Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Geçen gece benim de başıma böyle bir şey geldi. Gece yatağımda fareler bir de mumya diye bir film vardı orda böyle acayip siyah böcekler vardı onlardan gördüm yatağımda bir bağırdım babam hemen koştu odama annem filan uyandı fareler böcekler var dedim yatakta babamda korkarak böyle yorganın ucundan aldı atıyor yere sonra bende jeton düştü haa rüyaydı o gidin yatın dedim yattım ben de geri.

üfff bu çok fena mış ya.

lise yıllarında çocukluk arkadaşımla aynı sırada oturuyoruz ..birden kıvranmaya başladı meğer adet olmuş ve acayip kötü olurdu ..hiç bir tedbiri de yokmuş hocadan izin alıp tuvalete gidecekti ..ayağa kalktı sıraların arasından giderken baktım ki eteği batmış ve herkes bi yazıyı yetiştirmeye çalışıyor .yani kimse kafasını kaldırıp arkadaşa bakmamıştı .. taaaki benim eteği görüp arka sıralardan arkadaşımın üstüne doğru uçuşa geçmemle ve ikimizin yere yuvarlanmasıyla herkes olan biteni fark etti işte o gün arkadaşımın küfür dağarcığının ne kadar geniş olduğunu öğrendim

annenin cevaplarda arı bi harikaaa

gül gül bayılcam hepsini okuyamadım tabi ama okuduklarım yetti
benimde aklıma gelirse yazarım

pek yoktur ama bende bu mikemmellk varken:86:

epey bir aradan sonra tekrar buradayım bir kaç saat önce kimin kime rezil olduğunu anlayamadığımız bir anımla döndüm:) markete alış verişe gittik dolanıyoruz acık ondan biraz şundan derken eşimi takip etmekte zorlanıyorum o önde ben arkada birden durup aa damat var burda diğe çır çır çığırıyo dönüp bakıyorum yazık damat gece için lazım bişey almaya gelmiş :) göz göze geliyoruz adamcağızla eşime döndüm çıldırdın mı bana ne sölüyosun içinde tutsan nolur sanki diye söyleniyorum ne bilim ben diyo damatlıkla saatin 9:30unda ne işi var diye merak ettim reyonuna dikkat etmemişim diyo

evlendiğimizin ilk haftası balayında çok içmişliğin verdiği sarhoşlukla ilk rezaletimi yaşamıştım...
çok içince malum tuvaletten çıkamkıosunuz.
bense tuvalet bulmaktansa kıyı kenarındaki bodur ağaçların oraya tüneyivermişim.
eşim çok yapma falan demiş ama yeminle hiçbirini hatırlamıorum...

bende taptaze bi rezilliğimi anlatayım:)))
ayyy utandım şimdik:78:
neyse bizim mutfağın karşısı koridor ,koridorun sonuda lavoba
bn lavobada ellerimi yıkıyorum
eşimde mutfakta masada oturmuş bişeyler içiyo
bi yandan da bana bakıyo falan
16 aylık oğlumda ayaklarımın dibinde vızırdayıp duruyo
benim altımdada kapri var..
oğlum zıppıyo hopluyo ağlıyo
bnde dişlerimi falan fırçalıyorum diye ilgilenemiyorum
en sonunda oğlum kaprimden tutmasıyla
olan oldu
kaprim yerlerdeydi
ben toparlanmaya çalışırken
eşim gülme krizine girmişti bile

Anlaşılan oğlunuz bayağı bir çapkın olucak

İşin şakası olası bir son komik bir anı olmuş

sabah sabah çok iyi geldiniz kızlar

hemen bir anımı daha paylaşayım

eşimle flört dönemimizdi..okul arkadaşlarından birinin düğünü vardı tabi akşam olunca annnemden izin almak çok zor olmuştu kendi arkadaşımın düğünü diye zor bela izni kaptım
hayatımda ilk kez o derece yüksek ince sivri burun bir çizme giyiyodum(tabi aldığım ilk ve son böyle bi çizme oldu)
nasıl olsa açar umuduyla ilk kez giydim düğüne iki dirhem bir çekirdek olmuşum ama ayakkabı ayağımı nasıl sıkıyo nasıl acı var bende bunu kelimelerle anlatamam..düğünde sadece bir dans edebilmişliğim var tabi eşim ne oluyo felan desede şıklıktan kokoşluktan ödün vermemek için sesimi çıkartamıyorum..gecenin ilerleyen saatlerinde artık ayaklarım o çizmenin içinde zonklamaya başladı resmen küt küt atıyo
eşim arabayla beni eve bıraktı sokoğamız çok yokuş bu arada
artık adım atacak halim yok yürüyemiyorum o dereceye gelmişim
araba uzaklaşınca ben çıkardım çizmeleri elime aldım yürüyorum ama üstüne basamıyorum iki adımda bir çömeliyorum acıdan
o sırada benim sevgili sokağın köşesinden bağırıyo hayatımm napıyosun orda
o an geleni yapıyorum kaçan kurtuluyo diye manyak ve sapıkça bir söz çıktı ağzımdan sen nedne döndün ki :78:
tabi çocuk şoklarda hiçç telini unutmuşsun arabada
2 gün utancımdan konuşamamıştım sonra kahkalarla güldürsede bizi:)

şimdi bi mağazada biraz yüksek topuklu ayakkabı denesem eşim aman haaa yollarda kalmayalım yine
diye pis bir sırıtmayla bana bakıyo

evliliğimiizn ilk ayı eşimin arkadaşları yemeğe gelecek ama gelmeden 2 saat önce haber veriyolar..
neyse tabi benim elim ayağım birbirine dolaşmış vaziyette annemi arıyorum anne ne yemek yapıcam ben şimdi..annemde çorba yap pilav yap köfte yap buzluğada barbunya koymuştum onlarıda hemen düdüklüye at..ee tamam nasıl yapıcam şimdi (hayatımda ilk kez düdüklü kullanışım )
soğanı yağı kavur at barbunyalrı içine 2 yemek kaşağı şeker 1 yemek kaşığı tuz suyunu koy kaynadktan 70 dk sonra altını kapat...ne kadar çok şeker atılıyomuş buna diyorum
tabi sayılanların hepsini harfiyen uyguladım diğer yemekleri yaptım ama sürekli düdüklünün başına gidip geliyorum ne kadar uzun pişiyomuş bu keşke yapmasaydım diyorum
yanık kokusu geliyo sanki burnuma ne oluyo acaba

tencereyi açmamla yanık kokusunun
eve dağılması benim o manzara karşısında aaaaaaaaayyy diye çığırışım bir oluyo
annemi arıyorum anne sen bana naısl tarif verdim şimdi ne yapıcam ben diye ağlamaklı bir sesle
meğer 2 yemek kaşığı şeker anladığım tatlı kaşığıymış
70 dk anladığım 15 dkymış
o an telaşla bunları böyel nasıl anlamayı başarabilmişim hayret doğrsu :86:

tabi eve gelen misafirler bu yanık kokusu nerden geliyo bişeymi yandı demekten kendini alamamıştı
tabi ben hiç bozuntuya vermeden hayırr dışardan geliyo galiba ne münasebet havalarındayım

bize okurken süper de sana yaşarken nasıldı ki

ayy koptum yhaa.. sadece sağ taraftakileri yapmışşsın ne yapmaya çalıştın sen

amooooooonn koptum burada yhaa....

hıyarlı baba sen de havuçlu anne ol ayy süper

gülerken öksürtenlerden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…