anammm sendeki ne cesaretmiş be
:82: Aşk gözümü karatmıştı sanırım ama dedem kaldırdı o karartıyı
ben esıme degılde kaynıma rezıl oldum :78:evde temızlık yapmısdım sonra dusa gırdım ogunde benım evın orada ısı varmıs kızımı sevmek ıcın ugradı bende ustumu gıydım kafamda havlu kapıyı acdım esımde kızımla oynuyordu neyse geldı kakarı kukarı konusoruz bı yandanda kahkahalar havada ucuyor ben elımı bı yıkım dedı banyoya gırdı cıkdı ne kadar sonra ben mutfakdayken kafama dankkk dıye bı soru ısaretı :d bı gırdım banyoya ben aceleden ıccamasırlarımı banyoda yerde unutmusum sudgen yerde kırmızı kırmızıı ıc camasırı desen onakezaa seksu seksu gırdım aldım hemen ama yuzune bakamıyorum rezıllıkmı desem ne desem bılemedım yemek yerkende yuz yuze gelınce utancımdan kıpkırmızı olmusdum adam dedım ne anlıcak sımdık
ben esıme degılde kaynıma rezıl oldum :78:evde temızlık yapmısdım sonra dusa gırdım ogunde benım evın orada ısı varmıs kızımı sevmek ıcın ugradı bende ustumu gıydım kafamda havlu kapıyı acdım esımde kızımla oynuyordu neyse geldı kakarı kukarı konusoruz bı yandanda kahkahalar havada ucuyor ben elımı bı yıkım dedı banyoya gırdı cıkdı ne kadar sonra ben mutfakdayken kafama dankkk dıye bı soru ısaretıbı gırdım banyoya ben aceleden ıccamasırlarımı banyoda yerde unutmusum sudgen yerde kırmızı kırmızıı ıc camasırı desen onakezaa seksu seksu gırdım aldım hemen ama yuzune bakamıyorum rezıllıkmı desem ne desem bılemedım yemek yerkende yuz yuze gelınce utancımdan kıpkırmızı olmusdum adam dedım ne anlıcak sımdık
çk kötü olmuşşşşşşşş
olmazmı ya sımdık banyoya gırerken hemen cıkardıklarımı atarım makıneye:d
benimde görümcem yemek yerken tavuğa çatalı batırmaya çalışırken tavuk fırlayıp kayınpederimin cebine girmişeşimle ilk defa yemeğe çıktık o zaman sevgiliydik.ben et söyledim ızgara.bıçakla kesmeye çalışıyorum mümkün değil çok sert.çatala batırdım ısırarak yiyim bari dedim.çekiştire çekiştire yemeğe çalışırken et çataldanbir fırladı direk aşkımın beyaz gömleğine.çok utanmıştım.
bu kadar olır artık nası bi heycan yaptıysan:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?