ayy canım yaa üfff benimde başıma böle bişe geldi gerçekten çok utanıyorum yazarken bile kızarıyorum kaynanam k.babam eşim oturuyoruz tv de kapalı bi sessizlik bende yemegi çok yedim kolayı da 3 bardak içtim konuşuyodum saçma sapan bii gegirdim kii evin taaaa kolidorlarında yankılandıı herkez bana baktı noluyoo yaa der gibiüzerinden 1 yıl geçti umarım herkez unutmuştur.a walla 1 ay bunalımdan çıkamadım normalde hanım hanımçık aygında takılıyodum maskem düştüü tabiii rezillik rezillikk eşim ogün demişti sen bu gün gegirdin inş yarın osurmassın diye :78::78:
aayyy caniiimmm, insan çok kotu utanir yaa...helede esinin boyle brsey demesi...
duymamazliktan gelseydi bari, yada olur boyle seyler deseydi
yeni evliyiz balayıki ne bal ayı okadar yeni.bende soğan sarımsak nasıl severim anlatamam ama yemiyorum hiç neyse eşim o gün ilk defa gece çalışacak ben bu fırsatı kaçırırmıyım yemeğin üzerine bol sarımsaklı yoğurt yanındada taze soğanı yedim ama belki bir kilo yedim okadar özlemişim.üzerinede çayı koydum tam tam tv nin karşısına kuruldumki kapıyla biri uğraşıyor ha birde çok yeniyiz ya ben hep seksi geceliklerle dolaşıyorum evde ogünde bıktım yaaa dedim 5 tl ye satılan gecelikler varya eski püskü ağı yırtılmış bacağının biri kısa düşünün bendeki hali.hala kapıyı açmaya çalışıyor biri aklıma ilk hırsız geldi altıma yapacam hemen eşimi aradım baktım tlfnu kapıda çalıyor anladımki o ''Aşkım ben geldim aç kapıyı'' dedi müdür ''yeni evli bunu gece eve bırakın demiş işi gücü olur bunların demiş ''terbiyesiz müdür sananeeee .beynimde şimşekler çaktı bir üzerime baktım bir evin kokusu en kötüsü kendimden gelen kokudan kendim duramıyorumo an hırsızın gelmesini tercih ederdim :)
neyse açtım kapıyı ama eşimdeki surat ifadesini hiç unutmuyorum adam ne niyetle geldi neyle karşılaştı
:))) leş gibi kokuyorum adam fik fik yapmayı bırak aynı yatakta yatamıcak bende o derece çok utandım o geceliğide attım o gün.ama napım çok rahattı.
sonuç ne çok merak ettim doğrusu. bişey dedimi peki.
peki sevgili oldunuz mu
yyaa canım eşimde benle birlikte rezil oldu oda çok utandı morardı napsıın sinirlendi adam.2 yıllık ewliydik ozamanda.ne dese haketmiştim.
ne desin herşey buram buram ortada :)))
üstelik ayıptır sölemesi daha ilk gecemizi yaşayamamıştık benim korkularım yüzümden o da cabası adam bu sefer kesin olacak diye hevesle gelmiş bide
sabaha kadar en uzak koltuklarda oturup tv izledik
ama öle bir hayal kırıklığına uğramışki sonradan dedi
ne bilim ben müdürün terbiyesiz olup özel hayatımızı düşüneceni :)
Bugün parmağımı yaktım öyle kötü canım yandı ki anlatamam.. Sonra buz falan koydum ama nafile cayır cayır yanıyor zor duruyorum. Benim kocam da şaka olsun diye (!) 'aşkım, geciktirici sprey var ya ondan sık bişey hissetmezsin geçer' dedi. Ben de saf gibi gerçekten gittim parmağıma geciktirici sprey sıktım :78::78: Sonuç olarak; sprey bi işe yaramadı, kocam dalga geçti, ben bir yandan can acısı, bir yandan rezil olmanın etkisiyle odada dönüp durdum
en yakın arkadaşımın başından geçenleri anlatim size
arkadaşımı istemeye geldiler kahve yapmayı hiç bilmez benden rica etti istemeye gelecekleri gün sende gel diye, bende gittim. istemeye tam 13 kişi geldiler. neyse saydım bunları çaktırmadan sonra mutfağa geçtik kahve yaptık arkadaşım kahveleri vermeye gitti bende arkasından gittim kapıda duruyorum. baştan başladı tek tek sırayla gidiyo kayınbaba kaynana damat görümce enişte dayı yan yanalar hep bu deli görümceye kahveyi verdi enişteyi es geçti eniştede görümceden baya bi zayıf görümce kocasının yanında annesi gibi duruyor adam çocuk gibi kısa boylu cılız bişey sonra dayıya verdi herkese dağıttı tepside bi tane kaldı bana bakıyo bu kimin diye bende gözümle işaret ediyorum anlamadı sonra getirdi bana verdi napacağımı şaşırdım o sırada annesi kızım niye eniştene kahve vermedin dedi. eniştem kim anne dedi bende gösteriyorum canım damadın eniştesine versene diyorum. oda gayet sesli bi şekilde canım ben herkese verdim bi çocuk var ona vermedim sadece e çocukta kahve içmez zaten. demezmi. ben kaçtım mutfağa oda salonun ortsaında bakakaldı ordan haklısın dedi adam hanım bu kadar kilolu olunca beni çocuk sandın dimi dedi. resmen rezil oldu yani.
Bugün parmağımı yaktım öyle kötü canım yandı ki anlatamam.. Sonra buz falan koydum ama nafile cayır cayır yanıyor zor duruyorum. Benim kocam da şaka olsun diye (!) 'aşkım, geciktirici sprey var ya ondan sık bişey hissetmezsin geçer' dedi. Ben de saf gibi gerçekten gittim parmağıma geciktirici sprey sıktım :78::78: Sonuç olarak; sprey bi işe yaramadı, kocam dalga geçti, ben bir yandan can acısı, bir yandan rezil olmanın etkisiyle odada dönüp durdum
en yakın arkadaşımın başından geçenleri anlatim size
arkadaşımı istemeye geldiler kahve yapmayı hiç bilmez benden rica etti istemeye gelecekleri gün sende gel diye, bende gittim. istemeye tam 13 kişi geldiler. neyse saydım bunları çaktırmadan sonra mutfağa geçtik kahve yaptık arkadaşım kahveleri vermeye gitti bende arkasından gittim kapıda duruyorum. baştan başladı tek tek sırayla gidiyo kayınbaba kaynana damat görümce enişte dayı yan yanalar hep bu deli görümceye kahveyi verdi enişteyi es geçti eniştede görümceden baya bi zayıf görümce kocasının yanında annesi gibi duruyor adam çocuk gibi kısa boylu cılız bişey sonra dayıya verdi herkese dağıttı tepside bi tane kaldı bana bakıyo bu kimin diye bende gözümle işaret ediyorum anlamadı sonra getirdi bana verdi napacağımı şaşırdım o sırada annesi kızım niye eniştene kahve vermedin dedi. eniştem kim anne dedi bende gösteriyorum canım damadın eniştesine versene diyorum. oda gayet sesli bi şekilde canım ben herkese verdim bi çocuk var ona vermedim sadece e çocukta kahve içmez zaten. demezmi. ben kaçtım mutfağa oda salonun ortsaında bakakaldı ordan haklısın dedi adam hanım bu kadar kilolu olunca beni çocuk sandın dimi dedi. resmen rezil oldu yani.
Bakk enişteye senn neler yapmış öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?