Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyy sen cok yaşa emi gül gül bi hal oldum ya gözümde canlandıda süper bı rezillik ya neyse mıllet serınlemıstır

bende de bir tane
evliliğimizin 6 yılı falan
regl dönemininde son günleri
artık hangi kafada isem çıkardığım pedi hiç dolmadan poşete koymadan çamaşır makinasının üstüne koymuşum:26:
arkamdan eşim girmiş atmış çöpe
tuvaletten çıktı "biraz daha dikkatli ol istersen" dedi
ben anlamadım tabii
aradan 3-5 saat geçti
benim aklıma geldi tuvalete koştum ama aradığımı bulamadım
işte o zaman herifin ne dediğini anlayıp çok utanmıştım

Son düzenleme:

gülmekten bişeyde yazamıyorum çok güzel buuu

dilesem hanım süpermiş yahu :)) kendime geldim kikirdemekten

ben düşünüyorum ama ilki bulmakta zorlanıyorum :)) ilk olması şart mı ??

bu okuduklarıma ben dahil içimdeki oglum bile güldü allah iyiliğinizi versin yaaaaaaaaaa hepiniz çok süpersinizzzzzzz

benim de buna benzer bir dolmuş anım var =D

üniversitenin ilk senesinde yurtta kalıyorum. yurdun etrafında da manav falan yok, ben de ders çıkışı biraz meyve aldım. dolmuşa bindim. yer yoktu ayakta, elimdeki poşetleri bırakıp parayı çıkaracaktım, bir yerlere daha tutunmadan şoför gaza bir bastı. ben öne doğru bir gittim,ardından da geriye doğru gidip hooop yan tarafta oturan çocuğun kucağına atladım resmen

çocuğun yanındaki kız bana tuhaf tuhaf bakıyor, sanıyorum sevgilisiydi. bense çocuğun kucağında saf bir şekilde ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ve dolmuşta tek ayakta olan kişi ben olduğum için herkes bana bakıyor :78: rezaletti ya

sağolcanım
babamın yüzüne bakamadım onca zaman ama çıktı bi kere işte:78:

bu benim babamın yanında ütü yaparken bağıra bağıra
annecim molpadle sar beni diye şarkı söylemem gibi

molfix reklamı vardıya bebekler serdar ortaçın müziğinde
annecim molfixle sar beni diyolardı

seninki yine bi nebze daha iyi canım yaa ben resmen adama bela okudum nasıl olduğunu hala nlamış deilim...

15- 16 yaşlarındayım deli çaglar tabii annem çalışıyordu süpriz yapayım diye
evi temizleyeyim dedim halıları çırptım sildim yerler falan en son toz alıcam emektar tv yi aldım koltugun üzerine koydum tv sehpasını sileyim dedim tv ye totomu döndüm başladım silmeye ve küüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütttt diye bir ses arkamı bir döndüm tv yerde
o telaşla tv yi kaldırdım ortalıgı topladım uslu bir kız gibi annemi beklemeye başladım akşam annecigim geldi yemegini hazırladım kahvesini hazırladım tabi tv açılmıyor manyakmıyım açayım
annem tv yi açmamışın kızım hayırdır dedi ben uslu birr şekilde anne bu akşam canım istemiyor dedim annem tv ye yaklaştıkça kalbim deli gibi atmaya başladı amaaaaaaaaaaannnn düştüğünü nereden anlicak dedim ama içimdende dua ediyorumanlamasın diye tv yi bir açtı ikiye bölünmüş bir ekran bacaklar kafaların üzerinde annem şokne oldu falan anlattım o terliğin uçusunu hala unutamıyorum annem zeynaa lelelelelelelelell diyee bir fırlatışı vardı hala ilk günki gibi gözümün önünde

Ay benim kayın pederim kadın gibi herşeyi merak eder neyse bir gün kadın doğuma randevu aldım doktora gideceğim çok hastayım ama adamda farkında demesinmi bana neyin var ben götüriyim seni doktora dedim iyiyim oysaki kasıklarımın ağrısından öldüm öleceğim
Baba kulağım ağrıyor boğazım şiş dedim kbb ye gideceğim ben giderim tek dedim tamam dedi
neyse kadın doğum muaynesine girdim doktor bana demesinmi acil ameliyat polikistiklerin patlatılması lazım yatış yap bende ağlayarak kayın validemi aradım dedim anne ameliyat olmam lazımmış yumurtalıklarımda kist varmış..Ağzı durmayan kayın validem sen kayınpederimi hemen ara işde gelinin yumurtalıklarında kist varmılş alınması lazımmış kadın doğumda sorun çıkmış 2 dakka sonra kayın pederim aradı neyin var kızım dedi dedim kulaklarımda boğazımda sorun varmış adam demesinmi yumurtalıklardaki kisti nasıl gördüler peki kbb anlarmı dedi kadın doğuma görünseydin ay rezil rüsva olmuşsum yer yarılsaydıda içine girseydim adam saf ayaklarınamı yattı yoksa benimle alaymı geçti anlamadım
KAYINPEDERİME SESLENİYORUM
1.TIP ÇOK İLERLEDİ ÜSTEN BAKIP ALTDAKİNİ GÖRÜYORLAR
2.AYIPTIR YAV MADEM BİLİYORSUNDA BENİ NİYE ARIYORSUN KANKAAAAA

mesleğimin ilk zamanları gayet kibar bi kızdım sonra hamdım piştim oldum:)yine hacze çıktığımız bir gün,düğün salonunundaki eşyaları çıkartıcam kafama koydum,çünkü borçlu bi türlü parayı ödemiyo ve gayette pişkin sert yapcam ona,neyse gittik polis,icra memuru,hamallar,kamyon şöförü ve ben, tabii tek bayan yine ben,başladık parayı ödeyecenmi yoksa eşyaları kaldırayımmı kavgasına baktım adam beni dinlemiyo dedim hammallara kaldırın herşeyi diye,borçlu bana bi küfür etti ama nasıl bi küfür koymak fiilini içerenden,anaaaaam bi baktım herkes bana bakıyo bende durmadım asıl ben senin koyarım dedim sen adam tut neyle koycan demesinmiiiiii,rezil oldum rezil ondan sonra küfür daarcığıma yenilerini ekledimedepsizin teki oldum çıktım

Fotografcidayiz erkek arkadasim ve ben fotograf cektirdik bende oraya gitmeden önce 1 bardak bira icmisdim erkek arkadasim yokdu yanimda neyse cekildimiz fotolara baktik benim gözler baygin baygin , atesli,felaket bir durum rezalet yani utandim ( icki vurdu galiba hava da cok sicakdi gözlerime yansimis) neyse mmmmm fena cikmamisiz dedim konuyu uzatmadim fotograflari hemen cantama attim sonra fotografcidan cikiyoruz ben fotocunun asilan ceketini de alip ayrilirken erkek arkadasim napiyorsun ya ceketi birak benim ceketim elimde diyor baktim ki cegetler ayni renk kumas aynisi tesadüfe bak neyse pardon dedim adamin ceketini verdim yüzüm kipkirmizi halde disari ciktik ............. Hic unutmam.......

Bir tane de ben anlatayım.Geçen sene 3 kız arkadaşımla okuldan çıktık eve gidiyoruz.Bir arkadaş ayrıldı yanımızdan sonra tabi bizi şeytan dürttü,başladık onunla ilgili konuşmaya.Yakınlık gösterdiği bir çocuk vardı ikisi hakkında konuşuyoruz.İşte ben diyorum o çocuk x'e bakmaz,diğer arkadaşım başka bir şey söylüyor.
Anamm sonradan arkamızdan bir ses.O çocuk demez mi meraba kızlar diye.Kafamdan kaynar sular döküldü.O an yerin dibine geçtim.Benle yandaki arkadaşım hiç konuşamadık,önümüze bakıp yürüdük.Tabi çocuk ayrılınca yanımızdan gülme krizine girdik.Yani madem duydun senin hakkında konuştuğumuzu niye gelip bizi rezil ediyorsun ki sanki.
O günden sonra ne zaman konuşacak olsam önümü arkamı kollarım.

anne terliği yapmışlar okuyunca aklıma geldi at geri gelsin

olmaz böyle bir şey yaaa gülmekten öldümmmm çok iyiydi ya....

gülmekten artık yarıldım allahım offf daha kırkın başındayım ama iki tane defa kolamı püskürttün bi kere gülmekten tuvalate zor yetiştim :):78::78:
bende anlatayım sevgilimle plajdayız ben giymişim mayokinimi kırmızı böle seksi seksi :) kolye takmışım boynuma ayagımda topuklu nese zorla çkarttırdı sandaletleri bilirsniz duş alınan yerler olur girdim oaraya artık otobüse gidicez 100 m bile yok aramızda o derece uzuun eteğimi giydim çıktım ondan önce çıktım çantamı taktım koluma salına salına yürüyorum :) değme mankenlere taş çkartır gibi bi hava bi hava sormayın arkamdan aşkkkkkkkkkkkkkkkımmmmmmmm diye biri bağırıyo topa atlayan kaleciler gibi sevgilim popoma yani pardon eteğime asıldı o an anlamadım etekte gitti zaten nasıl yapıştıysa zavallım eteğim iç çamaşırıma toplanmış popom meydanda kalınca düzeltmek istemiş ama ona o an çok kızmıştım sonra otobüste durduk durduk yerlere yattık milletde bize bakıo tam rezillik

bi günde yeni çıkıyorz daha yeni tanımalar falan ilk buluşma heyecan var baya ki ilk sevgilim elimi nereye koyacağımı şaşırıyorum bi noktaya dikiyorum gözlerimi sonra baya açıldım konuşmaya başladık samimi olduk gülüşüyoruz falan bi baktım malum yerinde sinek var elimle orasına hafiften vurup kovdum bidaha geldi kondu bu arada bizimki şokkkk ben tekrar kovdum bu bşi diyemiyo bende anlamadım naptıgımı yada farketmedim eve gelirken buluşma anını gözümden geçirirkennn DAAAANNK!!! etti nasıl utandım nasıl anlatamam oda anladı bozuntuya vermedi saolsun bnm rezilliklerim bunlarla sınırlı değil aklıma gelir nasılsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…