Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

süpersin karnım ağrıdı gülmekten

ingilizce sınavındayız lisede arkadasa bol şans dilemek için döndüm baktımkı adını soyadını yazıyor bende o esnada gelmısım kendı kagıdıma onun adı soyadını yazmısım ne gulmustuk ya

biz daha evli degildik kavga yapmistik neyse ertesi gün arabada oturuyoruz ben konusuyorum konusuyorum bu hic konusmuyor radyoda acik ben buna sordum cokmu konusuyorum diye bu tam cvp verecek radyoda arif susam suuuuuuuuusssssssss suuuuuuuuuuuuuusssssssshahahaha

bende lise de dayımın kızıyla aynı sınıftaydım... bir anket dolduruyorduk babanızın adı soyadı diyordu o sırada kuzenime dönüp bir şeyler söylüyordum dayımın adını soyadını yazıyordu onu okudum bi anda döndüm kendi babamın adı soyadı kısmını doldurmaya devam ediyordum orya dayımın adını soyadını yazmışım ama hiç farkında değilim...hoca anketleri topladı okuyordu döndü bana lionesss seninde babanın adı xxx soyadı da xxx mi dedi ama nasıl gülüyor(sınıf mevcudumuz az olduğu için ailelerimizin adını bilirdi öğretmenimiz)ben öyle kaldım ne alaka diyorum içimden...sonra anket kağıdına yazmışsın diye söyledi bütün sınıf bir gülmeye başladık bende gülüyordum ama utanmıştım da

benimde en aklımdan çıkmayan bu :78:

şimdiki nişanlımla yeni çıkmaya başladık yaz sıcağı şöyle serin bi parkta oturuyoruz karşılıklı tabi daha 14 15 yaşlarındayız ,ozamanda bi kutlama vardı 30 ağustos falandı sanırsam yürüyüş falan vardı neyse bitti anneme arkadaşıma gidiyorum dedim çıktım ,normalde annem yer böyle şeyleri ama yemiyce tuttu babamda eve erken gelince 'git bak şuna o çocukla buluştu gene demiş ' babamda almış kardeşimi burası küçük yer gidilcek yer belli oraya doğru yola çıkmışlar
bizde çocuk saflığı konuşuyoruz karşılıklı gülüş cümbüş tabi benimki birden mumyaya döndü baban geliyo dedi ,hadi be dedim babam ne arasın burda dememle benim dönmem ve gerizekalı kardeşimin aaaabblaaaaaaaa deyip bitarafını yırtmasıyla babamında bana gülmekle kızmak arası yüz ifadesiyle bakması bir oldu
normalde babam beni görür dönerdi eve dönünce gerekli cevabımı alırdım annemden daha anlayışlıdır o konularda tabi kardeşim bozdu işi
tabi ben nişanlımı bıraktım olay yerinde ne cesaretse direk babamın yanına gittim babam önde ben arkada kardeşimde sırıtık sırıtık dönüp bana baka baka eve gittik, he bide yoldan çekirdek almıştı babam evde çekirdek çitletip bana söylenip durmuşlardı

Son düzenleme:
bende anlatayımda eksik kalmayayım benim isteme nişan falan aynı gece oldu evde yaptık eşim ve ailesi 3 kişiler sadece 2günlük yol olduğu için 3kişi gelebildiler neyse bir oda dolusu erkekler var bir oda dolusuda kadınlar yani benim komşular ve akrabalar var neyse kahveler yapılıyo ben dağıtıyorum eşimde balkonda kayınpederim kardeşim falan muhabbet ediyolar tuzlu kahve içirmicenmi deyip duruyo kayınpederim bende kadınlarada dağıtayım vercem dedim neyse girdim mutfağa birtanesini ayırın tuz dökcem dedim annem sen yeme içme kadınların odasında kayınvalideme söyle benim eşim tek çocuk doğal olarak kayınvalidem kıyamadı oğluşuna ve bütün akrabalaırıma söyledi herkes bir ağızdan oooooo olmaz öyle şey ayıptır nerelerden kalkmış gelmişler olurmu öyle şeyler falanda filanda ben kıpkırmızı ama kısık bir sesle yokya ne kahvesi ne tuzu eşim okadar güldükü bana senin akrabaların benim akrabalarım oldu çok sevdim onları die.

Bunun bi benzerinide ben yaşadım..Kahveye tuz koymıcam dedim kıyamadım eşime...Benim halamın sevgili gelini benden habersiz çayına koymuşş...Baktım adam hıg mıg ediyo anladım çayın renginden tabiii gittim değiştirdim çayıı..Zavallım yarısına kadar içmiştii

Bi tane daha..

Yeni doğum yaptım kızım 2 aylık falan..Annemlerde kalıyoruz eşimle..Kızım gaz sancısı çekiyor ve kabız oldu.Gece doğru düzgün uyumadı tabii..Sabaha karşı benim bir gazım geldiki sormayın bende saldım eşim nasıl olsa uyuyo diye sonra bu birden oturumuna gelip Ellerini açıp Allahım sana şükürler olsun sonunda kızım gazını çıkardı dedi tabi ben şok..Şoku atlatınca canım ben yaptım o işi bu kadar sevineceğini bilseydim önce yapardım dedim önce kızdı kendine sonrada gülmeye başladı..Sabah annemlere anlattım tabi onlarda gülmeye başlayınca koyverdik hepimiz çok gülmüştük yaa

ayy çok hoş

Allah iyiliğinizi versin

6 aylık hamileydim görümcemin düğünü vardı eşimin memleketine gittik kına gecesi bahçede olcaktı küçük bişeydi..
eşim sabahtan kalktı aydınlatmayı ayarlıyodu bana bi kablo verdi sana tak dediğimde bunu fişe sok ama açık olan yeri sakın elleme aşkım çarpılırsın dedi bende o kadar salak değilim aşkım merak etme dedim ... neyse eşimden haber bekliyorum o arada görümce lafa tuttu derken dalmışım eşim tak diye bağırdı aşağıdan bende dalgınlıkla açık kabloyu ellemişi(hani salak değilim ya) sonra bi cızırtı koptu ve ben BUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM saçlarım diken diken oldu ellerim kömür gibi oldu ev halkına rezil olduğumamı yanayım hamile halimle çarpıldığımamı yanayım yoksa eşime ben o kadar salak değilim dediğimemi yanayım bilemedim
eşim önce bişey oldu diye çok korktu ama bişey olmadığımı öğrenince benim karım çok akıllıdır diye aylarca dalga geçti

çok geçmiş olsun ... :)

kızlar çok komiksiniz
evli falan değilim o yüzden eşime rezil olmuyorum
ama bu tamamen rezil olmadığım anlamına gelmiyor

ilk olarak sınıfta en yakın arkadaşımla konuşuyoruz yan sırada da erkekler falan var arkadaşım soruyo ee koyu mavi dün ne yaptınız anlat bakalım diyo ve salak ben amaaan hep aynı terane diyeceğim yerde 't' harfinin yerine 'k' harfini kullanıyorum ve o cümle başlı başına bir facia oluyor yan sıradaki erkekler ve arkadaşım yerlerde evet ben de yerdeyim hem de en dibinde

bu anlatacağımda geçen salı günü oldu...
o gün benim doğum günümdü arkadaşlarım bizdeydiler evde yalnızız neyse oynadık boğuştuk terledik bu arada arkadaşlarımdan biri dışarı çıktı bi arkadaş var onu alıp gelecek kız evi bulamıyor o gitti diğer iki arkadaşımda pantolonlarıyla rahat kuduramıyorlar gelin dolaptan bişeler bulayım size dedim ama benim boyumun o ikisinin boyuyla dağlar kadar farkı var kısayım yani neyse biri benim fırfırlı çingene tipi uzun eteğimi giydi ama straplez elbise gibi göğsüne kadar cekti elbise gibi oluyo ama çok seksi oldu diğeri de bi spor elbisem var onu giydi abartı kısa olduğu için altına tayt istedi tayt ta kısa tayt ama elbisenin altından çıktı ben bunlara gülmekten haşat oldum diyorum ki bak kapı çalınca kızlara siz açın kapıyı şok olsunlar sonra ay bide kapıyı siz açarmışınız babam gelirmiş dedim sonra yok ya nerden gelcek bu satte dedim kapı çaldı ben otomotiğe bastım taytlı arkadaş önde diğeri arkada kapıda dikiliyorlar bi ayakları duvarda birden bi kaçtılar mutfağa ama ne biçim meğer hem arkadaşlarım hemde babam gelmiş ama babam Alllah'tan arkadaymış görmedi ama o paniktan bi b.k olduğunu anladı babam içeri girdi koyu mavi annen nerde diyo ben salak salak gülüyorum o sırada mutfaktan daaaaaaaaaaaan diye bi ses kızlar tepsilere çarpmışlar

Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.

Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....

Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım

Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.

Selam kızlar

Lise yıllarımdan bir rezillik anlatayım da kopun,

Lise son sınıfındayım, ders kitaplarım çok pahalı olduğu için 2. el almışım. İlk aldığımda da dolu sayfaları silecem ama gerizekalı mıyım yoksa kolaylık olsun diye mi bilmem hızlı hızlı önce sağdaki sayfaları sonra soldaki sayfaları siliyorum:)))) Neyse sonra silmekten vazgeçtim falan ödev yaparkene hazır yapılmış ödev var diye düşündüm.

Sonra dönem ilerliyor, dönem sonuna geliyoruz hoca kitapları toplayıp ödev kontrolü yapacak, ve ben gerizekalı bunu bildiğim halde o kitabı silmedim zannediyorum, o ne rahatlık ki kitabın içine de mi bakmadım bilmiyorum olduğu gibi gönderdim hocaya:)))

Sonra bana haber geliyor hoca seni çağırıyo diye ben de şaşırdım ne ola ki diye düşünüyorum.

Diyalog şu şekilde.

- Kitabına bakar mısın?
- Ne var ki hocam (Tırsmış bi şekilde sayfaları çevirip hala da fark etmeyerek:))
- Ne yapmışsın kızım?
- Ne yapmışım ki hocam?
- Kitabının sadece sağ tarafındaki ödevlerini yapmışsın?
- Şey aaa fark etmemişim hocam(o anda bazı şeyler dank eder):))) (Bu sırada bayan hoca şaşkınca kızın suratına bakar)
- Ne yapmaya çalıştın ?
Kıpkırmızı bir surat:26:, ağlamaklı gözler ve çıkmayan ses:))

O an çok kötüydü ve hocayla baya bi süre muhatap olamadım, neyse ki son sınıftaydım tam bi salaklık ve rezalet örneğiydi.... Şimdi aklıma geldikçe kopuyorum o ayrıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…