Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

aaaaa bak bu iyi fikirmiş kızzz o zaman sen rüya görmüşündür diye dalga geçemez
ilk denemesinde hemen çekecem valla
bundan sonra yastığımın altında kamerayla uyurum artık

iyi fikir

haa haaa süpermiş

ayy çok güldüm

çok hoşsun canım

haa haa mor

benim de çok olur böyle okumak hiç aklıma gelmez

2 3 sene önce yani nişnlı iken eşimle mesajlaşıyorduk bende bdava sms bitmiş babamdan yazıyordum oda benim tl e cevap yazıyordu babam sabah işe gitti o unutmuş tabi sabah ilk mesajı babama atmış mesajda şu " eeeee nerde kalmıştık aşkım " akşam babam geldi senin ki nerde kaldıgınızı soruyo demez mi imalı imalı yerin dibine geçtim ama aslında konuşma hakkında demişti nişanlım babam konuyu yanlış anladı ...
geçen gün oturuyoruz eşim sonradan geldi eee nerde kalmıştık deddim babam gülme krizine girdi yaaa sonradan aklıma geldi hala unutmamış yaaa

ayy unutmamış mııı baban ne anladı kimbilir

kuzenimin bebegi oldu onu ziyarete gidecektik benimde dört beş yaşlarındaydı kız kardeşim . hazırlandık tam evden çıkacagız bagırıyo habire bebege gidiyoruz falan diye bende anne ne diyecegiz gidince onlara dedim annem lafını söyleyemeden bizim bıcırık atladı hemen güle güle kullanın diyecegiz abla diyo yerlere yattık gülmekten o günden beri bebek dogurana güle güle kullanın espirisi yaparız hatta ben dogurunca bana da demişti

Okuyunca aklıma geldi, buna benzer birşey benim de başıma geldi...
Telefonumun ekranı komple bozulmuştu, ne arayanı görebiliyordum ne de aradığım numarayı...
Zaten bir nişanlımı arıyordum o hattan, o da ezbere çeviriyordum numarayı...
Birgün sabah uyandım işe gitmek üzere hazırlanıyorum, nişanlım da o saatlerde uyanıyor günaydınlaşıyoruz rutin bir şekilde...
Baktım telefon çalıyor ama malumunuz numarayı göremiyorum, hem kim arar ki o saatte benimkinden başka...
Sabah sabah da pek bir enerjiğim ama görmelisiniz...
Açtım,cilveli cilveli - günaydın aşkııııııımmmmm
-Baban ben baban diye bir ses
Şak diye suratına kapattım telefonu...

Babam evde gürültülü bir şekilde hazırlanmayınca uyanmadım sanıp beni kaldırmak istemiş garibim yan odadan

O an yaşadığım şoku anlatmama gerek yok sanırım...
Ha bu arada 2 dakika sonra telefonum yine çalıyor ama ben bu sefer nasıl korktuysam tırsak bir ses tonuyla açıyorum - efendim diyorum titreyerek
Ne kadar korktuysam nişanlım aşkım noldu iyimisin noldu sana diyor
Ay çok kötüydü be :2:

Eşimde maç izlemek için kahveye gitmiş.önlere doğru ilerlemiş oturacak yer yok ayakta kalmış arkada tarafta hınca hınç dolmuş.Bunun gazı gelmesin mi kahveden çıksa bi daha aynı yere dönemez çıkmasa kokacak 2. seçeneği tercih etmiş ve başlamış yanık yanık salmaya sonra artık yanlardan bir ses yükselmiş ya arkadaşlar kimse bu salan artık bir son versin demiş:))) bizimkide çaktırmicakya kendisi olduğunu öhh hakikaten arkadaşın içi çürümüş galiba diye oraya laf söylemiş:))) sonra eve geldi anlattı abartmıyorum sabaha kadar güldüm yaaa

Daha bu başlığı açar açmaz hiçbir şey okumadan bile gülmeye başlıyorum yaa valla hepiniz ayrı bi alemsiniz Buyrun benden bi rezillik daha.. Bir akşam eve misafir gelmiş yemek yiyoruz, dışarıdan da havai fişek sesleri geliyor, babam soruyor "ne bu ses şimdi?" cevap veriyorum "Fahişe atıyolar galibaa.. Ayy.. Havai fişek dicektim.." ve derin bir sessizliikk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…