çaprtım herkes bana baktı hemen ordan kaçtım

isteme günüm. aynı gün söz olcak. ev kalabalık olacağı için halılar kalktı, salonda koltuk dışındaki bütün eşyalar kalktı, sandalyeler dizildi, bir sürü hazırlık yapıldı. saçım, makyajım, kıyafetim herşeyim hazır. misafirler geldi. oturduk, kakara kikiri muhabbet ediliyor, bende oturdum ne güzel ohh gülücükler saçıyorum etrafa. sıra geldi istemeye. ben hala oturduğum yerdeyim, hala gülücükler saçıyorum falan. isteme oldu, bitti millet kakara kikiri devam ediyor sohbete...ben hala oturduğum yerde salak salak gülüyorum. annem karşıdan kaş göz işareti yapıyor, anneme bakıp gülümsüyorum, çeviriyorum kafamı. bir iki derken annem dayanamayıp söylüyor artık, '' kızım sorsana kahvelerini nasıl alırlar?''. ama o kahve kelimesini bastıra bastıra söylüyor. ''haa kahve'' diyip bi kalkışım vardı ki işte orda gerçekten rezil olmuştum, hemde sadece sevgilime değil, yaklaşık 40 kişiye :26::26::26:

hangisini yazayım, şaşırdım... rakı içip, otobüs durağı, metro demeden her bulduğum yere kusmamı mı, odasının ortasına kusup, temizlemeyi unutmamızı mı, sarhoş olup kafeden kucağında kahkaha ata ata çıkmamı mı, yine sarhoş olup sırtına çıkcam diye tutturup, çıkıp alsancağın ortasında kendimi taşıttırmamı mı, başka birgün yine alsancağın çimlerinde adamın omuzlarına çıkıp şarkı söylediğimi mi... bunların hepsini sarhoşken yaptığımı tekrar söylememe gerek varmı?

şişede durduğu gibi durmuyo işte....

süper yaa bu rezilliği büyük bi ihtimal bn de yaşarım heyecandan

hahaha hihihi hohoho

benide görmeye geleceklerdi eşim aiselini getirecekti tanıştırmak için, neyse geldiler oturdular falan tanıştık konuştuk ben mutfağa kahve yapmaya geçtim kahveleri getiriken babamın kısmet anlaşmışlar bize laf söylemek düşmez dediğini duydum salonun ortasında durdum elimde tepsi arkamdan ablam itip duruyor hadi hadi diye ben ne olduğunu anlamaya çalışıyorum sonra annem istediler kızım dedi herkes bana bakıyor bende anneme ne sitemesi ya tanışmaya gelmedilermi diyordum bi yandanda aşkıma bakıyorum noluyor dermişçesine ama hala salonun ortasındayım elimde tepsyle babamın hadi kızım getir ahveyi demesiyle kendime geldim. rezil oldummu bilmiyorum ama şaşkınlıktan ve heyecandan olur böyle şeyler.

Sabah uykum çok değerlidir.11den önce kalkarsam tüm günüm terör estirmekle geçer.Yeni taşındığımız eve daha önce hırsız girdiğinden ve kapı çok dandik olduğundan eşim evden çıkarken kapıyı arkasından kitler, ben de uykuma devam ederim. Sabahları nalet olduğumdan özellikle de birşey unuttuğunda eve anahtarıyla girmesini, beni uyandırmamasını isterim.Ama beyin fonksiyonları yavaş gelişen eşim 2 günde bir "cüzdanımı unuttum" , "telefonumu unuttum" diye kapıyı çalmaz, adeta yumrukla kapıyı kırar.

Neyse dün sabah onbir civarı uyurken, kapıda bir tıkırtı duydum, birisi kapıyı kurcalıyordu.Allahım kalktım, sağa sola baktım sanki ev silah deposuymuş gibi, ne aradıysam artık.Tek saldırı aracım olan terliğimi gördüm.Uzunca bir koridorun sonundaki kapıya doğru 85 kiloluk apartman inleten cüssem, elimde terliğim ve "gelmeeee, yeminle yakarımmmmm" diye inleyen sesimle uçtum.Kapıda elinde simitle sözde bana kahvaltı getirmiş, beni uyandırmamak için anahtarıyla 1.5 senelik evliliğimizde ilk kez girmiş benim koca!

Su içip kendime geldikten sonra bir de terlikle saldırmama şaşırdığını söyleyip, beni rezillikle suçladı. Lan o anda terlik değil, donumu alır, lastiğini çıkarır sapan icat ederdim o panikle hey Allahım ya...

en yakın arkadaşımın başından geçenleri anlatim size

arkadaşımı istemeye geldiler kahve yapmayı hiç bilmez benden rica etti istemeye gelecekleri gün sende gel diye, bende gittim. istemeye tam 13 kişi geldiler. neyse saydım bunları çaktırmadan sonra mutfağa geçtik kahve yaptık arkadaşım kahveleri vermeye gitti bende arkasından gittim kapıda duruyorum. baştan başladı tek tek sırayla gidiyo kayınbaba kaynana damat görümce enişte dayı yan yanalar hep bu deli görümceye kahveyi verdi enişteyi es geçti eniştede görümceden baya bi zayıf görümce kocasının yanında annesi gibi duruyor adam çocuk gibi kısa boylu cılız bişey sonra dayıya verdi herkese dağıttı tepside bi tane kaldı bana bakıyo bu kimin diye bende gözümle işaret ediyorum anlamadı sonra getirdi bana verdi napacağımı şaşırdım o sırada annesi kızım niye eniştene kahve vermedin dedi. eniştem kim anne dedi bende gösteriyorum canım damadın eniştesine versene diyorum. oda gayet sesli bi şekilde canım ben herkese verdim bi çocuk var ona vermedim sadece e çocukta kahve içmez zaten. demezmi. ben kaçtım mutfağa oda salonun ortsaında bakakaldı ordan haklısın dedi adam hanım bu kadar kilolu olunca beni çocuk sandın dimi dedi. resmen rezil oldu yani.

hey allahım buna benzer bişeyde ben yaşadım her zaman derim anahtarını yanına al diye ama asla almazdı bi gün banyodayım zili çalmış duymadım tabiki neyse banyodan çıktım yatak odasına gittim üzerimi giyiyorum bi tıkırtı duydum benim aşkım yatak odası yerine küçük bi odamız var ardiye olarak kullanırız orada üzerini değiştirirde( kamuflajı koyacak yer bulamaz yatak odasında) o yüzden görmemişim anlamadım bile geldiğini alışkın değilim hep ben açarım kapıyı, neyse tıkırtı duydum yastığının altında silahı var aşkımın aldım silahı elime korkuyorum ama bi yandanda düşünüyorum lan silahı aldında biri varsa vuracakmısın noluyo kızım falan diyorum içimden koridorun sonuna yüricem koridorda maşallah 6 metre yürüyorum küçük odaya doğru elimde silahla hala sesler geliyo ne cesaret yürüyosam sonra kapıdan bi çıktı elimdeki silah yere düştü korkudan afalladım bayılacaktım nerdeyse sonra baya bi güldük hala benle dalga geçer silah varda noluyo sen silahla bile kendini koruyamıyosun der durur. bu arada silah neyin nesi demeyin eşim teğmen.

ve bu arada salak ben silahın kilidini bile açmamışım güya kendimi koricam iyiki açmamışım yere düştüğünde patlardı falan kesin ölürdüm korkudan

Arkadaşı abime gördüğü bir kızdan bahsediyor. Şöyle güzel, böyle alımlı vs. Hayırdır yine hangi kızın canını yakacaksın diye arkadaşına takılıyor bizimki. Tabi ikisi de acayip fırlama. Abim kızı merak ettim. Bunu bana bir göster diyor. Oğlum sizin mahalleden beni bir tanıştırsana falan diyor arkadaşı. Bu konuşmadan birkaç saat sonra annem önde ben arkada dükkana gidiyoruz. Oğlum bak işte şu kız. Annenin arkasındaki demesiyle film kopuyor. Artık aralarında ne konuştuklarını bilmiyorum ama bir süre abim dükkana gitmemi yasaklamıştı. Arkadaşına da bir daha hiç görmemiştim.. Abime nasıl öfkelenmişsem bir hafta konuşmamıştım. Babam baktı bende deve kini var kızım durum böyle diye anlattı. Babamdan bunları duyunca tabi benim alı al, moru mor saniyeler içerisinde yüzün renk değiştirmişti.çok komik değil ama babamdan ilk defa bu şekilde sözler duyunca nasıl utandığımı anlatamam.

Abilerin kıskançlık pisikolojisi...

kızlar bu arada osuran bir insan asla uyumuyordur. kesinlikle uyanıktır.. uyurken osuramayız.. uyurken kimse osuramaz.. kesinlikle uyanıktır... tıbbi bir bilgii.... hani eşiniz yatakta osurursa-canım uyuyordum farkında değilim... derse inanmayın kesinlikle uyanömıştır osurmadan birkaç saniye önce

bilgi için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…