Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evet yazıkbana hakkaten ya
bi kerede buna benzer üniversitede olmuştu onu da hatırladım.

dersten çıktık. arkadaşım ısrarla hadi bi yere gidelim diyo. yok diyorum eve gidip uyuycam. yok diyo illa gidelim. yine regliyim, bi de o gün neyime güvenip açık renk pantolon giymişsem.

sonra neyse hadi kıramadım gittim. sultanahmette gezdik, yemek yedik, bişeyler içtik, ben otobüse bindim, indim, eve yürüdüm ve yine aynı son popomda yine kocaman bi harita.

o zaman da tüm istanbula rezil olmuştum.

ne günlerdi ya. Allah düşmanımın başına vermesin. ay ne kadar çok popoma hakim olamamışım ben ya. ay utandım.

bitane daha aklıma geldi eşimle dışarı çıkacağız çocuğuda hazırladım ikisi önden indiler oğlum 2 yaşında ozaman neyse apartmanda bi ses bi gürültü neyse eşime çocuğa dikkat et dedim aşağı indiler bende kapıyı kilitliyorum bizimki komşunun kavgasını seyretmeye dalmış kız bizim apartmandan 25 yaşında falan bi bağrıyo küçük çocuğa s......ktrcek olsam sana mı s......ktririm adammı yok diye aman ben utandım birden içeri girmek için bi döndü şok eşimle göz göze geldi ama abi işte beni kızdırdı falan diyo neyse annesi nin 5 kattan bi inişi var sen nasıl konuşuyon rezilmi etcen bizi diye kadın resmen uçuyo neyse okarışıklıkta eşime çocuk nerde dedim oda arkama aldım diyo bi baktım çocuk yok aman allahım bu sefer ben başladım sanane sen çocuğa baksana diye bi hışımla apartmandan çıktık bizimkisi köşeyi dönüyo arabalar fızır fızır çocuğu yola inmaden zor tuttuk benimki kendini haklı çıkaracak ya şimdi bi gitcem kime s......ktirceni göstercem onun yüzünden çocuk araba altında kalacaktı diyo bende ilk defa eşime küfürü basıyorum ben şimdi ikinizi birden bi s.....kcem tam olcak çocuk bu neyapcağı belli olurmu dşiye ogünden beri bana seninki baya kuvvetli iki kişilik der beni kızdırır

bir pazar günü eşimle tv izliyoruz ama malum pazar günleri tvde bişey olmaz, eşimde karadenizli olduğu için karadeniz kanalını açtı karadeniz şarkıları dinliyoruz, şarkılarda şive zaten karadeniz şivesi ve bazen ne dediklerini anlayamıyorum, yine öyle bol şiveli bir şarkı çaldı ben yine sözlerinden pek bişey anlamadım, eşim bana sordu: bu şarkıdan bişey anladınmı diye. bende, " sadece kadirin kaynanası dediği kısmı anlayabildim " dememle eşim kocaman bir kahkaha kopardı, meğer şarkının anladığım kısmını da yanlış anlamışım, doğrusu "kadırganın yaylası " imiş nasıl bir anlayışsa artık

O komşunuz da neymiş öyle ya

yeni evliyiz gezmeler tozmalar espiriler havada uçuşuyo bende kızdığımda yada beğenmediğim bişey olduğunda ananın örekesi lafını çok kullanırım neyse bizimkide onun ne olduğunu bilmiyomuş ( yün eğirdikleri küçük çubuk) yine ananın örekesi dedim beklenmedik bi suat ifadesiyle bizmkisi a yeter artık ne ya hergün anama küfür ediyosun bişey demedik diye abattın dedi ben şok ben senin anana niye küfür edeyim koskocaman kadın diyorum oda şimdi sen demedinmi ananın örekesi diyo anlattım sonra utandı aman bende hep anama küfür ediyosun sandım dedi

hahhaha harbiden rezillik

Benden yine bir inci daha...

Gencim, güzelim, havalıyım o zamanlar..yaş 16-17 falan Sarı bir badi giymişim altında siyah çizgili bir kumaş pantolon ve birde siyah pantolon askısı (o zamanlar çok modaydı) annem beni postaneye telefon faturası yatırmaya gönderiyor.Havalı havalı gidiyorum..yolda herkes bakıp bakıp gülüyor hiç üzerime alınmıyorum tabi...Postaneye gidiyorum sıraya giriyorum faturayı yatırıyorum garip bakışlar devam ediyor..Eve geliyorum boy aynasının karşısına geçiyorum bir de ne göreyim fermuarım açık ve fermuarın arasından sarı badim ve kilodumun bir kısmı gözüküyor pantolonda dar olduğu için fermuar iyice açılmış oturduğumuz yer de küçük olduğu için tabi bayaaa bi sokağa çıkamamıştım havamda sönmüştü yani

:111::111::111::111::90::90:

bende çok unutuyorum ya

bir hayal ettimde epey komik o bant ne işe yarıyor merak ettim hiç duymamıştım

şu anlatacağımda adama mı rezil oldum eşime mi bilemedim ama anlatayım:

bir mağazaya gittik, hem erkek reyonları hem bayan reyonları var.. eşim erkek reyonlarına bakmaya başladı, ben bayan.. bak bak, biz bayağı uzaklaşmışız birbirimizden..

ben bir gömlek buldum.. ama hayallerimin gömleği sanki.. bir heyecanlandım (zaten ikizler olduğum için benim için heyecanlanmak an meselesi)

koşa koşa gidip sırtı dönük mavi t-shirt giyen bir adamın koluna yapıştım: "tatlıııımmm bak nasıl buu??"

adam yüzünü döndü ki kocam değil.. ben bir arkamı döndüm ki benimki boğa gibi toslaya toslaya geliyo.. gözlerini şaşkınlıktan fal taşı gibi açan adamcağıza bir pardon bile diyemeden eşime doğru yönelip olayı anlattım..

adamın kendisi ile aynı renk t-shirt giydiğini, boy ve kilo oranlarının benzer olduğunu, arkası dönükken onu eşim sandığımı bir çırpıda anlatarak olası olayları engelledim..

agresif eşimin anlık tepkisi: her mavi t-shirt lüyü kocan sanma, insan içinde tatlımlı matlımlı konuşma!

şimdi arada kızdırmak istediğimde dışardayken, "tatlım matlım" diyorum..

ayy canım yaa bu gerçekten iyiymiş gülmekten çenem ağrıdı artık yaa o benzetmeyi ben de çok yaparım

:84::84::84::84::84::84::84::84:ayyy çatladım yaa ne kaynana ama bi de duymuyorum diyomuş

sevgilimle yağmurlu havada varmak istediğimiz hedefe varana dek hızlı hızlı yürüyoruz,yemek yediğimiz yerden kalktığımız andan itibaren 5dk geçti ve ben hala bir şeyleri kontrol ediyorum laptop tamam sende,küçük el poşeti o da sende,telefonum telefonum nerdee hah o da cebimde,ŞEMSİYE YOK ŞEMSİYE NERDEEE??YA BAKMASANA ÖYLE CVP VERSENE ADAM ŞEMSİYE YOK YAAA!!çantama baktım baktım baktımmm bu arada sevgilim kolunu sallıyo bendeki tepki NE VAR YA NE VAR NAPIYOSUN ÖYLE ANLAMIYORUM BULAMIYORUM ZATEN ŞEMSİYEYİ!!artık gülmekten yürüyemez hale geldiğinde sevgilim yukarı bak yukarı dediğinde anladım şemsiyeyi elinde tuttuğunu ne güldük ama yahepte onun yanında oluyor ya bu tür saflıklarım

nedense en rezil anlarımız sevgililerin ya da eşlerin yanında olur ne kadar istemesekte

bende anlatayım aklıma geldi sevgilimle ki şimdi kocam olur
kadıköy sokaklarında el ele yürüyoruz kalabalık olur oralar
birisi sen gel ayakkabıma bas ayakkabım çıktı bende onu giyeyim diye
bir magazanın önünde durduk parmagımla çektim ayakkabının arkasından
ayaga kalkmamla cam kapıya yapışmam bir oldu
çok utanmıştım kocamın o kahkahası hala kulaklarımda

Ayyy bende yazıcam işte
Bundan 10 sene önceydi yaz tatilinde ailece balıkesire gittik yanımızda teyzemin kızıda geldi.Neyse ertesi gün havuzdayız havuzun boyunu ölçücez dedim ki kuzenime ben ayaklarımı yere basana kadar iniyim sende omuzlarıma bas ayaklarınla bakalım vücudunun ne kadarı dışarıda kalıcak tamam dedi.İndim indim bekliyorum ki omuzlarıma basıcak bekle Allah bekle artık nefesim tükendi boğulucam sandım tam çıkıcam sen aaa seda inmiş bile diyip bas omuzlarıma Nasıl çıktım yüzeye hatırlamıyorum bile ama çıktığım gibi bir şaplattım suratına boğuluyodum diye etrafta görenler gülmeye başladılar burda kuzenim rezil olmuş oldu haliyle

Son düzenleme:
gülmekten karnıma ağrılar giriyor, hergün okuyorum bunları özellikle sinirim bozuk olduğu zamanlar,paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim benimde vardır illaki ama hiç aklıma gelmiyor halbuki çok sakar ve dalgınımdır.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…