Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

dün akşam üstü bir kanepe tarifi gördüm nette çok hoşuma gıttı mutlaka bunu yapmalıyım evdede malzeme varken dedım ve eşim gelmeden yaptım kanepeyi sonrasında eşim geldi ve ne yaptın dedi bende kanepe yaptım baksana tadına nasıl olmuş dedım ve
kanepemiiiii dedı bende evet kanepe dedım
koltuk yokmuydu kanepe yıyoruz dedi ben o anda ne soluyor dıye dınlıyorum

ben esıme degılde kaynıma rezıl oldum :78:evde temızlık yapmısdım sonra dusa gırdım ogunde benım evın orada ısı varmıs kızımı sevmek ıcın ugradı bende ustumu gıydım kafamda havlu kapıyı acdım esımde kızımla oynuyordu neyse geldı kakarı kukarı konusoruz bı yandanda kahkahalar havada ucuyor ben elımı bı yıkım dedı banyoya gırdı cıkdı ne kadar sonra ben mutfakdayken kafama dankkk dıye bı soru ısaretı bı gırdım banyoya ben aceleden ıccamasırlarımı banyoda yerde unutmusum sudgen yerde kırmızı kırmızıı ıc camasırı desen onakezaa seksu seksu gırdım aldım hemen ama yuzune bakamıyorum rezıllıkmı desem ne desem bılemedım yemek yerkende yuz yuze gelınce utancımdan kıpkırmızı olmusdum adam dedım ne anlıcak sımdık

çk kötü olmuşşşşşşşş

bir taze anı:

dün akşam "şanslı masa" vardı tvde.. eşim mutfakta sigara içiyordu, ben de yanına gitmek için ayağa kalktım, salondan tam çıkarken, kız sevgilisine "ZORUNA MI GİTTİ DÜDÜK" dedi..

ben mutfağa girdim, eşimin arkası dönük, kendimce espri yapayım diyerekten "ZORRRRUNA MI GİTTİ DÜDÜKKKK" diyerek arkadan sarıldım.. hayal dünyamda, eşim yüzünü dönecek, şaşkınlıkla "ne diyosun?" diyecek, ben de programdan duyduğumu söyleyeceğim.. farklı bir sinerji yaratacağız..

neyse cümleyi söyleyip sarılmamla adamın arkasını dönmesi bir oldu.. bir de ne göreyim? cep tel.i kulağında..

bana agresif bir bakış fırlatıp, dedi ki "yok baba, yok yabancı değil asude_bahar; kendince şaka yapıyor"

ben sandalyeye yığıldım.. sessizce, "benim babam mı dedim?" (benim babam, kızının esprili kişiliğlye gurur duyan bir adamsa da kayınpederemin hayal dünyasında kocasına düdük diyen bir geline asla yer olmayacağı açık)

hayır işareti yaptı..

o saniye sırtımdan soğuk terler boşaldı, suratım kızardı, bozardı.. gözlerimi kapadım, hayal alemine daldım..

birden eşimden şöyle bir şey duymamla gözlerimi açmam bir oldu: "alooo, baba nasılsın"

meğer şapşal beni kandırmış.. o arada babasıyla konuşmuyormuş.. sadece aramış ve açmasını bekliyormuş..

yeniden dünyaya döndüm.. eğik omuzlarımı dikleştirdim, hayata gülen gözlerle bakmaya devam ettim..

rezil olmadım belki ama iyi bir ders oldu.. demek ki neymiş, daha mutfaktakinin ne yaptığını bilmeden mutfağa "zoruna mı gitti düdük" demek yersiz ve gereksizmiş

aynısının daha kötüsü oldu bana. yine lisedeyken benden bir yaş büyük olan abimin arkadaşına rezil olmuştum.
evde 2 banyo 1 tuvalet var. abimle benim kaldığım kattaki banyoyu sadece ben kullanıyorum. o gün acelem var ve regli olmuşum. iç çamaşırıma geçmiş. ben de iç çamaşırımı katladım banyoya bi kenara koydum gelince yıkarım diye. sonra abimin arkadaşı gelmiş. lavaboya girmek istemiş. bizim banyoyu göstermiş abim de
of ya sonra da abim girmiş çıkmış. akşam eve gelince söyledi bana ne utandım ya. :78:

o çocuğun yüzüme bakamadım 1 yıl. hep görünce aklıma o geliyo

olmazmı ya sımdık banyoya gırerken hemen cıkardıklarımı atarım makıneye:d

bende yıkanmasa bile çamaşır sepetine koyarım hep.
Bizim ev dubleks olduğu çin ablam hergün değiştrir iç çamaşırını merdivenin başına koyar,dişlerini fırçalamak için yukarı çıkıcam diye tabii sen onu orda unutt..
Annemle konuşuyorum telde annem kuduruyor yuhh yani oaya konulcak şey mi bu diye:9
:

eşime ilk işyerinde rezil olmuşum ama benim haberim yok nişanlanınca söyledi ve çok utandım işyerinde rafları düzeltirken düşük bel pantolon ve dar bi badi giydim neyse eğil kalk tabi pantolan iyice dişmüş eşim çamaşırımı birazcıkta popişimi görmüş hala bana o dişük bel pantolonunu giydin başım döndü ondan sonra bukız benim olmalı dedim der hala iddalaşırız gördün görmedin senin ne işin var benim popişimle diye

kızlar çok komiksiniz uzun süredir takip ediyorum ama hiç yorum yazmadım ne zaman üzgün olsam burda anlatılanları okuyorum keyfim yerine geliyor bende bir tane anlatayım
Patronum iş için şehir dışına çıkmıştı babam ofise uğradı hemen patronun koltuğuna kuruldu saatlerce oturdu.Derken müşteri geldi babamın elini sıkarken hoşgeldiniz dedim müşterinin cevap vermesine fırsat kalmadan babam hoşbulduk dedi güleyimmi ağlayayımmı şaşırmıştım

Lisedeyim ve 3 yıllık bi erkek arkadaşım var o zamanlar ölüyorum aşkından 3 tane ablası var ve bana hiçte bayılmıyorlar aynı yazlıktayız ve muhattap olmuyoruz ablalarla hiç bigün sahilden sevgiilimin yanına gidiyorum bu 3 ablada güneşleniyor ben önlerinden geçicem ama iyice denize yakın yürüyorum diplerinden geçmim diye kendimcede çok havalıyım hiç bakmıyorum onlara kafada hasır şapka gözde güneş gözlüğüm burnum havalrda bu şekilde yürürken son anda 1 adım önümde çocukların kumdan kale yapmak için kazdıklarını farkediyorum ama çook geç farketmemle kendimi yerde bulmam bir oluyor ablalar basıyor kahkahayı hiç unutamam o rezilliğimi

kızlar merhaba öldüm gülmekten hamileyim son günlerim gülmekten doğurucam vallahi...

bende anlatayım bir tane çoook var ama aklıma geldikçe yazarım..

1 yıllık evliyim çalışıyorum bayaa uzak evle çalıştığım yer 3 vasıta yapıyorum 1.5 saat sürüyor yolum her neyse.. kendimi bildim bileli idrar yollarımda sorun vardır ara ara enfeksiyon kaparım gene o zamanlardan bir gün sistit olmuşum yaşayanlar bilir berbat bir rahatsızlık 5 dkkada bir çişim geliyor ama 1 gıdım sürekli tuvaletin varmış hissi neyse bende 2 otobüse bindim kıvran kıvran bir hal oldumama görseniz nasıl sıkıyorum kendimi ens onunda dayanamadım ilk durakta indim yapı kredi bankası var onun önüne oturdum ve koyverdim gitti yazın bir renkli elbise uzunca da bekletiğimden az değil bayaa bir yaptım anamm altımdan su iniyor oturduğum yer ıslak bankanın güvenlik görevlisi geldi suratıma ve yere bakıyor anladı ben tabi kıpkırmızı hemen eşimi aradım böyle böyle hemn gel beni al dedim neyse allahtan güvenlik bişey demedi ama camdan da baktı sürekli neyse eşim taksiyle geldi aldı beni tabii suratına bakamıyorum neyse eve gelmeden eşikte bir kere daha yaptım eşim dedi ki allahtan adamın arabasına yapmadın dedi yerin dibine girdim ya hep dalga geçer benleee((

kızlar süpermiş burdakiler ya bayıldım hepsinee:))bende anlatayım bir tane sevgilimle yemek yemeğe gittik bir yere neyse ben lavoboyu kullanıcam işte yan yana ama ve onları her kim yaptıysa kadını erkek gibi erkeğide kadın gibi çizmiş benim gözlerimde bozuktur neyse ben girmişim bi baktım pisuvar var bide diyorumki bunu niye koymuşlarki yaaneyse hallettim işimi falan birde öyle ahesteyimki hala jeton düşmüyor bende ellerimi 2.kez sabunladım saçımı düzellttim yani tüm işim bitti bende bir aydınlanma olduışınlanarak çıktım resmen neyse gittim yanına bizimkinin, hiç bozuntuya vermiyorum tabi bizimkide hiç birşey demiyor ben tuvalete gidicem sende gel farklılık olur dediği anda kopmuştuk ikimizde sonrasında farketmedin mi dedi bende farkettim ama napıyım çıkamazdım dedim daha da farketmediğimi diyemedim:90 atikteymiş ama her an biri gelirse atlıcakmış hemen allahtan gelmedi kimse

eşimle ilk defa yemeğe çıktık o zaman sevgiliydik.ben et söyledim ızgara.bıçakla kesmeye çalışıyorum mümkün değil çok sert.çatala batırdım ısırarak yiyim bari dedim.çekiştire çekiştire yemeğe çalışırken et çataldanbir fırladı direk aşkımın beyaz gömleğine.çok utanmıştım.

benimde görümcem yemek yerken tavuğa çatalı batırmaya çalışırken tavuk fırlayıp kayınpederimin cebine girmiş

birgün ablamla gezmeye gittik,alışveriş falan yaptık işte ablamda şu hasır tabaklar oluyorya ondan almıştı aldığı yerde renksiz şeffaf poşete koydu bunu,ablama diyorum insan başka poşet alır yayına utandım ben rezil olduk falan,ablamda tabağın nesinden utanıyosun vs diye söylendi baya beyse dolmuşa bindik en arkadayız poşetleri bacağımın arasına yere koydum muhabbet ederken adam frene basınca benim utandığım tabak yuvarlana yuvarlana dolmuşun en önüne kdar gitti bende arkasından yakalamak için koşturuyorumablama bir baktım gülmekten sesi gitmiş uğunmuş resmen bisürü de genç vardı gülmekten öldüler

kuzenimle çarşıdayız kalabalık cadde de vitrinlere baka baka yürüyoruz bir taraftan konuşuyoruz,vitrinde aykkabı gördüm hemen kapıdan fiyatını soruyodum bi baktım bizim kuzen kendi kendine konuşarak gidiyo hala onu gördüm gülmekten ölüyorum gitti gitti yanına baktı kimse yok etrafta beni arıyor çok komikti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…