Karate öğrendin mi ilerleyen zamanda
buna çok güldüm işteErkek arkadasimla yeni cikmaya baslamistik, daha yeniyiz iste tabiki nonstop msjlasiyoruz. Birgün kizdiriyo beni, bnde "yakarim" yazicagima "yalarim" yazmisim :O adam tabi sok oldu noluo diyesnra iste konusmaya dewam ediyoruz onun bi arkadasi var "şikeriimmm" der sürekli şekerim yerine, bnmde cok hosuma gider bnde oyle yazicam sewgilime, teldem yaziyorm ya hic dikkat etmedim bi baktim "sikeriiimm" gondermisim :O
1,5 yil gecti aradan ama sewgilim hala takilir bna sapuk askim bazen korkuyorum senden diye
2. günden şiddet haKızlar liseye yeni başlıcağım sene ilk erkek arkadaşım oldu ölüyorum aşkından o yaşta,gerçi 6 yıl sürdü ölüyordum cidden aşktan neyse çıktığımızın ikinci günü yazlıktayız beni almaya gelmiş bi arkadaşıyla toplanıcaz arkadaşlarla o zmn cep tlfonu flnda yok gelir bekler 2 saat aşağıda o gün bende giyinip süslenmiş iniyorum tam aptmandan çıktım sevgilim ve arkadaşı sıkılmaktan heralde birbirlerinin kafalarının üstünden bacaklarını geçirmeye çalışyırolar hani olur ya bacağını kaldırıp diğerinin kafasından geçirmeye çalışırsın dönerek bilmem anlatabildimmi:)) neyse ben aptmandan çıktım ama bunlar beni görmedi iyi akşamlar dememle sevgilimin tekmesini kafaya yiyip yere yapışmam bir oldu vee adamdaki ilk tepki şu lütfen benden ayrılmaa lütfeenninsan bi nasılsın der ben utancımdan yerden kalkamadım o canımın acısından sanıyorudu tabii
Yok öğrenmedim ama o gün öğrenmiş kadar oldum
işyerinde patronum odasına çağırdı beni o günde önemli müşteriler var odada bende o gün terlik giymiştim en topuklusundan.neyse işle ilgili konuştuk ben kalktım kapıdan tam çıkacakken patronum bişey dedi bende cevapladım kapıya arkam dönük çıkıyordum tam kapıyı kapatıyordumki benim terlik parkeye takıl ayağımdan çık taa müşterinin koltuğunun oraya fırla bende kapıyı kapatmış bulundum tabi terlik içerde ben dışarda tekrar kapıyı açtım pardon diyip terliği giyip çıktım ama beni görseniz kıpkırmızı.o müşterinin bir süre telefonuna çıkamadım
işyerinde patronum odasına çağırdı beni o günde önemli müşteriler var odada bende o gün terlik giymiştim en topuklusundan.neyse işle ilgili konuştuk ben kalktım kapıdan tam çıkacakken patronum bişey dedi bende cevapladım kapıya arkam dönük çıkıyordum tam kapıyı kapatıyordumki benim terlik parkeye takıl ayağımdan çık taa müşterinin koltuğunun oraya fırla bende kapıyı kapatmış bulundum tabi terlik içerde ben dışarda tekrar kapıyı açtım pardon diyip terliği giyip çıktım ama beni görseniz kıpkırmızı.o müşterinin bir süre telefonuna çıkamadım
geçen yıl kızımı doktora götürdük. sonrasında gezeriz diye ben şıkır şıkır giyindim. topuklu giymem giyemem normalde. o gün giyeyim dedim. giymez olaydım.
arabadan indik hastaneye doğru ilerliyoruz. bir çıt sesi duydum önce sonra dengem bozuldu yürürkenve bir ayağım diğerinin hizasından 4 parmak kadar aşağı indi. bi baktım benim topuk kırılmış
yanımızdan geçenler nasıl gülüyo amautancımdan yerin dibine girdim.arabaya döneyim dedim. bi elimde çizmemin topuğu penguenler gibi yürüyerek attım kendimi arabaya:78:
eşim de tabi dumur
o günden sonra topuklu giymiyorumve hiçbirayakkabı markasına güvenemiyorum sağlam topuklu ayakkabı ürettiği konusunda
aynen ya :118: sonra gidip convers aldık da kurtuldumbabet en iyisi boşver
allahtan yanında eşin varmış ama,yoksa öyle yürümek zorunda kalabilirdin
Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
kızlar size tam bir rezllik anlatıcam.
ben bu regliden çok çekiyorum ya. kilo 48 ama maşallah ay başında ferman gibi pedler kullanıyorum.
neyse lisedeyim, dersaneden çıktım. günüm geldi mi gelmedi mi, takipte etmiyorum. hava da sıcak. minibüsten indim eve doğru yürüyorum. minibüsten indiğim caddeyle evin arası 200 metre.
popomda hafif bi ıslaklık hissettim. ya dedim, terledim herhalde.
hiç istifimi bozmadan yolda havalı havalı yürüyorum. yanımdan çocuklar geçiyo benim burun havada falan. hiç bakmıyorum bile.
şöyle bi kıayfetin dışından popoma dokundum. kot eteğim var. hafif bi nemlilik geldi, allah allah diyorum, ne çok terlemişim ben. neyse ama zaten kotum var bişey olmaz.
neyse eve geldim nihayet.
boy aynasına sırtımı bir döndüm.
resmen koca bir kıbrıs haritası çıkmış popomda
ben şok! allah'ım ne rezillikti. tüm mahalle regli olduğumu öğrenmişti yani. hatta yanımdan geçenlerde :84::84:
kızlar size tam bir rezllik anlatıcam.
ben bu regliden çok çekiyorum ya. kilo 48 ama maşallah ay başında ferman gibi pedler kullanıyorum.
neyse lisedeyim, dersaneden çıktım. günüm geldi mi gelmedi mi, takipte etmiyorum. hava da sıcak. minibüsten indim eve doğru yürüyorum. minibüsten indiğim caddeyle evin arası 200 metre.
popomda hafif bi ıslaklık hissettim. ya dedim, terledim herhalde.
hiç istifimi bozmadan yolda havalı havalı yürüyorum. yanımdan çocuklar geçiyo benim burun havada falan. hiç bakmıyorum bile.
şöyle bi kıayfetin dışından popoma dokundum. kot eteğim var. hafif bi nemlilik geldi, allah allah diyorum, ne çok terlemişim ben. neyse ama zaten kotum var bişey olmaz.
neyse eve geldim nihayet.
boy aynasına sırtımı bir döndüm.
resmen koca bir kıbrıs haritası çıkmış popomda
ben şok! allah'ım ne rezillikti. tüm mahalle regli olduğumu öğrenmişti yani. hatta yanımdan geçenlerde :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?