Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok güldüm ben buna yaaaa:):):)

ne tatlı bir aile ortamı

çok güldüm ben buna yaaaa:):):)

yaşarken hoş olmadı ama sonra ben de baya güldüm

hatta sevgilime ''sen de çay iç'' dedikten sonra ''zaten artık ikimiz adına karar vereceğim için buna alışsan iyi olur! '' deyip ikinci darbeyi de indirdim bu lafımdan sonra bişey diyemedi zaten garibim

Ofistekiler bir bir odama gelmeye başladı delirdi heralde kendi kendine kahkahalar atıyo diyee

Aklıma geldi anlatayım dedim;
Dayımın oğlunun düğünü var saçlarımı yaptırmışım uzun bi abiye altına uzun topuklu ayakkabılar (hiç alışık değildim topukluya) o zamanlar da çıktığım çocukta kameraman düğünü çekiyo falan. Neyse ben güzel güzel oynuyorum dans ediyorum falan düğünün sonunda hadi son olarak halay çekelim dediler. Başladık halaya sevgilim hep beni çekiyo o sırada benim ayak bi kay ben yerlerde :84: aman Allahım bi tek ona değil cümle aleme rezil olmuştum.

selam, birtanede ban anlatayım...lisedeyim falan teyzemin kızı evleniyordu..hep beraber kuaföre gittik.kuaförde saçımı sarıp makinaya koydular..ama saçımı saran kız çok açıttı ,öldürdü resmen..sonra makinaya geçtim...teyzemin kızıda yanıma oturdu..tabi ben makinanın sesinden hiç bir şeyi duymuyorum..teyzemin kızına dönüp bu kız benim saçımı çok acıttı dememle.baktımki bütün kuaför döndü bana bakıyor....meğer bağırarak söylemişim.:78:.makinanın gazıbına uğradım.teyzemin kızı gülme krizine girdi....bende rezil oldum birazcık....

Son düzenleme:
Dışarıdayım telefonla konuşuyorum. Yaz günü altımda elbise, ayağımda sandaletler mağazalara baka baka ilerliyorum. Çok da sıcak hava. Hep böyle tedbirli olmuşumdur sapıklara karşı özellikle yazın. Çantamda da parfüm var. Bir anda arkadan biri sarıldı. Bende bir hışımla parfümü çıkartıp rastgele sıktım, sokak ortasında çığlık attım. Yanıma hemen birkaç kişi toplandı. Arkamı döndüm bi baktımmmm Meğerse sevgilimmiiiiş:) parfüm Çok gelmemiş gözüne ama azıcık açamamıştı. O zamandan beri benim yanıma habersiz gelmez. Ama ben çok üzülmüştüm, hem oradakilere hem de sevgilime rezil olmuştuuum

Eşime Yaptığım Rezillikleri Paylaştım Sizlerle Daha Önceki Sayfada Yer Alıyorlar..

Şimdi Annemi Nasıl Rezil Ettiğimi Paylaşayım

Annemle Pazarda Salatalık Tezgahındayız..
Annem Salatalık Seçerken Bende Sözde Ona Yardım Ediyorum..
Annem Hep Küçükleri Seçerdi Taze Diye Ne Bileyim Ben O Zaman..
Elime Bir Salatalık Aldım Kocaman Bağırdım Tezgahın Sonundaki Anneme........
'' anne Bu Tam Sana Göre '' Diye..
Annem Koşa Koşa Yanıma Geldi..
Elimdeki Salatalığı Önce Tezgaha Fırlattı Attı Elimden Bir Hışımla Tuttu Çekti Gittik..

Anlayamamıştım Ne Olduğunu..

Affet Annem Rezil Etmiştim Seni

vay havva kızları siz harikasınız ya güle güle bin hale girdim :84::84::84:

buna benzer birşey ben de yaşadım bir gün kuzenimle otobüsteyiz.. tek kulağımda kulaklık müzik dinliyorum.. bir yandan da kuzenle konuşuyoruz. onun kalçaları aşırı geniştir.. ben de ısrarla ona kalçalarını ne yap et erit, yoksa doğum yaptıktan sonra bunlar iki katına çıkıcak diye öğütler vermeye çalışıyorum. o sırada da yanıma kocamaaan kalçaları olan dar pantolon giymiş bir kadın gelip durdu. görünce hemen kuzenime döndüm ve sözde çaktırmadan kadını göstererek "al bak bu kadar kalçan olsun da gör o zaman gününü." diye sessizce söyleniyordum. tabi ben öyle sanıyorum. kuzen kaç göz yapıyo etrafına bakınıyo. dedim ne oluyo ne kaş göz yapıyorsun. kulağımdan kulaklığı çıkarıp beni uyandırınca kendime geldim tabi ben.. meğersem kulaklığın etkisiyle, sessiz otobüste gümbür gümbür bağırarak konuşmuşum yerin dibine girdim resmen.. etrafıma bakamadım.. allahtan 2 durak sonra indik de kendimi otobüsten attım

yok böyle bişey yaa acayip güldüm allah iyiliğini versin emii

salatalık mevzusundan sonra bende gafımı anlatcam...ailece markete alış verişe gittik ama marketi gorsenız iğne atsan yere düşmüoo... ben raflarda duran o.k kondomu gördüm tabi bilmiodum o zaman ne oldugunu hanı hatırlarsınız reklamında adamın biri kapıdan gecerken ooooookkkeeeeyyy!!!die bağırıo yaa...bende bastım cıglıgıı ooookeeeyyyy!!bi baktım babamın gözleri kızarmıs.. gerisi yokkk

Benimde Öyle Bir Anım Var.. Ama Komik Değil Sen Anlatınca Aklıma Geldi Canım..
Hepte Anneme Denk Geliyor Ya
Markette Biliyorsunuz ki Onları First Sakız Gibi Kasiyerin Yanına Koyuyorlar..
Sakız Sanmıştım..
Kasada Geçerken Ürünler,
Parmağımla Gösterip ''Bir Tanede Ondan'' Demiştim..

Ramazan ayındayız. Regli yüzünden ara verdim oruca. Sevgilimlede aynı şirkette çalışıyoruz o dönem ve yeni yeni flört etmeye başladık. Utangaç çekingen dönemlerimiz yani Neyse sabah ofise geçer geçmez yaktım ben bir sigara Oruçlu değil misin sen dedi şaşkın şaşkın Yok dedim biraz ara verdim. Neyse akşam face.te yazışıyoruz. Üzüldüm oruç tutmamana tamam bende eksiksiz yapamıyorum ibadetlerimi ama sen fire vermeseydin keşke filan yazdı. Bende napiiim mecburen ara verdim dedim. Anlar diye düşündüm "mecburiyet" "ara vermek" filan diyince anlamadı saf devam etti neden üzüldüğünü yazmaya Sonunda dayanamayıp canım bir hanım 30 gün aralıksız oruç tutamaz. Yaradılış itibariyle bu böyle dedim çaktı akıllısory pardon özür afedersin yazdı. koptum ben haline. olayın üstüne 2 saate yakın muhabbet ettik arada durup durup çok pardon yaaa yazdı alakasız yerlerde. çok gülmüştüm o gece halimize Artık kim kime rezil olduysa:97::96: bir daha bahsi açılmadı o gecenin hala.

Dayasaydınız ya soğan sarımsağı, oda bol bol yeseydi..

yok canım o yemezki zaten gecenin bir yarısı hiç yemez ben gece yatmaz sabah kalkmaz bir tip olduğumdan gecenin bir yarısı yemiştim onları.bide aklıma geldi o 5 liralık pijamanın bacagının birinin kısa birinin uzun olmasının yanında ağıda yırtıktı :))))

süpersiniz kızlar yaa aklıma şimdi geldi geldikçe yazıcam bende:) nişanlım aralıkta askee gidecekti annemler baska şehirdeler bayramda ugurlamaya geldiler kayınvalidemde kahfaltıdayız hazırlanmıs bi güzel bendede yeni belin hizmet ediyorum canım babam cay istedi baktım boş bardak cok gittim mutfaga çayları doldurdum masaya bi geldim ne göreyim:) demini koymuşum suyunu koymayı unutmuşummm ayyyy o halim cok komikti babam ve nişanlım iyi dalga gectiler allahtan yabancı birileri yoktu

bu sabah uyandım işe gelmek için hazırlanmaya çalışırken bir yandan da çalan müziğe kendimi kaptırmış şekilde roman havası oynuyorum ama beni görmelisiniz odanın içinde hopluyorum zıplıyorum sevdiceğimi uyuyor sanarak bi ara gözüm kapıya bir ilişti durmuş beni izliyor
aşkım demem le kahkahayı patlatması aynı zamnda oldu ve yaklaşık bir saat konuşmadan güldü bana

birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedibende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…