Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

buna cok güldümmm

o günden sonra çocukla selamıda kestim
uzun bir süre de köpeği tenha yerlerde dolaştırdım oyy oyyy
o yaz nasıl geçti bir ben bilirim

bigün bende disarda oturuyorum cekirdek citlatiyorum ama o nasil citlatma görende cekirdek yarismasi zanneder en hizli citlatana sanki ödül vericeklermis gibi citlatiyorum, okadar kaptirmisim kendimi yanii, bide öyle bi dalmisimki 10 dakkadir sürekli ayni yere bakiyorum... bi ara sürekli ayni yere baktigim yerde iki ayak belirdi :44:
uzunca bakakaldiktan sonra yavasca yukari dogru bu kim diye bakinca meger sevgilimmis
nasil utandim ama
:44:bu nasil cekirdek citlatiyo demistir kesin

Ortaokldayken bi h.sonu annemler gündüz evde yoktu. Bnd bi kız arkadaşını davet ettim. Kız gelmeden markete gittim bişeyler aldm. Neyse eve geldim oda ne anahtarı unutmuşum.kızda geldi ve apt.nın önünde bnm aldıklarımı yiyerek annemleri bekledik. Evide uzaktı çok utanmıştm

bir daha o yazlıga gittinizmiiiradyodada anlatılmıştır bu konu dünya duymuştur

bir daha o yazlıga gittinizmiiiradyodada anlatılmıştır bu konu dünya duymuştur

tabi ki mecburen gittim ama allahtan sattık geçen sene
ya harbi acaba anlatmış mıdır bizi radyoda falan adam açısından da zor bi olay
adamın peşinde iki kız ikiside birbirinden kötü durumdan
biri idrar makinası gibi geziyor ortada
diğeri saçlarında çekirdek elinde yarısı içilmiş kola (ama hala torbasında kola içip içip tekrar koyuyor 2,5 litre bide )
bakırköyde tedavisini yeni bitirmiş tipler
çok korkmuştur çokkkkk

Geçen akşam alışveriş merkezinde eşimle gezerken gözüme bi elbise takıldı ama muhteşem bişi. tutulmuş gibi -ayyy elbiseye baaaaaakkk dememle camla bütünleşmem bir oldu Resmen yapıştım cama bi kaç saniye geçmemişti ki içerideki satış elemanının şok olmuş gözlerini ve içerideki müşterilerin kahkahalarıyla kendime geldim Eşim mi ? gülmekten yerlerde.

çok güldüm buna

amaaaa burdaki altın kural:şahit olsa dahi,inkar edeceksin...ben ööşe şeyler yapmam diyeceksin....bunlar sana has davranışlar diye de ekleyeceksin...zamanla kendisi bile şüpheye düşer...

güzel yaklaşımmış canım

süpermiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…