Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay okudukça aklıma geliyo benim daha önce senin yaşadığının aynısı gelmişti ama o zaman yiğenim üstüme düşmüştü o kadar tembihlemiştim ben havuza düştükten sonra kay sen diye ama çocuk dinlememişti beni üstüme öyle bi düşmüştü ki belim filan kırıldı sanmıştım. gebermiştim yani.. eşimlede balayındayız kaydırağa çıktık ama kaydırak tünel şeklinde ben onuda tembihlemiştim bak ben kayıyım sen bi 30 sn sonra kay diye benm canım kocacım sabredemeyipte hemen atladı kaydırağa ben havuza düştüm düşerkende bikinimin üstü açıldı ama o beni görmüyo tünelya yuppiii huhuuuuu diye bağırarak geliyor ben anladım tabi ama sudan çıkamadım hemen tünelin ağzındayım dedim şu üstmü düzelteyim tam düzeltirken hoooop üstüme eşim düştümü daha yeni evlenmişiz kızamadımda üzülmesin diye bişede demedim canımın yandığını filan ama baya baya ayaklarıyla uçmuştu üzerime ki ben suya batmıştım güleyimmi ağlayayım mı bilememiştim

ayyy koptum yhaaa süper
umarım cok acımamıştır

Güldüğüm paylaşımlar oluyor da sizinkilere ayrı muamele yapıp kahkaha atıyorum. Mümkünse hep rezil olun siz.

ayyy koptum yhaaa süper
umarım cok acımamıştır

Allah daha büyük acı yaşatmasın ama epey acımıştı.Sonrasında sol omzum, göğsüm epey morarıp çürüdü.Ama o şokla kalbime bir şey olmuşmu demek yerine üzerindeki et parçasına üzülüp "sol memeeem" diye havuzda ağlamam, "birileri gördü mü?, bize bakan var mı?, çabuk odamıza çıkalım" demem şokun etkisiydi sanırım.

sen çok yaşa emiii....

karnıma sancılar girdi gülmektennnnnnn sen çok yaşa emiii

o da mühim kiii,tabi endişelenmişsindir

Kpssye hazırlanırlen burası ilaç gibi ya...
Gül gül öldüm yine...
Harikaydı hepsi

aklıma geldi yazayım dedim....
ilk gece düğünden eve geldik gece 3-4 sıraları çok terlemişiz duşa girecez ilk ben gireyim dedim.. girdim yıkanıyorum..başım döndü duvarı tutuyum dedim pedede duvara yapışmış ben tutunca duvarı elimin kaymasıyla pedeler aşşağı düştü.eşimde ben düştüm sanıp direk banyoya daldı.sonra benden bir çıklık ver yansın ediyorum bir yandanda ellerimle bacaklarımla oramı buramı örtüyorum çık dedim sana çık ne işin var burda adam cağızda dur aşkım vallaha bakmıyorum takayım şu perdeyi gidecem diyor ama çok utanmıştım çok ve kesin alt komşu ve üst komşu duymuştur bağırışlarımı kim bilir neler düşünmüştürler düşünsenize çık diye bağırıyorum

yani senin yorum da süper :90::90::90::90::90:
hem zaten azz sonra görcek niye bu kadar yaygara kopardın ki

harika ötesi yaaaaaaaaaaaaa gül gül öldüm

fethiye de tatildeyiz.ablam ve kız arkadaşı,benim kız arkadaşım ve bana biz sahile iniyoruz dediler.hava karanlık.sahilde epey dolu oluyor geceleri.tamam dedik siz gidin biz sizi buluruz. o zaman da ablamla arkadaşına takılan 2 erkek var. bızımkıler onlarla paslaşıyolar. neyse bunlar indiler sahile biz yukarı çıktık tekrar arkadaşımla.gezındık felan.saat oldu epey.dedim gel gidelim ablamları bulalım.tamam dedi. o zaman da minik 8310 nokıa cep telefonları yeni çıktı.. bızde de fener yok ateş yok ortalıkta.. nerden tanıcaz şimdii dedi arkadaşım.. düşündüm ettim,dur dedim buldum.. ablamın telefonun ışığından.. 8310lar turkuaz florasan gibi yanıyordu..ablamı çaldırcam dedim.. nerde mavi ışık yanarsa oraya koşcaz.öylelıkle bulcaz.neyse ben çaldırdım.baktım az ileride mawi ışık yanıyor.koş ceyda dedim,onlar işte. arkalarından yanaştık.köpek taklidi yapalım dedim.haav lıyalım.yapma dedi.banane dedim. elimle 3 2 1 yaptım havhavhavaavvvvv dedim.kızın biri dönmesin mi napıyosun sen dedi ama mahvoldum hemen koşarak oradan uzaklaştık...

siz çok yaşayın emi öldüm gülmekten
bizimde eşimle okadar çok olayımız varki ama hatırladıkça yazıcam.... geçenlerde farklı günlerde izin yaptık buda bi güzel evi toparlamış alışveriş falan yapmış oturma odamızdaki lamba yanmıyodu bende bilerek ampulünü değiştirmiyodum köşe lambamızı kullanalım diye her alışverişte o ampullere gider bende yaaaaaaa almayalım köşe lambası daha romantik derim neyse eve bi geldim oturma odası şıkır şıkır yanıyıo tabi ben başladım söylenmeye geçtik mutfağa birlikte yemek hazırlıyoruz bende hırsımı alamadım laf sokucam ya aklım sıra mutfaktaki satimizin pili bitmişti satte 11,30'u gösteriyodu saate baktım 11,30 aklıma geldi 'ışık olan odaya ampul almayı akıl edene kadar insan saate pil alır' dedim saate baktı bana baktı almadığımı nerden çıkarıyosun dedi saate bi baktımki saat çalışıyo.... dumur oldum bide hala altta kalmıyorum farketmiştim senin tepkini merak ettim diyede hala üste çıkmaya çalışıyorum neye güveniyosam artık

malesef tatlım biraz sonra görmedi.c.tesi düğün eşim içkili olduğu için bişey olmadı (namaz kılmamız gerekiyorya) ki zaten 3-4 gibi geldik eve kaynanamların evden gitmesi duş al filan saat oldu 5 pazar günü sabah 9 da evin kapısının açılma sesiyle uyandık kahvaltımızı yapana kadar evde 20 kişi vardı (hiç abartısız) akşamı balayı yolculuğu pazartesi otele varış odaya girer girmez ne yaptıysam olmadı tabi.aşkım havuza girelim gelince... aşkım ben çok acıktım filan bahaneler ama yemedi....birde ilk defa aynı evdesin çırılçıplak ne biliyim işte insan utanıyor

yani senin yorum da süper :90::90::90::90::90:
hem zaten azz sonra görcek niye bu kadar yaygara kopardın ki

Son düzenleme:
bende nişanlımla yaşadığım bir patavatsızlığımı anlatmak istedim...

nişanlım bizdeydi, bende annemle yemek hazırlıyorum mutfakta, salata yapıyordum.. bende nişanlımda yay burcuyuz, güzel olan şeylerden kendimize pay biçeriz hep, işte benim elim değidide güzel oldu, ben yaptığım için bu kadar lezzetli gibi... ama nişanlım bu konuda biraz fazla abartabiliyor.. neyse işte biz mutfaktayız bu ikide birde geliyor yanımıza yardım etmek istiyor, "yapamadığınız bişey var mı??" , "hani yapamadıysanız söyleyin el atiim" , "aşkım sen sanki beceremiyosun gibi" falan diyip duruyordu, bende patlattım tabiiii, "ayyyyy aşkııımm ben ukalayımdır ama sen benden daha ukalasın haaaaaa"" annem şokk , kızım ne dedin sen öyle??? aaaaa ,ayıp değil mi, insan nişanlısına ukala der mi, cık cık cııııııkkkkk... hıhhh dedim oda gelip gidip sinir etmesin

Bende bi anımı anlatayım komik olmayabilir ama hep hatırlar güleriz ; ünv. sevgilimle bahçede geziyoruz ele ele , aylardan kasım hava da bi soğuk , derken sevgilim (şimdi nişanlım) birden sen beni artık eskisi gibi sevmiyosun demeye başladı , noldu ki anlamadım dememe kalmadan söylendi de söylendi , özür falan diledim ama hala anlamış diilim .Neyse dayanamadı ne dese beğenirsiniz. Ellerin terlemiyo artık eskisi gibi heycanalnmıyosun(aylardan kasım) demezmi tabi ben şokkkkk 3 gün tavır yaptı konuşmadı benimle Aşkım Kem küm ediyorum ama yok olmuyo , biz mayıs ayında tanıştık doğal olarak her yerimiz terliyodu yani , e şimdi kasımmm ne ben ne de o bi anlam verebildi bu tepkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…