Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ya acayip komik
takipteyim artık
2 seneye kadar bende paylaşacağım söz

Bu topiğe bayılıyorum:)Henüz evli değilim ama nişanlıyım.Nişanlım İstanbul'da yaşıyor bense Alanya'da yaşıyorum.2009 yılında banka eğitimi için İstanbul'a gittim 20 günlüğüne.Nişanlımla sevgiliydik o zamanlar.Fırsattan istifade bol bol görüşüyorduk.Bir akşam beni otelden aldı Bebek'e gittik,arabada oturuyoruz,saçımı okşuyor.Alanya'nın sıcağı,güneş ve denizin tuzu saçlarımı çok yıpratmıştı.O zaman sevgilim olan nişanlım hayatım saçına jöle sürmene gerek yok saçın her halinle güzel dedi.Saçımda jöle yokki dedim.O zaman tel tokalarını çıkarsana dedi.Çok utanmıştım saçımda hiç toka yokki dedimO gündür bu gündür saçıma çok özenirim her zaman bakım yaparım şimdi yumuşacık.2 ay sonra Allah kısmet ederse düğünüm var,maazallah saçımı okşamaya kalkar yine rezil olmayayım.:82:

Benim anım pek rezillik sayılmaz ufak bir gaf diyelim ama çok utanmıştım. Anlatıyım hemen.
Sevdicekle buluştuk bir sabah güzel kahvaltı ettik. İkimizde pek bir neşeli keyifliyiz havada mis gibi mıyıştık biraz Sevgilimin işe gitmesi gerekti mecburen kalktık. Benimde hiç eve gidesim yoktu dedimki nasılsa evine uğrayacaksın bende geliyim senle anneni görürüm. Peki dedi bizimki. Aşkım işe gitti. Annesi ablası halası oturuyoruz hep birlikte. Sohbet muhabbet herşey yolunda halasını ilkkez gördüm biraz gergirim ama yine iyi idare ettim durumu. Vakit geçti artık kalkmam lazım. Aradım sevgilimi yoldayım geliyorum çıkma dedi. Bekledim bende. O arada kapı çaldı babası geldi. Beni ateş bastı tabi daha önce hiç karşılaşmamıştık. Açıkcası onunla karşılaşmaktanda biraz çekiniyordum. Odaya girdi adam bende hürmeten kalktım hemen elini öptüm. hoşgeldiniz dedim. hoşbulduk kızım nasılsın dedi güleryüzle. beni bir heyecan bastı elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim panikledim filan. Bir anda iyiyim sağol sen nasılsın dedim koskoca adama sanki kırk yıllık arkadaşımmış gibi...:96: Ayy nasıl utandım anlatamam size.:78: O kadar hürmet et süzüm süzüm süzül önünde birden kanka muhabbetine başla. Sustum zaten daha bişey demedim. gülümseyip yerime geçtim oturdum. Neyseki sevgilim hemen geldi de uzadım bende biran önce. Ayyy beni istemeye filan gelseler ne olur halimm hiç düşünemiyorum

oluyo öyle şeyler ben tanıştırıldığımızda ailesi karşımda oturuyo ama beni oturttukları koltuk tam camın karşısı gözümün içine içine güneş geliyodu ve aşırı derecede rahatsız olurum ben ışığa bakamam bile ama orda öyle sakin mıy mıy bi hal geldi ki sesimi bile çıkarmadım yana bile kaymadım hani oturduğum yerde evden çıktığımda gözlerim yanıyodu

bende daha yüzük takılmadı diye amca teyze diye sesleniyorum ailelerine geçen gittim ve ne desem beenirsiniz gayet ... abiiiiiiiii dedim şebelek bi ifadeyle adam döndü yakında baba dicene gerilere döndük diye:78::78::78::78::78:

abi mi ooooooooooo maşallah

ben de daha bugün yaşadığım taze utanç verici bir anımı anlatayım

yakında nişanlım olacak (inşallah =) sevgilimle şehirlerimiz arasındaki uzun mesafeden dolayı uzun bir aradan sonra görüştük yüz yüze. oturduk cafeye garson geldi ne istersiniz dedi, tabi kibar sevgilim önce bayanlar diyerekten bana sordu ben de heyecandan ve panikten ''2 çay alalım '' deyip, karşı tarafın hiç konuşmasına izin vermeden siparişi verdim

garson gidince de sevgilim bana ''ben tiramisu isteyecektim, kibarlık olsun diye önce sen siparişi ver dedim, benim adıma niye çay istedin ki'' dedi ben de önce kızarıp bozardım sonra üste çıkacam ya ''bişey olmaz, çay iç, ne olacak sanki'' deyip kestirip attım ama acayip bozuldum ya

Son düzenleme:
evet kızlar sıcak sıcak size rezilik.

biraz önce kayınvalidem kayınbabam ve biz oturuyoruz.kayınbabam pırtladı ve sonrada açıklama yaptı ben pırtlayınca zayıfladığımı düşünüyorum diye.ve kaynanamdan laf geçikmedi..bende sen pırtlayınca şişmanladığımı hissediyorum havan içime doluyo dedi...koptuk bütün ev halkı resmen kayınbabamdan 1 saattir haber alınamıyo............

bizim evdeki rezillikler genellikle kocişimin başının altından çıkar onlarda genelde uyku sersemi veya uyuyorken olur böyle durumlarıı çok ama çok fazladır..

yeni evliyiz tabe adam yıllardır yalnız yatmaya alıştığından geceleyin romantik romantik dönüyorum sarılarak uyuyalım diyorumm aynı anda he hö nollluyoo he sersem sersem bana bakıyoo meğersem ben ona dönesiye kadar o uyumuş oluyoo o kadar yanee yine böle bi zamanda tam ona dönücektim farkettim ki bu bişiiler geveliyo ağzında hemen kulakları dikip dinlemeye başladım acaba eski kız arkadaşlarını falanmı sayıklıyo diye kociş diyoki sen şuraya geç dikkatli ol ben burdayım diye bişiiler geveliyoo allah allah dememe kalmadan bir sıçradı uykudan bende sıçradım uyumadığım halde daha sonra sordum kii noldu " ya polatla mematiyle operasyondaydık birileri vuruldu" hayy yarabbim ben ne düşünüyom adam ne maceralardaymışş

bide yine uyku sersemliğiyle rüyasında ne gördüyse duvara dönüp öle bi yumruk çaktıki elinin acısıyla uyandı dedim kii ben o tarafta değilim yanlış tarafa vurmuşsun diye ama benn yarılıyorumm gülmekten neye vuruyodun bana vurcaktın dimii dedim neye vurdun öyle diye çok sordum ama hatırlamıyorum dedi ben inanmıyorum hala yaa neyse

uyku halleri pek bi matrak olur kedicik....garibim evlendiğimizden beri bi doğru düzgün yatamamıştır,zira ben çok deli yatarım.bu nası bi bahtsızlık ki,çocuklar da bana çekmiştir.isyanı meşhurdur:'lan 120 m2 evimiz var,3 oda bi salon.biri bana açıklasın n'olur!her sabah neden 4'ümüz aynı yatakta uyanıyos????'

iş daha vahim bi hal almıştır sonra....kızımız o minik dötünle nası eder de 85kilo üzeri bi adamı kıdım kıdım yatağın kenarına iter,orası hala muamma.lakin bi sabah bi uyandım, baktım ki eşim yüzüstü yatakta uyuyor.tek ayağı yerde,tek kolunla da duvardan destek almış düşmemek için!sırıttım...ince bi dokunuş yetti o mükemmel dengesini bozmaya adam küüüt dedi yuvarlandı.o daha kendine gelemeden döndüm arkamı uyuyo numarası yaptım,ama gülmemek için ööle bi kastım ki kendimi,inflak etcektim nerdeyse...

bi dene daha aklıma geldi gaf uzmanı kocişimin gerçi bunu yazdım ya bu yanlışlıkla okursa bene bişiler yapabilir die korkmuyo değilimm hani ama bu rezilliği anlatmazsam çatlarım

arkadaşlarla beraber denize gidiyoruz onlarda evliler bir tanede bebişleri var şimdi diyoruz ki denize gircez bebişide denize sokarız ama nasıl falan diye konuşuyoruz benim kociş şoka sokan gafıyla herkez sus pus oluyo " ee bebişe molped bağlarız onuda denize sokarız" ben dumurr arkadaşlar dumur ben diyorum kii "aşkitom o molfix olmasınn" üstüne yine şok geçirten cevap "eee ben ne dedim zaten" die çemkiriyo ben durumu izah edince pek bi utandı ama yapcek bşi yoktu o saatten sonra bize de o şoku atlattıktan sonra konuyu açamadan çok gülmüştükk...

gece gece deli güldüm yaaa:)bende anlatayım. gecen gece eşim nöbetten geldi bende yatıorum sonra ben dudaklarımı seda sayan edasıyla buzup kocıse uzatmısım adam ne yapıo dıe bakarken bi tane yapıştırmısım öpsene yaa die.. sabah bi kalktık bana bakıp bakıp dudak uzatıoduu

eşimle yeni tanımstık telefonda konusuoruz ben tabi ben erkek gibi kızım ya futbol arabalar cok anlıorum da....eşime konu acıorum işte hangı takımlısın dedi beşiktas dedım hııı bu hafta yenıldıler dedi bende he yaa hep o delgodo(doğrusu delgado)yüzünden adam kacırdı falan die atıp tutuyorum tabii birden eşim ne dese:ayy pardon ben trabzonun macını gormusum besıktas yenmıs demesın mı ben bi söndümmmm

Ben evli degilim ama size amcamin dedigi biseyi anlatayim :)))
Simdi onlardayiz annem ben ablam filan, çay içiyoruz tv izliyoruz... bir seyden bahsediyoduk :)
Sonra galiba ben aa ne kdr guzel biriymis dedim, yuzunde hiç sivilce yok filan... sonra amcamada, bak ne guzel yengemin (yani karisinin)de yuzu ne gzl, Sonra oda : "Onun kendisi sivilce" demezmiiii"... hahahahahhahah gulmekten gozlerim yasardi.... ama yengem çok bozulduu...

Allah'tan artik oyle espriler yapmiyo....

ayy koptum okurken yaa hele şu smile ifadelereee ...Bizde rezillkler bitmez bitane daha anlatayım bari..Bi arkadaşımın evine sınav öncesi ders çalışmaya gitmiştik o sıra baya bi yoğundu dersler arkadaşım bize gelin çalışalım falan dedi benmde hoşlandığım bi çocuk vardı o da gelecek diye ben havalara uçtum tabi ders bahane..herneyse iyi hoş başladık derse çalıştık bitti falan..geleneksel cips,cola yiyip içiyoruz..arkadşın odasıda küçük,fazla geniş değil..ben herzamanki gibi fedakar ben yerde otururum diye bacaklarımı karnıma çektm oturuyrm,sohbet muhabbet ediyoruz..bi ara sessizlk oldu işte bende anlamadım nasıl çıktı o ses hala şoktayım zooorrrtttt diye bi osurdum afedersnz hiç abartısız bu ses çıkmıştı...herkes bi baktı bana tabi ben kopmuş bi halde,şooook kimbilir neler söylemişlerdir arkamdan,rezilliğin daniskasıydı....

suan bekarım ama bir zamanlar evliydim...
iki üç aylık evliyim. kurban bayramı ve annemlere gidiyoruz. kafam yerinde değil, babaevini özlüyorum sürekli.... yolda büyükbaş koyu renk kurbanlık gördük, adamlar çeke çeke götürüyorlar.

eşim '' ineğe bak, kilosu azdır bunun'' diye yorum yaptı.
ben de '' o inek değil dedim''
eşim '' nasıl yani'' dedi
ben '' inekler siyah beyaz olur'' dedim.
gülmeye başladı ve benim jeton düştü. adam köy görmüş insan benim gibi değil. o mu bilecek ben mi?

çevir kazı yaparak '' inek dediğin, şöyle endamlı olacak, iri olacak, beyazlı siyahlı olursa tam olur, hani peynir reklamlarında cıkanlardan. bu öyle değil baksana orta halli bir büyükbaş'' dedim

seneler sonra ayrıldık ve eski eşim boşanmamızdan cok kısa zaman sonra köylerinde yaşayan bir kızla evlendi. yazarken aklıma geldi çok manidar değil mi ?

ay çok kötü olmuş................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…