Birgün akşam evde böcek gördüm. Çok korkarım. Çığlık kıyamet evi tıpladım başıma. Kardeşim öldürdü. Neyse gece oldu yattık. Gecenin bi yarısı annemin kapıyı açıp ne yapıyosun kızım orda demesiyle uyandım. Rüyamda yatağım böceklerle doluydu. Meğer kalkmışım yatağın üstünde tek ayak zıplarken buldum kendimi. Böcek beni çok etkilemiş olmalı
Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Rezillik sınırlarını aşan bir olay.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
annenin cevaplarda arı bi harikaaaDüğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.
Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....
Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım
Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.
epey bir aradan sonra tekrar buradayım bir kaç saat önce kimin kime rezil olduğunu anlayamadığımız bir anımla döndüm:) markete alış verişe gittik dolanıyoruz acık ondan biraz şundan derken eşimi takip etmekte zorlanıyorum o önde ben arkada birden durup aa damat var burda diğe çır çır çığırıyo dönüp bakıyorum yazık damat gece için lazım bişey almaya gelmiş :) göz göze geliyoruz adamcağızla eşime döndüm çıldırdın mı bana ne sölüyosun içinde tutsan nolur sanki diye söyleniyorum ne bilim ben diyo damatlıkla saatin 9:30unda ne işi var diye merak ettim reyonuna dikkat etmemişim diyo
bende taptaze bi rezilliğimi anlatayım:)))
ayyy utandım şimdik:78:
neyse bizim mutfağın karşısı koridor ,koridorun sonuda lavoba
bn lavobada ellerimi yıkıyorum
eşimde mutfakta masada oturmuş bişeyler içiyo
bi yandan da bana bakıyo falan
16 aylık oğlumda ayaklarımın dibinde vızırdayıp duruyo
benim altımdada kapri var..
oğlum zıppıyo hopluyo ağlıyo
bnde dişlerimi falan fırçalıyorum diye ilgilenemiyorum
en sonunda oğlum kaprimden tutmasıyla
olan oldu
kaprim yerlerdeydi
ben toparlanmaya çalışırken
eşim gülme krizine girmişti bile
bu topici işyerinde okumak çok sakıncalı yıkılyorum insanlar tip tip bakıyo
Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.
Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....
Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım
Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.
Selam kızlar
Lise yıllarımdan bir rezillik anlatayım da kopun,
Lise son sınıfındayım, ders kitaplarım çok pahalı olduğu için 2. el almışım. İlk aldığımda da dolu sayfaları silecem ama gerizekalı mıyım yoksa kolaylık olsun diye mi bilmem hızlı hızlı önce sağdaki sayfaları sonra soldaki sayfaları siliyorum:)))) Neyse sonra silmekten vazgeçtim falan ödev yaparkene hazır yapılmış ödev var diye düşündüm.
Sonra dönem ilerliyor, dönem sonuna geliyoruz hoca kitapları toplayıp ödev kontrolü yapacak, ve ben gerizekalı bunu bildiğim halde o kitabı silmedim zannediyorum, o ne rahatlık ki kitabın içine de mi bakmadım bilmiyorum olduğu gibi gönderdim hocaya:)))
Sonra bana haber geliyor hoca seni çağırıyo diye ben de şaşırdım ne ola ki diye düşünüyorum.
Diyalog şu şekilde.
- Kitabına bakar mısın?
- Ne var ki hocam (Tırsmış bi şekilde sayfaları çevirip hala da fark etmeyerek:))
- Ne yapmışsın kızım?
- Ne yapmışım ki hocam?
- Kitabının sadece sağ tarafındaki ödevlerini yapmışsın?
- Şey aaa fark etmemişim hocam(o anda bazı şeyler dank eder):))) (Bu sırada bayan hoca şaşkınca kızın suratına bakar)
- Ne yapmaya çalıştın ?
Kıpkırmızı bir surat:26:, ağlamaklı gözlerve çıkmayan ses:))
O an çok kötüydü ve hocayla baya bi süre muhatap olamadım, neyse ki son sınıftaydım tam bi salaklık ve rezalet örneğiydi.... Şimdi aklıma geldikçe kopuyorum o ayrıı
Bunun çok benzerine ben de uğradım. Değişik yerlerimde dürtükler hisettim, korkuyla açtım gözlerimiBi baktım yabancı değil, bizim uyuyan boğa, eller çalışıyo Napiyosun noldu dedim, çok seviyorum dedi, uyumaya devam. :26:
Bi keresinde de bi uyandım baktım nefes alamıyorum, üzerimde bi ağırlık, karabasan mı ne bu diye uyku sersemi kurtulmaya çalışırken bizim örümcek boğa üstüme kamp kurmuş,açmış kolları bacakları öööyle üstümde horlaya horlaya uyuyo. Sabah tabii ki hiçbir şey hatırlamıyor. Bekarken ben uyur gezerim, napcam evlenince diye düşünürken adam uyur s.ker çıktı
Ya bi de sabah oluyo da hiç bişey hatırlamıyolar ya, ona şaşırıp kalıyorum :26: Sanırsın sütçüyle birlik olduk da adama iftira atıp çocuğu ona yıkacaz.
Kızlar aklıma geldikçe yazıyorum..Bizde eşimle o zaman flört ediyoruz Ramazan ayındayız gündüz buluşamıyoruz akşam olunca da evdekiler izin vermiyor yalvar yakar ablamla beraber çıktık ablam kız arkadaşı ile buluştu bizde sevgilimle ablamda sıkı sıkı tembihledi şu saatte burada ol diye tamam dedim.Sevgilimde dağa gidelim çay içeriz dedi.Dağ yolu burada meşhurdur manzara falan..Neyse çıktık çay içtik geri aşağı ineceğiz aman allahım bir sis bir sis göz gözü görmüyor.jandarma heryeri tutmuş kimseyi indirmiyor sis var diye ben gidecem diye tutturdum Yusuf yusufum yani:)) sonra biz yavaş yavaş inmeye karar verdik aralardan kaçtık tabi yol uzayınca sevgilimin çişi geldi ben bi yere yapıp geleyim dedi tamam dedim bende arabada bekliyorum..2 dakka sonra baktım bu pantolunu aşağıda içinde hıyarcı baba gibi içliği ile koşa koşa geliyorkendini arabaya bir attıki sormayın noldu demeye kalmadı 2 tane azmanmı azman köpek kovalıyor bunu..Ben tabi gülme krizine girdim arkadan köpeklerin sesine jandarma gelmesinmi bunun donlar aşağıda bize siz ne yapıyosunuz burda evlimisiniz dedi ben şok tabii yok abi böyle böyle oldu o anlatınca ben bir gülme krizine girdim dayanamadı jandarmada gülmeye başladı..Hadi gidin yavaş yavaş açtık yolu zaten dedi..Rezil olduğumuzamı yanayım geç kaldığımızamı yanayım sevgilimin içlikle koşması gözümde canlanınca krize girmeme yanayım bilemedim..
kızlar dun yorgunum başım catlıyor agrıdan falan neyse cıktım kayınvalıdem marketten yag ile recel alırmısın dedi aldım eve gıden otobuse bındım fakat hala durakta kalkmadı yanı otobusun en önundede amcaoglu oturuyormus adı fatih neyse ben yag ile recelı cantamı önume yerlestırıyorum derken bastım cıglıgı ''FATİH LAN EL FRENİNİN CEK EL FRENİNİN CEK ARABA GERİ GERİ GİDİYOR'' ama görmelisiniz nasıl bagırıyorum arkamda yaslı bır amca korkma kızım araba duruyor dedi sonra bı baktım yan tarafdakı otobus yavas yavas kalkısa hazırlanıyormus agır agır öne gidiyormus durumu farkeden amca ilk bende sen gibi sandım ama yan tarafdakı araba kalkıyor demezmi tabi eve gelene kadar gülmekden agladım resmentabi utanmasıda bı baskaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?