en yakın arkadaşımın başından geçenleri anlatim size
arkadaşımı istemeye geldiler kahve yapmayı hiç bilmez benden rica etti istemeye gelecekleri gün sende gel diye, bende gittim. istemeye tam 13 kişi geldiler. neyse saydım bunları çaktırmadan sonra mutfağa geçtik kahve yaptık arkadaşım kahveleri vermeye gitti bende arkasından gittim kapıda duruyorum. baştan başladı tek tek sırayla gidiyo kayınbaba kaynana damat görümce enişte dayı yan yanalar hep bu deli görümceye kahveyi verdi enişteyi es geçti eniştede görümceden baya bi zayıf görümce kocasının yanında annesi gibi duruyor adam çocuk gibi kısa boylu cılız bişey sonra dayıya verdi herkese dağıttı tepside bi tane kaldı bana bakıyo bu kimin diye bende gözümle işaret ediyorum anlamadı sonra getirdi bana verdi napacağımı şaşırdım o sırada annesi kızım niye eniştene kahve vermedin dedi. eniştem kim anne dedi bende gösteriyorum canım damadın eniştesine versene diyorum. oda gayet sesli bi şekilde canım ben herkese verdim bi çocuk var ona vermedim sadece e çocukta kahve içmez zaten. demezmi. ben kaçtım mutfağa oda salonun ortsaında bakakaldı ordan haklısın dedi adam hanım bu kadar kilolu olunca beni çocuk sandın dimi dedi. resmen rezil oldu yani.
sorma ablacım yaabu kocama
Benim anım pek rezillik sayılmaz ufak bir gaf diyelim ama çok utanmıştım.Anlatıyım hemen.
Sevdicekle buluştuk bir sabah güzel kahvaltı ettik.İkimizde pek bir neşeli keyifliyiz havada mis gibi mıyıştık biraz Sevgilimin işe gitmesi gerekti mecburen kalktık. Benimde hiç eve gidesim yoktu dedimki nasılsa evine uğrayacaksın bende geliyim senle anneni görürüm. Peki dedi bizimki. Aşkım işe gitti. Annesi ablası halası oturuyoruz hep birlikte. Sohbet muhabbet herşey yolunda halasını ilkkez gördüm biraz gergirim ama yine iyi idare ettim durumu. Vakit geçti artık kalkmam lazım. Aradım sevgilimi yoldayım geliyorum çıkma dedi. Bekledim bende. O arada kapı çaldı babası geldi. Beni ateş bastı tabi daha önce hiç karşılaşmamıştık. Açıkcası onunla karşılaşmaktanda biraz çekiniyordum. Odaya girdi adam bende hürmeten kalktım hemen elini öptüm. hoşgeldiniz dedim. hoşbulduk kızım nasılsın dedi güleryüzle. beni bir heyecan bastı elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim panikledim filan. Bir anda iyiyim sağol sen nasılsın dedim koskoca adama sanki kırk yıllık arkadaşımmış gibi...:96: Ayy nasıl utandım anlatamam size.:78: O kadar hürmet et süzüm süzüm süzül önünde birden kanka muhabbetine başla. Sustum zaten daha bişey demedim. gülümseyip yerime geçtim oturdum. Neyseki sevgilim hemen geldi de uzadım bende biran önce. Ayyy beni istemeye filan gelseler ne olur halimm hiç düşünemiyorum
bende daha yüzük takılmadı diye amca teyze diye sesleniyorum ailelerine geçen gittim ve ne desem beenirsiniz gayet ... abiiiiiiiii dedim şebelek bi ifadeyle adam döndü yakında baba dicene gerilere döndük diye:78::78::78::78::78:
uyku halleri pek bi matrak olur kedicik....bizim evdeki rezillikler genellikle kocişimin başının altından çıkar onlarda genelde uyku sersemi veya uyuyorken olur böyle durumlarıı çok ama çok fazladır..
yeni evliyiz tabe adam yıllardır yalnız yatmaya alıştığından geceleyin romantik romantik dönüyorum sarılarak uyuyalım diyorumm aynı anda he hö nollluyoo he sersem sersem bana bakıyoo meğersem ben ona dönesiye kadar o uyumuş oluyoo o kadar yanee yine böle bi zamanda tam ona dönücektim farkettim ki bu bişiiler geveliyo ağzında hemen kulakları dikip dinlemeye başladım acaba eski kız arkadaşlarını falanmı sayıklıyo diye kociş diyoki sen şuraya geç dikkatli ol ben burdayım diye bişiiler geveliyoo allah allah dememe kalmadan bir sıçradı uykudan bende sıçradım uyumadığım halde daha sonra sordum kii noldu " ya polatla mematiyle operasyondaydık birileri vuruldu" hayy yarabbim ben ne düşünüyom adam ne maceralardaymışş
bide yine uyku sersemliğiyle rüyasında ne gördüyse duvara dönüp öle bi yumruk çaktıki elinin acısıyla uyandı dedim kii ben o tarafta değilim yanlış tarafa vurmuşsun diye ama benn yarılıyorumm gülmektenneye vuruyodun bana vurcaktın dimii dedim neye vurdun öyle diye çok sordum ama hatırlamıyorum dedi ben inanmıyorum hala yaa neyse
ayy koptum okurken yaa hele şu smile ifadelereee...Bizde rezillkler bitmez bitane daha anlatayım bari..Bi arkadaşımın evine sınav öncesi ders çalışmaya gitmiştik o sıra baya bi yoğundu dersler arkadaşım bize gelin çalışalım falan dedi benmde hoşlandığım bi çocuk vardı o da gelecek diye ben havalara uçtum tabi ders bahane..herneyse iyi hoş başladık derse çalıştık bitti falan..geleneksel cips,cola yiyip içiyoruz..arkadşın odasıda küçük,fazla geniş değil..ben herzamanki gibi fedakar ben yerde otururum diye bacaklarımı karnıma çektm oturuyrm,sohbet muhabbet ediyoruz..bi ara sessizlk oldu işte bende anlamadım nasıl çıktı o ses hala şoktayım zooorrrtttt diye bi osurdum afedersnz hiç abartısız bu ses çıkmıştı...herkes bi baktı bana tabi ben kopmuş bi halde,şooook kimbilir neler söylemişlerdir arkamdan,rezilliğin daniskasıydı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?