Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benim babam bir az acelecidir, esimin ailesi beni istemeye gelmisti, "allahin emriyle ....." derken birde baktim babam "cocuklar kendileri her seyi yapmislar, biz dugun işini konusalim" demez mi ,kayinvalidemin gozu dort oldu. ya ben

maşallah yaa, babanız hakkaten çok hevesliymiş sizi vermeye

Merhaba ,
Yeni katıldım klübe , geç kalmış olsamda paylaşmak istedim .
Rezil olan ben değil bana yazan erkek arkadaşımdı.
Peşimden koşma süresi 1 yıla yaklaşmıştı ozamanlar.
Sık sık ve herşeyi mesaj atıyordu.
Okul yeni bitmişti o bankacı olmuştu , ben iş arıyordum.
Ondan bir mesaj , ''kanka sen git , ben geliyorum şu satışı yapıp
Satışların dibine vurdum a.q. '' daha yuhhh ohaaa falan diyemeden ,
Hemen aradı , bin tane özür , iş arkadaşıma atacaktım , yanlışlıkla geldi , bilmemne ..
Bende gayet serinkanlı olarak , önemli değil , tamam walla sorun değil dedim kapattım teli.
Arkasından ben ona mesaj attım.
'' a.q. ne demek ? ''
Tabiiki biliyordum ama ne diyecek çok merak ettim.
O zamanlar yeni bankacı, şimdiki 4 yıllık sewgilim yarım saat sonra
'' bankacıların aralarında kullandıkları bir kısaltma ''alıkonulmuş kart'' demekmiş.
Verdiği cevaba hala gülüyorum :))) rezil adammm

en büyük aşklar rezil olmakla başlar

ayyy acaip rezıllık yaw cok güldüm brawoo

hamileyken mide bulantılarım yüzünden ilk 3 ay kabus gibiydi.
kokuya hiç tahammülüm yoktu tahmin edersiniz.
bir akşam eşim işten geldi . sarıldı 'nasılsın ' diyerek. ve uzun içten bir sarılmaydı.
parfüm ve sigara kokusu birbirne geçmiş. midem ağzıma geldi, kurtulmaya çalışıyorum bırakmıyo.
'dayanamıyorum artık bırak' deyip geri çekilmemle kusmam bir oldu. kafamı kaldırıp bakınca eşimin dizlerinden aşağıya inmiş iğrenç bir görüntüyle karşılaştım tabi
kıyamam ya hiç de tiksinmemişti

bi tane daha geldi aklıma az önceki meseleden bahsedince..
bu kez sadece eşime rezil olsam iyi bir dolmuş dolusu insana rezil oldum
öğrenciydim o zamanlar üniversite 1deydim herhalde.
ilçede oturuyoruz merkezle aramızda 45 dk var. okula yani aydına gitmek için çıktım evden.
bindim dolmuşa merkeze gidiyorum. ama yer yok ayaktayım
bir an sol dizimde bir ılıklık hissettim ve koku gelmeye başladı.
dua ediyorum ne olur korktuğum şey olmasın diye. kafamı çevirip bakıyorum yan koltukta oturan çocuk üzerime kusmuş
şoför yol kenarında durdu. çocuğun annesi çok mahçup. üzerimi temizlemeye başladı. kadın bi yandan pantalonumu silmeye çalışıyo ben bi yandan öğürüyorum (şu an bile midem bulanmaya başladı)
bi yandan da ağlıyorum ben aydına kadar nasıl gidicem diye.
dolmuştakiler de bana gülüyo tabi bu sırada neyse utana sıkıla tekrar bindim. otogarda indim hemen gittim yeni bir pantalon yeni bir ayakkabı ve bulantı ilacı aldım. üzerimi değiştirip kirlileri de çöpe attım. ilacı da içip aydın'a kadar sakin sakin gittim

Son düzenleme:
kızlar okurken benmde aklıma geldi eşimle o zamanlar yeni sevgiliyiz gece telefonda konuşuyoruz eşim bana benimle ilgili kuruduğu hayallerden bahsediyo ama öyle tatlı anlatıyor ki bende dinliyorum bozmuyorum masal gibi geliyor derken içim geçiyor...

benden ses çıkmayınca;

birden AŞKIMMMM AŞKIMMMM diye sesini duyuyorum benden cevap:

- "aşkım n' olursun salataya gitme n' olursun yaaa" ama ağladım ağlıcam (salatada Ankaralılar bilir meşhur bi gece kulubu )
eşim:
- "tamam aşkım gitmem" diyor basıyor kahkahayı bende uyanıyorum.. utan utan ölüyorum nasıl mahçubum adam bana hayallerinden bahsederken ben uyuyakalıyorum üstüne gördüğm kabusa bak sevgilim salataya gidecek eğlenmeyee etrafında fıstık gibi kızlarrrr .. ben yalvarıyorum ki gitmesin diye.. :90:
ne rezil olmuştum ama, nasıl utanmıştım..

uzun bi süre dalga geçti benimle mızmızlanırsan bak salataya giderim haaa diye .. :):)

26 yaşındayım az bir zaman sonra27 olacam bunu söylememin nedeni 25 yaşına kadar hiç sigara içmemişim.25 yaşında içmeye başladım eşimde kızıyor hani diyor önceden içmiş olsan bişey demiycemde bu yaştan sonra başlamanı istemiyorum biz küçükken arkadaşlar filan derken başladık şimdiye kadar içmemişsin içme diyor...e tabi adam haklı bir bakıma neyseondan gizli alıyorum sigarıyı saklıyorum bir gün geldi her zamanki gibi direk yatak odasına geçti eşofmanlarını giydi elini yüzünü yıkadı yanıma geldi SEN GENE SİGARA ALDIN DİMİ DEDİ.BENDE SAZAN OLARAK AAA SEN BENİM İÇ ÇAMAŞIR DOLABIMI NEDEN KARIŞTTIRIYORSUN DEYİVERDİM...TABİ EŞİMDEN Bİ CVP HIMMM DEMEK İÇ ÇAMAŞIR DOLABINDA SAKLIYORSUN :) KENDİ AĞZIMLA YAKALADIM TABİ HER ZAMAN SÖYLEDİĞİ LAFI TEKRARLADI BENİM SAZAN KARIM

KOMİK DEĞİL AMA YİNEDE ANLATMAK İSTEDİİM

yani istese rüyanı bu kadar canlı canlı ögrenemezdi:))

geçmiş olsun canım benimde dolmuş anım çok

bi keresinde dolmuşa bindim en arkadayım dolmuşun solunca cam kenarında tutuncak bişey yok demir koltuk vs. neyse oturdum ayakta kimse yok ama bütün koltuklar dolu . o zamanda yazdı çok sıcaktı dolmuşa binmeden soğuk su almıştım ama içememiştim tam dolmuş gelmişti o sırada bindim gidiyoruz paramı filan verdim suyu bi güzel açtım çantam kucağımda bi elimde su şişesi bi elimde kapak şişeyi tam ağzıma götürdüm şöför hızla giderken sen frene aniden bas ben havaya zıpla ileriye ön cama doğru koş koşarken düşmemeye çalış çantanı kolla kapağı elinden bırakma ve o sırada ön cama yapışmaya ramak kala durabildim ve arkadan öne kadar bütün yolcuları buz gibi suyla sulaaa ve yerine otur hiç bişe olmamış gibi gülsemmi ağlasammı diye düşünürken herkes şöförü fırçalıo bi yandan çantamın ağzı açıkmış içindekiler saçılmış biri göz kalemi uzatır birisi dudak koruyucu şişeye baktım 1 yudum su kalmış ona mı yanayım rezil oldum onamı arkadan görüyorum yolcuların suratından damlası akıyo kimi elinde mendil milletin üstü başı su olmuş offf yol uzun pis rezil olmuştum amaa. şuan deli gibi gülüyorum gözümün önünde canlandı yaaa

çayımı gülmekten püskürttüm resmen :)

sabahtan akşamın körüne kadar sevgilimle gesdiydik ama ben kola manyapıyımdır yaklaşık 5 kutu içmişimdir..
ALLAHIMMM o nasıl kramp ölüyorum resmen ağlamaya başladım alışveriş merkesinde sevgilimde hasta oldum sandı korktu kaldırıp hastane götürmeye çalışıyo ..
o haraket ettirdikçe kötü oldum bırak beni diyom hala çekip duruyo en sonunda bi sessssssss:78::78::78::78:
kaçım diye ayağa kalktım ama aman tanrım kalkmaz olaydım yapışsaydım o yere wc gidene kadar yol boyu duramadım
geri döndüğümde hiççç bişey olmamış gibi devam ettik ama o kimbilir neler düşünmüştür

ay canım sen beni güldürdün allahda seni güldürsün resmen altıma kaçırdım ya

Offf çok güldüm ya harikaydı bu.

Benden bir tane daha gelinde alay geçmeyin liisedeyim kızlar bir fırlama yok şunu öptük yok bunu öptük bende ALLAH ın safıyım ya kim ne yaparsa ne b...k yerse bende yiycem ya nese kızı dinliyorum sıranın arkasında işde mahmut duruyordu işde mahmutun yüzüne baktım gözgöze geldik ben gözlerimi kapatım ve mahmutu öptüm çok güzeldi dedi
diğer fırlama kızda diyorki
-işde öpüşmenin en büyük formülü dudaklar birbirine deymeden gözlerini kapatıp herşeyi oluruna bırakcan
bende düşünüyorum pazar sevgilimle buluşcam çocukda bir yıllık sevgilim işde bende yapmalıyım tatmalıyım diyorum
merhaba hakkı merhaba fatma
-fatma çay bahçesinemi gidelim hava sıcak birşeyler içeriz
-yok hakkı sahilde oturalım sana süprizim var
hakkıda abaza galiba dünden razı neysem oturuyoruz kumların üstünde derken çocuğun yüzüne bakıyorum çocukda yüzüme ben çocuğa yaklaşıyorum çocukda bana o sırada romantik bir şarkı çalıyor gözlerimi hemen kapattım evde kalmış kız kuruları gibi çocuğun yüzüne atıldım dudaklarımı açtım ve öpüyorum çocukda ses soluk yok gözlelrimi bir açtım benim dudaklar çocuğun burnuna kapanmış
ARADA 10 DAKKİKA ABARTISIZ SESİZLİK
-fatma iyimisin ne yapıyorsun sen
Benim ses yok midem kalkmış sanırım arada dilim burna girdimi diye düşünüyorum çocuk kalkalım dedi kalkalım dedim 1 hafta görüşmedik bana söyle bir mesaj geliyor fatma çok denedim düşündüm ama ilişkimizin yürümeyeceğine karar verdim mutluluğun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…