canım koyardım resmini ama biraz seksi kaçar diye vazgeçtim. googleda aratabilrisin
Ayyy bende yazıcam işte
Bundan 10 sene önceydi yaz tatilinde ailece balıkesire gittik yanımızda teyzemin kızıda geldi.Neyse ertesi gün havuzdayız havuzun boyunu ölçücez dedim ki kuzenime ben ayaklarımı yere basana kadar iniyim sende omuzlarıma bas ayaklarınla bakalım vücudunun ne kadarı dışarıda kalıcak tamam dedi.İndim indim bekliyorum ki omuzlarıma basıcak bekle Allah bekle artık nefesim tükendi boğulucam sandım tam çıkıcam sen aaa seda inmiş bile diyip bas omuzlarımaNasıl çıktım yüzeye hatırlamıyorum bile ama çıktığım gibi bir şaplattım suratına boğuluyodum diye etrafta görenler gülmeye başladılar burda kuzenim rezil olmuş oldu haliyle
bir gün sevgilimle yemekteyiz. garson geldi bana göya laf soktu pilavımızı beğenmediniz galiba çok fazla eşelediniz kaşıkla başka verebilirim dedi. ben de ona dedim ki sen önce önümdekini kaldır , sonra döner verirsin. ama ne anlama geldiğini düşünmeden söyledim. rezil olmuştum ama iyi yanı garsonun önü gerçekten kalkıktı kızlar ahahaha
Eşimle henüz birkaç saatlik evliyiz; yorgun argın eve geldik ve romantik anlar eşliğinde gelinliğimi çıkardım, sonra duşa girdimvs.. oturma odasında eşimle oturuyoruz yanyana biraz rahatlamak için sohbet ediyoruz. Derken bir süre sonra eşimden beni adeta şok eden sözler geldi: '' aşkım biz artık evliyiz, utanacak sıkılacak birşey yok, sen benim karımsın, artık aynı evde yaşayacağız, yani rahat ol gazın falan olur çekinme normal şeyler bunlar'' ben yalnızca ;' ama aşkım yaaaaaaaaa'' diyebildim.. nasıl utanmıştım anlatamam :78::78::78: şu an 2.5 senelik evliyiz ve bazen aklıma gelir durup dururken takılırım kocama ' aşkım resmen odunluk örneği sergiledin ilk geceden' diye
Bunun aynını bizde yapmıştık. Eşimle havuzdayız derinliği yazıyor havuzun fakat biz yinede merak ettik acaba doğrumu yazmışlar....Birimiz suyun içinde olmamız lazım birimizde onun omuzlarına basacak ilk eşim girdi dibe inmeye çalıştı olmadı. Çok derin dibe batamıyor su onu kaldırıyor. Ben dedim dur bide ben deniyim. Ben girdim dibe kadar yok su benide kaldırıyor ayağım yere basmıyor. Sonra baktım suyun içinde dibe kadar inen merdiven var ondan tutunarak indim. Eşimde tabi omuzuma bastı. Suyun derinliğini ölçüyoruz yaa sanki bize kaldı Ben elimle işarat ediyorum in omuzumdan boğulucam diye ama gören yok. Biraz bocaladıktan sonra omuzumdaki bacağını tırmalayınca indi omuzumdan bende çıktım rahat bir nefes aldım gerçi bunda rezil olacak bir durum yok çok eğlenmiştik o gün ve diğer gittiğimiz her gün aklıma geldi havuz olayını okuyunca yazmak istedim
bir gün sevgilimle yemekteyiz. garson geldi bana göya laf soktu pilavımızı beğenmediniz galiba çok fazla eşelediniz kaşıkla başka verebilirim dedi. ben de ona dedim ki sen önce önümdekini kaldır , sonra döner verirsin. ama ne anlama geldiğini düşünmeden söyledim. rezil olmuştum ama iyi yanı garsonun önü gerçekten kalkıktı kızlar ahahaha
Çokk kötü olmuş bu ben o durumda kendimi düşünemiyorumömrüm hayatım boyunca unutamayacağım rezilliğin en gözdesini babamla yaşadım.
ah ah anlatırken bile utanç verici
ben ağız yoluyla yapılan seslere deli olurum.yani çay içerken ,yemek yerken en nefret ettiğim ve dayanamadığım şeydir şapırtı,gıcırtı,o, şu ,bu işte...
neyse babamın artık ezberlediğim bir çay içiş şekli varıdr.bardağın dibinde azcık kalan çayı 3 e böler.her yudumdan sonrada acaip sesler çıkarırı ardından biri kovalıyormuş gibi içer ve ahh uhhh bişiyler yapar.ben buna takmışım.yanımda her yaptığında sinirden ağlayacak kıvama geliyorum resmen.
neyse birgün ablamdayıs ,annem bbaam kardeşim ablamlar herkes masada çay içiyorlar.bende tezgahta bişiy doğruyorum.onlar konuşuyorlar bende işimi yapıyorum ama bir taraftanda onları dinliyorum.
yine herhalde bu ses konusu açıldı.işte benim dayanamadığım falan .bende kendi kendime düşünüyorum ama öyle kaptırmışım ki aklaımdakiler ağzımdan sesli olarak dökülüverdi...
'babam öyle bir çay içiyor ki sanki bardakla seks yapıyor ahhhhh uhhhhhhh' dedim ve tüm dünyam bir anda karardı.
kocaman bir sessizlik ,herkes önüne bakıyor...
hemen biri hatırlamıyorum lafa devam etmeye koyuldu.babam tek kelime etmedi,kızmadıda yani snaki hiç öle bişiy dememişim gibi herkes devam etti kaldığı yerden.
Dün başım öyle fena ağıtdıkı nasıl bir agrıı...
Yatakta kıvranıyorum midem bir taraftan bulanıyo...
Eşim yanımda yatıyoo dünya umrunda değil..
Ayhhh ben ölücem galiba dedim..
Eşim biliyorum ömrüm dedi(zehirledimi beni yoksa diye birsürü şey geçiyo aklımdan ama sesim çıkmıyo agrıdan)
Banyoya gittim midem boşaldı orda yıgıldım kaldım cebelleştim baya benim kocişin totosunda pireler uçuşuyo
Sonra kendime geldim biraz yataga girdim kocişe en okkalısında bir tekme attım
Yataktan aşşaga attı kendinii bismillah Allahükber diyeYa aklımı oynatcam napıyosun rüyadamıyım ben nerdeyim diye söyleniyoo
Ben ölmedim bak yaşıyorum dedim ama sen öldünHergece işkence yapıcam ona
Adam ölmemi bekliyomuş meger :2:
buna benzer bişeyi bende yaşamıştım.
işe ilk başladığım zamanlardı. ofise annem ve bi arkadaşı geldi ziyaretime.
oturduğum yerde bi ıslaklık hissediyorum ama senin hesap sıcaktan terledim sanıyorumneyse kalktım çay koymaya. annem eyvah dedi . noldu anne dedim kızım sana gelmişler dedi ben anlamadım evet işler yoğun biraz sinir yaptı bende dedim annem dön arkana bak şaşkın dedi bi baktım benim pantalon, koltuk ıslanmış reglimin günü gelmiş meğer benim haberim yok.
ev allahtan 3 kat üstü iş yerimin. annemi gönderdim hemen yeni kıyafet getirmişti
o gün bugündür hiç aksatmadan tutarım özel günlerimin tarihlerini:90:
lise yıllarıbdayım sanırım ilk sınıf. benimde regl günüm gelmiş haberim yok. tam çıkacağım ki bişiy hissettim wc ye gittim ki regl olmuşum. kız lisesiydi kızlara sordum kimsede pedyok. dedim zaten eve gidiyom bi selpak koyayım. arkadaşım sağolsun selpak verdi. neyse koyuldum yola ben nasıl yanıyom ama varya ateş fışkırıyo sanki bi yerlerimden. kendimi yiyecem o derece. meğerse selpak mentollüymüş. eve gittiğimde bitmiş bi haldeydim:)))
Dün başım öyle fena ağıtdıkı nasıl bir agrıı...
Yatakta kıvranıyorum midem bir taraftan bulanıyo...
Eşim yanımda yatıyoo dünya umrunda değil..
Ayhhh ben ölücem galiba dedim..
Eşim biliyorum ömrüm dedi(zehirledimi beni yoksa diye birsürü şey geçiyo aklımdan ama sesim çıkmıyo agrıdan)
Banyoya gittim midem boşaldı orda yıgıldım kaldım cebelleştim baya benim kocişin totosunda pireler uçuşuyo
Sonra kendime geldim biraz yataga girdim kocişe en okkalısında bir tekme attım
Yataktan aşşaga attı kendinii bismillah Allahükber diyeYa aklımı oynatcam napıyosun rüyadamıyım ben nerdeyim diye söyleniyoo
Ben ölmedim bak yaşıyorum dedim ama sen öldünHergece işkence yapıcam ona
Adam ölmemi bekliyomuş meger :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?