- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
daha 10 11 yasındayım evde solanda tuvalet var işte ona girdim oturuyorum hemde şarkı söyluyorum cocukluk işte babam bu kız napıo die pat gir tabı bende donum aşada hemen ayaga kalkıp baba napıosun ya dememle babamın benı görüp cıkması ani oldu tabi jeton sonra düşüyor ne varda ayaga kalkarsın kiotursam hiç bişe olmıycakk
aklıma gelmişken yazayım yoksa okuyorum okuyorum aklıma geliyor sonra unutuyorum.
bir gece uykumun arasında pırtlattım ama irkildim böle uyandım sonra eşimden bir ses maşallahama öle bir deyişi varki maşşşaalllllllaaaahhh ben rezil oldum diye hadi uyandırmayım adamı uykuya devam sanki uykumda yaptım çaktırmıyorum yani sonra sabah uyandığımızda
aşkım gece sen bana neden maşallah dedin hayal mayal hatırlıyorum ama belkide yalnış hatırlıyorum dedim maşallahmı? ölemi dedim farkında değilim rezil oldum sanıyorum ama adam uyku sersemi öle demiş kendi bile farkında değillkocisim benim ya çok seviyorum ben
[ı]ucuz atlatmışsın[/ı]
benim başıma geleni burada anlatamam
bunu deyip de burada şakır şakır döktüren o kadar çok kişi oldu ki....kusanı işiyeni osuranı ve hatta ortaya karışık olarak yapan çoğu arkadaşımız başta aynı şeyi söylemiştir...rahat ol bu yüsden...benim başıma geleni burada anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?