Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

inanın burayı okumak çok eğlenceli.. çok komiksiniz ama inanıyorum daha fazla komiklikler vardırda belki çekiniyosunuz yazmaya?? hep merak etmiştim evlenince sakarlık falan yapınca yada komik bir saflıkta neler yaşanıyo diye sizlerden cvp geliyoo valla

Henüz bekarken , arkadaşlarımdan birinin anneanesinin evine kalmaya gitmiştik . Arkadaşımın anneannesi we dayısı altlı üstlü , iki katlı bir evde oturuyorlar .

Biz sabahtan etrafı gezmek için yola çıkarken , arkadaşımın yengesi ; bize we arkadaşımın anneannesine ; çatıda tarhana yapacağını söylemişti .

Akşam ewe döndüğümüzde , bir baktık ki kapının önü kalabalık , merakla yanlarına geldik .
Ne oldu dedik , yengeniz kayıp dediler , e tarhana yapacaktı nereye gitti deyince olay açıklığa kawuştu

Dayının büyük oğlu ewe geliyor , ewde annesini bulamıyor . Babannesine soruyor , rahmetli kadıncağız yaşlılıktan unutmuş , bilmiyorum diyor . Çocuk babasını arayıp çağırıyor
, adam işten izin alıp koşa koşa ewe geliyor . Heryer, konu komşu aranıyor soruluyor yok allah yok . Artık jandarmaya haber werecekleri sırada biz geliyoruz .

Kadıncağızın hiç haberi yok , çatıda tarhana yoğuruyor

Rahmetli anneanneye bu güzel günde Nur dolu bir kabir diliyorum .

offff öldüüm gülmekten aralıksız 5dk güldüm ve şu an karnım ağrıo içime bile çekemiyorum ay nefes alamadım bi müddet
çok hoşsunuz gerçektenn...

ya arkadaşlar gerçekten çooooooooooook teşekkür ederim size moralim o kadar bozuktu ki eşim yatarken üzülme falan dedi şimdi o içerde yatıyor ben sizin yazdıklarınızı okuyup kahkahalarla gülüyorum süpersinizzzDD

bı tanede ben anlatayım..
yenı evlıyız arkadaslarla toplandık gece balıga cıkıyoruz..
caddeden gecerken pur dıkkat arabaları beklıyoruz gecsınler dıye derken ayagım demıre takılmıs farkında degılım..ben boylu boyunca caddenın ortasında yerdeyım..canım kocam 'ahh aşkım dustunmu'dıye benı kaldırdı bıseyın varmı vs.ama oyle utanmıstım kı gozlerım dolmustu herkeste canım acıdıgı ıcın sanmıstı

yıne bırgun tabı bu dıgerıne gore cok yenı artık utanma dıye bısey kalmadı pek..
ust gecıtten ınıyoruz esım kızımı almıs bende yanında suzule suzule ınıyoruz.yerlerıde bordo çim halıya benzer bıseyle kaplamıslar kaymasın dıye.merdıvenden ınerken cekırge gıbı hem zıplayıp hemde''ne guzel yumusak yapmıslar''derken son 3 basamagı nasıl ındıgımı hatırlamıyorum yuz ustu yerdeyım kızım kolumdan fırlayan cantamı getırıyo esım yerden kaldırıp ustumu sılkelıyo bıseyın varmı dıyo ama ben krızden konusamıyorum bırak benı vıdeoya cektın mı dedım esımın suratı gormelıydınız ...
nerde o ılk dustugunde utanctan gozlerı dolan kız

burasıda olmasa neyeg güleriz bilmem
bende annemin babama rezillliğini anlatayım

annem hamileliğinden bahsediyo,
işte çok zor oldu benimki çok kusardım hep yatardım falan diye
ailecek sohbet ediyoruz öyle
babam da anneme soruyo şunudamı yiyemezdin falan diye
ama baya bi soruyo..bizde onların haline gülüyoruz kardeşimle
en sonunda annem dayanamadı babama dönerek
xxxxxxx sen hiç hamile olmadın heralde tabi yiyemedim hiç bişey
hala çok güleriz buna

güzel bişey bekledim ama gülünecek birşey göremedim

yine annmele babam çok komikler
neyse babam annemle ilk tanıştığı günleri anlatıyor
ortam çok romantik
bizde dinliyoruz merakla
bu arada dayımın kızı kızkardeşimle yaşıttır.
neyse babam anlatıyo anlatıyo
sonra diyo siz o zamanlar ruhlar alemindeydiniz
mustafa 3 yaşındaydı(dayımın oğlu varmış ozamnalar)
tabi biz dinlemey devam
babam durdu durdu sonra anneme
hayatım o zaman elif kaç yaşındaydı(dayımın kızı oluyo)
yine çok gülmüştük
canım ailem benimm

Son düzenleme:

ya canım komik değilki bunlar, yada güzel anlatamıyorsun

ya canım komik değilki bunlar, yada güzel anlatamıyorsun

olabilir...........
(YAZIMIN DEĞİŞTİRİLMEMİŞ HALİİİİİİ
ben yukarıdkai kişiyle tartışmamak için yazdığımı tekrar değiştirmiştim
yazım aynen şu
pardon ama sana fikrini soran oldumu
gülmüyosan cevapta yazma)
bunu yaZmamın sebebi benim yazıma karşılık yazılay yazının ne kadarda aşalayıcı ve karaktersiz olduğunu göstermek için
SONRADA HİÇ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ DOSTUM DİYE CEVAP YAZIYO
BÖYLE GÜZEL Bİ TOPİĞİ BU HALA GETİRMELERİNE SEBEP OLDUĞUM İİÇİN HERKEZDEN ÖZÜRDİLİYORUM

Son düzenleme:
hemen de değiştir yazdığını banlanmamak için küstah pislik adi

ya sen ne kadar terbiyesiz bi insansın
eminim çoçuk yaştasındasınd
ben tartışmaya girmemek iiçin sildim o yazıyı
çünki burası güldüren bi topik
ayrıcada ben senin kadar aşalayıcı kelimeler asla kullanmadım
terbiyeni takın yazdıklarına dikkat etttt
sakın ama sakın bi daha bana cevap yazMA....

Son düzenleme:
iyi de ne alakası var ben bunları sana yazmadım ki =S benim yazdığım şey belli, orda duruyor. harf hatası yaptığım için düzenledim. sen asıl iftira atmaya utanmıyormusun, hayret ettim gerçekten, ne yılan insanlar var

gerçekten çok komiksin yaaaa
demek harf hatası demek ben iftira attım öylemiii
yazdıkların ortada işte..
Neyse gerçekten dayanamıcam sana
uğraşılmayacak kadar boşsun

Kızlar sinirden ellerim titriyo inanın
bi insan nası yazar bunları yaaa
offff gerçekten bu topikte de bunları yaşamak
çok zoruma giitti
flocke arkadaşımdan özellikle özürdiliyorum
konunun bu hala getirrilmesinden dolayı çok üzgünüm

Ah, aşk sen nelere kadirsin, ne derin gözlemler yapmış çocuk ya, şaşırdım kaldım. Bir de biz kadınlara derler olmadık şeylerden olmadık sonuçlar çıkartıyorsun diye.

evet kesinlikle çok derin , yani yüzüm gözüm yarılsa farketmez de ellerimin terlememesi komedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…