Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyy diğer topikte gördüm kızlar yazayım dedimevli bir çift aile arasında bahçede yemek yiyolarmış,köpek ayağa kalkmışişiyormuş(benim bildiğim bacağının birini kaldırır),kadın kendini tutamayıp eşine yüksek sesle aaa aşkım bak senin sevdiğin pozisyon demiş

üni.deydik,en yakın arkadaşımın sevgilisi de rizede oturuyordu neyse sınavlar falan bitti herkes memlekete gitti,arkadaşımda sevgilisinin yanına gidecek rizeye,ben tek kalcam yurtta 24 saat uzakta evim neyse arkadaşım sende gel dedi yengesi kız kardeşi filan var dedi utanırım falan dedim ısrar etti gittik işte,sevgilisi de yaşlı başlı biriydi üni.de müzik hocasıydı tipinden tırstım gece ben tek başıma bir odadayım ,onlar başka odada kaldı bilsem gitmezdim:18:neyse acayip sıkıştım hiç wc nerde bilmiyorum kapım kilitli odaya bakındım koca bardak duruyor bi güzel yaptım çişimi bardak taşmıştı camdan aşağıya boşaltmıştımm hiç böyle bişey yaşamamıştım ya

nişanlıyız gece geç oldu neyse tam soğuk bişeyler içiyoduk ki bizimkinin dişi tuttu kıvranıyo dışarı nöbetçi eczane aramaya çıktık neyse bulduk bi kuyruk var sormayınbi kişi ilaçları veriyo bi kişi hesaplıyo diğeri sıra karışmasın diye bakıyo neyse muzurluk hemen gözüme adamın aldığı çarptı bi paket okey sırada bekliyo eşime dedim adama bak bide sırada bekliyo eşim önce anlamdı ağrıdan kafası dönmüş sonra gördü ben canımla uğraşıyorum sen nelere bakıyosun zamanı gelince onun içinde kuyruğa gireriz dedi çok utanmıştım şimdi kalmadığı zaman hadi kuyruğa gidelim diye dalga geçer

koptum ya :)

Bu eşinize ders olmuştur da artık eti daha yumuşak olan yerlere götürüyordur umarım

bu topige bayılıyorum ya evde guluyorum annem tip tip bakıp ''ne var ne guluosun kıkır kıkır''diyor kadın delirdi sanacak beni

yine bigün işten çıktım ilçeye gidicem,artık saat 19.00 transit oluyor ya onlardan en son arabada 22-00 da,durağıda görseniz o kadar kalabalık ki dolmuş göründü millet yığılmaya başladı arabanın kapısı nereye denk gelecek diye ayarlamaya çalışıyolar neyse tam durdu millet yığınla kapıya saldırdı zaten tek kapı var,adamın birisi düştü kalabalıkta ardından kadın adamın üstüne düştü derken ortalık karıştı birinin kolunun altından nasıl sokulduysam girişteki demire yapıştım itiyolar bırakmıyom neyse dizimin üstünde çıktım dolmuşa en arkayı kaptım yanıma da pazarcılık yapan bi teyze girdi millete bi baktım düşenlerin üstünden atlayıp doluştular ama ben perdenin arkasında kahkahalar atıyorum yanımdaki teyzeyle gülmekten kırılıyoruzgözlerimden yaş gelmişti öyle izdiham görmemiştim ama baya açık gözmüşüm

Karnıma ağrılar girdi ayy hadi bitane daha ; 2 3 sene öncesi yaz tatili sevgilim ve arkadaşlarla aquaparka gittik..İlla bizimkiler yok kaydırağa binelim yok simitle dalgalı havuza girelim bilmem ne..Bende o sıralar baya bi kiloluyum ergenlik dönemi.. simite binersem geri nasıl çıkarım diye düşünüyorum..iyi hoş tamam dedim binelim..İlk kaydıraklıya bindik tek tek...Benim bot bir hızlan bir hızlan sanırsın uçuyo..bide baya bi yüksekti..ben o yüksekten aşağı iner inmez benim bot ters devril kıçımdanda çıkma Allahımm bir yandan su yutuyorum bi yandan telaş,gülme sesleri rezilll olmuştumm..tabi ben yine akıllanmadım bizimkiler bak daha güzel şeyler var onlara binelim diye ısrar ettiler yine bindik..bu sefer çift kişilik erkek arkadaşımla ben bindik..O şeklinde bişey düşünün ortası açık dönüyosunuz sonra havuza..ben yine çığlık kıyamet..zaten kıpkırmızı olmuşumm güneşten şebek gibi..ondada bi ton su yuttum..yani o gün bu gündür gitmem aquasınada parkınada..

bende bir tane rezilligimi anlatayım bari.gecenlerde markete gttik sevgilimle dolanıyoruz ben markette herseye bakarım o ne bu ne falan diye (ah bu huylarım) herneyse kasaya yaklaşıyoruz yan tarafa boyle parfümler kadın corapları minik minik paketler var dedim bakıyım bune elime aldm okumaya calışıyorum heceleyerek bıde gayet seslı bir şekilde birde bakarımki altında yazmazmı prezervatif:26::26: benimkide guluyo aşkm o başka bişe dıo eşşek

bu hacda gözlüğünün camı olmadan akşama kadar gezen şaşkın halacım londroda yaşıyolar normalde burdada bizim evin tam karşısındalar,neyse eşim ve ailesi beni istemeye geldi akşamındada eşimin dayısının düğünü var söz kesip düğüne beni göstermeye gidecekler,biz ablamla mutfaktayız annemler kayınvalidemler falan salondalar halamı da çağırmıştık bu geç kaldım diye koştu geldi daldı salona daha isteme olmadan hayırlı olsun dedi,kayınpederimde utangaç zaten o laftan sonra allahın emri ... sözünü söyleyememişti

halamın oğlu evlenecek londra da yaşıyor,bitane sosyetik hemşire buldu babası eski milletvekili falanmışmış neyse manisaya düğüne gittik,damadın ablası olan şaşkın kuzenim 35 yaşında falandı ben daha 12 falanım yüksek topuk giymiş bi süsler falan neyse bahçede yemek yenilecek yerlerde hafiften çamur gibi masaya yemek getiriyordu topuğu çamura battı çıkmıyor elinden aldık tabakları ayak çıktı ayakkabı yerde kaldı bi çıkardık ki topuk toprakta ayakkabı elimizde kaldı kız tarafı baya gülmüştü tabii bizdee

köye düğüne gitmiştik neyse eve gelirken tam kahvehanelerin önünden geçerken halamın terlik ters döndü halam bi yuvarlandı kii biz yerlerdeyizz bi baktık halam kafayı kaldırmış gülmekten ölüyor kahvedekiler falan koşmuştu

bu sefer eşime değil kayınvalideme
kapakmı yaptım rezilmi oldum ne oldu anlayamadım

kaynanamla yaşadığımız için dikkat ederriz tam uykuya dalsın filan diye yada işimizi halleder bekleriz derin uykuya dalsın öyle duşa gireriz...bir gün kaynanam yatak odanızda problemmii var dedi bende nasıl yani anlayamadım oldum...döndü ben yıkandığınızı duymuyorumda dedi bende dedimki anne bak bunlar özel şeyler ama merakın gitsin diye söyliyim biz özellikle bekliyoruz sen iyce uykuya dal öyle giriyoruz duşa.hani adam olan anlar birdaha sormaz dimi ki sorması bile ayıp bence kızmıştım böle bir soru yöneltti diye...neyse arada birkaç ay geçiyor ben tekrar aynı soruyla karşılaşıyorum döndüm dedimki HE EVET PROBLEM VAR EKONOMİK KRİZ OĞLUNU VURMUŞ OYÜZDEN OLMUYOR KADIN ŞOK RESMEN

BİR DAHADA BÖYLE BİR SORUYLA KARŞILAŞMADIM İYİ OLDU YANİ ÇÜNKÜ 3,YE SORARSA BANA SORMA OĞLUNA SOR O CEVAP VERSİN BU SORUNA DİYECEKTİM YEMİN ETMİŞTİM

Son düzenleme:
eşimin bana rezil olduğu bi olayı anlatım kızlar..
eşim ve eşimin arkadaşları hanımları kalabalık bi grup lunaparka gittik..çarpışan arabaya binicez..işte herkes bilet aldı eşiyle binicek falan..
bizimki güya çakallık yapıcak..
çnk çok fena kalabalık kenarlarda durucanda tur bittimi hemen kopuvericen yoksa ortada kalırsınz..
herife bi baktım pür dikkat turun bitmesini beklio,işte millete hava yapıcak vay be nasıl kaptı falan dicekler..
acayipte müzikler çalıo falan..bi ara müzik durur gibi oldu 3 snye bi sessizlik..
ay kocamı bi görseniz allah allah allah die bi attı kendini piste..
oysaki tur daha bitmemiş biten sdc şarkıymış..çarpışan arabaların arasında kaldı zavallım..bide bize rezil oldu tabi..
ne gülmüştüm varya karnım ağrımıştı o gün...

ay bida anlatıcam..ama yine eşimle alakalı.
havanın güzel oldugu aylarda yine karabalık bi arkadaş grubuyla sibel can konserine gidicez...
sibel can sanki askerlik arkadaşı ayy eşim ve eşimin arkadaşları dahil olmak üzere bi hava yapıolar sormayın..
sibelde kim yaaa falan die muhabbetler dönüo..
bi ara daha yakından görelim die konser alanının arkasına geçtik..eşim ve arkadaşalrında hala aynı kendinden çok emin ukala tavırlar..
bende heyecanla konseri izliom..
ne heyecanlanıon kızım sibel can geldi kim geldi sanki falan yapıo bunlar bana..
tam o sırada sibel can okadar yakınımıza geldiki bize el salladı..
amaaaaaaaaaaa o az önce sibelde kimmiş die eşim ve arkadaşları heyecandan donlarına ediceklerdi..
nası seviniolar nası bağrıolar sibeeeell die anlatamam....

Son düzenleme:

yarıldım yaaa :86::86::86::86::86:

Her sayfasını sıkılmadan tek tek okuduğum tek konu bu konuyu açan flocke arkadaşımıza ve tüm rezilliklerini paylaşanlara teşekkürler

Son düzenleme:
birgün bende evlenip rezil olup yazıcam buraya o gün gelecek şimdilik okumakla yetiniyim :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…