geçmiş olsun canım benimde dolmuş anım çok
bi keresinde dolmuşa bindim en arkadayım dolmuşun solunca cam kenarında tutuncak bişey yok demir koltuk vs. neyse oturdum ayakta kimse yok ama bütün koltuklar dolu . o zamanda yazdı çok sıcaktı dolmuşa binmeden soğuk su almıştım ama içememiştim tam dolmuş gelmişti o sırada bindim gidiyoruz paramı filan verdim suyu bi güzel açtım çantam kucağımda bi elimde su şişesi bi elimde kapak şişeyi tam ağzıma götürdüm şöför hızla giderken sen frene aniden bas ben havaya zıpla ileriye ön cama doğru koş koşarken düşmemeye çalış çantanı kolla kapağı elinden bırakma ve o sırada ön cama yapışmaya ramak kala durabildim ve arkadan öne kadar bütün yolcuları buz gibi suyla sulaaa ve yerine otur hiç bişe olmamış gibi gülsemmi ağlasammı diye düşünürken herkes şöförü fırçalıo bi yandan çantamın ağzı açıkmış içindekiler saçılmış biri göz kalemi uzatır birisi dudak koruyucu şişeye baktım 1 yudum su kalmış ona mı yanayım rezil oldum onamı arkadan görüyorum yolcuların suratından damlası akıyo kimi elinde mendil milletin üstü başı su olmuş offf yol uzun pis rezil olmuştum amaa. şuan deli gibi gülüyorum gözümün önünde canlandı yaaa
bi keresinde dolmuşa bindim en arkadayım dolmuşun solunca cam kenarında tutuncak bişey yok demir koltuk vs. neyse oturdum ayakta kimse yok ama bütün koltuklar dolu . o zamanda yazdı çok sıcaktı dolmuşa binmeden soğuk su almıştım ama içememiştim tam dolmuş gelmişti o sırada bindim gidiyoruz paramı filan verdim suyu bi güzel açtım çantam kucağımda bi elimde su şişesi bi elimde kapak şişeyi tam ağzıma götürdüm şöför hızla giderken sen frene aniden bas ben havaya zıpla ileriye ön cama doğru koş koşarken düşmemeye çalış çantanı kolla kapağı elinden bırakma ve o sırada ön cama yapışmaya ramak kala durabildim ve arkadan öne kadar bütün yolcuları buz gibi suyla sulaaa ve yerine otur hiç bişe olmamış gibi gülsemmi ağlasammı diye düşünürken herkes şöförü fırçalıo bi yandan çantamın ağzı açıkmış içindekiler saçılmış biri göz kalemi uzatır birisi dudak koruyucu şişeye baktım 1 yudum su kalmış ona mı yanayım rezil oldum onamı arkadan görüyorum yolcuların suratından damlası akıyo kimi elinde mendil milletin üstü başı su olmuş offf yol uzun pis rezil olmuştum amaa. şuan deli gibi gülüyorum gözümün önünde canlandı yaaa
sabahtan akşamın körüne kadar sevgilimle gesdiydik ama ben kola manyapıyımdır yaklaşık 5 kutu içmişimdir..
ALLAHIMMM o nasıl kramp ölüyorum resmen ağlamaya başladım alışveriş merkesinde sevgilimde hasta oldum sandı korktu kaldırıp hastane götürmeye çalışıyo ..
o haraket ettirdikçe kötü oldum bırak beni diyom hala çekip duruyo en sonunda bi sessssssss:78::78::78::78:
kaçım diye ayağa kalktım ama aman tanrım kalkmaz olaydım yapışsaydım o yere wc gidene kadar yol boyu duramadım
geri döndüğümde hiççç bişey olmamış gibi devam ettik ama o kimbilir neler düşünmüştür
Benden bir tane daha gelinde alay geçmeyin liisedeyim kızlar bir fırlama yok şunu öptük yok bunu öptük bende ALLAH ın safıyım ya kim ne yaparsa ne b...k yerse bende yiycem ya nese kızı dinliyorum sıranın arkasında işde mahmut duruyordu işde mahmutun yüzüne baktım gözgöze geldik ben gözlerimi kapatım ve mahmutu öptüm çok güzeldi dedi
diğer fırlama kızda diyorki
-işde öpüşmenin en büyük formülü dudaklar birbirine deymeden gözlerini kapatıp herşeyi oluruna bırakcan
bende düşünüyorum pazar sevgilimle buluşcam çocukda bir yıllık sevgilim işde bende yapmalıyım tatmalıyım diyorum
merhaba hakkı merhaba fatma
-fatma çay bahçesinemi gidelim hava sıcak birşeyler içeriz
-yok hakkı sahilde oturalım sana süprizim var
hakkıda abaza galiba dündenrazı neysem oturuyoruz kumların üstünde derken çocuğun yüzüne bakıyorum çocukda yüzüme ben çocuğa yaklaşıyorum çocukda bana o sırada romantik bir şarkı çalıyor gözlerimi hemen kapattım evde kalmış kız kuruları gibi çocuğun yüzüne atıldım dudaklarımı açtım ve öpüyorum çocukda ses soluk yok gözlelrimi bir açtım benim dudaklar çocuğun burnuna kapanmış
ARADA 10 DAKKİKA ABARTISIZ SESİZLİK
-fatma iyimisin ne yapıyorsun sen
Benim ses yok midem kalkmış sanırım arada dilim burna girdimi diye düşünüyorum çocuk kalkalım dedi kalkalım dedim 1 hafta görüşmedik bana söyle bir mesaj geliyor fatma çok denedim düşündüm ama ilişkimizin yürümeyeceğine karar verdim mutluluğun daim olsun
sağolcanım
babamın yüzüne bakamadım onca zaman ama çıktı bi kere işte:78:
bu benim babamın yanında ütü yaparken bağıra bağıra
annecim molpadle sar beni diye şarkı söylemem gibi
molfix reklamı vardıya bebekler serdar ortaçın müziğinde
annecim molfixle sar beni diyolardı
bu benim babamın yanında ütü yaparken bağıra bağıra
annecim molpadle sar beni diye şarkı söylemem gibi
molfix reklamı vardıya bebekler serdar ortaçın müziğinde
annecim molfixle sar beni diyolardı
ayyy acaip rezıllık yaw cok güldüm brawoo
15- 16 yaşlarındayım deli çaglar tabiiannem çalışıyordu süpriz yapayım diye
evi temizleyeyim dedim halıları çırptım sildim yerler falan en son toz alıcam emektar tv yi aldım koltugun üzerine koydum tv sehpasını sileyim dedim tv ye totomu döndüm başladım silmeye ve küüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütttt diye bir ses arkamı bir döndüm tv yerde
o telaşla tv yi kaldırdım ortalıgı topladım uslu bir kız gibi annemi beklemeye başladım akşam annecigim geldi yemegini hazırladım kahvesini hazırladım tabi tv açılmıyor manyakmıyım açayım
annem tv yi açmamışın kızım hayırdır dedi ben uslu birr şekilde anne bu akşam canım istemiyor dedim annem tv ye yaklaştıkça kalbim deli gibi atmaya başladı amaaaaaaaaaaannnn düştüğünü nereden anlicak dedim ama içimdende dua ediyorumanlamasın diye tv yi bir açtı ikiye bölünmüş bir ekran bacaklar kafaların üzerinde annem şok ne oldu falan anlattım o terliğin uçusunu hala unutamıyorum annem zeynaa lelelelelelelelell diyee bir fırlatışı vardı hala ilk günki gibi gözümün önünde
benim eşime erkek arkadaşıma değil ama genel bi rezil oluşum geldi aklıma
daha önce de bir tane paylaşmıştım yine bahsettiğim aynı kız arkadaşım
Bir kaç sene önce arkadaşımla tatile gittik fethiyeye
tekne turları vardı bir tura katıldık bizde
tekne o gün ağzına kadar yabancı turist, tek türk biziz
aralarında bayrak gibi belliyiz o gün teknede ilgi odağıyız herşey çok güzel
tüm yakışıklı erkekler bizimle sohbette ülkemizi anlatıyoruz bol bol
o gün çok güzel geçti
bi kaç gün sonra tekrar tekne turuna çıktık
kaptan tanıdık, türk grup gelecek bugün tura dedi
biz biraz erken gittik oturduk bişeyler içiyoruz
ama neşemiz çok yerinde geçen sefer ki tur harikayd
derkennn grup geldi bir kafile izmirli aman allahım
biz parmak arası giymişiz gelen kızlarda topuklu falan bizim havamız anında posss
tüm ilgi kızların üstünde kedi yavrusu gibi oturuyoruz biz
ne güverteye çıktık güneşlenmeye ne bişi
derken adalara geldik tekne demirledi
arkadaş dedi yok böyle olmaz ne bu ya
biraz ilgi çekelimm ne olurrr, kestirmiş birde gözüne bi yakışıklı
erkekler teknenin üst katından atlıyorlar falan atlayana alkış kıyamet gidiyor
hiç kız yok atlayan
dedi gel bizde atlıyalım
atlarım atlamam,atlarım atlamam derken kendimi teknenin kenarında buldum
birde çok yüksek müthiş tırsıyorum ama çokta çaresiziz
el ele tutuştuk başladı tabi tezahuratlar
atla atlaa atlaa
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali
birrr ikiiii üçççç bismillah atladık
havada alkış seslerini duyuyoruz tümm gözler bizde
sanki teknenin üst katından suya 3 saatte düştüm o kadar uzun sürdü
neyse artık suya çakılmış durumdayız
o da ne benim bikinin üstü çıkmış ama neredeee
sunaaa dedim benim bikininin üstü çıkmış bul ne olur
suda o kadar berrak ki
sunaa bana baktı kocaman gözlerle
sofiaaa benim altım yokk ne olur sen onu bul
memeden bişey olmaz
şaka yapıyor sandım bir baktım bikinin altı gerçekten yok
benim artık memelerim umrumda değil durum çok kötü
bir daldım yok 2 daldım yok
tüm millet yukarda kahkaha atıyor
aşağıda bizimle beraber suda olanlar ayrı birde :S
tekneninde merdiven tarafında değilim aklıma ilk havlu almak geldi
kaptana seslendim can havli ilee ermannn abiiiii
_efendim
_bana havlu at çabuk
_suda havluyu ne yapacaksın hahaha :84:
_bikinimin üstü çıktı at hadi
_hııı bekle
havlu atıldı suna sarıldı tekneye çıktık
offf çok kötüydü teknede de gülenler var :82::82::82:
turun geri kalanını alt katta geçirdik
tekne boşaldıktan sonra gün ışığına çıkıp sessizce uzaklaştık
tabi otele dönünce artık dalga konusu olmuştu ama o an çok kötüydüü
seninki yine bi nebze daha iyi canım yaa ben resmen adama bela okudum nasıl olduğunu hala nlamış deilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?