- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
tam isabeeeeeeett:90::90::90:
gene böyle tatildeyiz birkaç arkadaş var yüzme pek bişlmiyorlar bende hava atıcam diyeeeeeee balıklama atladım boyu geçmiyormuş kafamı kuma çarptım resmen dişlerim birbiine çarptıtabi çıkınca millet dalga geçmişti
ben bikini pek giymem nedense o yaz alacagım tuttu ama çok güzeldi beeeeeeeegiydim denizde yüzmeye başladım birden bir rahatlık oldu üzerimde bir baktım kardeşim üzerime dogru koşuyoo tabi ben ellerimle gerine gerine saçlarımı düzeltiyorum kardeşim koca memelerin firar etmiş kızım demesiyle kendimi suyun içinde buldum allahtan babam kalabalık yere götürmemişti bizi
bende böyle rezil olmustum..ben biraz gec olgunlastım fizik olarak..babamda benı hep cocuk olarak görüyordu.ee gögüs denilen bişi yok kalca yok..ama o yaz benımkıler pörtledi yerınden :) ılk defa denıze giricem ama eskı mayomdan goguslerım bellı oluyo..babama utanıyorum söyleyemıyorum tam olarak..tutturdum baba bana yenısını al bak bu kucuk gelıyo diye.oda ben zayıf kara kuru kızıyım ya.sana ne lazım ıdare et alırız biara dedi.senmısın bunu diyen denize atlamamla benim üst taraf kafama cıktı.gogüsler ortada ben farkında degılım.kız kardesım üstüme atladı kapatmaya calısıyo babam arkasını dönmüs gülmemeye calısıp gözlerini kapatıyo.ve agzından cıkan söz..tmm git kendıne bi mayo al :):) sonuc olarak zafer benımdı :):)
Erkek arkadasimla yeni cikmaya baslamistik, daha yeniyiz iste tabiki nonstop msjlasiyoruz. Birgün kizdiriyo beni, bnde "yakarim" yazicagima "yalarim" yazmisim :O adam tabi sok oldu noluo diyesnra iste konusmaya dewam ediyoruz onun bi arkadasi var "şikeriimmm" der sürekli şekerim yerine, bnmde cok hosuma gider bnde oyle yazicam sewgilime, teldem yaziyorm ya hic dikkat etmedim bi baktim "sikeriiimm" gondermisim :O
1,5 yil gecti aradan ama sewgilim hala takilir bna sapuk askim bazen korkuyorum senden diye
birgün bende evlenip rezil olup yazıcam buraya o gün gelecek şimdilik okumakla yetiniyim :84:
bı tanede ben anlatayım..
yenı evlıyız arkadaslarla toplandık gece balıga cıkıyoruz..
caddeden gecerken pur dıkkat arabaları beklıyoruz gecsınler dıye derken ayagım demıre takılmıs farkında degılım..ben boylu boyunca caddenın ortasında yerdeyım..canım kocam 'ahh aşkım dustunmu'dıye benı kaldırdı bıseyın varmı vs.ama oyle utanmıstım kı gozlerım dolmustu herkeste canım acıdıgı ıcın sanmıstı
yıne bırgun tabı bu dıgerıne gore cok yenı artık utanma dıye bısey kalmadı pek..
ust gecıtten ınıyoruz esım kızımı almıs bende yanında suzule suzule ınıyoruz.yerlerıde bordo çim halıya benzer bıseyle kaplamıslar kaymasın dıye.merdıvenden ınerken cekırge gıbı hem zıplayıp hemde''ne guzel yumusak yapmıslar''derken son 3 basamagı nasıl ındıgımı hatırlamıyorum yuz ustu yerdeyımkızım kolumdan fırlayan cantamı getırıyo esım yerden kaldırıp ustumu sılkelıyo bıseyın varmı dıyo ama ben krızden konusamıyorum bırak benı vıdeoya cektın mı dedım esımın suratı gormelıydınız ...
nerde o ılk dustugunde utanctan gozlerı dolan kız
burasıda olmasa neyeg güleriz bilmem
bende annemin babama rezillliğini anlatayım
annem hamileliğinden bahsediyo,
işte çok zor oldu benimki çok kusardım hep yatardım falan diye
ailecek sohbet ediyoruz öyle
babam da anneme soruyo şunudamı yiyemezdin falan diye
ama baya bi soruyo..bizde onların haline gülüyoruz kardeşimle
en sonunda annem dayanamadı babama dönerek
xxxxxxx sen hiç hamile olmadın heralde tabi yiyemedim hiç bişey
hala çok güleriz buna
bende bir tane rezilligimi anlatayım bari.gecenlerde markete gttik sevgilimle dolanıyoruz ben markette herseye bakarım o ne bu ne falan diye (ah bu huylarım ) herneyse kasaya yaklaşıyoruz yan tarafa boyle parfümler kadın corapları minik minik paketler var dedim bakıyım bune elime aldm okumaya calışıyorum heceleyerek bıde gayet seslı bir şekilde birde bakarımki altında yazmazmı prezervatif:26::26: benimkide guluyo aşkm o başka bişe dıo eşşek
bu hacda gözlüğünün camı olmadan akşama kadar gezen şaşkın halacım londroda yaşıyolar normalde burdada bizim evin tam karşısındalar,neyse eşim ve ailesi beni istemeye geldi akşamındada eşimin dayısının düğünü var söz kesip düğüne beni göstermeye gidecekler,biz ablamla mutfaktayız annemler kayınvalidemler falan salondalar halamı da çağırmıştık bu geç kaldım diye koştu geldi daldı salona daha isteme olmadan hayırlı olsun dedi,kayınpederimde utangaç zaten o laftan sonra allahın emri ... sözünü söyleyememişti
halamın oğlu evlenecek londra da yaşıyor,bitane sosyetik hemşire buldu babası eski milletvekili falanmışmış neyse manisaya düğüne gittik,damadın ablası olan şaşkın kuzenim 35 yaşında falandı ben daha 12 falanım yüksek topuk giymiş bi süsler falan neyse bahçede yemek yenilecek yerlerde hafiften çamur gibi masaya yemek getiriyordu topuğu çamura battı çıkmıyor elinden aldık tabakları ayak çıktı ayakkabı yerde kaldı bi çıkardık ki topuk toprakta ayakkabı elimizde kaldı kız tarafı baya gülmüştü tabii bizdee
köye düğüne gitmiştik neyse eve gelirken tam kahvehanelerin önünden geçerken halamın terlik ters döndü halam bi yuvarlandı kii biz yerlerdeyizz bi baktık halam kafayı kaldırmış gülmekten ölüyor kahvedekiler falan koşmuştu
güldüm ama sanki Türkçe karakter kullansan daha hoş olurdu.
Erkek arkadasimla yeni cikmaya baslamistik, daha yeniyiz iste tabiki nonstop msjlasiyoruz. Birgün kizdiriyo beni, bnde "yakarim" yazicagima "yalarim" yazmisim :O adam tabi sok oldu noluo diyesnra iste konusmaya dewam ediyoruz onun bi arkadasi var "şikeriimmm" der sürekli şekerim yerine, bnmde cok hosuma gider bnde oyle yazicam sewgilime, teldem yaziyorm ya hic dikkat etmedim bi baktim "sikeriiimm" gondermisim :O
1,5 yil gecti aradan ama sewgilim hala takilir bna sapuk askim bazen korkuyorum senden diye
ay süpermiş lütfen benden ayrılma lütfen yazııııkkkKızlar liseye yeni başlıcağım sene ilk erkek arkadaşım oldu ölüyorum aşkından o yaşta,gerçi 6 yıl sürdü ölüyordum cidden aşktan neyse çıktığımızın ikinci günü yazlıktayız beni almaya gelmiş bi arkadaşıyla toplanıcaz arkadaşlarla o zmn cep tlfonu flnda yok gelir bekler 2 saat aşağıda o gün bende giyinip süslenmiş iniyorum tam aptmandan çıktım sevgilim ve arkadaşı sıkılmaktan heralde birbirlerinin kafalarının üstünden bacaklarını geçirmeye çalışyırolar hani olur ya bacağını kaldırıp diğerinin kafasından geçirmeye çalışırsın dönerek bilmem anlatabildimmi:)) neyse ben aptmandan çıktım ama bunlar beni görmedi iyi akşamlar dememle sevgilimin tekmesini kafaya yiyip yere yapışmam bir oldu vee adamdaki ilk tepki şu lütfen benden ayrılmaa lütfeenninsan bi nasılsın der ben utancımdan yerden kalkamadım o canımın acısından sanıyorudu tabii
iyiki hayvan da gaza gelip bağırmamış:HAYIR KARA MURAT BENİM!
Kızlar liseye yeni başlıcağım sene ilk erkek arkadaşım oldu ölüyorum aşkından o yaşta,gerçi 6 yıl sürdü ölüyordum cidden aşktan neyse çıktığımızın ikinci günü yazlıktayız beni almaya gelmiş bi arkadaşıyla toplanıcaz arkadaşlarla o zmn cep tlfonu flnda yok gelir bekler 2 saat aşağıda o gün bende giyinip süslenmiş iniyorum tam aptmandan çıktım sevgilim ve arkadaşı sıkılmaktan heralde birbirlerinin kafalarının üstünden bacaklarını geçirmeye çalışyırolar hani olur ya bacağını kaldırıp diğerinin kafasından geçirmeye çalışırsın dönerek bilmem anlatabildimmi:)) neyse ben aptmandan çıktım ama bunlar beni görmedi iyi akşamlar dememle sevgilimin tekmesini kafaya yiyip yere yapışmam bir oldu vee adamdaki ilk tepki şu lütfen benden ayrılmaa lütfeenninsan bi nasılsın der ben utancımdan yerden kalkamadım o canımın acısından sanıyorudu tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?