Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bi gün nışanlıyız gezmeye gideceğiz eşimle aramızda bir sokak var eşime tel açtım hadi diye oda çıkıyorum sen bizim oraya gel dedi tamam oka dedimsüslenmiş püslenmişim topuklular ayakta neyse buluştuk onun oturduğu sokak öyle dik ki arabalar bile başka yolu kullanıyo hadi yolu uzatmayalım tek sıra burdan inelim dedi o önden ben arkadan evin kenarından iniyoz ben bir düş o farkında bile değil aşkım beni bıraktın kalkamıyom dedim çömlek kırıldı sanki ay ne acı bide utandım sormayın hala dalgasını geçer hatunun iki dakika elini bıraktık aşkından yerlere düştü diye

daha 10 11 yasındayım evde solanda tuvalet var işte ona girdim oturuyorum hemde şarkı söyluyorum cocukluk işte babam bu kız napıo die pat gir tabı bende donum aşada hemen ayaga kalkıp baba napıosun ya dememle babamın benı görüp cıkması ani oldu tabi jeton sonra düşüyor ne varda ayaga kalkarsın ki otursam hiç bişe olmıycakk

yeni evliyiz eşimi öyle kortkutmuşlar ki sormayın yanlız tuvalete yollama banyoya yollama eşini çarpılır falan oka tamam ilk gece öyle olurmuş tamam da bizimkisi abattı tuvaletin önünde dikiliyo ya git bişey olmaz diyorum nasıl olsa ayaktasın odada dur yok ulen çişimi yapcam hadi neyse ya büyük yellemcem yok gitmiyo ay dedim şimdi bi çıkcam odanın ortasında yapcam bakalım benim kokunun çarpması nasıl olcak yeter ya git diye adam utandı bidaha tuvaletin önünden işi bile olsa hızlıca geçip gitti oh bende rahatladım

yeni evliyiz 2. günü felan ben annemlere gidelim dedim tamam dedi gittik neyse bi ablam bide kız kardeşim var ozaman onlar bekar neyse hep birlikte gezdik dolaştık sinema yemek derken saat geç oldu annemlere döndük yemek felan derken gece 24:00 buldu tabi orda kaldık annem yaz çok sıcak oluyo diye bize kırma kapılı büyük odayı açtı annanemde tabi kapının diyer tarafında yatıyo düğün için gelmişti biz tabi yeni evli kanımız kaynıyo kıkır kıkır gülmeler el şakaları felen arda da sesimiz gitmesin diye susuyoz ama ne mümkün tabi sabah oldu kahvaltıdayız babam annem kardeşlerim gülüş cümbüş planlar yapıyoruz öylene kadar gezelim sonra biz eve gideriz diye anneannem ne o siz sabaha kadar uyumadınız kıkır kıkır yatın uyuyun sabaha kadar benide uyutmadınız dedi öyle utadıkki bişey yapmadık biz yanlızca güldük diyesim geldi çok utandım babamdan sanki bunların evi yok diye düşünmüştür diye ama biz bişey yapmadık masumuz

Son düzenleme:
Eşim veteriner nişanlıyız dedim sen suni tohumlamayı nasıl yapıyorsun diye oda anlatıyor,bi ara tank sper falan dedi nasıl yanı o koca tankın içinde spermi var evet dedi boğalardan alıyorlar ilaçlıyorlar bizde alıyoruz inekleri tohumluyorlar.Ben biraz düşündüm ve gözümda canlandararak sormamam gereken bir soruyu pat diye sordum peki nasıl alıyorlar boğadan spermi Birisi altına geçip boğaya m.......yonmu yapıyor yazık hayvana dedim eşim şok olmuş bir şekilde hayır sahte inek vajinası var onunla alıyorlar dedi.ben kıpkırmızı oldum:78::78:

ben sevgilimle geceleyin telefonda konusuyorum onun bana yeni açıldıgı zamanlar... o bana guzel bir sekilde duygularını anlatıyor ... nasıl da mutlu oluyorum hosuma gıdıyor ... normal de herkesin söyleyemeyecegi kadar romantik ve harika aşkını ilan ediyor saat gece 3 gibi derken.....................................................................................................
gözümü bi actım sabah olmus ! ne zaman kapattık en son nededi hatırlamıyorum meger o benım uzeıme bı 10 dk daha konusmus konusmus konusmus sonra senı sevıyorum demıs ses yok! aşkım birtanem demiş ses yok ! bi paniklemiş filan yanlıs birsey mi dedim diye uyuyamamıs garıbım sonra sabah nasıl aradıgımı bilemedim ve o gece dediklerını tam anlamıyla hıc ogrenemedım.... ben özür dile özür dile perişan oldum utancımdan bildiğin horul horul uyumusum o kimbilir ne zorluklarla döktü içini bana ...
o gun bugundur dalga gecer benle haklı ne dıyebılırım kı

Son düzenleme:
henüz evlenmedik dört yıldır çıktığım sevgili sevgilicüümle daha yeni çıkmaya başlamıştık :) ikimizde üniversitede okuyoruz işte o gün onun evine davet etti beni gittim işte bütün gün bi güzel sohbet ettik film izledik yemek yaptık yemek yedik eğlendik bi güzel sonra akşam ben evime gidicektim centilmen sevgilim beni evime bırakmak istedi peki dedim bu arada benim migremin vardır dillere destan :))) başım ağrımaya başladı hafiften :S çıktık evden sohbet ede ede bindik otobüse benim sesim bi anda kesildi konuşamıyorum çünkü bilen bilir migrende baş ağrısına şiddetli mide bulantısı eşlik eder. Midem o kadar feci bulanıyor ki anlatamam konuşsam tutamayacağım kendimi o yüzden susuyorum o soruyor gözlerimle cevap veriyorum anladı en sonunda bu neyse ki. Otobüs de bütün şehri dolaşan lanet bi otobüsneyse en yakın yerde durdurdu atladık indik otobüsten ama ben artık daha fazla tutamadım elimle uzaklaştırmaya çalışıyorum onu bi taraftan da kendimi tutmaya çalışırken çok özür dilerim ama tutamadım her tarafım üstüm başım mahvoldu :S Zavallım da dibimde ay nası utandım nası rezil oldum anlatamam hiç suratının şekli bile değişmedi hemen ordan su peçete falan bulup üzerimi temizlemeye çalıştı ama yok ben nası utanmışım daha çok yeniyiz yani bi haftadır anca çıkıyoruz dedim ki bu çıktığımız son güün galiba ama öyle olmadı neyse ki canım benim çok olgunlukla karşıladı migren hastası olduğum için alıştı bana

seninki yine babanmis, beni dayim yakaladi o sekilde
dayimlardaydik yeni tasinmislardi tuvaletin ne isigi nede kilidi var, 2 saattir tuvalete giricem tutuyorum kendimi ama imkansiz oldu artik girdim tuvalete :18:
bi güzel seettirirken iste birden dayim kapiyi acip beni gördügü gibi geri kapatti kapiyi
nasil utandim amaa, 9-10 yaslarindaydim ama hala dayimin yüzüne bakamam :78::78:

aklıma gelmişken yazayım yoksa okuyorum okuyorum aklıma geliyor sonra unutuyorum.
bir gece uykumun arasında pırtlattım ama irkildim böle uyandım sonra eşimden bir ses maşallah ama öle bir deyişi varki maşşşaalllllllaaaahhh ben rezil oldum diye hadi uyandırmayım adamı uykuya devam sanki uykumda yaptım çaktırmıyorum yani sonra sabah uyandığımızda
aşkım gece sen bana neden maşallah dedin hayal mayal hatırlıyorum ama belkide yalnış hatırlıyorum dedim maşallahmı? ölemi dedim farkında değilim rezil oldum sanıyorum ama adam uyku sersemi öle demiş kendi bile farkında değill kocisim benim ya çok seviyorum ben

BENİMKİLER BELKİ SİZİN KADAR KOMİK DEĞİLDİR AMA AKLIMA GELEN REZİLLİKLERİMİ YAZAYIM DEDİM.....
bir tane daha daha nişanlıyız...
bende'de şöyle bir huy var ama sadece kardeşlerime yapıyorum hani orta parmağımızı kaldırır ağzımıza sokar çıkarır bişey yaparızya ya neyse yalnış anlaşılmaya meyil vermiyim direk yazayım hani pandik olayı neyse artık huy haline gelmiş ve sadece kardeşlerime yapıyorum...bir gün kız kardeşim dediki inşallah birgün eniştemede yaparsında görürüm o zaman seni.bende salakmısın kızım öle şey olurmu o sadece size özel falan diyorum geriliyorum dalga filan geçiyorum kardeşimle.neyse gel zaman git zaman birgün bizim eve çıkıyoruz merdivenlerde son birkaç mediven kalmış ben adama pandik attım ama tamamen refles olarak elim gitti ama onunda ani refleks olarak bir dönmüş önünü elleride poposunda adam resmen şok gözleri patlarmış aynen bu durum ne yapıyorsun? ne yapıyorsun? ne yapıyorsun sen manyakmısın kafayımı yedin.ama renk benz kalmadı kocişimde tabiki bendede bende öyle donmuşum adama bakıyorum allahtan o an zile basmamıştı. ama SONUÇ : BİRDAHA ÖYLE BİŞEY YAPMADIM O HUYUMU UNUTTUM TABİ KARDEŞİME ANLATTIM AHIN TUTTU DİYE OH İYİ OLDU SANA FİLAN BİR MAKARAYA SARMIŞTI BENİ...

ucuz atlatmışsın

BENİMKİLER BELKİ SİZİN KADAR KOMİK DEĞİLDİR AMA AKLIMA GELEN REZİLLİKLERİMİ YAZAYIM DEDİM.....
bir tane daha daha nişanlıyız...
bende'de şöyle bir huy var ama sadece kardeşlerime yapıyorum hani orta parmağımızı kaldırır ağzımıza sokar çıkarır bişey yaparızya ya neyse yalnış anlaşılmaya meyil vermiyim direk yazayım hani pandik olayı neyse artık huy haline gelmiş ve sadece kardeşlerime yapıyorum...bir gün kız kardeşim dediki inşallah birgün eniştemede yaparsında görürüm o zaman seni.bende salakmısın kızım öle şey olurmu o sadece size özel falan diyorum geriliyorum dalga filan geçiyorum kardeşimle.neyse gel zaman git zaman birgün bizim eve çıkıyoruz merdivenlerde son birkaç mediven kalmış ben adama pandik attım ama tamamen refles olarak elim gitti ama onunda ani refleks olarak bir dönmüş önünü elleride poposunda adam resmen şok gözleri patlarmış aynen bu durum ne yapıyorsun? ne yapıyorsun? ne yapıyorsun sen manyakmısın kafayımı yedin.ama renk benz kalmadı kocişimde tabiki bendede bende öyle donmuşum adama bakıyorum allahtan o an zile basmamıştı. ama SONUÇ : BİRDAHA ÖYLE BİŞEY YAPMADIM O HUYUMU UNUTTUM TABİ KARDEŞİME ANLATTIM AHIN TUTTU DİYE OH İYİ OLDU SANA FİLAN BİR MAKARAYA SARMIŞTI BENİ...

[ı]ucuz atlatmışsın[/ı]

aynen canım...ama ben normalde çok kola içen biriyim...ve haliyle gazım oluyor ve gündüz hep tutarım rahat salamam gecede patlama yaşanıyor haliyle...ama artık sölüyor gece gene durmadı toton aşkım diye maşallah iyi çalışıyorsun diye...bende diyorum sen demiyormuydun uyku hali yarı ölü hali uykuda yapılanlardan sorumlu değilsin idye bende yarı ölü olduğum için o an sorumlu değilim diyorum geçiştiriyorum...

c.tesi gecesi düğünümüz oldu biz pazar günü pazara çıktık eşimle
öncesinde şunuda söyleyim...ben kayınvalideciğimle oturuyorum o nsabah saat 9 da kapının açılmasıyla uyanmışız.(bok var sanki sabahın köründe gece 3,5 - 4 te filan gelmişiz zaten uyumak 5 i buldu) kahvaltıyo yapana kadar zaten evde heralde hiç abartısız 20 kişi vardı bende daraldım eşime dışarı çıkalım hem bana havlu alalım havlum yok balayına gidecez akşamınaya....neyse pazardayız eşimin arkadaşı ve eşiyle karşılaştık onlar yolun bi tarafında biz bi tarafında eşi bayan yani hem bize doğru yürüyorlar hemde konuşuyor maşallah seside pek gürdür kendisinin söylediği laflar aaaaaa sizin burda ne işiniz var dün düğün bu gün pazar sizin pazarda değilde evde işiniz olmalıydı o an eşim ve ben mosmor pazarın içinde.bide yanımıza gelmiş hala konuşuyor o koca sesiyle kızım manyakmısınız eve gidin pazarda ne işiniz var şu an yatak odasında işiniz olmalı sizin...eşim havlu bakmaya geldik biz bi havlu bakalım dedi ve beni çekti ordan dedim bir daha bu kızla görüşmek istemiyorum ama şimdi çok iyi arkadaşız :) bütün pazara rezik olmuştuk ya

balayındayız çok içmişiz ama nasıl eşimle yatağa yattık adam uyudu. UyaNdırdım efendim dedi.aramızda geçen konuşma
b-ben çok kötüyüm beni kustur diyorum.
O- Kacisim neee Diyor
b-beni kustur dedim sana
o-nasıl kusturayım
b- kustur işte sana fenayım dedim kusmam lazım
o- ee laobaya git kus
b-salak kusabilsem zaten gidecem sana kustur diyorum
o-ya aşkııımmm nasıl kusturayım
b-onuda benmi öğretecem sana beni tuvalete götür parmağını sok boğazıma kustur..
O-aynen bu şekide Ama yerlere yatıyor
b-ben sana ne diyorum sen gülüyorsun diyerek başlıyorum
O-ya aşkım bana diyorsunda sen git bana dediğini yap...
B-tamam tamam senden bişey isteyende kabahat birdaha senden bişey istemiycem ama hala ağlıyorum.senden küçücük bişey istedim yapmadın diye tabi lavobada işimi hallettim geldim iyimisin diyor bende sanane ölsem umrun olacakmı sanki diyorum ağlıyorum kocisim tabi sarıldı öptü filan beni sakinleştirdi. Ama gerçekten çok fenaydı yani herşeyi hatırlıyorum ama kendime mani olamıyorum sarhoş olduğum zaman...

Son düzenleme:
benim başıma geleni burada anlatamam
bunu deyip de burada şakır şakır döktüren o kadar çok kişi oldu ki....kusanı işiyeni osuranı ve hatta ortaya karışık olarak yapan çoğu arkadaşımız başta aynı şeyi söylemiştir...rahat ol bu yüsden...

geçen yaz 3 arkadaş evli olarak yani 3 aile tatile gittik
ilk defa absolut içmisim ve yavaş içilmesi gerek şeyi ben diktim kafama 1 bardak 2 bardak derken 3, bardağı içtim aşkımda beni uyarıyor aşkım bak bu bira değil yavaş filan tadıda hoşuma gittiya yanındada sigara sigara bir kötü geldi orda zor bahçeye attım kendimi tabiki çıkardım malesef millet bana bakıp gülüyor tabi..neyse biraya geçtik bira içiyoz benim kafa 1milyon olmuş arkadaşlardan biride abi dediğimiz biri...39 yaşında filan...ama çok seviyorumm abiyi ben salak sen adamın kafasına vur kelim benim seni çok seviyorum de tabi o arada 1 -2 defa daha vurmuşum.sonra abi kel ha kel sen yarın ayıl ben sana soracam keli diyor.benimde kendimi savunma şeklim ama ne var bunda eşi için oda sölüyor kel diye banane karında sana kel diyor. ama millet kopuyor gülmekten....aramızdaki diğer eşlerden erkek olan bana gaz veriyor sen o elindeki birayı bitir sana yarın söz 5 tane daha alıcam ama bitiremezsen sen bana alacan tamam dedim ben birayı fondip yaptım...salak işin içinde idda olunca içicemi sanmıyor hatımda hiç içmemiştimhalamın oğluya iddaya girdik sen bu birayı fondip yap sana 250 kntür alacam içemezsende sen bana demişti o zaman bile içmiştim ama bilmiyorsalak benim inadımı eşimde bir taraftan yalvarıyor bana yapma etme yeter diye ama dinlermiyim içtim...sonrada tabi yancizdi ama oda koşa koşa yukarı tuvalete gitti ama yetişemiş altına yapmış hepimize rezil oldu 30 yaşında adam altına işedi eşide bize gizli gizli söylemiş bunu bende dön sen adama sen benim biralarımı alma yan çiz allahın sopası yok işte böle altına işersin deyiverdim ama adam kıpkırmızı oldu sonra eşine ne yaptı bilmem artık
tabi bu arada benim eşimde kıpkırmızı beni alıp odaya götürme çabasında :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…