Bende bi anımı anlatayım komik olmayabilir ama hep hatırlar güleriz ; ünv. sevgilimle bahçede geziyoruz ele ele , aylardan kasım hava da bi soğuk , derken sevgilim (şimdi nişanlım) birden sen beni artık eskisi gibi sevmiyosun demeye başladı , noldu ki anlamadım dememe kalmadan söylendi de söylendi , özür falan diledim ama hala anlamış diilim .Neyse dayanamadı ne dese beğenirsiniz. Ellerin terlemiyo artık eskisi gibi heycanalnmıyosun(aylardan kasım) demezmi tabi ben şokkkkk3 gün tavır yaptı konuşmadı benimle Aşkım Kem küm ediyorum ama yok olmuyo , biz mayıs ayında tanıştık doğal olarak her yerimiz terliyodu yani , e şimdi kasımmm ne ben ne de o bi anlam verebildi bu tepkiye
erkek değil mi işte hep trip hep trip
bende dünkü olayi anlatayim,
esimle alisveris dönüsü arabaya benzin doldurmak icin saptik,
neyse esim parasini ödemek icin iceri girdi orda bi arkadasiyla karsilasti, 5 dk.. 10 dk derken bunlar baya bi muhabbete daldilar,
bende indim arabadan gectim soför koltuguna yaktim bi cigaraneyse arabayi calistiriyorum havali havali, maksadim bi ileri bi geri sürmek esimi beklerken ama araba pat kapaniyor, neyse yine calistiriyorum yine kapaniyor allah allah arabami bozuldu yoksa :44::44: ?
..derken esim arkadasiyla bana dogru geldiler tanistirmak icin, arabadan indim neyse tanistik.. esime araba bozuldu galiba anahtari ceviriyorum ama calismiyor diyorum :44:
esim: debriyaja bastin mi ??
ben: (yüzümü saklayarak basimi kasiyorum) seeyyy eemmm, basmadim.
esimle arkadasina bi güzel rezil oldum ya :96:
ama napim evlendigimden beri yani 1,5 seneyi gecti ben hic araba kullanmadim unutmusum calistirmadan önce debriyaja basmak gerektigini
aklıma geldi yazayım dedim....
ilk gece düğünden eve geldik gece 3-4 sıraları çok terlemişiz duşa girecez ilk ben gireyim dedim.. girdim yıkanıyorum..başım döndü duvarı tutuyum dedim pedede duvara yapışmış ben tutunca duvarı elimin kaymasıyla pedeler aşşağı düştü.eşimde ben düştüm sanıp direk banyoya daldı.sonra benden bir çıklık ver yansın ediyorum bir yandanda ellerimle bacaklarımla oramı buramı örtüyorum çık dedim sana çık ne işin var burda adam cağızda dur aşkım vallaha bakmıyorum takayım şu perdeyi gidecem diyor ama çok utanmıştım çok ve kesin alt komşu ve üst komşu duymuştur bağırışlarımı kim bilir neler düşünmüştürler düşünsenize çık diye bağırıyorum
ikinci buluşmamızda sigaramı tersten yakmıştım
iğrenç bir koku yayılmıştı etrafa
hem komik duruma düşmüştüm
hemde kendimi çocuk gibi hissetmiştim:78:
aklıma gelenleride anlatayım hemen benim çantamda her zman bulunanlar parlatıcı rimel ve minik makastır arkdaşlarımda bilir çünkü birinin saçında kırık olsun bende dahil hemen minik canım makasımı çıkarır sualsiz keserim hiç küfür almadım teşekkür aldım
bi gün yine böle yürüyen merdivendeyiz meyrodan indik tam önümde arkdaşım en yakınım dediğim ayakabbı elbise saçlar aynı dur sölemiyim süprüz yapaım dedim çkardım çantamdan makası sevgilim diyo napıosun dur dedim bak o değildir dedi saçlarında kırıklar çoğalmış ordan tanıdım diye absürd bi açıklama getirdim konuyaoda iyi tamam dedi çkardım bi tutam saçını aldım kızın yavşça çakmadı daha diye kikirdiyorum millet bana bakıo hiiişşşş yapıorum kızın bana kafasını çevirmesyle sevgilime doru gerilemem bir oldu irktim ürktüm cazgır çıktı bide indik kız hala kavga ediyo sevgilime baktım konuşamıyo yerlere yatıoo yaaa suuuusssss dedim yardın beni bişe demiyorum deyip bastı kahkayı eve bırakana kadar güldü :78:
aklıma geldi yazayım dedim....
ilk gece düğünden eve geldik gece 3-4 sıraları çok terlemişiz duşa girecez ilk ben gireyim dedim.. girdim yıkanıyorum..başım döndü duvarı tutuyum dedim pedede duvara yapışmış ben tutunca duvarı elimin kaymasıyla pedeler aşşağı düştü.eşimde ben düştüm sanıp direk banyoya daldı.sonra benden bir çıklık ver yansın ediyorum bir yandanda ellerimle bacaklarımla oramı buramı örtüyorum çık dedim sana çık ne işin var burda adam cağızda dur aşkım vallaha bakmıyorum takayım şu perdeyi gidecem diyor ama çok utanmıştım çok ve kesin alt komşu ve üst komşu duymuştur bağırışlarımı kim bilir neler düşünmüştürler düşünsenize çık diye bağırıyorum
Bende bi anımı anlatayım komik olmayabilir ama hep hatırlar güleriz ; ünv. sevgilimle bahçede geziyoruz ele ele , aylardan kasım hava da bi soğuk , derken sevgilim (şimdi nişanlım) birden sen beni artık eskisi gibi sevmiyosun demeye başladı , noldu ki anlamadım dememe kalmadan söylendi de söylendi , özür falan diledim ama hala anlamış diilim .Neyse dayanamadı ne dese beğenirsiniz. Ellerin terlemiyo artık eskisi gibi heycanalnmıyosun(aylardan kasım) demezmi tabi ben şokkkkk3 gün tavır yaptı konuşmadı benimle Aşkım Kem küm ediyorum ama yok olmuyo , biz mayıs ayında tanıştık doğal olarak her yerimiz terliyodu yani , e şimdi kasımmm ne ben ne de o bi anlam verebildi bu tepkiye
bu başlığa bayılıyorum.
Hadi ben de rezillileri dökeyim buraya
Lise zamanlarım. Sınıfta hoşlandığım çocuk da ön sıramda oturuyor. Bazen şakayla karışık tartışıyoruz falan. Bi gün sıra arkadaşım tenefüsteyiz, komik bişey dedi. Gülücem, hapşırık da geldi. Ben ağzım açık bir hapşırdım çocuğun tam enseye. Ben yalnız aynen böyleyim:
Ya kusura bakma falan diyorum ama çocuk "oha yıkadım resmen" demesin mi. Duyan tüm arkadaşlar koptu. Allah'ım ne rezillikti ya. :78:
Annem le babam şehir dışına ablamın yanına gitmişlerdi. Bende bi kaç kız akadaşımı ve şuan ki eşimi (sevgiliydik o zamanlar ) çağırdım eve. Alt katta dedemler oturuyo. Sonra biz tavla falan oynarken saat gecenin 2 sinde dedem geldi kapıya. Erkek sesi geliyo diye :18: :18: benimkini hemen kanepenin arkasına sakladıkdedem de Allahtan içeri girmedi. Yok dede tv nin sesi o falan diye atlatmıştık. Sonra içeri girdim bizimki hala kanepenin arkasında popoyu dikmiş havaya kafayı gömmüş halıya :) pantolon 1 karış inmiş baksır meydanda
Kızlarla gülme krizine girmiştik ama ömrümden ömür gitmişti
Annem le babam şehir dışına ablamın yanına gitmişlerdi. Bende bi kaç kız akadaşımı ve şuan ki eşimi (sevgiliydik o zamanlar ) çağırdım eve. Alt katta dedemler oturuyo. Sonra biz tavla falan oynarken saat gecenin 2 sinde dedem geldi kapıya. Erkek sesi geliyo diye :18: :18: benimkini hemen kanepenin arkasına sakladıkdedem de Allahtan içeri girmedi. Yok dede tv nin sesi o falan diye atlatmıştık. Sonra içeri girdim bizimki hala kanepenin arkasında popoyu dikmiş havaya kafayı gömmüş halıya :) pantolon 1 karış inmiş baksır meydanda
Kızlarla gülme krizine girmiştik ama ömrümden ömür gitmişti
Sevgilim cildimin çok güzel oldugunu söylüyo,aşkım ne güzel bebek gibi yüzün bişimi yapıyorsun
Bende hayır hayatım doğal güzelliğim diyorum
Sonra markete gidiyoruz kasiyer kız arkadaşım soru şu; İyotlu senin hep yaptığın maske vardıya ismi ney bende siparişini vercem de
Ben arkadaşı kolundan çekip,bir kenarda soramaz mıydın bu soruyu diyorumama olan oldu...
eee çocukla sonra konuştuunz mu bir daha
uzun bi zaman yüzüne bakamamıştım tabi. Ama sonra mecburen konuştuk işte ama hala unutamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?