Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende dünkü olayi anlatayim,
esimle alisveris dönüsü arabaya benzin doldurmak icin saptik,
neyse esim parasini ödemek icin iceri girdi orda bi arkadasiyla karsilasti, 5 dk.. 10 dk derken bunlar baya bi muhabbete daldilar,
bende indim arabadan gectim soför koltuguna yaktim bi cigara neyse arabayi calistiriyorum havali havali, maksadim bi ileri bi geri sürmek esimi beklerken ama araba pat kapaniyor, neyse yine calistiriyorum yine kapaniyor allah allah arabami bozuldu yoksa :44::44: ?
..derken esim arkadasiyla bana dogru geldiler tanistirmak icin, arabadan indim neyse tanistik.. esime araba bozuldu galiba anahtari ceviriyorum ama calismiyor diyorum :44:
esim: debriyaja bastin mi ??

ben: (yüzümü saklayarak basimi kasiyorum) seeyyy eemmm, basmadim.

esimle arkadasina bi güzel rezil oldum ya :96:

ama napim evlendigimden beri yani 1,5 seneyi gecti ben hic araba kullanmadim unutmusum calistirmadan önce debriyaja basmak gerektigini

bu olan sevgilime rezil olmak mı sevgilimle rezil olmak mı kararı size bırakıyorum...
bahariyede tıngır mıngır yürüyoruz yokuş yukarı ben gnc mağazasını fark ediyorum içeri girelim l-carnitine soralım diyorum, tabi diyo giriyoruz içeri
bizle yaşıt bi kız yardımcı oluyo sevgilim de hemen arkamda duruyo
l-carnitine var mı diyorum evet tabi var buyrun deyip raflara doğru götürüyo bizi kız
ben raflara bakıyorum damacana büyüklüğünde şişelerde haplar toz içecekler vs vs vs aynı anda milyon şey düşünüyorum yine bi yandan da kızla konuşuyorum
carnitine çiğneme hapı var mı peki?
yok kapsül ve sıvı var shot halinde var(deney tüpünden bozma şişe tek içimlik demiyor ama shot lütfen)
sıvısı çabuk bitiyormuş sürekli almakla da uğraşmayalım kapsül de geç etki ediyormuş zaten diyorum kıza bakmadan sevgilim gülüyor gibi geliyor ama emin olamıyorum
günde ne kadar almamız lazım peki kapsülden diyorum kıza 1 saatten fazla yapıyorsaNIZ 2 tane azsa 1 tane diyor ve sevgilimin kıkırdaması yükseliyor
biz en güzeli çiğneme tableti bulalım deyip çıkıyorum sevgilim de arkamdan ama kahkaha atıyor artık
ne yaptım yine diye soruyorum
carnitine cinsel güç için de kullanılıyor ya kızın 1 saatten fazla yapıyorsanız demesindeki "ız" saygı eki değil çoğul ekiydi gülüşünü görmedin mi diyor
ve ben o günü de rezillik yapmadan geçirmemiş olmanın gururuyla yürümeye devam ediyorum

Şu kırmızılı kısımı okuduğumda gerçekten çok güldüm.. Paylaştıklarınızı okuyorum ve çok gülüyorum.Anlatımın kimden geldiği belli oldu.Süper anne.

Birgün akşam evde böcek gördüm. Çok korkarım. Çığlık kıyamet evi tıpladım başıma. Kardeşim öldürdü. Neyse gece oldu yattık. Gecenin bi yarısı annemin kapıyı açıp ne yapıyosun kızım orda demesiyle uyandım. Rüyamda yatağım böceklerle doluydu. Meğer kalkmışım yatağın üstünde tek ayak zıplarken buldum kendimi. Böcek beni çok etkilemiş olmalı

Şu kırmızılı kısımı okuduğumda gerçekten çok güldüm.. Paylaştıklarınızı okuyorum ve çok gülüyorum.Anlatımın kimden geldiği belli oldu.Süper anne.

Teşekkür ederim.Annem de benim bu hallerime çok şaşırır, o zamanlarda sürekli "hep kömürden, kömürden" der.Annem, bana hamileliğinin başlarında hep kömüre aşermiş.O zaman ev sobalıymış.Sabah, akşam sobayı yakarken önce kömürleri yalar, biraz yer, sonra sobaya atarmış.
"O kadar da çok yememiştim ama niyeyse etkilemiş işte " der.

okuldan çıkıcam, okul beşiktaşta, eşimle buluşcaz
o da anadolu yakasında.
kadıköy iskelesinde buluşalım diye konuştuk. ''kadıköyde, iskelede buluşalım'' demediği için ben beşiktaşta kadıköy vapurunun kalktıgı yerde bekliyorum, o da kadıköyde beni bekliyor beşiktaştan vapurla gelicem diye.
bu arada benim şarjım bitti ama zaten demiştim şarjım biter merak etme o saatte ordayım diye

neyse anlaşmazlık oldu buluşamadık en sonunda ben bunu telefon kulübesinden aradım
e adam haklı, ben vapurla gelcem diye beni iskeleden almayı öneriyor ama ben bunu anlamıyorum, sanki adam arabayla denizin üstünden geçip beşiktaşa gelcek
gelip okuldan alıcak olsa da direk okuldan alırdı zaten neden git beni iskelede bekle desinki
acaba ne zaman akıllanıcam
daha evlenmemiştik o zaman, bu rezilliğim sonucunda kararını gözden gecircek diye düşünmüştüm

bence sen annene çekmişsin

daha önce anlatmıştım bu topikte
kek yapıp un koymayı unuttum ben sonrada anneme telefon edip sordum
o da herkese anlatmıştı :26:
beni istemeye geldiklerinde de şey demişti ''baştan söyleyelim benim kızım ne yemek bilir ne ütü bilir, beceriksizdir yani baştan haberiniz olsun''

anne ne yaptın sen diye 1 ay trip atmıştım

Bu kadıköydeki beşiktaş iskelesi mi yoksa beşiktaştaki beşiktaş iskelesi mi muhabbeti kaybedenler kulübü filminde de geçmişti.

buna bayildim ben ya

Bunun çok benzerine ben de uğradım. Değişik yerlerimde dürtükler hisettim, korkuyla açtım gözlerimi Bi baktım yabancı değil, bizim uyuyan boğa, eller çalışıyo Napiyosun noldu dedim, çok seviyorum dedi, uyumaya devam. :26:

Bi keresinde de bi uyandım baktım nefes alamıyorum, üzerimde bi ağırlık, karabasan mı ne bu diye uyku sersemi kurtulmaya çalışırken bizim örümcek boğa üstüme kamp kurmuş,açmış kolları bacakları öööyle üstümde horlaya horlaya uyuyo. Sabah tabii ki hiçbir şey hatırlamıyor. Bekarken ben uyur gezerim, napcam evlenince diye düşünürken adam uyur s.ker çıktı

ahhahahahahahh

Bu kadıköydeki beşiktaş iskelesi mi yoksa beşiktaştaki beşiktaş iskelesi mi muhabbeti kaybedenler kulübü filminde de geçmişti.

bu olay olalı baya zaman oluyor zaten, izleyince baya güldük tekrar hatırladık, ben tabi kıpkırmızı...
ama benimkinde asıl olay, beşiktaştaki kadıköy iskelesinde buluşmamızn mantıksızılıgını anlayamamam olmuştu

bundan önce 3 vaka daha yaşamıştım
bir gece benden kaçamazsın diye yatağın içinde sıkıştırdı
bir gece öpücem öpücem diye tutturdu
bir gece de sevcem
uykulu hali pek bir komik oluyor ya

bundan önce 3 vaka daha yaşamıştım
bir gece benden kaçamazsın diye yatağın içinde sıkıştırdı
bir gece öpücem öpücem diye tutturdu
bir gece de sevcem
uykulu hali pek bir komik oluyor ya

Ya bi de sabah oluyo da hiç bişey hatırlamıyolar ya, ona şaşırıp kalıyorum :26: Sanırsın sütçüyle birlik olduk da adama iftira atıp çocuğu ona yıkacaz.

gecenlerde dis dokturuna gittim kontrol icin.uzandim koltuga esim karsimda oturuyor doktor agzimda demir cubukla tartarlai temizliyor ve o soruyu soruyor
-kac defa dis fircaliyorsun?
benim agzimda demir cubuk oldugu icin cevap veremiyorum.
esim hemen atliyor cevap veriyor
-6 ayda bir fircaliyor
dokturun gozleri portlemis benim gozler portlek

yerin dibine giriyorum.

haa haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…