Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü kendimden biliyorum, bazen annem söyler ama ben hiç hatırlamam...

süper yaa bu rezilliği büyük bi ihtimal bn de yaşarım heyecandan

ben neler hayal etmiştim o gün için. mutfakta beklicektim, isteme bittikten sonra salına salına çıkıp kahveleri ince bi edayla dağıtcaktım falan amann sağlık olsun napayım.

oluyor valla o anın şaşkınlığından, amann hiç üzemem kendimi rezil oldum ettim diye napayım, olan oldu biten bitti

pis adam!anlamıştım zaten!

hiç eşim olmadığı için yazmayım dedim ama bu hikaye aklıma gelince pas geçmeyeyim dedim.

Liseden beri benimle evlenmek isteyen bir komşumuzun oğlu vardı. Yaşça abimden de büyüktü. Akraba gibi olmuştuk. Onlar bizim evden çıkmıyor gibiydiler.( Bunlar televizyon izlerken çay servis ediyorum altımda bir jean, üstümde de tabi kısa tshirt vardı salak gibi atlet giymemiştim. )Tabi ben çay vermek için eğilirken sırtım açılıyormuş. Ne bileyim ben çayı verdim boşları alıyorum küt bardağı bir vurdu sehpaya ben yerimden zıpladım tabe. Abimler de anlamadı önce ne oldu diye. Herkes filme dalmış tabe. Bende bağırdım zıkkımın kökünü iç diye bardak öyle vurulmaz böyle vurulur. Annemler mutfaktan koştular ne oluyor diye. Sonra patavatsız annesi oğlum hayırdır kızı evlenmeden böyle korkutursan daha çok koşarsın peşinden demişti. Tabi abimler, annesi, annem, kız kardeşim kardeşi derken tüm aileye rezil olduk. Babalarımızda sonradan duyunca bir hafta babamın yüzüne bakamamıştım.

ayy kıslar ya 7. sayfaya kadar okudum ve şu ada karnım ağrıyor o kadar güldüm ki ay çok iyi geldi bana sinir stres aldı valla ya benimde anılarım var ama gülmekten yazamıyrum:)

peki sevgili oldunuz mu

20,sayfaya kadar gelebildim çünki iş yerindeyim ve güldüğümü belli etmemek için kendimi kasmaktan yanaklarım ağrıdı :))))) hepiniz süpersiniz aklıma gelince bende bi paylaşım yapmak istiyorum.

buna bittim

daha önce kimseyle paylaşmamıştım bunu
aklıma geldikçe hem utanır hemde gülerim genç kızlığa yeni adım attğım dönemde regl olmuştum ve alışma aşamasındaydım daha
benim canım anneciğimde regl döneminde çok fazla kanaması olduğu için pedin altına pamuk koyardı banada öyle yaptırıyordu benim o kadar kanamam olmuyordu ama o ne olur ne olmaz okuldayken eteğine falan çıkar rezil olursun diye banada öyle yaptırıyordu.o gün pamuğun üzerine iki tane ped koydurdu ve o şekilde okula gittim sanki altımda çocuk bezi war gibi hissediyordum sonra tenefüste bi ara tahtanın önündeki çöp kutusuna bir şey atmaya gittim o sırada pedlerden biri yere düşmüş bende bi boşluk hissediyorum kendimde sonra bi bakyım herkes toplanmış başına erkekler bu kimin alsın şunu burdan falan diyolar ben hiç sesimi çıkarmıyorum tabi :78: bereket kimse anlamamıştı benim olduğunu..ondan sonrada sadece ped kullanmaya başladım tabi

hiiiiiii aman tanrım nasıl utanılır bu durumdaaaaaaaaaaaa
şükür anlamamışlar

O zamanlar daha sevgiliyiz.Biraz kilo aldığım bir dönem.Buluştuğumuzda öğlen ayıptır söylemesi çiğköfte yemişiz iki koca tas.Üstüne de ayran.Bulgur şiştikçe şişmiş, göbeklerimiz de şişmiş.Yedikten sonra bir alışveriş merkezine gittik.Saçım başım yapılı, şımşıkırdak giyinmişim, ayakta topuklular falan dünyanın 8. harikası gibi dolanıyorum.Kontrol cihazının önünde 8-10 kişi var.Güvenlikçi adam bana kaş göz yapıyor.Kafamı çeviriyorum.Sonra el hareketi falan yapmaya başlıyor, sapığa bak diyorum.Sonra haykırıyor: "Hanımefendi, sizin kuyrukta beklemenize gerek yok, burdan geçebilirsiniz"
Nasıl kırıta kırıta geçiyorum anlatamam.Adam benim ne kadar asil, elit ve kuyrukta bekletilmemesi gereken bir şahsiyet olduğumu anladı ki beni direk geçirdi hahaaayt diye ben kendimi cumhurbaşkanı ilan ediyorum adeta.Eşim kuyruğu bekleyip, sıradan geçip geliyor, ağzı kulaklarında.Ve açıklıyor : "Hayatım, adam seni hamile sandı, bu cihazlar hamileler için zararlı, ondan seni yandan geçirdi, muhahahaha" diye.

Hazmetmek kolay olmasada evde ağlarım diye kendimi sakinleştiriyorum.Öğlen yemeğini o ısmarlamış diye akşam da ben tatlı ısmarlamak istiyorum. O, pastanenin giriş kapısının yanında sigara içerken ben içeri tek girip "2 profiterol" lütfen diyorum.O an görevli adam tek olduğumu görmesine rağmen pastanede haykırıyor :" Burda mı yiyeceksiniz? Yoksa paket mi yapayım?".
"2 profiterol kesmez, yanına bir tepsi baklava da koy burda yiyeceğim, kardeşim manyak mısın? İki profiterolü tek başıma nasıl yiyeyim? Ha keyif benim yiyecek olsam da alır evimde yerim manyak" diye bağırmaya başlıyorum tabii tartışmamı da eşim duyuyor ve yerlere yatıyor.

Aynı gün hem pisboğaz, hem hamile bir pis şişko oluveriyorum !

Son düzenleme:

çok güldüm buna ya benimkinin fonksiyonuda bazen hiç çalışmaz bikere kapıyı üzerime kitlemiş anahtarıda üzerinde bırakıp gitmiş

felisity bu kadar mı benzerler ya benimki de küçük ardiye gibi odamız var ütü odası orda çıkarır kamuflajını yatak odasını dağıtmaz, ve silahını da yastığın altına koyar. bunları aynı okuldan tek tip üretiyolar yemin ederim.

ben eşime değilde eşim bana rezil oldu

benim uykum çok hafiftir.bir gece eşim su için uyandı.bende onun sesine uyandım.terlemişim.kalkayımda tshirt giyeyim dedim.benim yattıgım taraftada balkon var.ısıga gitmeye üşendim balkonun ışıgını açıverdim.bizimki bardaga su doldurmus geri dönüyor.yatak odasının yanındada oturma odası var.gelirken ışıgı çözmeye çalışıyormus.sonrası onun agzından: oturma odasına baktım ışık yok yatak odasında var nasıl olur derken odaya girdim.kolları açık bir cisim karşımda,ışıkta kayboldu ne olabilir diye düşündüm 2 şey olabilir.birincisi hırsız ikincisi ise Allahtan.besmele çekmekten başka fayda yok dedim diyor

megerse o tam odaya girerken bende ışıgı kapatmısım.kollarım nasıl şekildeyse artık bizimki bir bagırdı onun sesinden korkup tekrar ışıgı açtım beni görmesiyle agzında suyu püskürtmesi bir oldu. dizlerinin bağı çözüldü oldugu yere çöktü kaldı..

hala gülerek anarız.ama eşim bu konuda çok mahcup bana karşı

Son düzenleme:
bunlara bayıldım

askerimin yemin törenine gidices kayınbabam kaynanam görümcem bindik gidiyos

yol bomboş ama hecandan gözmü kırpamadım 5 saat gittik öyle askerimle kavuştuk bindik dönüyos artık nasıl özlediysem kollarında uyumayı direk uykuya dalmışım..

uyandığımda ağzım 5 karış açık salyalarım akıyo ayaklarımı yaymışım kaynanamın bacaklarına görmcemin göğsne yatığ sevgillimin elini tutuyodum halimi düşünün kızlar

bi an bunu benmi yazdım dedim canım aynı olayı ben yaşadım aynen 5 saatlik yol yemin töreni dönüşü

aynen canım aynen karşıkomşum vardı onunda eşi böyleymiş ütü odasında giyermiş hep. bende o zaman dedim bizdenmi korkuyolar acaba yoksa çokmu titizler

geçen ay sevgilimle deniz manzaralı açık havada güzel bir kafede oturuoduk çay içioduk istemeden geğirdim o an başka işlerle meşguldu umarım duymamıştım çok utandum :18::18:

ayy canım yaa üfff benimde başıma böle bişe geldi gerçekten çok utanıyorum yazarken bile kızarıyorum kaynanam k.babam eşim oturuyoruz tv de kapalı bi sessizlik bende yemegi çok yedim kolayı da 3 bardak içtim konuşuyodum saçma sapan bii gegirdim kii evin taaaa kolidorlarında yankılandıı herkez bana baktı noluyoo yaa der gibi üzerinden 1 yıl geçti umarım herkez unutmuştur.a walla 1 ay bunalımdan çıkamadım normalde hanım hanımçık aygında takılıyodum maskem düştüü tabiii rezillik rezillikk eşim ogün demişti sen bu gün gegirdin inş yarın osurmassın diye:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…