ayy yazık yaa
bitane daha aklıma geldi eşimle dışarı çıkacağız çocuğuda hazırladım ikisi önden indiler oğlum 2 yaşında ozaman neyse apartmanda bi ses bi gürültü neyse eşime çocuğa dikkat et dedim aşağı indiler bende kapıyı kilitliyorum bizimki komşunun kavgasını seyretmeye dalmış kız bizim apartmandan 25 yaşında falan bi bağrıyo küçük çocuğa s......ktrcek olsam sana mı s......ktririm adammı yok diye aman ben utandım birden içeri girmek için bi döndü şok eşimle göz göze geldi ama abi işte beni kızdırdı falan diyo neyse annesi nin 5 kattan bi inişi var sen nasıl konuşuyon rezilmi etcen bizi diye kadın resmen uçuyo neyse okarışıklıkta eşime çocuk nerde dedim oda arkama aldım diyo bi baktım çocuk yok aman allahım bu sefer ben başladım sanane sen çocuğa baksana diye bi hışımla apartmandan çıktık bizimkisi köşeyi dönüyo arabalar fızır fızır çocuğu yola inmaden zor tuttuk benimki kendini haklı çıkaracak ya şimdi bi gitcem kime s......ktirceni göstercem onun yüzünden çocuk araba altında kalacaktı diyo bende ilk defa eşime küfürü basıyorum ben şimdi ikinizi birden bi s.....kcem tam olcak çocuk bu neyapcağı belli olurmu dşiye ogünden beri bana seninki baya kuvvetli iki kişilik der beni kızdırır
bigün sevgilimle okuldan çıktık ve beni eve bırakacak.neyse arabanın kapılarını açtı ve bindim.ama sevgilim binmedi cebinde birşeyler arıo.ve o anda o güzel cümle döküldü ağzımdam 'sevgilim noldu yoksa arabanın anahtarınımı kaybettin' aşkımın tepkisi: 'hayatım anahtarı kaybetsem sana kapıları açablirmiyim'
bir pazar günü eşimle tv izliyoruz ama malum pazar günleri tvde bişey olmaz, eşimde karadenizli olduğu için karadeniz kanalını açtı karadeniz şarkıları dinliyoruz, şarkılarda şive zaten karadeniz şivesi ve bazen ne dediklerini anlayamıyorum, yine öyle bol şiveli bir şarkı çaldı ben yine sözlerinden pek bişey anlamadım, eşim bana sordu: bu şarkıdan bişey anladınmı diye. bende, " sadece kadirin kaynanası dediği kısmı anlayabildim " dememle eşim kocaman bir kahkaha kopardı, meğer şarkının anladığım kısmını da yanlış anlamışım, doğrusu "kadırganın yaylası " imişnasıl bir anlayışsa artık
Benden yine bir inci daha...
Gencim, güzelim, havalıyım o zamanlar..yaş 16-17 falan Sarı bir badi giymişim altında siyah çizgili bir kumaş pantolon ve birde siyah pantolon askısı (o zamanlar çok modaydı) annem beni postaneye telefon faturası yatırmaya gönderiyor.Havalı havalı gidiyorum..yolda herkes bakıp bakıp gülüyor hiç üzerime alınmıyorum tabi...Postaneye gidiyorum sıraya giriyorum faturayı yatırıyorum garip bakışlar devam ediyor..Eve geliyorum boy aynasının karşısına geçiyorum bir de ne göreyim fermuarım açık ve fermuarın arasından sarı badim ve kilodumun bir kısmı gözüküyorpantolonda dar olduğu için fermuar iyice açılmış oturduğumuz yer de küçük olduğu için tabi bayaaa bi sokağa çıkamamıştım havamda sönmüştü yani
bir hayal ettimde epey komikkızlar şimdi geldi aklıma, düğünümden bir anı. eşime sanırım kocam olarak ilk o zmn rezil oldum.
düğünde ben deliler gibi oynadım, eşim bi tarafta ben bi tarafta. herkesin ortasına geçiyorum allahım nasıl döktürüyorum, gelinlik kuyruklu,ben kısacık zaten zor hareket ediyorum ama hoplaya zıplaya. ne mraklı gelin demişlerdir kesin. kocam beni bi buluyo bi kaybediyo o kalabalıkta nasıl dönüyosam artık. sahne de kocaman, at koştur mübarek.
gelinliğimin altına, bacak bandı takmıştım, uğur getirir demişti gelinlikçim ben de neyime lazımsa işte taktım. bol değildi aslında, gayet de oturuyordu ama tepinmekten sanırm, anaam bi baktım bacağımdan bişey kayıro, herkes bana bakıyor farkettirmemem lazım. eşimi arıyo gözüm yok, bulamıyorum kafayı yicem. hala da oynuyorum millet anlamasın diye. sonra nedimem olan en yakın arkadaşıma eğildim eşimi bulmasını söyledim. ikisi geldiler yanıma oynaya oynaya, eşimi tuttum çektik öpüyormuş gibi yaptım.anlattım. kimse çakmıcak güya. ama bu arada bantdüştü, ayakkabımda. allahtan kuyruklu ya kapatıyoum. millet görse gelinin çamaşırı düştü sanıcak. nedimem eğildi, aldı bandı eteğimi düzeltir gibi yapıp, eşimin ceketinin cebine attı.bütün gece güldü eşim düğünde, ne acelen var diye tabi balayı odasına girince hemen aldım cebinden taktım bacağıma geri
bir hayal ettimde epey komiko bant ne işe yarıyor merak ettim hiç duymamıştım
dmiii bizde o triplere ölüp bitiyoruz anlamyorum yaaaa
şanslı yaratıklar
şu anlatacağımda adama mı rezil oldum eşime mi bilemedim ama anlatayım:
bir mağazaya gittik, hem erkek reyonları hem bayan reyonları var.. eşim erkek reyonlarına bakmaya başladı, ben bayan.. bak bak, biz bayağı uzaklaşmışız birbirimizden..
ben bir gömlek buldum.. ama hayallerimin gömleği sanki.. bir heyecanlandım (zaten ikizler olduğum için benim için heyecanlanmak an meselesi)
koşa koşa gidip sırtı dönük mavi t-shirt giyen bir adamın koluna yapıştım: "tatlıııımmm bak nasıl buu??"
adam yüzünü döndü ki kocam değil.. ben bir arkamı döndüm ki benimki boğa gibi toslaya toslaya geliyo.. gözlerini şaşkınlıktan fal taşı gibi açan adamcağıza bir pardon bile diyemeden eşime doğru yönelip olayı anlattım..
adamın kendisi ile aynı renk t-shirt giydiğini, boy ve kilo oranlarının benzer olduğunu, arkası dönükken onu eşim sandığımı bir çırpıda anlatarak olası olayları engelledim..
agresif eşimin anlık tepkisi: her mavi t-shirt lüyü kocan sanma, insan içinde tatlımlı matlımlı konuşma!
şimdi arada kızdırmak istediğimde dışardayken, "tatlım matlım" diyorum..
:84::84::84::84::84::84::84::84:ayyy çatladım yaa ne kaynana ama bi de duymuyorum diyomuşbu sefer eşime değil kayınvalideme
kapakmı yaptım rezilmi oldum ne oldu anlayamadım
kaynanamla yaşadığımız için dikkat ederriz tam uykuya dalsın filan diye yada işimizi halleder bekleriz derin uykuya dalsın öyle duşa gireriz...bir gün kaynanam yatak odanızda problemmii var dedi bendenasıl yani anlayamadım oldum...döndü ben yıkandığınızı duymuyorumda dedi bende dedimki anne bak bunlar özel şeyler ama merakın gitsin diye söyliyim biz özellikle bekliyoruz sen iyce uykuya dal öyle giriyoruz duşa.hani adam olan anlar birdaha sormaz dimi ki sorması bile ayıp bence kızmıştım böle bir soru yöneltti diye...neyse arada birkaç ay geçiyor ben tekrar aynı soruyla karşılaşıyorum döndüm dedimki HE EVET PROBLEM VAR EKONOMİK KRİZ OĞLUNU VURMUŞ OYÜZDEN OLMUYOR KADIN ŞOK RESMEN
BİR DAHADA BÖYLE BİR SORUYLA KARŞILAŞMADIM İYİ OLDU YANİ ÇÜNKÜ 3,YE SORARSA BANA SORMA OĞLUNA SOR O CEVAP VERSİN BU SORUNA DİYECEKTİM YEMİN ETMİŞTİM
sevgilimle yağmurlu havada varmak istediğimiz hedefe varana dek hızlı hızlı yürüyoruz,yemek yediğimiz yerden kalktığımız andan itibaren 5dk geçti ve ben hala bir şeyleri kontrol ediyorum laptop tamam sende,küçük el poşeti o da sende,telefonum telefonum nerdee hah o da cebimde,ŞEMSİYE YOK ŞEMSİYE NERDEEE??YA BAKMASANA ÖYLE CVP VERSENE ADAM ŞEMSİYE YOK YAAA!!çantama baktım baktım baktımmm bu arada sevgilim kolunu sallıyo bendeki tepki NE VAR YA NE VAR NAPIYOSUN ÖYLE ANLAMIYORUM BULAMIYORUM ZATEN ŞEMSİYEYİ!!artık gülmekten yürüyemez hale geldiğinde sevgilim yukarı bak yukarı dediğinde anladım şemsiyeyi elinde tuttuğunu ne güldük ama yahepte onun yanında oluyor ya bu tür saflıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?