Kızlar ben bu topikte meşhurdum baya ama uzun zamandır uğrayamadım,yeni yeni rezilliklerim aklıma geldi.
Eşimle nişanlıydık,eşim yılbaşı için izin aldı,memlekete ankaraya geldi. Neyse ailelerimiz de bi arada hep beraber yılbaşı kuluycaz bizim evdeyiz,onlarnlaayrı takılmak istemedik zaten 2 günlüğe geldi adam dedik. Neyse okey oynayacaktık birini anneler babalar kaptı,bizim okey takımınınd ataşları baya eksikti,kafaya koyduk oynayacağız,evin yakınındada büyük bi migros vardı,eşimle ikimiz koşa koşa gittik çünkü kapanmasına 15 dk vardı. Ben adamı konuturmadım hiç koştum kasaya orda bi delikanlıya sordum " OKEY NERDE" diye delikanlı bize baktı yılbaşı günü deli gibi kızarmış koşturan iki genç "ilerde 3 numaralı bölmede "dedi. Koştuk baktık bizi yönlendirdiği yer prezervatif bölmesiİkimiz de dumur:26:
Benden bir tane daha gelinde alay geçmeyin liisedeyim kızlar bir fırlama yok şunu öptük yok bunu öptük bende ALLAH ın safıyım ya kim ne yaparsa ne b...k yerse bende yiycem ya nese kızı dinliyorum sıranın arkasında işde mahmut duruyordu işde mahmutun yüzüne baktım gözgöze geldik ben gözlerimi kapatım ve mahmutu öptüm çok güzeldi dedi
diğer fırlama kızda diyorki
-işde öpüşmenin en büyük formülü dudaklar birbirine deymeden gözlerini kapatıp herşeyi oluruna bırakcan
bende düşünüyorum pazar sevgilimle buluşcam çocukda bir yıllık sevgilim işde bende yapmalıyım tatmalıyım diyorum
merhaba hakkı merhaba fatma
-fatma çay bahçesinemi gidelim hava sıcak birşeyler içeriz
-yok hakkı sahilde oturalım sana süprizim var
hakkıda abaza galiba dündenrazı neysem oturuyoruz kumların üstünde derken çocuğun yüzüne bakıyorum çocukda yüzüme ben çocuğa yaklaşıyorum çocukda bana o sırada romantik bir şarkı çalıyor gözlerimi hemen kapattım evde kalmış kız kuruları gibi çocuğun yüzüne atıldım dudaklarımı açtım ve öpüyorum çocukda ses soluk yok gözlelrimi bir açtım benim dudaklar çocuğun burnuna kapanmış
ARADA 10 DAKKİKA ABARTISIZ SESİZLİK
-fatma iyimisin ne yapıyorsun sen
Benim ses yok midem kalkmış sanırım arada dilim burna girdimi diye düşünüyorum çocuk kalkalım dedi kalkalım dedim 1 hafta görüşmedik bana söyle bir mesaj geliyor fatma çok denedim düşündüm ama ilişkimizin yürümeyeceğine karar verdim mutluluğun daim olsun
saol canım siz eğlendiniz ben resil oldum ascıkbu okuduklarıma ben dahil içimdeki oglum bile güldü allah iyiliğinizi versin yaaaaaaaaaa hepiniz çok süpersinizzzzzzz
...Kızlar ben bu topikte meşhurdum baya ama uzun zamandır uğrayamadım,yeni yeni rezilliklerim aklıma geldi.
Eşimle nişanlıydık,eşim yılbaşı için izin aldı,memlekete ankaraya geldi. Neyse ailelerimiz de bi arada hep beraber yılbaşı kuluycaz bizim evdeyiz,onlarnlaayrı takılmak istemedik zaten 2 günlüğe geldi adam dedik. Neyse okey oynayacaktık birini anneler babalar kaptı,bizim okey takımınınd ataşları baya eksikti,kafaya koyduk oynayacağız,evin yakınındada büyük bi migros vardı,eşimle ikimiz koşa koşa gittik çünkü kapanmasına 15 dk vardı. Ben adamı konuturmadım hiç koştum kasaya orda bi delikanlıya sordum " OKEY NERDE" diye delikanlı bize baktı yılbaşı günü deli gibi kızarmış koşturan iki genç "ilerde 3 numaralı bölmede "dedi. Koştuk baktık bizi yönlendirdiği yer prezervatif bölmesiİkimiz de dumur:26:
Kızlar ben bu topikte meşhurdum baya ama uzun zamandır uğrayamadım,yeni yeni rezilliklerim aklıma geldi.
daha 5dk önce doğum günüm için arıyan kaynanam bna moral olarak askerden gelince daha güsel olcak dedi ve beeeeennnn
anasını ağlatıcam bu günlerin canını çıkartcam dedim.....:84::84::84::84::84:
2dk sessizlik oldu...allahm ölmek istiyorum bu nasıl bir cümledir böleee:78::78::78::78::78::84::84::84::84::84:
Eşime Yaptığım Rezillikleri Paylaştım Sizlerle Daha Önceki Sayfada Yer Alıyorlar..
Şimdi Annemi Nasıl Rezil Ettiğimi Paylaşayım
Annemle Pazarda Salatalık Tezgahındayız..
Annem Salatalık Seçerken Bende Sözde Ona Yardım Ediyorum..
Annem Hep Küçükleri Seçerdi Taze Diye Ne Bileyim Ben O Zaman..
Elime Bir Salatalık Aldım Kocaman Bağırdım Tezgahın Sonundaki Anneme........
'' anne Bu Tam Sana Göre '' Diye..
Annem Koşa Koşa Yanıma Geldi..
Elimdeki Salatalığı Önce Tezgaha Fırlattı Attı Elimden Bir Hışımla Tuttu Çekti Gittik..
Anlayamamıştım Ne Olduğunu..
Affet Annem Rezil Etmiştim Seni
aklıma gelenleride anlatayım hemen benim çantamda her zman bulunanlar parlatıcı rimel ve minik makastır arkdaşlarımda bilir çünkü birinin saçında kırık olsun bende dahil hemen minik canım makasımı çıkarır sualsiz keserim hiç küfür almadım teşekkür aldım
bi gün yine böle yürüyen merdivendeyiz meyrodan indik tam önümde arkdaşım en yakınım dediğim ayakabbı elbise saçlar aynı dur sölemiyim süprüz yapaım dedim çkardım çantamdan makası sevgilim diyo napıosun dur dedim bak o değildir dedi saçlarında kırıklar çoğalmış ordan tanıdım diye absürd bi açıklama getirdim konuyaoda iyi tamam dedi çkardım bi tutam saçını aldım kızın yavşça çakmadı daha diye kikirdiyorum millet bana bakıo hiiişşşş yapıorum kızın bana kafasını çevirmesyle sevgilime doru gerilemem bir oldu irktim ürktüm cazgır çıktı bide indik kız hala kavga ediyo sevgilime baktım konuşamıyo yerlere yatıoo yaaa suuuusssss dedim yardın beni bişe demiyorum deyip bastı kahkayı eve bırakana kadar güldü :78:
Gül Gül yarıldım resmen inanmıyorum
Düğün Şubatta oldu, doğal olarak ilk denizli, havuzlu tatilimizi geçen bayram Antalya'da yaptık.Görmemişler tatile gitmiş hesabı herşeyi abarttık, dibine kadar eğlendik.
Kaydıraklı havuzdan eşim çocuk gibi kayıp dururken, ben hep asil havalarda biraz da otelin %99unun oluşturduğu 1.80 boy, 55 kilo, selülitsiz bacaklı yaratıkları izlemekle, "aman ben de 1.80im, hem ben orantılıyım, 1.80 e 80 kilo hihoohyt" naralarıyla geçirdim.Son gün eşimin ısrarıyla kaydıraklı havuz macerasına adım attım.Önce ben kaydım, sonra bu.O kaydı, sonra ben derken bizi kesmemeye başladı.El ele yanyana oturarak kayalımlar falan başladı.En son kayma maceramızda el ele tutuştuk, hade bismillah diye kaymaya başladık.Ben nasıl jet gibi kayıyorum anlatamam.Arkama roket takmışlar misali.Eşim de halkı selamlayan İngiliz prensi gibi gezine gezine, bakına bakına kayıyor.Tabii eller koptu, suya roket hızıyla düştüm, tam kafamı sudan çıkarırken benim asilzade de üstüme düştü.Direk sol omzumda benim kocayla, ben omzunda papağan taşıyan korsan misali havuzdayım.
-Winstonligghhtt, iyi misin? İyi misin? Konuş benimle hayatım.
-Koptu di mi, koptu?
-Konuş benimle hayatım, bir şey söyle.
-Sol memem yok, memem koptu galiba, havuza bak, dibe bak.
-Neeeee?
-Meeeemeeem, sol memeeem, ah benim memeeeeem....
Havuzdan zor zekat çıktım, bu asilzade direk sol omzuma, sol göğsüme kayarak düşünce, ben iptal olmuşum tabii.Kendime iyice geldikten sonra soruyorum:
-Neden elimi bıraktın, niye bakına bakına kaydın?
-Sen hızlı kaydın ondan oldu, tabii sebebi de var ya neyse..
-Neymiş sebebi manyak? Birlikte oturduk, 1-2-3 dedik kaydık, ben niye hızlı kayıyor muşum?
-Yer Çekimi.
-Nasıl yani?
-Ağaca çık, tepeden bir topak pamuk, bir de 1 karpuz at, hangisi aşağıya daha çabuk düşer?
-Karpuz tabii de ne alaka?Bana karpuz mu diyorsun?
-Yok hayatım da işte şey.
-Ulan dinime söven müslüman olsa bari, ben 80 kiloyum, sen 100.Ben niye hızlı kayıp, karpuz oluyorum dümbelek!
Tatil dönüşü benim kukla gibi garip el kol hareketlerimi görüp soranlara da verdiği cevap: "Winstonlight havuzdaki kaydıraktan bir kaydı havuzun dibine karpuz gibi düştü, çotanak diye ortadan çatladı".
"Evet" diyorum, "Havuzda üstüme bir öküz düştü"...Birlikte rezil oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?