Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

aklıma gelenleride anlatayım hemen benim çantamda her zman bulunanlar parlatıcı rimel ve minik makastır arkdaşlarımda bilir çünkü birinin saçında kırık olsun bende dahil hemen minik canım makasımı çıkarır sualsiz keserim hiç küfür almadım teşekkür aldım
bi gün yine böle yürüyen merdivendeyiz meyrodan indik tam önümde arkdaşım en yakınım dediğim ayakabbı elbise saçlar aynı dur sölemiyim süprüz yapaım dedim çkardım çantamdan makası sevgilim diyo napıosun dur dedim bak o değildir dedi saçlarında kırıklar çoğalmış ordan tanıdım diye absürd bi açıklama getirdim konuya oda iyi tamam dedi çkardım bi tutam saçını aldım kızın yavşça çakmadı daha diye kikirdiyorum millet bana bakıo hiiişşşş yapıorum kızın bana kafasını çevirmesyle sevgilime doru gerilemem bir oldu irktim ürktüm cazgır çıktı bide indik kız hala kavga ediyo sevgilime baktım konuşamıyo yerlere yatıoo yaaa suuuusssss dedim yardın beni bişe demiyorum deyip bastı kahkayı eve bırakana kadar güldü :78:

ayyy bi tane daha anlatcam anılarım depreşti bu 3 sene önceydi o zaman bi çocuktan hoşlanıodum ve söleyemedğimden ciğerci kedisi misali peşinde dolanıyodum sinemaya davet emişti gittik dönüşte konuşarak ilerliyoruz iki çocuk laf attı sana o kız güzel kız fazla gelir küpeli.... bilmem ne diye bu direk bakma bana diyolar dedi bendede refleks gibi adını koyamadıgım bi hevesle kim diyo diye baktım bu bana bakmasana salak! dedi bende inat yaptım baka baka gidiyordumki boi. yazan bi duraga toslamam milletin kahkahalarla kopması benimde ağlamam kaçınışmaz oldu bi daha o çocukla görüşmedik :78: mutluyum

Kızlar ben bu topikte meşhurdum baya ama uzun zamandır uğrayamadım,yeni yeni rezilliklerim aklıma geldi.
Eşimle nişanlıydık,eşim yılbaşı için izin aldı,memlekete ankaraya geldi. Neyse ailelerimiz de bi arada hep beraber yılbaşı kuluycaz bizim evdeyiz,onlarnlaayrı takılmak istemedik zaten 2 günlüğe geldi adam dedik. Neyse okey oynayacaktık birini anneler babalar kaptı,bizim okey takımınınd ataşları baya eksikti,kafaya koyduk oynayacağız,evin yakınındada büyük bi migros vardı,eşimle ikimiz koşa koşa gittik çünkü kapanmasına 15 dk vardı. Ben adamı konuturmadım hiç koştum kasaya orda bi delikanlıya sordum " OKEY NERDE" diye delikanlı bize baktı yılbaşı günü deli gibi kızarmış koşturan iki genç "ilerde 3 numaralı bölmede "dedi. Koştuk baktık bizi yönlendirdiği yer prezervatif bölmesi İkimiz de dumur:26:

anne terliği yapmışlar okuyunca aklıma geldi at geri gelsin
Eki Görüntüle 202493
süper anneme de lazım bi taneeee

ayyy tam rezillik

bu okuduklarıma ben dahil içimdeki oglum bile güldü allah iyiliğinizi versin yaaaaaaaaaa hepiniz çok süpersinizzzzzzz
saol canım siz eğlendiniz ben resil oldum ascık
...

bende küçükken babam berbere giderken peşine takılırdım orda duyduklarım beynime kazınmış :))

birgün arkadaşla kuaföre gittik arkadaş kaşbıyık aldırcak neyse girdik içeri kuafördeki bayan dediki ne olucak yani soruyor saç kesimi mi kaş bıyık mı diye bende kaldırdım dedimki saç sakal
kadın bana bi baktı bakış o bakış ( ahh baba ahh :)) bu arada 5kızız birazda baba yanında durmaktan nasıl yetiştik anlayın :)) )

hıc kesıntısız dakıkalarca kahkaha attım :)))

ikinci buluşmamızda sigaramı tersten yakmıştım
iğrenç bir koku yayılmıştı etrafa
hem komik duruma düşmüştüm
hemde kendimi çocuk gibi hissetmiştim:78:

kızlar beğenmişsiniz sağolun ben biraz sakar olduğumdan aslında biraz değil bayağı bi sakar olduğumdan çok rezil olmuşluğum vardır ama işte aklıma geldikçe yazıyorum .. az önce bişe okudumda yine aklıma geldi diğer rezilliklerim değilde bu anlatacağımda gerçekten çok utanmıştım öyle böyle değil yani :)

efendim bundan seneler seneler önce ben daha üni. okuyorum yaz tatilinde ailemin yanına gelmiştim.. dedik ki bi gün napalım napalım hadi serinleyelim havuza gidelim .. kız kardeşimle bi güzel hazırlandık neyse gittik havuzun oraya.. üzerimizi değiştirmeye girdik soyunma odasını çıktık havuzda bizim bulunduğumuz kottan 1-1.5mt aşağıda kalıyor merdivenle aşağıya iniyorsunuz havuzun şezlongların olduğu yere. merdivenin başındada dezenfektan ayak havuzu var ordan geçiosun hemen ilk basamağın üzeri diyebilirim .. tam ayak havuzuna ayaklarımı soktum ilk adımım hala ilk basamakta bi alt basamağa adımımı atmamla terliğin kayması bir oldu pata küt pata küte en alt basamağa kadar indim ama bu dediğim göz açıp kapama arasındaki o ömrümün en uzun ve ömrümün en kısa anı gözümü açtığımda felç filan olduğumu kolumun bacağımın koptuğunu düşündüm öylece kaldım bakıyorum bi yerim kırılmışmı diye kafamı bi an kaldırdım karşıdan bana doğru koşan badyguartlar:82::82::82: allahımm diyorum ben düşmenin etkisiyle anlamadım ama kesin bana bişe oldu diyorum hissetmiyorum hiç biyerimi ama kalkamıyorumda neyse geldiler sağolsunlar koluma girdiler kaldırdılar ambulans çağıralım dedilerde yok istemem dedim buz filan koyduk etlerim oldumu kömür:) havuza girmiyorum ama öyle oturuyorum güneşleniyorum güya yoksa elim kolum kalkmıyor.. dünya para ödedim o zamanın parası geri dönüp gitmeyi göze alamadım.. gelen geçen geçmiş olsun diyor canım çok yandıda rezil olduğumu azda olsa unuttum aslında çok utanmıştım
nefret ederim düşmekten düşene çok gülerim :122::122::122::122:

3 sayfa okudum ve bugün kesti beni
çok güldümmmm yaaa
karnım ağrıdı
daha fazla dayanamıcam
süpersiniz..
bu konu k.knün kahkaha bölümü olmalı

inanmıyorum ya yok böle bi gaf senin adına üzüldüm ama itiraf edeyim çok ta güldüm

Gül Gül yarıldım resmen inanmıyorum

ayy testere gibi, benimle bi oyun oynamaya var mısıııınnnnn,ben saçını kesiceem dınııı dınıı dınıııı sen bakalım ne zaman farkettceeeennnn

Düğün Şubatta oldu, doğal olarak ilk denizli, havuzlu tatilimizi geçen bayram Antalya'da yaptık.Görmemişler tatile gitmiş hesabı herşeyi abarttık, dibine kadar eğlendik.
Kaydıraklı havuzdan eşim çocuk gibi kayıp dururken, ben hep asil havalarda biraz da otelin %99unun oluşturduğu 1.80 boy, 55 kilo, selülitsiz bacaklı yaratıkları izlemekle, "aman ben de 1.80im, hem ben orantılıyım, 1.80 e 80 kilo hihoohyt" naralarıyla geçirdim.Son gün eşimin ısrarıyla kaydıraklı havuz macerasına adım attım.Önce ben kaydım, sonra bu.O kaydı, sonra ben derken bizi kesmemeye başladı.El ele yanyana oturarak kayalımlar falan başladı.En son kayma maceramızda el ele tutuştuk, hade bismillah diye kaymaya başladık.Ben nasıl jet gibi kayıyorum anlatamam.Arkama roket takmışlar misali.Eşim de halkı selamlayan İngiliz prensi gibi gezine gezine, bakına bakına kayıyor.Tabii eller koptu, suya roket hızıyla düştüm, tam kafamı sudan çıkarırken benim asilzade de üstüme düştü.Direk sol omzumda benim kocayla, ben omzunda papağan taşıyan korsan misali havuzdayım.

-Winstonligghhtt, iyi misin? İyi misin? Konuş benimle hayatım.
-Koptu di mi, koptu?
-Konuş benimle hayatım, bir şey söyle.
-Sol memem yok, memem koptu galiba, havuza bak, dibe bak.
-Neeeee?
-Meeeemeeem, sol memeeem, ah benim memeeeeem....

Havuzdan zor zekat çıktım, bu asilzade direk sol omzuma, sol göğsüme kayarak düşünce, ben iptal olmuşum tabii.Kendime iyice geldikten sonra soruyorum:
-Neden elimi bıraktın, niye bakına bakına kaydın?
-Sen hızlı kaydın ondan oldu, tabii sebebi de var ya neyse..
-Neymiş sebebi manyak? Birlikte oturduk, 1-2-3 dedik kaydık, ben niye hızlı kayıyor muşum?
-Yer Çekimi.
-Nasıl yani?
-Ağaca çık, tepeden bir topak pamuk, bir de 1 karpuz at, hangisi aşağıya daha çabuk düşer?
-Karpuz tabii de ne alaka?Bana karpuz mu diyorsun?
-Yok hayatım da işte şey.
-Ulan dinime söven müslüman olsa bari, ben 80 kiloyum, sen 100.Ben niye hızlı kayıp, karpuz oluyorum dümbelek!

Tatil dönüşü benim kukla gibi garip el kol hareketlerimi görüp soranlara da verdiği cevap: "Winstonlight havuzdaki kaydıraktan bir kaydı havuzun dibine karpuz gibi düştü, çotanak diye ortadan çatladı".
"Evet" diyorum, "Havuzda üstüme bir öküz düştü"...Birlikte rezil oluyoruz.

Gülmekten öldüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…