üni.deydik,en yakın arkadaşımın sevgilisi de rizede oturuyordu neyse sınavlar falan bitti herkes memlekete gitti,arkadaşımda sevgilisinin yanına gidecek rizeye,ben tek kalcam yurtta 24 saat uzakta evim neyse arkadaşım sende gel dedi yengesi kız kardeşi filan var dedi utanırım falan dedim ısrar etti gittik işte,sevgilisi de yaşlı başlı biriydi üni.de müzik hocasıydı tipinden tırstım gece ben tek başıma bir odadayım ,onlar başka odada kaldı bilsem gitmezdim:18:neyse acayip sıkıştım hiç wc nerde bilmiyorum kapım kilitli odaya bakındım koca bardak duruyor bi güzel yaptım çişimi bardak taşmıştı camdan aşağıya boşaltmıştımm hiç böyle bişey yaşamamıştım ya
eşimle ilk defa yemeğe çıktık o zaman sevgiliydik.ben et söyledim ızgara.bıçakla kesmeye çalışıyorum mümkün değil çok sert.çatala batırdım ısırarak yiyim bari dedim.çekiştire çekiştire yemeğe çalışırken et çataldanbir fırladı direk aşkımın beyaz gömleğine.çok utanmıştım.
koptum ya :)
çatladım gülmekten
yine bigün işten çıktım ilçeye gidicem,artık saat 19.00 transit oluyor ya onlardan en son arabada 22-00 da,durağıda görseniz o kadar kalabalık ki dolmuş göründü millet yığılmaya başladı arabanın kapısı nereye denk gelecek diye ayarlamaya çalışıyolar neyse tam durdu millet yığınla kapıya saldırdı zaten tek kapı var,adamın birisi düştü kalabalıkta ardından kadın adamın üstüne düştü derken ortalık karıştı birinin kolunun altından nasıl sokulduysam girişteki demire yapıştım itiyolar bırakmıyom neyse dizimin üstünde çıktım dolmuşa en arkayı kaptım yanıma da pazarcılık yapan bi teyze girdi millete bi baktım düşenlerin üstünden atlayıp doluştular ama ben perdenin arkasında kahkahalar atıyorum yanımdaki teyzeyle gülmekten kırılıyoruzgözlerimden yaş gelmişti öyle izdiham görmemiştim ama baya açık gözmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?