Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahahaha süper

kışın kayınpederim bize gelmişti bi ara. köylerinde biri hayatını kaybetmiş. facebooktan öğrendim bende. babama söyledim 'şu kişi vefat etmiş' dedim. evdeki herkesi gülme krizine sokan yanıt gecikmedi:' öyle mi, o zaman ben bi hayırlı olsuna gideyim'

Ay çok hoşuma gitti bu olay Keşke ben de sarılıp uyuyabilsemmm... Bu kadar esprili ortamda bile depresif olduğuma inanamıyorummmmm

ay canım evli değilsin sanırım
o günler de gelir elbet
eşimle evlenmek için günleri sayardık
şimdi neredeyse 3 sene dolacak
zaman öyle hızlı geçiyor ki...
inan her anın farklı bir tadı var
bunu doya doya yaşa

böyle şeyler benimde başıma geliyor sabah oluyor anlatıyorum inanmıyor ben uykumdan uyanamamki nasıl olsun sen rüya görmüşündür diyo garibim

hanımlar bende buranın abonesiyim ama şimdi vereceğim linke 1 dakikanızı ayıra bilirseniz sevinirim görme engelliler için video seyretmeniz onlar için bi katkı neleri seyretmiyoruzki www.renklerherkes içindir.com sağolun bakarsanız bir görme engelliğide biz sevindirmiş olacağız

Allah bozmasın mutluluğunuzu,çok hoşuma gitti:81:.Evet zaman gerçekten çok çabuk geçiyor..
Ben henüz gün sayamıyorum,hiç bir şey belli değil çünkü hayatımda.Saycağım günler de gelir umarım:)

böyle şeyler benimde başıma geliyor sabah oluyor anlatıyorum inanmıyor ben uykumdan uyanamamki nasıl olsun sen rüya görmüşündür diyo garibim

heee tabi rüyadır
aslında o anı kameraya falan çekmek lazım
izlesinler görsünler

Allah razı olsun canım
amin cümlemize mutluluk versin inşaallah
gelir gelir merak etme
hepimiz geçtik o zorlu yollardan
başlarda gün sayamamalar
sonra saymaya başlamalar
sonra zaman geçmiyor demeler
ama ömür geçiyor be tatlım
inşaallah sen de çok mutlu olacaksın
Allah gönlüne göre versin

heee tabi rüyadır
aslında o anı kameraya falan çekmek lazım
izlesinler görsünler

aaaaa bak bu iyi fikirmiş kızzz o zaman sen rüya görmüşündür diye dalga geçemez
ilk denemesinde hemen çekecem valla
bundan sonra yastığımın altında kamerayla uyurum artık

Amin,hepimizin inşallah

yeşil doğmuş, bismillahirrahmanirrahim (aklıma goradaki yeşil suratlı adamı görünce cem ylmz'ın tipi geldi de )

ahaha figen fingirdek... anne de süper kreatif bi beyin var ama.. bayıldım

yeşil doğmuş, bismillahirrahmanirrahim (aklıma goradaki yeşil suratlı adamı görünce cem ylmz'ın tipi geldi de )

ahaha figen fingirdek... anne de süper kreatif bi beyin var ama.. bayıldım

Annem alanında tektir canım...
Geçenlerde yine hani Yavuz Bingöl'ün bi dizisi vardı ''Yanık Koza''...
Anacım ona da bütün gün nette ev bakmanın sonucunda ''Islak Zemın'' dedi...
Biz alıştık artık

napiim kız, millet ne der? çalışmıyo fingirdiyo mu derler ne derler,bi figen fingirdek de ben olurmuşum
ayrıca da o kadar gülüyorum ki burda bigün bi rezillik de buraya gülerken ben yaşıcam diye korkuorum

Annem demişti ama hissediyorum bi gün Figen Fingirdek de meşhur olacak demişti...
Oldu galiba
Akşam söyleyim sevinsin...

Annem alanında tektir canım...
Geçenlerde yine hani Yavuz Bingöl'ün bi dizisi vardı ''Yanık Koza''...
Anacım ona da bütün gün nette ev bakmanın sonucunda ''Islak Zemın'' dedi...
Biz alıştık artık

dedim işte kreatif insan
yanık koza -- ıslak zemin nasıl da anlamsız bir birliktelik ama annemiz bunu tek bir çizgide birleştirmişşş

Yaaa kızlar varya süper ötesi mükemmel hatta fevkeladenin fevkindesiniz...İnanın karnım ağrıdı gülmektenn...Bende rezilliği anlatmadan edemicem...

Evliliğimin ilk günleriii:78:Söylemesi ayıp sabah uyanmısız taze gelin damat nede olsaYatakta eşim saçımı okşuyo romantik sözler falan filan yani romantizm tavan yapmış durumda:78:Biran gözgöze geliyoruz sessizlik ve arkasından o faciaaKarnımdan öyle bi enstürmantel bi ses çıktıkiii yerin dibine girdimm resmenBizim romantik dakikaların finali olduu..Eşim kırıldı gülmekten ben arkamı döndüm ama domates gibi oldum suratım ateş atıyoduuu..Hala bazen aklıma geldikçe gülerimm (Ama bende haklıyım sabah sabah karnım acıkmışşş...Karnımda doğal olarak bırakın oynaşmayı yemek yiyin dediii:78:)

Yaş 15 oo yeni genç kız olmusun mahallenin erkekleri peşinde neyse hava atmayıda seviyorum 6 7 tane yakışıklı oturmuş banklarda bende yeni bisiiklet almışım edayla bindim sürüyorum yavaş yavaş sonra bir deli hız geldi içimden ama nasıl sürüyorum derken direksiyon hakimiyetimi kay betim gibi sendeledim frene basıyorum oda ne fren patlamış bu arada yaşadığım reziliği paniği yusuf yusuf olayını his etirmiyorum deli kanlılara bu arada gözümde onlarda aha önüme bir duvar önünede kum dökmüşler fren tutmuyor artık gözüm karardı dedim ne olursa olsun benve bisiklet 180 km hızla duvara tosssss ben yere düştüm kuma kurtuldum derken geriye tepen bisiklet üstüme düştü ayakkabınım biri ayağımda diğerinden haber yok bu ne kötü bir kader canım yanıyor biri tutsada kaldırsa neyse gözümü deli kanlılara doğru çevirdim ama manzara süper hepsi yerlerde elleri karınlarında şıçma pozisyonuna geçmişler tabi içlerinden bir centilmen vucudu gülmekden uyuşmuş halde beni kaldırmaya gelmiş bırak dedim elleme beni ellemeeeee beniii ah ah rezaletdi be 27 yaşındayım o deli kanlılardan kimi görsem hala yolumu değiştiiriyorum böylece bisiklet sevdamda tam anlamıyla bitti

BİLİYORMUSUNUZ O KAYIP OLAN AYYAKABIDANDA HALA HABER YOK

benimde başıma buna benzer birşey gelmişti hala gülerim aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…