Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende böyle rezil olmustum..ben biraz gec olgunlastım fizik olarak..babamda benı hep cocuk olarak görüyordu.ee gögüs denilen bişi yok kalca yok..ama o yaz benımkıler pörtledi yerınden :) ılk defa denıze giricem ama eskı mayomdan goguslerım bellı oluyo..babama utanıyorum söyleyemıyorum tam olarak..tutturdum baba bana yenısını al bak bu kucuk gelıyo diye.oda ben zayıf kara kuru kızıyım ya.sana ne lazım ıdare et alırız biara dedi.senmısın bunu diyen denize atlamamla benim üst taraf kafama cıktı.gogüsler ortada ben farkında degılım.kız kardesım üstüme atladı kapatmaya calısıyo babam arkasını dönmüs gülmemeye calısıp gözlerini kapatıyo.ve agzından cıkan söz..tmm git kendıne bi mayo al :):) sonuc olarak zafer benımdı :):)

Erkek arkadasimla yeni cikmaya baslamistik, daha yeniyiz iste tabiki nonstop msjlasiyoruz. Birgün kizdiriyo beni, bnde "yakarim" yazicagima "yalarim" yazmisim :O adam tabi sok oldu noluo diye snra iste konusmaya dewam ediyoruz onun bi arkadasi var "şikeriimmm" der sürekli şekerim yerine, bnmde cok hosuma gider bnde oyle yazicam sewgilime, teldem yaziyorm ya hic dikkat etmedim bi baktim "sikeriiimm" gondermisim :O
1,5 yil gecti aradan ama sewgilim hala takilir bna sapuk askim bazen korkuyorum senden diye

güldüm ama sanki Türkçe karakter kullansan daha hoş olurdu.

Ayy koptum yalarıma

Kızlar liseye yeni başlıcağım sene ilk erkek arkadaşım oldu ölüyorum aşkından o yaşta,gerçi 6 yıl sürdü ölüyordum cidden aşktan neyse çıktığımızın ikinci günü yazlıktayız beni almaya gelmiş bi arkadaşıyla toplanıcaz arkadaşlarla o zmn cep tlfonu flnda yok gelir bekler 2 saat aşağıda o gün bende giyinip süslenmiş iniyorum tam aptmandan çıktım sevgilim ve arkadaşı sıkılmaktan heralde birbirlerinin kafalarının üstünden bacaklarını geçirmeye çalışyırolar hani olur ya bacağını kaldırıp diğerinin kafasından geçirmeye çalışırsın dönerek bilmem anlatabildimmi:)) neyse ben aptmandan çıktım ama bunlar beni görmedi iyi akşamlar dememle sevgilimin tekmesini kafaya yiyip yere yapışmam bir oldu vee adamdaki ilk tepki şu lütfen benden ayrılmaa lütfeenninsan bi nasılsın der ben utancımdan yerden kalkamadım o canımın acısından sanıyorudu tabii

ay süpermiş lütfen benden ayrılma lütfen yazııııkkk

Karate öğrendin mi ilerleyen zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…