- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
hehe süper topikmiş:)birtanede benden:)
eşimle yeni evliyiz alışverişe markete gidiyoruz,et reyonunda kıyma bekliyouz,o sırada gözüme bi yazı ilişiyor''KOÇ YUMURTASI ... TL ''diye çok şaşırıyorum,eşime dönüyorum soruyorum ama adam duymuyor bende bağırıyorum ''AŞKIIIIIM KOÇ YUMURTASIII NEEE DEMEK DİYEE''adam kızarıyo bozarıyo,derken bi teyze yanıma geliyo koçun ..şakları kızım diyo...yerin dibindeyimmmmmmm...
ben sevgilimle geceleyin telefonda konusuyorum onun bana yeni açıldıgı zamanlar... o bana guzel bir sekilde duygularını anlatıyor ... nasıl da mutlu oluyorum hosuma gıdıyor ... normal de herkesin söyleyemeyecegi kadar romantik ve harika aşkını ilan ediyor saat gece 3 gibi derken.....................................................................................................
gözümü bi actım sabah olmus ! ne zaman kapattık en son nededi hatırlamıyorum meger o benım uzeıme bı 10 dk daha konusmus konusmus konusmus sonra senı sevıyorum demıs ses yok! aşkım birtanem demiş ses yok ! bi paniklemiş filan yanlıs birsey mi dedim diye uyuyamamıs garıbım sonra sabah nasıl aradıgımı bilemedim ve o gece dediklerını tam anlamıyla hıc ogrenemedım....ben özür dile özür dile perişan oldum utancımdan bildiğin horul horul uyumusum o kimbilir ne zorluklarla döktü içini bana ...
o gun bugundur dalga gecer benlehaklı ne dıyebılırım kı
ayyygerçekten kötü olmuşş.. kötü olmuş da ne işe yarıyo ki o
evet kızlar bi tane daha iğrençmi iğrenç bi reziliiğim geldi aklıma hemen anlatayım
hamileliğin başlarındayım hem düşük tehlikem var hemde böbreklerimde kum var..
eşim araştırmış yoğurt suyu iyi geliyor diye dayattı illa iç geçecek diye
yaw adam yapma etme bulantım çok zaten bunuda içersem üstüne kusarım valla dedim
yok adam illa diretiyo neyse kendimi zorlamaya çalıştım ama yapamıyorum
yoğurdu pek sevmem hele suyunu görmeye bile dayanamam bide 2 aylık hamileyim bulantı almış başını gidiyo dinlemiyo tabi bu beni..
burnumu tıkadı yatırdı beni bütün yoğurdun suyunu boşallttı ağzıma ...
allahhh benim mide dönme dolap mübarek
ben ayağa bi kalktım çok afedersiniz löppppp adamın üstüne yüzüne kustum
ama çok yalvardım içirme dayanamam diye kendi etti kendi buldu garibim yazık olsun faydası olsunda ben kusmuk yemeğede razıyım dedi
ögün bugündür aşkım sen beni ne kadar seviyosun dediğimde yüzüme kusmanı bile sevecek kadar seviyorum aşkım diyo
bundan ala varmı rezillik
bitanede bendenbızım nısanımız aile arasında olmuştu aynı gun akşamda bı arkadasımızın düğünü var yüzükler takıldı bız sonra düğne gittik kalabalık bır arkadas gurubumuzun oldugu masaya doğru ilerledik çoğuyla yeni tanışıyorum selamlastık opustuk, sonra nişanlım sandalyemı cekti oturmam için çekmez olaydı bıraz fazla çektığı için ben kendimi yerde buldum ustumde kısa elbıse bacaklarım havada kalkamıyorum nısanlım donmuş bana bakıyo ben de sandalyemı niye cekiyosun diye baya bi bağırdm ben bisey yapmadım desede olan oldu zaten o kadar kişiye rezil oldum sonra tutup kaldırdılar benı masanın altından sandalyeye oturttular
evet kızlar bi tane daha iğrençmi iğrenç bi reziliiğim geldi aklıma hemen anlatayım
hamileliğin başlarındayım hem düşük tehlikem var hemde böbreklerimde kum var..
eşim araştırmış yoğurt suyu iyi geliyor diye dayattı illa iç geçecek diye
yaw adam yapma etme bulantım çok zaten bunuda içersem üstüne kusarım valla dedim
yok adam illa diretiyo neyse kendimi zorlamaya çalıştım ama yapamıyorum
yoğurdu pek sevmem hele suyunu görmeye bile dayanamam bide 2 aylık hamileyim bulantı almış başını gidiyo dinlemiyo tabi bu beni..
burnumu tıkadı yatırdı beni bütün yoğurdun suyunu boşallttı ağzıma ...
allahhh benim mide dönme dolap mübarek
ben ayağa bi kalktım çok afedersiniz löppppp adamın üstüne yüzüne kustum
ama çok yalvardım içirme dayanamam diye kendi etti kendi buldu garibim yazık olsun faydası olsunda ben kusmuk yemeğede razıyım dedi
ögün bugündür aşkım sen beni ne kadar seviyosun dediğimde yüzüme kusmanı bile sevecek kadar seviyorum aşkım diyo
bundan ala varmı rezillik
işte bu çok komikti süperrrrrbenim eşime erkek arkadaşıma değil ama genel bi rezil oluşum geldi aklıma
daha önce de bir tane paylaşmıştım yine bahsettiğim aynı kız arkadaşım
Bir kaç sene önce arkadaşımla tatile gittik fethiyeye
tekne turları vardı bir tura katıldık bizde
tekne o gün ağzına kadar yabancı turist, tek türk biziz
aralarında bayrak gibi belliyiz o gün teknede ilgi odağıyız herşey çok güzel
tüm yakışıklı erkekler bizimle sohbette ülkemizi anlatıyoruz bol bol
o gün çok güzel geçti
bi kaç gün sonra tekrar tekne turuna çıktık
kaptan tanıdık, türk grup gelecek bugün tura dedi
biz biraz erken gittik oturduk bişeyler içiyoruz
ama neşemiz çok yerinde geçen sefer ki tur harikayd
derkennn grup geldi bir kafile izmirli aman allahım
biz parmak arası giymişiz gelen kızlarda topuklu falan bizim havamız anında posss
tüm ilgi kızların üstünde kedi yavrusu gibi oturuyoruz biz
ne güverteye çıktık güneşlenmeye ne bişi
derken adalara geldik tekne demirledi
arkadaş dedi yok böyle olmaz ne bu ya
biraz ilgi çekelimm ne olurrr, kestirmiş birde gözüne bi yakışıklı
erkekler teknenin üst katından atlıyorlar falan atlayana alkış kıyamet gidiyor
hiç kız yok atlayan
dedi gel bizde atlıyalım
atlarım atlamam,atlarım atlamam derken kendimi teknenin kenarında buldum
birde çok yüksek müthiş tırsıyorum ama çokta çaresiziz
el ele tutuştuk başladı tabi tezahuratlar
atla atlaa atlaa
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali
birrr ikiiii üçççç bismillah atladık
havada alkış seslerini duyuyoruz tümm gözler bizde
sanki teknenin üst katından suya 3 saatte düştüm o kadar uzun sürdü
neyse artık suya çakılmış durumdayız
o da ne benim bikinin üstü çıkmış ama neredeee
sunaaa dedim benim bikininin üstü çıkmış bul ne olur
suda o kadar berrak ki
sunaa bana baktı kocaman gözlerle
sofiaaa benim altım yokk ne olur sen onu bul
memeden bişey olmaz
şaka yapıyor sandım bir baktım bikinin altı gerçekten yok
benim artık memelerim umrumda değil durum çok kötü
bir daldım yok 2 daldım yok
tüm millet yukarda kahkaha atıyor
aşağıda bizimle beraber suda olanlar ayrı birde :S
tekneninde merdiven tarafında değilim aklıma ilk havlu almak geldi
kaptana seslendim can havli ilee ermannn abiiiii
_efendim
_bana havlu at çabuk
_suda havluyu ne yapacaksın hahaha :84:
_bikinimin üstü çıktı at hadi
_hııı bekle
havlu atıldı suna sarıldı tekneye çıktık
offf çok kötüydü teknede de gülenler var :82::82::82:
turun geri kalanını alt katta geçirdik
tekne boşaldıktan sonra gün ışığına çıkıp sessizce uzaklaştık
tabi otele dönünce artık dalga konusu olmuştu ama o an çok kötüydüü
Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.
Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....
Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım
Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.
gecenin bu vaktinde nerden aklıma geldi bilinmez,lakin bilinç altımın ta magmasına kadar bu anıyı itelemiş olmalıyım....o da zati o kadar çok unutulmak istenen anılarla dolup taşmış ki,tatil bavulu misali sağdan soldan açık vermeye başladı...ahanda böyle alakasız zamanlarda alakasız utançlar pofff diye yüzeye çıkıyo...:78:
kızımın doğumu için seçtiğimiz hastanenin bir kuralı vardı:tüm gereken testler ve kontroller,seçmiş olduğumuz doktorun isteği ile olacak ve her testin sonuç kağıdının altında onun imzası olmuş olacak...bunun dışında başka hastane ve doktorun hiç bir kağıdını imzasını kabul etmiyorlar ve yapılan testleri de önemsemiyorlardı.bu doktorun kralı olsa bile...!
şimdi son 2 ay kala ben ultrason için başka bir doktora gitmiştim,sebebi çok uzun anlatırsam da konu dağılacak.öyle olması gerekiyordu ve biz o vakte kadar da bu kuralı bilmiyos...ne içindi hatırlamıyorum şimdi ama benden tekrar bi idrar testi istenmişti doğum yapacağım hastaneden.bu testi ben diğer dr.'a yaptırdım.
ultrason resimleri,idrar test sonucu dr.'un imzaları herşey,ama herşey elimde, doğum olacağı gece gittik hastaneye.
doğumu yaptırcak olan dr. kağıtlara şööle bi baktı ve bunları kabul edemeyeceğini söyledi...o sırada sancıdan şaftım kaymış adama aynen şööle bakakaldım:
nedenini o sıra öğrendik ve benden tekrar bi idrar örneği istedi.
hemşire geldi yanıma,bi tene plastik bardak uzattı ve wc'ye gitmemi söyledi.eşim de koridorda bekliyor beni. küfrede küfrede bardağa isabet ettirmeye çalışıyom,arada bi sancı giriyo 'dur kıs,işim bitsin devam ederiz!' diyom karnıma eğilerek.
arkadaşlar güç bela ben bardağa bişeyler yapıverdim ama ben sanıyorum ki,hemşire dışarda beni bekliyo...dışarı bi çıktım,elimde taze press idrarla eşimle burun buruna geldik!
eşim önce bardağa sonra bana baktı(rezillik tavan yapmalı ya,bardak şeffaf!)
bölük pörçük bi sesle 'hemşire bardağı benim almamı istedi hayatım,acil işi çıktı da,onu ben götürcem gereken yere...'diip elini uzattığı an çaresizce ona baktım içimden de 'ÖLMEM LAZIM,HEMEN ŞİMDİ ÖLMEM GEREK!'diye bağırıyordum.
dışımdan ise kısık bi sesle:'ortadan tutma bari,ılıktır iğrenme tümden!' dediydim de içimdeki ses bana :'ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!' diye bağırmıştı.
hala çok utanırım düşündükçe...umarım doğum telaşınla o bunu unutmuştur...
kızlar geçen erkek arkadşmn ailesiyle tanışmaya gittim...işte nasılsın iyimisinz ailenz nasıl muhabbetleri döndü(daha ailemle tanılşmadılar) hoşgeldin fln...bende dedim ki 'EE SİZ NE ZAMAN GELİYORSUNUZ BİZE HAYIRLISIYLA?' adam dumura uğradı resmen... illa beni al al al diyen bi kız gibi.. Allhm ya! umrm heycanıma vermiştir.
ayy hem komık hem romantık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?