Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Söylediklerinizde haklısınız ama sanırım yanlış anlamışsınız. Arkadaşın eşinin kızarıp,bozarıp cevap verememesinin sebebi eşinden utanması değil,bayanın bağırmasından ve bunu herkesin duymasından kaynaklı bir mahcubiyet. Tabi yanılıyor da olabilirim ama bana öyle geldi..

eşimle iletişim problemimiz asla olmadı,o beni duymadığı için bağırdım ona oda yanındakiler var diye hayvanın testisleri diyemedi olay bu kadar basit,artıı ayıp benim litaratürümde asla eşimle aramda olmayan olmaması gerekn bişeydir onunla rahat konuşamayacaksam kimle konuşucam diye düşünürüm ki keza oda öyledir

bizde ünv.tede ev arkadaşlarımla pazara çıkmıştık, gezdik dolaştık alışverişimizi yaptık eve gidiyoz, arkadaşım önümde merdivenlerden çıkıyor, kafamı kaldırdım bir baktım ki, aaaaaaaa ne görüyorum, arkasında bir üçgen sallanıyor.. çıtçıtlı atletini kapatmayı unutmuş oda dışarı çıkmış gülmekten merdivenleri çıkamamıştık..

ama işin ilginç yanı bütün pazarı o halde gezmişde bir allahın kuluda uyarmadı.. evde de sürekli öyle gezerdi biz söylerdik de koyardı.. pazarada öyle gitmiş

geçen gün erkek arkadaşımla bir alışveriş merkezine girdik.. o önden girdi,, ben de çantam filan olduğu için kontrole verdim filan arkasından ben de geçtim.. tam geçtim ki ona bakınıyorum,, yok göremiyorum.. böyle durumlarda da çok panik yaparım,, sağa sola bakıyorum, bir ileri bir geri yürüyorum yok göremiyorum. ay dedim kaybettik birbirimizi. telefonu aldım elime, ariycam, panikten tuş kilidine bile açamıyorum.. sanki neden o kadar panik yapıyosam:) bir süre cebelleştikten sonra, karşımdan tanıdık bir ses,, "Hayatım napmaya çalışıyorsun" dedi.. baktım ki sevgillim karşımda.. ay hayatım nerdesin bi saattir sana bakıyorum dedim.. meğersem hep karşımda duruyomuş,, ben saf saf etrafa bakınırken gülerek beni izliyomuş ne yapmaya çalışdığımı yine saftirikliğim tuttu anlycağınız kızlar, utandım, kızardım filan ama şakaya vurdum tabi

okuyunca htrladımm.ben doguda görev yaparken bırlıkte kldıgım bı arkadas vardıı.pazar gunu tatkıl dıe kalkmıs suslenmıss dısarı cımkmııss..gezmiş dolaşmışş..bide buna takılann bı cocuk vardııı onuda grmek ıcın cıkmıs vee 1 tane cafe vrdı saten onunden gecmıs ordaymıs...havalı havalı buu gecerkenn 1 sure snra telı clmıss..hıhhh arıo bnı dıe tele bakmısss..neysem oglan demesınmıı zeynepp akülodunu pantolonun içine gymen gerekıoo dıee..(cıtcıtlı badıyı oglan külot sanmıss öle grunuo yhaaaa)resıl olmustuuu bıdaha carsıya cıkamadıı

offf çok fena olmuş bu :78::78:

koptuk hiyarli baba gibi he

gecenin bu vaktinde nerden aklıma geldi bilinmez,lakin bilinç altımın ta magmasına kadar bu anıyı itelemiş olmalıyım....o da zati o kadar çok unutulmak istenen anılarla dolup taşmış ki,tatil bavulu misali sağdan soldan açık vermeye başladı...ahanda böyle alakasız zamanlarda alakasız utançlar pofff diye yüzeye çıkıyo...:78:
kızımın doğumu için seçtiğimiz hastanenin bir kuralı vardı:tüm gereken testler ve kontroller,seçmiş olduğumuz doktorun isteği ile olacak ve her testin sonuç kağıdının altında onun imzası olmuş olacak...bunun dışında başka hastane ve doktorun hiç bir kağıdını imzasını kabul etmiyorlar ve yapılan testleri de önemsemiyorlardı.bu doktorun kralı olsa bile...!
şimdi son 2 ay kala ben ultrason için başka bir doktora gitmiştim,sebebi çok uzun anlatırsam da konu dağılacak.öyle olması gerekiyordu ve biz o vakte kadar da bu kuralı bilmiyos...ne içindi hatırlamıyorum şimdi ama benden tekrar bi idrar testi istenmişti doğum yapacağım hastaneden.bu testi ben diğer dr.'a yaptırdım.
ultrason resimleri,idrar test sonucu dr.'un imzaları herşey,ama herşey elimde, doğum olacağı gece gittik hastaneye.
doğumu yaptırcak olan dr. kağıtlara şööle bi baktı ve bunları kabul edemeyeceğini söyledi...o sırada sancıdan şaftım kaymış adama aynen şööle bakakaldım:
nedenini o sıra öğrendik ve benden tekrar bi idrar örneği istedi.
hemşire geldi yanıma,bi tene plastik bardak uzattı ve wc'ye gitmemi söyledi.eşim de koridorda bekliyor beni. küfrede küfrede bardağa isabet ettirmeye çalışıyom,arada bi sancı giriyo 'dur kıs,işim bitsin devam ederiz!' diyom karnıma eğilerek.
arkadaşlar güç bela ben bardağa bişeyler yapıverdim ama ben sanıyorum ki,hemşire dışarda beni bekliyo...dışarı bi çıktım,elimde taze press idrarla eşimle burun buruna geldik!
eşim önce bardağa sonra bana baktı(rezillik tavan yapmalı ya,bardak şeffaf!)
bölük pörçük bi sesle 'hemşire bardağı benim almamı istedi hayatım,acil işi çıktı da,onu ben götürcem gereken yere...'diip elini uzattığı an çaresizce ona baktım içimden de 'ÖLMEM LAZIM,HEMEN ŞİMDİ ÖLMEM GEREK!'diye bağırıyordum.
dışımdan ise kısık bi sesle:'ortadan tutma bari,ılıktır iğrenme tümden!' dediydim de içimdeki ses bana :'ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!' diye bağırmıştı.
hala çok utanırım düşündükçe...umarım doğum telaşınla o bunu unutmuştur...

unutmuştur yahu ya da o da atmıştır gerilere

bende babamda yaşadım aynısını
1 ay öncesinde çok hastalandım hastaneye gitmeden öncede tuvaletimi yapmıştım dr idrar tahlili istedi ben tuvalete giriyorum çıkıyorum babam yokmu die suratıma bakıyor ben yok diyorum
1 saar kadar böle göz göze geldik en sonunda artık gülüyordum:):)
sonra böyle olmayacak dedim evde yapsamda getirsek olurmu neyse eve geldik yemek yedim çay içtim falan sonra aldım kutuyu yaptım verdim babama sölene sölene gidiyodu
tabakana b....... yetiştiriyoz die sıcak sıcak götürmüştü 15 dk içinde getirin demişlerdi
o zaman utanmıştım bayaa:):)

Son düzenleme:

gözümden yaş geldi çok güzelmiş yaaa eline sağlık....

tıp buna bir çare bulmalı.......

yeni evliğiz dışarı çıkıcaz şakalaşıyoruz nasıl olduysa anlamadım eşimin ters bi tarafına vurdum aman o ne adam kıvranıyo ay napcamı şaşırdım aşkım acıyomu diyorum git kızım ya mahvettin dağıldım resmen diyo ay adamda dışarı çıkcak hal kalmadı banyoya koştu istersen biraz daha vurda kopsun sonra kardeş kardeş yatarız demişti ay hem utandım hem üzüldüm napayım aşkım oldu bikere dedim

bayanlar yokmu taze anılarınız yazında bizde okuyalım küstüm oynamıyom

bu anlatcağım rezillik bi durum değil ama çok utandım doğum sezeryanla oldu kilo alımım çok fazlaydı 25 lilo felan aldım neyse eve geldik kocaman bi karın banyoya girip yıkancam dikişlerin su değmemesi lazım zaten ayakta da zor duruyorum eşimle banyoya girdik utanıyorum ilk evlendiğimizde bile bukadar utanmamıştım aşkım gözlerini kapa diyorum oda ne oldu ozaman nasıl su değdirmeden yıkıcam seni diyo sanki hiç görmedim seni rahat olsana bu çocuk nasıl oldu ozaman diyo bilmiyorum ama heralde doğumun verdiği pskoloji çok rahatsız olmuş ve utanmıştım

Son düzenleme:
ben de geçenlerde idrar tahlillerimden söz ettim nişanlıma. sanırım sağlıkçı olduğum için ve artık alıştığımız için bana gayet doğal geldi, yaptırdığım bir kaç idrar tahlilini ve en sonunda temiz çıkmasını anlattım nişanlıma. tabi ben böyle mutlu mesutken sonradan aklıma onun bundan utanabileceği geldi

''rahatsız oluyor musun bunu anlatmamdan?'' dedim, o da kibarca '' sağlık pek ilgi alanıma girmiyor '' dedi anladım ki biraz rahatsız olmuş fakat doğal birşey bence, bu erkeklerde ne utangaç

kızlar bende anlatiyim sevgılımle bırlıkteyız bende suslenmışım böyle topuklu gıymışım fılan ama ayaklarımı acıtıyo topuklular dıye şeffaf renkte ayak altına konulan şeylerden koydum ayagımın altına.neyse buluştuk fılan derken bi tartıştık oyle ufaktan bende trıp yapıyorum kendı kendıme otobse bındık kalabalık otobuste ama trıp yapıyorum dıye hıc bakmıyorum yuzune bısıler dıyo bana ben böyle etraftakilerde ayaklarıma bakıyo alla alla dedım nıye bakıyolar dondum en sonunda benımkıne bı baktım kopmus nası guluyo askım ayaklarınnnn dedı bi baktım ki o şeffaf şeyler siz çıkın ayagımın ucundan dil gibi sallanıyo ayaklarımın onunden indik otobsten ayakkabılarmı cıkardım bı yandan dur dur yapıyorum kaymışlar one doğru ne var cnm dıyorum bı yandanda nası guluyoruz öyle gezmişim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…