birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedibende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim
bırgun annem babannem ablam falan fılm ızlıyoz ben sıgara ıcmeye gıtmıstım dıger odaya 16 falan yaslarındaydım bayada oyalandım dıger odada ıcerı tekrar gectıgımde babannem kızım napıyodun 2 saattır o odada dedı e bendede delı kanı kaynıyo 31 cekıyodum babanne dedım annem sınırle vallahi yalan bıllahı yalan bal gıbıde sıgara ıcmıs ıste demıstı cok gulmustum tabı onlar nıye guldugumu bıle anlamamıslardı
hepte aklıma en delı dolu zamanlarımdakı anılarım gelıyo gen16 yaslarındayken arkadasımla kemeraltında dolasıyodum ozamanlar bende sıyah takıntısı vardı saclarım dumduz uzun sıyah pantolanım badım ojelerım goz makyajım sıyahtı pesımıze 2 kısı takıldımı baya baya takıp ettıler cok sınır olmustum gıcıkta tıplerı vardı pardon bakarmısınız dıye seslendıler benım nevar len dıye bır donusum var anlatamam o an gegırmemle bır cıktımı sesım nevar len dıye cocukların bır kacısı vardı yuru len yuru travestıymıs bunlar dıye anlatamam
esimle markete girdik ben sadece Orkid alip cikacaktim, baktim esim ikidebir saga sola bakarak sepeti ivir zivirla doldurmaya basladi..
ben: ,,askim napiyorsun bi Orkid alip cikicam?? ,,
esim: ,,ya askim bi tanidik falan olur Orkidleri saklamaya calisiyorum!!!,,
hepte aklıma en delı dolu zamanlarımdakı anılarım gelıyo gen16 yaslarındayken arkadasımla kemeraltında dolasıyodum ozamanlar bende sıyah takıntısı vardı saclarım dumduz uzun sıyah pantolanım badım ojelerım goz makyajım sıyahtı pesımıze 2 kısı takıldımı baya baya takıp ettıler cok sınır olmustum gıcıkta tıplerı vardı pardon bakarmısınız dıye seslendıler benım nevar len dıye bır donusum var anlatamam o an gegırmemle bır cıktımı sesım nevar len dıye cocukların bır kacısı vardı yuru len yuru travestıymıs bunlar dıye anlatamam
Benimde Öyle Bir Anım Var.. Ama Komik Değil Sen Anlatınca Aklıma Geldi Canım..
Hepte Anneme Denk Geliyor Ya
Markette Biliyorsunuz ki Onları First Sakız Gibi Kasiyerin Yanına Koyuyorlar..
Sakız Sanmıştım..
Kasada Geçerken Ürünler,
Parmağımla Gösterip ''Bir Tanede Ondan'' Demiştim..
Eşim saçlarını uzatmaya karar verdi hiç istemediğim halde
Kocaman bir kafası var zaten...
Helikopter aldı kendine ama birtürlü beceremedi uçurmayı..
Bugün cd almış geldi bilgisayarda kurdu ama çalıştıramadı...
Ben koltukta oda önümde yerde oturdu Altt kattakii komşumuz bilgisayar dahisi onu aradı o gelene kadar sinirden çıldırıyoo bende benimle ilgilenmediği için parmaklarıma tuhaf tuhaf resimler çizip ona gösteriyodum bakmıyodu..
En son elime aldığım 2 lastik tokayla saçlarını 2 kulak yaptım önden elleme benii sinirliyim diye syıyodu ama yaptım sonra küstüm odaya gittim o sırada alt komşu zile bastı Benim aklıma saçları geldi hayatııımmmmmmmmmmmmm açma dememe kalmadan kapıyı açtı F..abi şoklardaeşimde nee gelsene ya beceremedim ben bu meleti diye söylenerek odaya geçti F...abbii eşine bagırdı hemen buraya gel çok şey kaçırırsın eşim dumura uğtramış vaziyette çözemedi olayı gelince eşi hep beraber kahkayıı patlarttık yerlerde bizzzzz kimse saçlarına bak diyemedi kafayı yemişsiniz siz hevuk hepinizi çıldırtmış diye söylendikçe güldükk elimle kafasını gösterebildim sadece surat ifadesi ayrı komikkkkkkk elini saçına götürdüğünde bütün olayı kavradı benii elinden zor aldılar resmii bile var o anı ölümsüzleştirdik....Gülerken f..abii çektiii
sene 2002 tekstıl fırmasında utucu olarak calısıyorum asırı dısıplınlı bır ısyerınde ıs saatınde vc bıle yasak paydosa 10dak var dedılerkı toplantı var makınacılarla konusucaz usta dedıkı siz utuculer gıdebılırsınız sefımızde gardıyan gıbı azraıl gıbı korkudan geberırdık usta nereye gıdelım dedım nebıleyım vc ye gıt soyunma odasına gıdın soyunma odasına gıttım tam ınerken baktım 30metre otede sef gelıyo dogru vcye kostum kızlar kızlar sef gelıyo b.ku yedik dedim herkez 2 li 3 lu vc lere dolustu ben ortada kaldımmı banada dus kısmı kaldımı oraya gırdım saklanmaya mecburen sef vc ye geldı e bıtek benım oldugumu sanıyo yasemın yasemın nerdesın cık ortaya dıye bagırıyomu kızlar yasemın nerde dedı vcde heralde derya abla dedıler dıger vcler bosalmıs bıtek duş kısmı kapalı yasemın dusmu alıyosun cık bakayım ordan dedı sefın kapıyı acmasıyla benım yerdekı tırmıgın ucuna basıpta suratıma yapısması bır oldu kadın gulmekten bısey dıyemedı gulmekten konusamadı gıdın hadı dedı kaldı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?