Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyy gerçekten kötü olmuşş.. kötü olmuş da ne işe yarıyo ki o

aynısı benim de başıma geldi ama ben böyle bi 5 dk filan içim geçmiş, birden bana seslenmesiyle uyandım... dinlemedin mi beni sorusuyla da
ama sonra alıştık,çalışıyoruz,ikimizin de zaman zaman çenesi çok düşüyor,yorgunluktan gece birimizden birimiz konuşurken diğerimiz uyuyakalıyo alıştım artık,o da alıştı

dün geceki rezilliğim
eşim geldi ben hala burdayım ay amaa sende takıldın bu kk.ne bişey demiyoruz ama abarttın artık kalkmıyorsun başından bir verde bende bakayım bişeylere facesini filan açacak yani bende yalvar yakar nolur nolur filan neyse bana sigaramı getir dedi o arada burdan 1 tane okumuş pırt muhabbeti döndü ne dese beğenirsiniz ne var bunda birde benim hatunun totosunu görseler uyturken mübarek hiç susmuyor tABİ BENDE omuzuna bir tane vurdum sen ne fenasın ya aklını benim totoyla bozdun dedim.nasıl bozmayım gece uykumdan uyandırıyorsun beni dedi (tabi abartısı):26::26::26:
ben başladım ona sataşmaya totosunuelliyorum yanaklarını filan resmen bir bebek seviyormuş gibi mıncıklıyorum filan yanaklarını falan döndü acı gerçekleri öğrenince kafayımı sıyırdın aşkım dedi ben çatlağım ama benim kociste çatlat ya.hep bana çatlaksın sen derdi bende şimdi ona diyorum onunda cvbı körle yatan şaşı kalkar senle yatıyorum normaldir....

evet kızlar bi tane daha iğrençmi iğrenç bi reziliiğim geldi aklıma hemen anlatayım
hamileliğin başlarındayım hem düşük tehlikem var hemde böbreklerimde kum var..
eşim araştırmış yoğurt suyu iyi geliyor diye dayattı illa iç geçecek diye
yaw adam yapma etme bulantım çok zaten bunuda içersem üstüne kusarım valla dedim
yok adam illa diretiyo neyse kendimi zorlamaya çalıştım ama yapamıyorum
yoğurdu pek sevmem hele suyunu görmeye bile dayanamam bide 2 aylık hamileyim bulantı almış başını gidiyo dinlemiyo tabi bu beni..
burnumu tıkadı yatırdı beni bütün yoğurdun suyunu boşallttı ağzıma ...
allahhh benim mide dönme dolap mübarek
ben ayağa bi kalktım çok afedersiniz löppppp adamın üstüne yüzüne kustum
ama çok yalvardım içirme dayanamam diye kendi etti kendi buldu garibim yazık olsun faydası olsunda ben kusmuk yemeğede razıyım dedi
ögün bugündür aşkım sen beni ne kadar seviyosun dediğimde yüzüme kusmanı bile sevecek kadar seviyorum aşkım diyo
bundan ala varmı rezillik

Son düzenleme:

ayy hem komık hem romantık:))

bitanede benden bızım nısanımız aile arasında olmuştu aynı gun akşamda bı arkadasımızın düğünü var yüzükler takıldı bız sonra düğne gittik kalabalık bır arkadas gurubumuzun oldugu masaya doğru ilerledik çoğuyla yeni tanışıyorum selamlastık opustuk, sonra nişanlım sandalyemı cekti oturmam için çekmez olaydı bıraz fazla çektığı için ben kendimi yerde buldum ustumde kısa elbıse bacaklarım havada kalkamıyorum nısanlım donmuş bana bakıyo ben de sandalyemı niye cekiyosun diye baya bi bağırdm ben bisey yapmadım desede olan oldu zaten o kadar kişiye rezil oldum sonra tutup kaldırdılar benı masanın altından sandalyeye oturttular

Ayyy çok zor bi durum yaşamışsın şekerim ama anı olmuş

vay be aşka bak

ayayayyy ne zamandir takip edemiyorum neler kacirmisim öyle yaw :) cok komiksiniz kizlar cok rezil ollmusunuz :) flocke ablacim kitabin son duurmlari nedir acaba?

sevgılıyken esımle yemege cıkmıstık garson ıcecek olarak ne ıstersınız dıye sordugunda meyve suyu demek ısterken ayran suyu demıstım :))) esım cok gulmustu o gunden bu gune ayranın adı ayran suyu :)

benim eşime erkek arkadaşıma değil ama genel bi rezil oluşum geldi aklıma

daha önce de bir tane paylaşmıştım yine bahsettiğim aynı kız arkadaşım

Bir kaç sene önce arkadaşımla tatile gittik fethiyeye
tekne turları vardı bir tura katıldık bizde
tekne o gün ağzına kadar yabancı turist, tek türk biziz
aralarında bayrak gibi belliyiz o gün teknede ilgi odağıyız herşey çok güzel
tüm yakışıklı erkekler bizimle sohbette ülkemizi anlatıyoruz bol bol
o gün çok güzel geçti
bi kaç gün sonra tekrar tekne turuna çıktık
kaptan tanıdık, türk grup gelecek bugün tura dedi
biz biraz erken gittik oturduk bişeyler içiyoruz
ama neşemiz çok yerinde geçen sefer ki tur harikayd
derkennn grup geldi bir kafile izmirli aman allahım
biz parmak arası giymişiz gelen kızlarda topuklu falan bizim havamız anında posss
tüm ilgi kızların üstünde kedi yavrusu gibi oturuyoruz biz
ne güverteye çıktık güneşlenmeye ne bişi
derken adalara geldik tekne demirledi
arkadaş dedi yok böyle olmaz ne bu ya
biraz ilgi çekelimm ne olurrr, kestirmiş birde gözüne bi yakışıklı
erkekler teknenin üst katından atlıyorlar falan atlayana alkış kıyamet gidiyor
hiç kız yok atlayan
dedi gel bizde atlıyalım
atlarım atlamam,atlarım atlamam derken kendimi teknenin kenarında buldum
birde çok yüksek müthiş tırsıyorum ama çokta çaresiziz
el ele tutuştuk başladı tabi tezahuratlar
atla atlaa atlaa
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali
birrr ikiiii üçççç bismillah atladık
havada alkış seslerini duyuyoruz tümm gözler bizde
sanki teknenin üst katından suya 3 saatte düştüm o kadar uzun sürdü
neyse artık suya çakılmış durumdayız
o da ne benim bikinin üstü çıkmış ama neredeee
sunaaa dedim benim bikininin üstü çıkmış bul ne olur
suda o kadar berrak ki
sunaa bana baktı kocaman gözlerle
sofiaaa benim altım yokk ne olur sen onu bul
memeden bişey olmaz
şaka yapıyor sandım bir baktım bikinin altı gerçekten yok
benim artık memelerim umrumda değil durum çok kötü
bir daldım yok 2 daldım yok
tüm millet yukarda kahkaha atıyor
aşağıda bizimle beraber suda olanlar ayrı birde :S
tekneninde merdiven tarafında değilim aklıma ilk havlu almak geldi
kaptana seslendim can havli ilee ermannn abiiiii
_efendim
_bana havlu at çabuk
_suda havluyu ne yapacaksın hahaha :84:
_bikinimin üstü çıktı at hadi
_hııı bekle
havlu atıldı suna sarıldı tekneye çıktık
offf çok kötüydü teknede de gülenler var :82::82::82:
turun geri kalanını alt katta geçirdik
tekne boşaldıktan sonra gün ışığına çıkıp sessizce uzaklaştık
tabi otele dönünce artık dalga konusu olmuştu ama o an çok kötüydüü

kızlar geçen erkek arkadşmn ailesiyle tanışmaya gittim...işte nasılsın iyimisinz ailenz nasıl muhabbetleri döndü(daha ailemle tanılşmadılar) hoşgeldin fln...bende dedim ki 'EE SİZ NE ZAMAN GELİYORSUNUZ BİZE HAYIRLISIYLA?' adam dumura uğradı resmen... illa beni al al al diyen bi kız gibi.. Allhm ya! umrm heycanıma vermiştir.

işte bu çok komikti süperrrrr

ne söyleyebilirim ki annene bayıldım ... her zaman kızların huylarını annelerinden aldığını düşünmüşümdür... sizinde anlatış tarzınızdan öyle anlaşılıyor...

şu hamilelik ve doğum esnasında yaşadığımız rezillikleri anlatmaya kalksak ohooooooo hiç bitmez be flockemm.... ve merak etme senin kaynana dünyaya gelince eşin herşeyi anında unutmuşturr....

o bişey değil de, iyi ki ''hayırlısı ile oğlunuzu istemeye ne zaman gelelim?'' dememişsiniz

Son düzenleme:
erkek arkadaşımla geziyoruz bir ayakkabı mağazasının önünden geçiyoruz bende ayakkabılara bakıyorum o sırada kaldırımın kenarında akülü araba var sevgilim onu gösteriyor güzel dimi falan diyor bende evet falan diyorum ama ayakkabı bakmaya devam ediyorum bu ayakkabılar çok rahattır bak diyeceğime bu akülü ayakkabılar çok rahattır ya insanın ayağını hiç yormaz diyorum erkek arkadaşım öyle kalıyor sonra evet adım atmaya gerek yok kendi gider gibi espriler hava da uçuşuyor

benim babam bir az acelecidir, esimin ailesi beni istemeye gelmisti, "allahin emriyle ....." derken birde baktim babam "cocuklar kendileri her seyi yapmislar, biz dugun işini konusalim" demez mi ,kayinvalidemin gozu dort oldu. ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…