belki sizinde başınıza gelmiştir.
sevdicekle buluştuk bigün
karşımda oturuyor böyle uzun uzun baktı bana
sanki iltifat edecek özel birşey dicekmiş gibi yaklaştı
hayatım benle mi yarışıyorsun dedi
ne konuda canım dedim
bıyık konusunda aşkım dedii.
ben kızardım bozardım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim.
ne ayıp!! öyle söylenir mi?!! densizsin dedim astım yüzümü.
bana ders oldu ama o sabah evde usta vardı bende makineyle alırım d.üstü tüylerimi ses olur diye açmadım. bir dahaa töbee cumhurbaşkanı gelse işimden alıkoyamaz beni. çok fena rezil olmuştum yaa hatırladıkça utanıyorum.
belki sizinde başınıza gelmiştir.
sevdicekle buluştuk bigün
karşımda oturuyor böyle uzun uzun baktı bana
sanki iltifat edecek özel birşey dicekmiş gibi yaklaştı
hayatım benle mi yarışıyorsun dedi
ne konuda canım dedim
bıyık konusunda aşkım dedii.
ben kızardım bozardım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim.
ne ayıp!! öyle söylenir mi?!! densizsin dedim astım yüzümü.
bana ders oldu ama o sabah evde usta vardı bende makineyle alırım d.üstü tüylerimi ses olur diye açmadım. bir dahaa töbee cumhurbaşkanı gelse işimden alıkoyamaz beni. çok fena rezil olmuştum yaa hatırladıkça utanıyorum.
buda benden :)
3 sene önce bir yazlık aldık ilk yazımızı geçireceğiz o evde
en sevdiğim arkadaşım geldi kıbrıstan bana tatile
bizim de bir blok arkamızda bi radyocu var tanınmış
biz bir iki defa selamlaşmıştık benim köpeği severken falan konuşmuştuk bu kadar
daha fazla bi görüşmüşlüğümüz yok
neyse arkadaşım geldi o akşam dışarı çıktık kimseyi tanımıyoruz tabi daha çevremiz falan yok
gezdik biraz dönüyoruz bizim komşu radyocuyla karşılaştık selamlaştık falan
benim arkadaş tutuştu aaa bu o değil mi aaa çok yakışıklııymış falan
neyse bizim kız deli
ne olur tanıştır beni diye ısrar etmeye başladı
dedim ya sadece selamlaşıyorruz biz seni ne diye tanıştırıcam
yok ısrar ısrar üstüne
dedim tamam ama nasıl önce bir ortam yaratmak lazım direk nasıl tanıştırıcam
gel dedi sitede tur atalım geçelim kapısının önünden falan köpeğide al belki sever muhabbet olur
neyse biz bi tur geçtik kapının önünden bir baktık beş altı kişiler sadece erkek
ya ne olur bulalım bir yolunu yalvarıyor
hadi dedi bi kola alalım bide çekirdek gidelim muhabbete
yapma etme diyene kadar bizimki aldı kola ile çekirdeği
biz benim elimde köpek onun elinde bi şişe kola ve çekirdek
kör bi boktadan evi kesiyoruz bu arada da giriş cümlemizi hazırlıyoruz
_merhaba biz bu sitede yeniyiz tanıdığımız kimse yok canımız sıkıldı sizin bahçe çok kalabalık katıla bilr mmiyiz
arkadaştan çıkan müthiş giriş cümlesi bu
dedim kızım 5 erkeğin içine böyle 2 kız gir birde embesil gibi elde kola çekirdek
ben gülmeye başladım
derken arkadaş çekirdeği açtı yemeye başladık
ben yediğim çekirdeğin kabuğunu havaya doğru attım
gitti saçına yapıştı bunun,bu aradada hala giriş cümlesini tekrarlıyor
o an gözümde şu sahne canlandı (adamlar oturuyor biz gidiyoruz,yarısı içilmiş kola yarısı yenmiş çekirdek,artı saçında çekirdek kabuklarıyla dolaşan bi kız ve merhabaaa biz geldik )ve bu hayalin
gözümde canlanmasıyla eş zamanla kahkaha atmaya başladım
derken aman allahım çişimi tutamıyorum ama o da ne sanki 2 gün yapmamışım
etek vardı bacaklarımdan süzülüyor
gülmem durdu ama ben hala işiyorum
o an bir sessizlik oldu derken yanımızdan biri geçiyordu
benim yanımda da köpek
çocuk aaa çok güzel bi köpek dedi
benim gözlerim büyüdü çünkü ben hala işiyorum
o an bi sessizlik oldu çocuk bacaklarıma baktı süzülüyor
ölsem yeriydi kurşun sıksan kanım akmıycak
ve daha kötüsü o çocuk o 5 li gurubun 6. sıymış
hepsine anlattı muhtemeln sizin evi kesen sidikli bi kızla yannında saçında çekirdek kabuğu dolu bi kız daha vardı diye
buda benden olsun bakıyım.....
gece koçisle uyuyorum , gece yarısını geçmiş yani uykunun en derin yerindeyiz , solumdan sağıma dönemek istedim , tam dönüyom (nasıl kolumu kaldırdıysam) benim sol elimin parmakları kocanım gözünde( benim tırnaklarda uzun ), öyle hızlı dönmüşümki , benim koca tabi can hıraş bir şekilde gözünü tutarak panikle ve bağırarak uyandı bende onun bağırtısına zıplayarak uyandım ama ikimizde çok korkmuşduk ya , gülcem bir yandanda gülemiyorum, karanlıkda ses çıkarmadan kıskıs gülmüşdüm.
bide yine aynı şekilde gecenin bir yarını kocama kafa atmıtim ya dönerken , nasıl haraket ediyorsam ,tabi kocam korku , panikle bağırarak uyandı , hala vurma sesi kulaklarımda valla.
Kocama kask alsam daha iyi olucak herhalde
Yahu görsen de söylemicen,ama yoookk patavatsız bu erkekler anladım ben artık bunu.Aman onlar kendi kıllarına baksınnn
kızlar yeni aklıma geldi hemen anlatayım..
bigün babamla oturuyoruz 5 sene falan olluyo (o zaman daha küs değiliz tabiii)
babam çok hasta ama bende korkuyorym başında bekledim..
bana döndü kızım ben ölecem galiba hakkını helal et seni çok kırdım dedi
bende nasıl oldu anlamadım allah gecinden versin baba diyeceğime allah belanı versin baba demişim :78: adam ölmekten beter oldu ona mı yanayım yoksa bu laf ağzımdan nasıl çıktı onamı yanayım anlamamıştım doğrusu
2005 in ağustos ayının 13 de evlendik neyse düğün 7 de bitti sabahda balayına çıkcaz bende eşimde heyecanlıyız 2 yıl sonra birbirimizin olacağız hem bedenen hemde ruhen neyse 7 de biten düğün ardına biz eve gelmek istiyoruz ama akrabalar ısrarla düğün yemeğine çıkalım diyorlar neyse çıkdık dağın başına gitik saat oldu 9 kimsede gidelim deme isteği yok ay gelinlik sıkdı ayyakabı vurdu derken saat 11 de acıyan sevgili dostlar kalkalım dedi eve geldik birazda evde oturdular gece yarısı herkez dağıldı bizde koşa koşa gelinliği çıkaracaz eşim dedi ben duş alıyım sende yıkanırsın sonra güzelce uyuruz dediyani neyse o girdi çıkdı banyoya sıra bende ben girdim çıkdım anam ne göriyim eşim sızmış bende kıyamadım uyusun dedim sabaha çuvalmı girdi :) diyerekden bende yatım bu arada saat 2 yani sabahın 6 da kapı vuruyor pat pat diye kapıyı açdı eşim kalk kalk geç kalmışız otobüs biletini babam 8 e almış hazırlan dedi tabi sinirliyiz ikimiz şuydu buydu kahvaltıydı derken otobüse zor yetişdik otobüse bindik 6 saat sonra altın olukdaydık kan ter içindeyiz dedik bari eşyaları yerleştirelim denize girip serinleriz sonra :) anlarsıznız işde 3 gibi indik kumsala içtik birer bira uzandık şenzloklara uyuya kalmışız saat 6 da bizim piştiğimizi anlayan can kurtaran abi kalkın kalkın uyuya kalmısınız bir kalktık eşimin sırtı su toplamış benimde yüz tanınmayacak halde bacaklar su toplamış odaya çıkdık eşim bir tarafdan ahhhhhhh ben bir tarafdan uyyyyyy yanıyoruz yanıyoruz anlayacağınız bir hafta daha muradımıza eremedik eşimle hala düşünürüz kimin ahını aldık diye millet balayında mutlulukdan uçarken biz yandık başkalarıda bizimki gibi yanmasın diye düşünüp düşünüp kahkalarla güleriz :)
Kızlar bundan önce 3 kez eşimin uykulu tacizine uğradığımı yazmıştım
Bir tane daha
Evvelsi gece göğüslerimde bir hareket uyandırdı beni. Bir döndüm arkamı benimki kalkmış, gözler fal taşı gibi açık, eller göğsümde ovuşturuyor
Ne oldu hayatım dedim, gel bana dedi.
Aha dedim şimdi bir kaza çıkacak
Döndüm ona doğru, ben hareket beklerken benim sevgili kocacım sarıldı bana ve uykuya devam etti
Sabah hatırlamıyordu her zamanki gibi
Taptaze iki rezilliğimi hemen anlatayım
Pazartesi günü kızkardeşim doğum yaptı,bebek ameliyathaneden çıktı kardeşimin çıkmasını bekliyoruz.Neyse 45 dk.sonra getirdiler odaya epidural yapıldığından ayıktı.İlk doğumu korkusundan gözleri dışarı fırlamış garibimin,yatağa yatırdılar ama dudakları büzülmüş ağladı ağlıyacak içime dokundu hali teyzemde yanımda hep bu erkeklerin yüzünden onların .....nin keyfinden kadınların çektiği çileye bak dedim veeee eniştem arkamdaymış öhöö demesiyle yerin dibine geçtim.Bir gözgöze geldik küçük emrah gibi boynunu bükmüş, nası yaaa dediOdadan nasıl kaçtım bilmiyorum,teyzem yarıldı gülerken Neyse akşam oldu kızın başında zaten üç kişiyiz enişteye sen git dinlen yarın sabah gelirsin dedik.Gitti garibim,o gün nasıl bir koşuşturma yorulmuşum,bir sürü gelen giden,bir gazlandım ama çıkmıyor bir türlü,şekilden şekile girdim yok çatlıycam.Teyzem uzan biraz belki dinlenip gevşersen çıkar dedi o arada uyumuşum.Bir ara uyandım baktım enişte dayanamamış gece geri gelmiş.Uykum açılmasın diye kapadım gözlerimi yatıyorum koltukta zaten gözlerimi açacak yüzüm yok 6 saat önce rezil omuşum adama:) sırtüstü döneyim dedim içimden bir gürültü koptu kelimenin tam anlamıyla nağmeli nağmeli bir zooorrrt Kardeşimin sesini duydum o an oleeeyy teyze gaz çıkardım ama hiç anladım dedi (sezeryandan sonra gazı bekliyorlar) güya uyku numarasına devam edicem ne mümkün teyzem bir an sustu sonra ;yok kızım, ablan üşütmüş herhalde dedi ama gülmekten zor konuşuyo.Gözümü açtım eniştem duvarın dibinde çömelmiş,katılıyor gülmekten.Rezillik diz boyu yani,ne yapacağımı bilemedim
Yahu görsen de söylemicen,ama yoookk patavatsız bu erkekler anladım ben artık bunu.Aman onlar kendi kıllarına baksınnn
ayy kahkahaa atacaktım öksürme numarası yaptım işteyimay cok fena koptum
Kızlar bundan önce 3 kez eşimin uykulu tacizine uğradığımı yazmıştım
Bir tane daha
Evvelsi gece göğüslerimde bir hareket uyandırdı beni. Bir döndüm arkamı benimki kalkmış, gözler fal taşı gibi açık, eller göğsümde ovuşturuyor
Ne oldu hayatım dedim, gel bana dedi.
Aha dedim şimdi bir kaza çıkacak
Döndüm ona doğru, ben hareket beklerken benim sevgili kocacım sarıldı bana ve uykuya devam etti
Sabah hatırlamıyordu her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?