Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Yahu görsen de söylemicen,ama yoookk patavatsız bu erkekler anladım ben artık bunu.Aman onlar kendi kıllarına baksınnn

Yaa kızlar bende yeni evliyim kayınvalidem yemeğe çağırdı herkes orada eltim kaynım falan bende işten geldim iş telefonum çaldı kayınvalidemin evide 1. katta iyi çekmiyor.Camın önünde de çekyat var çekyatın üstüne çıktım cama yapıştım konuşmaya çalışıyorum sen birden çekyat havalanmasın mı yaslanma yerine fazla yaslanmışım çekyatla pencere asındada mesafe varmış bir katlandı tabi ben anında yok oldum çekyatın arkasına düştüm..Eltim sana bir baktım varsın bir 2 saniye sonra bir baktım yoksun diye dalga geçmeye başladı gülmekten yerlere yatmışlardı.

2005 in ağustos ayının 13 de evlendik neyse düğün 7 de bitti sabahda balayına çıkcaz bende eşimde heyecanlıyız 2 yıl sonra birbirimizin olacağız hem bedenen hemde ruhen neyse 7 de biten düğün ardına biz eve gelmek istiyoruz ama akrabalar ısrarla düğün yemeğine çıkalım diyorlar neyse çıkdık dağın başına gitik saat oldu 9 kimsede gidelim deme isteği yok ay gelinlik sıkdı ayyakabı vurdu derken saat 11 de acıyan sevgili dostlar kalkalım dedi eve geldik birazda evde oturdular gece yarısı herkez dağıldı bizde koşa koşa gelinliği çıkaracaz eşim dedi ben duş alıyım sende yıkanırsın sonra güzelce uyuruz dedi yani neyse o girdi çıkdı banyoya sıra bende ben girdim çıkdım anam ne göriyim eşim sızmış bende kıyamadım uyusun dedim sabaha çuvalmı girdi :) diyerekden bende yatım bu arada saat 2 yani sabahın 6 da kapı vuruyor pat pat diye kapıyı açdı eşim kalk kalk geç kalmışız otobüs biletini babam 8 e almış hazırlan dedi tabi sinirliyiz ikimiz şuydu buydu kahvaltıydı derken otobüse zor yetişdik otobüse bindik 6 saat sonra altın olukdaydık kan ter içindeyiz dedik bari eşyaları yerleştirelim denize girip serinleriz sonra :) anlarsıznız işde 3 gibi indik kumsala içtik birer bira uzandık şenzloklara uyuya kalmışız saat 6 da bizim piştiğimizi anlayan can kurtaran abi kalkın kalkın uyuya kalmısınız bir kalktık eşimin sırtı su toplamış benimde yüz tanınmayacak halde bacaklar su toplamış odaya çıkdık eşim bir tarafdan ahhhhhhh ben bir tarafdan uyyyyyy yanıyoruz yanıyoruz anlayacağınız bir hafta daha muradımıza eremedik eşimle hala düşünürüz kimin ahını aldık diye millet balayında mutlulukdan uçarken biz yandık başkalarıda bizimki gibi yanmasın diye düşünüp düşünüp kahkalarla güleriz :)

ayy kahkahaa atacaktım öksürme numarası yaptım işteyim ay cok fena koptum

eyvaah eyvaaahhh

1 saat önce kadar olan rezilliğimi anlatayım...annemle çarşıya çıkmıştım eşofman bakıyorum içimden de acaba başka rengi var mı ve fiyatı ne kadar diye düşünüyorumdum.satan kişiye bu renklerin fiyatı ne dedim başka rengi var mı ve fiyatı ne kadar diye soracaktım ikisini bir araya getirip bu renklerin fiyatı ne dedim yaadam öyle kaldı bende anneme baktım öyle kaldım sonra hep birlikte gülmeye başladık çok utandım ama

Son düzenleme:

hahah bende kask istiyorum, keza eşimin pat küt kollarını atışı sayesinde yaralandığım oluyor
bir de uyku sersemi kendi yastığı diye benim başımın altındaki yastığı çektiği oluyor.
benim başım uyku sersemi pat diye düşüyor
bir gece resmen benim başımın altındaki yastık için kavga ettik aşkımla uyanmıyoda eşşek

Bir tanıdığımızın bebeği olmuştu, babam geldi haber verdi...
Ben de heyecanla kız mı erkek mi diye soracağım...
Peki ağzımdan ne çıktı: '' Baba, ne renk? ''
Babam: Mor kızım mor

Hayır baba o benim rengim :84:

Son düzenleme:
O zamanlar nişanlıyız . Çeyiz alışwerişi için mağazaları dolaşıyoruz ablamlarla . Aklımda da bir ütü markası war , illa da onu alıcam diye tutturdum , aksilik bu ya ; o markanın o modelini bulamıyoruz .

Tam bir mağazanın önünden geçerken aradığım ütü ilişti gözüme , hemen ütünün yanında aldım soluğu . Hemen incelemeye başladım . Ablamlara da gösteriyorum aaa bak şunu da warmış vs vs derken , elimi ütünün tabanına sürmemle birlikte elimin yanması bir oldu :2:

O acıyla hemen başladım söylenmeye ' Beyefendi ; ütüyü fişe takmışsınız ama insanları uyarmayı unutmuşsunuz diye ' . Tabii ben bunları söylerken , mağazadki insanlar da boş boş bakıyorlar .

Görewli : Hanfendi , uyarı yazımızı okumadınız mı demesiyle , gözümün önünde beliren kocaman

ÜTÜ SICAKTIR , LÜTFEN DOKUNMAYINIZ !

uyarısını görmem bir oldu we rezillikler zirvesinde tahsis ettiğim koltuğuma kuruldum

Bilenler bilir yıllar önce Metin Uca Günaydın Türkiye adlı bir haber programı yapıyordu. Orada sanal bir karakter vardı. İsmi Cevriye Civelek...

Günlerden bir gün annemle bu şahsiyetin adını hatırlamaya çalışıyoruz...
O muydu bu muydu derken annem bombayı patlatıyor
''Heh buldum Figen Fingirdek ''
Ben aynen böyleyim tabi

Savunması da şu ''ne var ne alay ediyorsun ha civelek ha fingirdek'' :86:

Yahu görsen de söylemicen,ama yoookk patavatsız bu erkekler anladım ben artık bunu.Aman onlar kendi kıllarına baksınnn

benim ki herhalde bu konuda çığır açmıştır.
1 ay ona inat ne kaş aldırdım ne bıyık .
kuaförüm gördü isyanda.
benimkine söledim.
aşkım ben görmüyorum bile 2 tüyün lafını mı yapcam sana didi

yok yok ben ölücem gülmetennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar bundan önce 3 kez eşimin uykulu tacizine uğradığımı yazmıştım
Bir tane daha
Evvelsi gece göğüslerimde bir hareket uyandırdı beni. Bir döndüm arkamı benimki kalkmış, gözler fal taşı gibi açık, eller göğsümde ovuşturuyor
Ne oldu hayatım dedim, gel bana dedi.
Aha dedim şimdi bir kaza çıkacak
Döndüm ona doğru, ben hareket beklerken benim sevgili kocacım sarıldı bana ve uykuya devam etti
Sabah hatırlamıyordu her zamanki gibi

ayy karnım ağrıdı gülmekten harfleri de seçemiyorum,gaz demişken aklıma geldi eşimle nişanlıyken kayınvalidem eşim ve eşimin anneannesi gelmişlerdi bize neyse baya geç oldu annem var birde oturuyoruz baktım eşimin anneannesi uyukluyor neyse uzan bari dedi kayınvalidem aynı odadayız uzandı uyuyordu bizde muhabbete dalmıştık neyse dııınnnn diye ses geldi önce kimsenin sesi çıkmadı bende yanlış duydum sanırım diye seslenmedim aradan 2 dakika geçti pısstt pıssttt zarttt dedi aa anneannem ne yaptı dedim ve ben yerlerdeama hala kimse bişey olmamış gibi davranıyor utandılar sanırım eşimle kayınvalidem hiç sesleri çıkmadı susamıyorum da ben anneme bakıyorumm güldü gülecek ama bitarftan da kızgın bakıyor sus diye ama napayım çok komiktiii

Ay çok hoşuma gitti bu olay Keşke ben de sarılıp uyuyabilsemmm... Bu kadar esprili ortamda bile depresif olduğuma inanamıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…