Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

buna çok güldüm işte

2. günden şiddet ha kıyamam ya yerinde olsam sinirden ağlardım herhalde ve o gün ayrılırdım

geçen yıl kızımı doktora götürdük. sonrasında gezeriz diye ben şıkır şıkır giyindim. topuklu giymem giyemem normalde. o gün giyeyim dedim. giymez olaydım.
arabadan indik hastaneye doğru ilerliyoruz. bir çıt sesi duydum önce sonra dengem bozuldu yürürken ve bir ayağım diğerinin hizasından 4 parmak kadar aşağı indi. bi baktım benim topuk kırılmış
yanımızdan geçenler nasıl gülüyo ama utancımdan yerin dibine girdim.arabaya döneyim dedim. bi elimde çizmemin topuğu penguenler gibi yürüyerek attım kendimi arabaya:78:
eşim de tabi dumur
o günden sonra topuklu giymiyorum ve hiçbirayakkabı markasına güvenemiyorum sağlam topuklu ayakkabı ürettiği konusunda

Son düzenleme:
işyerinde patronum odasına çağırdı beni o günde önemli müşteriler var odada bende o gün terlik giymiştim en topuklusundan.neyse işle ilgili konuştuk ben kalktım kapıdan tam çıkacakken patronum bişey dedi bende cevapladım kapıya arkam dönük çıkıyordum tam kapıyı kapatıyordumki benim terlik parkeye takıl ayağımdan çık taa müşterinin koltuğunun oraya fırla bende kapıyı kapatmış bulundum tabi terlik içerde ben dışarda tekrar kapıyı açtım pardon diyip terliği giyip çıktım ama beni görseniz kıpkırmızı.o müşterinin bir süre telefonuna çıkamadım

hayal ettim de bi an yok yok topuklu giymek cesaret işi

iyi adamın kafasına gelmemiş

babet en iyisi boşver
allahtan yanında eşin varmış ama,yoksa öyle yürümek zorunda kalabilirdin

süperdi :92::92::92::92::92:

ay öldüm gülmekten uffff dün akşam annemlere gittikmiştik neyse geri döndük saat 12 gibiydi otoparktan binaya girerken nasıl olduysa babetin içine toprakmı taşmı bişe kaçtı bizim binanında iki giriş kapısı var bi önden bi yandan biz yandan girdik ama binanın ışığı yanmadı karanlık o sırada bende ayakkabımın topuğunu çırpayım dedim çıkarmadan hani yaparız ya parmak ucunda bir iki sallandırıyım derken ayakkapı bi çıktı ayağımdan uçtu asansör doğru bende ayyy ayakkabım uçtuu dedimmm eşimim beni çimdirmesiyle kendime geldim sus yaaa napıyosun!!!!:26: dedi noldu dememe kalmadı yanımdan bi adam geçti bu nerden çıktı dedim karanlıkta görmedim ben eşimde görmemiş.. ay yine rezil oldum yaaa

işte buna çokkk güldümmmmmmmm

"Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)

Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)"

bunlar süpermiş cidden, görmediklerimden demek :90::90::90:

kızlar şimdi geldi aklıma, düğünümden bir anı. eşime sanırım kocam olarak ilk o zmn rezil oldum.
düğünde ben deliler gibi oynadım, eşim bi tarafta ben bi tarafta. herkesin ortasına geçiyorum allahım nasıl döktürüyorum, gelinlik kuyruklu,ben kısacık zaten zor hareket ediyorum ama hoplaya zıplaya. ne mraklı gelin demişlerdir kesin. kocam beni bi buluyo bi kaybediyo o kalabalıkta nasıl dönüyosam artık. sahne de kocaman, at koştur mübarek.
gelinliğimin altına, bacak bandı takmıştım, uğur getirir demişti gelinlikçim ben de neyime lazımsa işte taktım. bol değildi aslında, gayet de oturuyordu ama tepinmekten sanırm, anaam bi baktım bacağımdan bişey kayıro, herkes bana bakıyor farkettirmemem lazım. eşimi arıyo gözüm yok, bulamıyorum kafayı yicem. hala da oynuyorum millet anlamasın diye. sonra nedimem olan en yakın arkadaşıma eğildim eşimi bulmasını söyledim. ikisi geldiler yanıma oynaya oynaya, eşimi tuttum çektik öpüyormuş gibi yaptım.anlattım. kimse çakmıcak güya. ama bu arada bantdüştü, ayakkabımda. allahtan kuyruklu ya kapatıyoum. millet görse gelinin çamaşırı düştü sanıcak. nedimem eğildi, aldı bandı eteğimi düzeltir gibi yapıp, eşimin ceketinin cebine attı. bütün gece güldü eşim düğünde, ne acelen var diye tabi balayı odasına girince hemen aldım cebinden taktım bacağıma geri

kızlar size tam bir rezllik anlatıcam.

ben bu regliden çok çekiyorum ya. kilo 48 ama maşallah ay başında ferman gibi pedler kullanıyorum.

neyse lisedeyim, dersaneden çıktım. günüm geldi mi gelmedi mi, takipte etmiyorum. hava da sıcak. minibüsten indim eve doğru yürüyorum. minibüsten indiğim caddeyle evin arası 200 metre.

popomda hafif bi ıslaklık hissettim. ya dedim, terledim herhalde.

hiç istifimi bozmadan yolda havalı havalı yürüyorum. yanımdan çocuklar geçiyo benim burun havada falan. hiç bakmıyorum bile.

şöyle bi kıayfetin dışından popoma dokundum. kot eteğim var. hafif bi nemlilik geldi, allah allah diyorum, ne çok terlemişim ben. neyse ama zaten kotum var bişey olmaz.
neyse eve geldim nihayet.
boy aynasına sırtımı bir döndüm.
resmen koca bir kıbrıs haritası çıkmış popomda

ben şok! allah'ım ne rezillikti. tüm mahalle regli olduğumu öğrenmişti yani. hatta yanımdan geçenlerde :84::84:

ayy yazık yaa

mutfakta tezgahta tavuk parçalıyodum benimde şirine bi kedişim var meraklı kkusunuda aldı dikelip eliyle tezgaha tutunup istiyor,neyse eşim geldi iştten mutfağın kapısında işte aşkım günün nasıl geçti falan derken benim kedi şortuma tutundu dikeldi yine miyav miyav tavuk istiyordu şrtumda bol bi in sen yere eşim yarıldı gülmekten ahh minnoşum ahh iyiki başkası yoktu

bende sevgilime rezil olmuştum ilk zmanlarımız msnden görüntülü konuşuyoruz babam seslendi bi anda tabi ben panik hemen ekranı kapattım ayağa kalktım babama cvp veriyrm ozamn regl dönemindeyim hava sıcak ped yapışmış elimde düzelttim tabi böyle çekiyrmmmm ama nasıl resmen bütünleşmiş vücudumlaa neyse oturdum ekranı bi açtım benim başımdan aşaağıya kaynar su döküldü bi anda yaptığım o hareketin farkına vardım ben ekranı kapattım ama kamera açık çoçuk hepsini gördü yüzüm kıpkırmızı kafamı kaldıramıyrm resmen bu soruyo neoldu diye allahtan ses duyulmuyo kameradan hemen yazdım 2 dk da bi senaryo ortalıkta özel eşyalarım kalmış babamda sordu rezil oldum diye ona utanmış gib yapıyrm buda beni telkin ediyo babandır yaa neolcak diyee ama oo hareketimi kesin gördümm bende öyle çamaşır düzeltenlere kıl olurdum bu arada denizde falnda çok yaparlar yada yolda en gıcık olduğum şeylee rezil oldum yaaa:26::26::26:

benimki debi anı yaz çok sıcak mağaza 3 katlı neyse biz zemin katta çalışıyoruz of giren çıkan içersi çok sıcak giymişim kısa bi badi dar bi pantolon pantolonun fermuarı patladı ay neyapcam dolaptan arkadaşın polarını aldım giydim ama nasıl terliyorum anlatamam ağustos sıcağı of of patron geldi adam bi baktı geçti sonra hemen yanıma geldi ne oldu niye bu sıcakta polar giydin diyo ısrarla çıkarmamı istiyo ay nasıl söylicem fermuarım patladı diye üşüdüm de diyorum ne ağustos sıcsğındamı üşüyosun sen istersen hemen bi doktora görün diyo aman allahım ogün isirikler çıkarmıştım ogün bu gün yanımda iyne iplik taşırım

buna benzer bişeyi bende yaşamıştım.
işe ilk başladığım zamanlardı. ofise annem ve bi arkadaşı geldi ziyaretime.
oturduğum yerde bi ıslaklık hissediyorum ama senin hesap sıcaktan terledim sanıyorum neyse kalktım çay koymaya. annem eyvah dedi . noldu anne dedim kızım sana gelmişler dedi ben anlamadım evet işler yoğun biraz sinir yaptı bende dedim annem dön arkana bak şaşkın dedi bi baktım benim pantalon, koltuk ıslanmış reglimin günü gelmiş meğer benim haberim yok.
ev allahtan 3 kat üstü iş yerimin. annemi gönderdim hemen yeni kıyafet getirmişti
o gün bugündür hiç aksatmadan tutarım özel günlerimin tarihlerini:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…