Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

erkek değil mi işte hep trip hep trip

süpersiniz hepiniz

anlatacağım hikaye eşimle ilgili değil ama yine de paylaşmak istiyorum.
ilköğretim 8.sınıftayken dersimiz fen bilgisi konumuz döllenme.Öğretmenimiz bayan anlatıyor işte erkek spermi kadın yumurtası...bir arkadaşımız öğretmenim "sprem ne renk" diye sormasın mı?öğretmenin yüzü domates gibi kızardı 'renksizdir herhalde "dedi.sınıfta herkes kıkırdamaya başladı.aklıma geldikçe gülerim

çatladım gülmekten

Ah, aşk sen nelere kadirsin, ne derin gözlemler yapmış çocuk ya, şaşırdım kaldım. Bir de biz kadınlara derler olmadık şeylerden olmadık sonuçlar çıkartıyorsun diye.

bu başlığa bayılıyorum.

hadi ben de rezillileri dökeyim buraya

lise zamanlarım. sınıfta hoşlandığım çocuk da ön sıramda oturuyor. bazen şakayla karışık tartışıyoruz falan. bi gün sıra arkadaşım tenefüsteyiz, komik bişey dedi. gülücem, hapşırık da geldi. ben ağzım açık bir hapşırdım çocuğun tam enseye. ben yalnız aynen böyleyim:

ya kusura bakma falan diyorum ama çocuk "oha yıkadım resmen" demesin mi. duyan tüm arkadaşlar koptu. allah'ım ne rezillikti ya. :78:

eee çocukla sonra konuştuunz mu bir daha

Annem le babam şehir dışına ablamın yanına gitmişlerdi. Bende bi kaç kız akadaşımı ve şuan ki eşimi (sevgiliydik o zamanlar ) çağırdım eve. Alt katta dedemler oturuyo. Sonra biz tavla falan oynarken saat gecenin 2 sinde dedem geldi kapıya. Erkek sesi geliyo diye :18: :18: benimkini hemen kanepenin arkasına sakladık dedem de Allahtan içeri girmedi. Yok dede tv nin sesi o falan diye atlatmıştık. Sonra içeri girdim bizimki hala kanepenin arkasında popoyu dikmiş havaya kafayı gömmüş halıya :) pantolon 1 karış inmiş baksır meydanda
Kızlarla gülme krizine girmiştik ama ömrümden ömür gitmişti

anlatımlarınıza gül gül ölüyorum ya

anammm sendeki ne cesaretmiş be

süpersiniz ya

uzun bi zaman yüzüne bakamamıştım tabi. Ama sonra mecburen konuştuk işte ama hala unutamam.

hımmm ama olsun sende komik br anı olarak kalmıştır.anıyı hatırlarken çocukda aklına gelmiş oluyordur,eskileri tazeliyosundur

heh bi rezilliğimde
üniversiteki erkek arkadaşmla telefonda konuşurken, o zamanlar melisa p.'nin bi kitabı vardı "yatmadan önce 100 fırça darbesi" diye.

ben bu kitaptan bahsedicem işte, enteliz ya, ağzımdan "yatmadan önce 100 kırbaç darbesi" çıkmasın mı... kahkahayı bastı. "fantezin mi var " demişti. ay çok utanmıştım. hala utanırım anlatırken de.
nasıl dediysem bunu. bi de 3 gün hatırlatıp gülmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…