cilginlik degil ama.....
bikere beni cok gicik etmisti yemek yerken catali bacagina batirdim ama harbiden sakasina degil nerdeyse deliniyodu bacagi.......
bikerede malum yerine tekme attim saatlerce kivrandi yerde ama sonra uzulmustum bide korkmustum..a.s.
yüzüğümü çıkarmıştım. sonra birden baktım aşkım napıyosun ben seni çok seviyorum. nasıl düşünürsün benden ayrılmayı diye
aaaa durun bi dakka aslında onunda darbe aldığı bir çılgınlığım daha var gerçi çılgınlık değilde biraz benim için salaklıktı hatta deli ne yapsa yeridir lafı tam bana uygun neyse benim eşim vucut geliştirmeci iki adam genişliğinde vurdumu otutturur tarzlardan
geçen sene kurban bayramına 2 gün kala sabah oldu kalkıcaz ikimizde yataktan kalkarken elimiz yüzümüz yıkanmadan fazla konuşmayız o gün neden öyle oldu anlamadım daha yataktan kalmadan dırdırlanmaya başladık artık sinirlerim mi boşaldı başka bir dünyadamıydım bilmiyorum ama ben o sinirle yataktan doğrul adama arkamı ver "bana bak sus çok kötü olacak "de arkasından adamın gözüne sol elimle bir yumruk at anaaaaaam adam beni tut yatağa yüzü koyun at kıçama kıçıma nasıl vuruyor ama artık nefesim kesildi can havliyle ben banyoya kaç rahat belki 3 saat banyoda kendimi kilitledim sonuç ne biliyormusun yemin ederim iki gün kıçımın üstüne oturamadım arkadaşta bayram ziyaretleri boyunca gözüne ne olduğunun yalanlarını atıp durdu bir daha mı allah göstermesin
eşim bundan 3 sene önce bir tartışmamızda kapıyı çarptı çıktı.aslında haksız olan bendim.bende gururluyum ya öyle çıkılmaz böyle çıkılır dedim hazırlandım birde mektup yazıp masaya bıraktım ha bide 8 aylık hamileyim evden çıktım annemlere gidiyorum çıkarken komşu gördü komşuyu görmemezlikten geldim neyse 5 dakika kadar yürüdüm sonra vaz geçtim aman ben niye gidiyim o gitsin dedim eve döndüm ben eve geldikten bi 10 dk sonra eşim aşağıdan zile bastı açmadım oda beni giderken gören komşunun ziline bastı tesadüf komşuda elinde bavul vardı bi yere gidiyordu odedi tabi geldiğimi görmedi neyse ben banyoya saklandım kendi anahtarıyla kapıyı açtı girdi içeriye mektubu okudu o anda telefonumun sesiyle irkildim tel kapatmayı unutmuşum banyoya girdi tabi ben kedi gibi pısmış bir şekilde ikimizde aynı anda bastık kahkayayı ve sarıldık gerisini söylemem.....
evlende gör anyayı konyayı evlenince bukadar nazik ,romantik olmuyorlar .birden içlerindeki canavar ortaya çıkıyor.lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?