Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar bende anlatayım eşime değil ama kayınpederime çok fena rezil oldum kayınvalidemlere gittim arabayı park ettim mahallede çocuklar top oynuyor pat diye dış kapıya attılar topu o da demir çok ses çıktı başka yerde oynayın bak arabalara atıyosunuz kapıya geliyo diye söylendim çıktım yukarı ayakkabılarımı çıkarırken pat diye bir ses yine dış kapıdan ohaaaaa be ohaaaaaa diye bağırdım bir hışımla gidiim dedim çocuklara bağırıcam ya top attılar yine sandım bir baktım ki merdivenlerden kayınpederim çıkıyooo kapıyı o kapatmış demir kapı olduğu için çok ses çıkıyo haliyle bende sandım ki yine çocuklar top attı görmeden niye bağırırsınşey baba ben seni şey sandım babam başladı gülmeye olsun kızım olsun anladım ben diyeallahtan aramız çok iyide adamcağız bozuntuya vermedi ama çok utandım

Bunun aynını bizde yapmıştık. Eşimle havuzdayız derinliği yazıyor havuzun fakat biz yinede merak ettik acaba doğrumu yazmışlar....Birimiz suyun içinde olmamız lazım birimizde onun omuzlarına basacak ilk eşim girdi dibe inmeye çalıştı olmadı. Çok derin dibe batamıyor su onu kaldırıyor. Ben dedim dur bide ben deniyim. Ben girdim dibe kadar yok su benide kaldırıyor ayağım yere basmıyor. Sonra baktım suyun içinde dibe kadar inen merdiven var ondan tutunarak indim. Eşimde tabi omuzuma bastı. Suyun derinliğini ölçüyoruz yaa sanki bize kaldı Ben elimle işarat ediyorum in omuzumdan boğulucam diye ama gören yok. Biraz bocaladıktan sonra omuzumdaki bacağını tırmalayınca indi omuzumdan bende çıktım rahat bir nefes aldımgerçi bunda rezil olacak bir durum yok çok eğlenmiştik o gün ve diğer gittiğimiz her gün aklıma geldi havuz olayını okuyunca yazmak istedim

Son düzenleme:
selam kızlar valla yazılar almış başını gitmiş ama tek tek okudum süpersiniz çatlıcam gülmekten bu benim anım degil kuzenimin anısı 14 yaşındayız kuzenim sevgilisiyle buluşmaya gidicek ama kız da bir kaş var maşallah tek kaş çok utanıyor koförlük özentisi arkadaşımız gül hemen kaptı cımbızı neyse işi bitti kuzen aynaya bi baktı çıglıklarını:84: sağır sultan duymuştur heralde gül 3 kat merdiveni inmesiyse ışık hızı kuzenim dönüp bana dediğiyle gülme krizine girmiştim cımbızla yolunan tüylerini uhuyla yapıştırmayı teklif etmişti hahahaha ama onun yerinde olsam heralde benimde aklıma ilk o gelirdi heralde haaaaahahah

bir gün sevgilimle yemekteyiz. garson geldi bana göya laf soktu pilavımızı beğenmediniz galiba çok fazla eşelediniz kaşıkla başka verebilirim dedi. ben de ona dedim ki sen önce önümdekini kaldır , sonra döner verirsin. ama ne anlama geldiğini düşünmeden söyledim. rezil olmuştum ama iyi yanı garsonun önü gerçekten kalkıktı kızlar ahahaha

ayyy koptum yaaa

heheh evet benimde aklıma gelir nezaman havuza girsem :76:

bu bir fıkra zaten

ömrüm hayatım boyunca unutamayacağım rezilliğin en gözdesini babamla yaşadım.
ah ah anlatırken bile utanç verici

ben ağız yoluyla yapılan seslere deli olurum.yani çay içerken ,yemek yerken en nefret ettiğim ve dayanamadığım şeydir şapırtı,gıcırtı,o, şu ,bu işte...
neyse babamın artık ezberlediğim bir çay içiş şekli varıdr.bardağın dibinde azcık kalan çayı 3 e böler.her yudumdan sonrada acaip sesler çıkarırı ardından biri kovalıyormuş gibi içer ve ahh uhhh bişiyler yapar.ben buna takmışım.yanımda her yaptığında sinirden ağlayacak kıvama geliyorum resmen.
neyse birgün ablamdayıs ,annem bbaam kardeşim ablamlar herkes masada çay içiyorlar.bende tezgahta bişiy doğruyorum.onlar konuşuyorlar bende işimi yapıyorum ama bir taraftanda onları dinliyorum.
yine herhalde bu ses konusu açıldı.işte benim dayanamadığım falan .bende kendi kendime düşünüyorum ama öyle kaptırmışım ki aklaımdakiler ağzımdan sesli olarak dökülüverdi...
'babam öyle bir çay içiyor ki sanki bardakla seks yapıyor ahhhhh uhhhhhhh' dedim ve tüm dünyam bir anda karardı.
kocaman bir sessizlik ,herkes önüne bakıyor...
hemen biri hatırlamıyorum lafa devam etmeye koyuldu.babam tek kelime etmedi,kızmadıda yani snaki hiç öle bişiy dememişim gibi herkes devam etti kaldığı yerden.

Çokk kötü olmuş bu ben o durumda kendimi düşünemiyorum

İyi bozmamışlar ortamı seninkiler..Zaten genelde de öyle olur ya bi pot kırıldığı zaman falan herkesi hiçbişey olmamış gibi devam eder

Kizlar size tap taze bir rezilligimi yazayim :))

Dun ablamla arkadaslara gittik, kizlar filan oturuyoruz, bi baska arkadas'ta bize katildi ama yeni banyo yapmis saçlari islak halde gelmis, baglamis falan, neyse kizlardan biri çay koymak için kalkti, o banyo yapmis kadinin yanindan geçince :
- Ayyyy ne güzel kokuyosuuunnn, bu kokunun adi ne ? dedi (neyle yikandin demis gibi geldi bana )
- Kadin gulumsedi tabi sevindi oyle dedi diye :))
- Bende dedim ki birden : Haci Sakiiiiirrrrrr

ayyy ama ablam guluyo, ordaki arkadaslar guluyo hepsi bi bana baktiii :)) ne diyosun sen der gibi...
- ayy valla sakasina dedim dedim, hani eskiden reklamlarda oluyodu ya, çoçuklarla bebeklerle mis gibi kokan .. :)
- kadinda zaten bi sustu oyle diyince, sonra haa sen reklamdan mi dedin dedii :))

Kimse oyle dememi beklemiyodu, ama napim birden çikti agzimdan iste ehehehehe

bide benden kızlareşimle 2 ay once memlekete gıtmıstık butun akrabalarımız orda neyse ilk once halalarını gezecez..zaten hepsı yakın yerlerde oturuyolar 3 tanesı aynı evdeydı neyse girdik konustuk falan sonra musade ıstedık kalkıyoruz ilk ben cıktım odadan evlerı gecekondu bıraz karanlıktı içerisi neyse odadan cıktım arkamdan esım onun arkasındanda halalar gelıyo..ben kapı diye tuttum mutfaga gıtmısım sonra eşim gulerek aşkım kapı orası degıl dedı sonra halaları gulmeye basladılar eşimde tabi sonra halalarına dönmüş orayı ışık gördüya ondan diyo gülerek ben bile gülmüştüm baya komikti o anı yasamak:90:

Dün başım öyle fena ağıtdıkı nasıl bir agrıı...
Yatakta kıvranıyorum midem bir taraftan bulanıyo...
Eşim yanımda yatıyoo dünya umrunda değil..
Ayhhh ben ölücem galiba dedim..
Eşim biliyorum ömrüm dedi (zehirledimi beni yoksa diye birsürü şey geçiyo aklımdan ama sesim çıkmıyo agrıdan)
Banyoya gittim midem boşaldı orda yıgıldım kaldım cebelleştim baya benim kocişin totosunda pireler uçuşuyo
Sonra kendime geldim biraz yataga girdim kocişe en okkalısında bir tekme attım
Yataktan aşşaga attı kendinii bismillah Allahükber diye Ya aklımı oynatcam napıyosun rüyadamıyım ben nerdeyim diye söyleniyoo
Ben ölmedim bak yaşıyorum dedim ama sen öldün Hergece işkence yapıcam ona
Adam ölmemi bekliyomuş meger :2:

errkeklerin duyarsızlığında sınır yok

ben de yöntemi buldum, anladıkları dilden konuşacaksın azizim, ne gerek var kibarlığa falan

lise yıllarıbdayım sanırım ilk sınıf. benimde regl günüm gelmiş haberim yok. tam çıkacağım ki bişiy hissettim wc ye gittim ki regl olmuşum. kız lisesiydi kızlara sordum kimsede pedyok. dedim zaten eve gidiyom bi selpak koyayım. arkadaşım sağolsun selpak verdi. neyse koyuldum yola ben nasıl yanıyom ama varya ateş fışkırıyo sanki bi yerlerimden. kendimi yiyecem o derece. meğerse selpak mentollüymüş. eve gittiğimde bitmiş bi haldeydim:)))

kötü olmuş yaa

biliyorum dedi ha sen bu konuyu bi araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…