Yaş 15 oo yeni genç kız olmusun mahallenin erkekleri peşinde neyse hava atmayıda seviyorum 6 7 tane yakışıklı oturmuş banklarda bende yeni bisiiklet almışım edayla bindim sürüyorum yavaş yavaş sonra bir deli hız geldi içimden ama nasıl sürüyorum derken direksiyon hakimiyetimi kay betim gibi sendeledim frene basıyorum oda ne fren patlamış bu arada yaşadığım reziliği paniği yusuf yusuf olayını his etirmiyorum deli kanlılara bu arada gözümde onlarda aha önüme bir duvar önünede kum dökmüşler fren tutmuyor artık gözüm karardı dedim ne olursa olsun benve bisiklet 180 km hızla duvara tosssss ben yere düştüm kuma kurtuldum derken geriye tepen bisiklet üstüme düştü ayakkabınım biri ayağımda diğerinden haber yok bu ne kötü bir kader canım yanıyor biri tutsada kaldırsa neyse gözümü deli kanlılara doğru çevirdim ama manzara süper hepsi yerlerde elleri karınlarında şıçma pozisyonuna geçmişler tabi içlerinden bir centilmen vucudu gülmekden uyuşmuş halde beni kaldırmaya gelmiş bırak dedim elleme beni ellemeeeee beniii ah ah rezaletdi be 27 yaşındayım o deli kanlılardan kimi görsem hala yolumu değiştiiriyorum böylece bisiklet sevdamda tam anlamıyla bitti
BİLİYORMUSUNUZ O KAYIP OLAN AYYAKABIDANDA HALA HABER YOK
ben yaklaşık 5 sene bir cağrı merkezinde çalıştım...
ilk defa çağrı alıcaz ve gece vardiyasındayız çok heyecanlıyız 3 arkadaş yan yana oturuyoruz...çokta yoğun değil hatlar...yanımdaki arkadaşımın ismi Sibel...neyse Sibele cağrı geldi -iyi akşamlar ben Sibel nasıl yardımcı olabilirim?dedi.bende saf saf ona bakarken bana çağrı geldi.boş bulunup bende şöyle dedim -iyi akşamlar ben sibel nasıl yardımcı olabilirim?"tabi ben şok oldum sibel şok oldu ...geride alamadım yanlış söyledim ben eylem de diyemedim...neyseki çok uğraştırmamış ve işlemini yaptırıp kapatmıştı müşteri...
ingilizce sınavındayız lisede arkadasa bol şans dilemek için döndüm baktımkı adını soyadını yazıyor bende o esnada gelmısım kendı kagıdıma onun adı soyadını yazmısım ne gulmustuk ya
bende anlatayımda eksik kalmayayım benim isteme nişan falan aynı gece oldu evde yaptık eşim ve ailesi 3 kişiler sadece 2günlük yol olduğu için 3kişi gelebildiler neyse bir oda dolusu erkekler var bir oda dolusuda kadınlar yani benim komşular ve akrabalar var neyse kahveler yapılıyo ben dağıtıyorum eşimde balkonda kayınpederim kardeşim falan muhabbet ediyolar tuzlu kahve içirmicenmi deyip duruyo kayınpederim bende kadınlarada dağıtayım vercem dedim neyse girdim mutfağa birtanesini ayırın tuz dökcem dedim annem sen yeme içme kadınların odasında kayınvalideme söyle benim eşim tek çocuk doğal olarak kayınvalidem kıyamadı oğluşuna ve bütün akrabalaırıma söyledi herkes bir ağızdan oooooo olmaz öyle şey ayıptır nerelerden kalkmış gelmişler olurmu öyle şeyler falanda filanda ben kıpkırmızı ama kısık bir sesle yokya ne kahvesi ne tuzu eşim okadar güldükü bana senin akrabaların benim akrabalarım oldu çok sevdim onları die.
benimde en aklımdan çıkmayan bu :78:
şimdiki nişanlımla yeni çıkmaya başladık yaz sıcağı şöyle serin bi parkta oturuyoruz karşılıklı tabi daha 14 15 yaşlarındayız ,ozamanda bi kutlama vardı 30 ağustos falandı sanırsam yürüyüş falan vardı neyse bitti anneme arkadaşıma gidiyorum dedim çıktım ,normalde annem yer böyle şeyleri ama yemiyce tuttu babamda eve erken gelince 'git bak şuna o çocukla buluştu gene demiş 'babamda almış kardeşimi burası küçük yer gidilcek yer belli oraya doğru yola çıkmışlar
bizde çocuk saflığı konuşuyoruz karşılıklı gülüş cümbüş tabi benimki birden mumyaya döndü baban geliyo dedi ,hadi be dedim babam ne arasın burda dememle benim dönmem ve gerizekalı kardeşimin aaaabblaaaaaaaa deyip bitarafını yırtmasıylababamında bana gülmekle kızmak arası yüz ifadesiyle bakması bir oldu
normalde babam beni görür dönerdi eve dönünce gerekli cevabımı alırdım annemden daha anlayışlıdır o konularda tabi kardeşim bozdu işi
tabi ben nişanlımı bıraktım olay yerinde ne cesaretse direk babamın yanına gittim babam önde ben arkada kardeşimde sırıtık sırıtık dönüp bana baka baka eve gittik, he bide yoldan çekirdek almıştı babam evde çekirdek çitletip bana söylenip durmuşlardı
Bi tane daha..
Yeni doğum yaptım kızım 2 aylık falan..Annemlerde kalıyoruz eşimle..Kızım gaz sancısı çekiyor ve kabız oldu.Gece doğru düzgün uyumadı tabii..Sabaha karşı benim bir gazım geldiki sormayın bende saldım eşim nasıl olsa uyuyo diye sonra bu birden oturumuna gelip Ellerini açıp Allahım sana şükürler olsun sonunda kızım gazını çıkardı deditabi ben şok.. Şoku atlatınca canım ben yaptım o işi bu kadar sevineceğini bilseydim önce yapardım dedim önce kızdı kendine sonrada gülmeye başladı..Sabah annemlere anlattım tabi onlarda gülmeye başlayınca koyverdik hepimiz çok gülmüştük yaa
6 aylık hamileydim görümcemin düğünü vardı eşimin memleketine gittik kına gecesi bahçede olcaktı küçük bişeydi..
eşim sabahtan kalktı aydınlatmayı ayarlıyodu bana bi kablo verdi sana tak dediğimde bunu fişe sok ama açık olan yeri sakın elleme aşkım çarpılırsın dedi bende o kadar salak değilim aşkım merak etme dedim ... neyse eşimden haber bekliyorum o arada görümce lafa tuttu derken dalmışım eşim tak diye bağırdı aşağıdan bende dalgınlıkla açık kabloyu ellemişi(hani salak değilim ya) sonra bi cızırtı koptu ve ben BUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM saçlarım diken diken oldu ellerim kömür gibi oldu ev halkına rezil olduğumamı yanayım hamile halimle çarpıldığımamı yanayım yoksa eşime ben o kadar salak değilim dediğimemi yanayım bilemedim
eşim önce bişey oldu diye çok korktu ama bişey olmadığımı öğrenince benim karım çok akıllıdır diye aylarca dalga geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?