eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

eşime kızıpta çılgın bişey yapamam onu çok önemsemiş gibi olur .ben sinirlenirsem kale bile almam buda onu çıldırtır

kusura bakma nix ama gulmekten koptum. zavalli adam. ya siz eslerinize neler cektiriyorsunuz ya..:roflol::roflol::roflol:

yüzüğümü çıkarmıştım. sonra birden baktım aşkım napıyosun ben seni çok seviyorum. nasıl düşünürsün benden ayrılmayı diye

evlende gör anyayı konyayı evlenince bukadar nazik ,romantik olmuyorlar .birden içlerindeki canavar ortaya çıkıyor.lülülülülülü

aaaa durun bi dakka aslında onunda darbe aldığı bir çılgınlığım daha var gerçi çılgınlık değilde biraz benim için salaklıktı hatta deli ne yapsa yeridir lafı tam bana uygun neyse benim eşim vucut geliştirmeci iki adam genişliğinde vurdumu otutturur tarzlardan
geçen sene kurban bayramına 2 gün kala sabah oldu kalkıcaz ikimizde yataktan kalkarken elimiz yüzümüz yıkanmadan fazla konuşmayız o gün neden öyle oldu anlamadım daha yataktan kalmadan dırdırlanmaya başladık artık sinirlerim mi boşaldı başka bir dünyadamıydım bilmiyorum ama ben o sinirle yataktan doğrul adama arkamı ver "bana bak sus çok kötü olacak "de arkasından adamın gözüne sol elimle bir yumruk at anaaaaaam adam beni tut yatağa yüzü koyun at kıçama kıçıma nasıl vuruyor ama artık nefesim kesildi can havliyle ben banyoya kaç rahat belki 3 saat banyoda kendimi kilitledim sonuç ne biliyormusun yemin ederim iki gün kıçımın üstüne oturamadım arkadaşta bayram ziyaretleri boyunca gözüne ne olduğunun yalanlarını atıp durdu bir daha mı allah göstermesin

valla bende suratına iki tokat atmıştım ama sonra ondan da iki tokat yemiştim şimdi elimden geldiğince sakin olmaya çalışıoyrum zaman ile ögreniriz ne yapalım aslınd agenelde kendime hakim olamamamak ile beraber yanınd adurmuyorum ne yapayım kendi kendime söyleniyorum artık ne yapayım

ooo çılgın hatunlarrrr

ben ne yapsam daaa farketmez kiii
bi kere çıkıp gititm saatlerce dolaştım. ne peşimden geldi ne bişey. geldim usluuslu döndüm evime oturdum
nişanlıyken suratına fırlattım yüzüğü ne tepki ne bişey
yok tepki olsa yapacam bişeylerde yokki anam put oluyor adam bağırsana bişey söylesen oluyorum ama yok yok.

hep ben avlanıyorum yaaaa

Bizimde aynen tartistigimiz bir gun cikip gitmisti esim evden, yatak odasindaydim birde baktim camdan, arabasini calistiriyo sinir kupune døndum, sigara ustune sigara yaktim..døndum dolastim evin icinde ama deli olacaktim sinirden, giyindim ciktim bende gece saat 3. eve gelince beni bulamayinca oda deliye dønmus tabi ariyor ariyor ben acmiyorum, sonra eve gittigimde kapiyi acmasiyla beni kucagina cekip sarilmasi bir oldu:1shok: dondum kaldim bende birdaha benimkide hic cikmadisırnaşık şey

Baska bir seferde arabadaydik henuz nisanliyiz ozamanlar, yine kiyafetime takti kafayi, søyleniyorda søyleniyor.. deli etti beni, araba nin biraz yavasladigi bir zaman kapiyi acip cikmaya calistim ama birakmadi tuttu oturttu.. kacamadim yani:dilcikar: cok sinrilendi ama sonra, yaptigimin nekadar tehlikeli oldugunu falan anlatti.. o an pek umrumdaydida sanki tehlikeşakkıdı

birkeresinde kendimi mutfaga kılıtledım ve ne kadar tabak varsa kırdım jeyyarcok kortu kapıyı kırıp içerı gırecektı az kalsın bi keresındede cocuk yuzunden kavga ettık cocuğu alıp terk etmeye kalktım ayaklarıma kapanıp af dılemışti çünki ben evi öle zırp pırt terk etmem bi kere cıkarım bı dahada dönmem cok ıyı bılıyo aklı cıkmıştı garıbımın :mymeka:

sen nekadar tatlı bi kızsın bayılıyorum yazılarına.çok açık yüreklisin öptüm kaymak

koptum yahuu hahaha çok alemsiniz ayoll:dance:naniknanik:roflol:

PELİCAN'A

teşekkür ederim tatlım beni arkadaş listene eklesen vallah sadece bir arkadaşım var :a015:

Genelde çok sinirlendiğim zaman duygularıma hakim olmaya çalışrırım..pek bişey yapmam..benim yaptığım en çılgınca şey telefonumu yarım saatliğine kapatmam oldu sanırsam :roflol: bu bile onu deli etmeye yetmişti tabi..normalde hiç telefonlarımız kapalı olmadığı için :roflol:

Çöpe atıyorum..
Evde beni rahatsız eden ona ait bir şey varsa hemen aşağı inip çöpe atıyorum.:1closedeyes:
Neyse aptalım son günlerde siz bana bakmayın:1rolleyes:

ben bağırıp çağırırım.elime ne geçtiyse fırlatırım.ama hiç evden kaçamadım çünkü eşim asla trip kapris yapmama izin vermez.o konu mutlaka 10 dakka içinde çözülcekmiş yoksa rahat edemezmiş bana küsken .ağız tadıyla bir kapris bile yapamam.

bende bir tartışmamızda 1 hafta konuşmadık o bir hafta içinde onun için hiçbirşey yapmadım tek kişilik yemek yaptım fazla yemeği çöpe boşalttım, giysilerini yıkamadım, evde temizlik adına hiçbirşey yapmadım adamcağız 1 hafta az kalmış dışardada yememiş meğer sonradan söyledi bana bu çılgınlık değil ama anlatmak istedim
bir keresinde de pazar günü kapıyı çekip çıktım eşim ancak hava karardıktan hemen sonra bei aradı sakinleşmiş canım evine ne zaman geliceksin diyo zaten dışada sıkılmıştım en yakın saate eve gittim birde ne göriyim adam arkadaşını çağarmış yemek hazırlıyorlar kendilerine daha çok sinir olmuştum hem benim gönlümü almaya çalışıyor hem arkadaşı gelmişmiş öyle dedi

hee kızlar bir arkadaşım da bi gece saat 4,00 gibi başlamışlar tartışmaya avazı çıktığı kadar bağarıyormuş arkadaşım eşi korkmuş arabanın anahtarlarını bile alamadan evden çıkmış o saatte arkadaşım camı açmış başlamış camdan dışarı bağarmaya:mymeka:
kendisi biraz psikopat olur daaa

Son düzenleme:
Kızlar alemsiniz valla. Okurken koptum:roflol: Bende anlatayım bakalım
Birinde arabada giderkendi. En sevdiği kaseti otobanda camdan dışarı fırlatmıştım sengözlerimebaksanab
Birinde kıyafetim yüzünden tartışmaya başladık tabi önceside var ama kıyafet üstüne tuz biber oldu. Arabanın kapısını açtım. Durdur arabayı inicem durdurmazsan atlarım diye sabahın 7:30 da bas bas bağırdım.
Birinde kavga ettik. Haksız olduğunu bildiği halde sofradan tabağını alıp kalktı. Bende senmisin onu yapan. Aldım montumu çantamı kapattım telefonumu çıktım dışarı. Saat 8 di çıktığımda gece 12:30 a kadar dönmedim. Delirmişti meraktan.jeyyar
Bir keresinde yalandan bayılmıştım Kötü Kazen Çok korkmuştu. Bin kere özür dilemişti.
Daha böyle çoook var. Anaamm amma kötüymüşüz kızlar biz yaaa! Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…