Eşinize kızma sebepleriniz...

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Kızlar öncelikle merhaba.Ben forumda yeniyim ve hemen bi konu açıyım dedim.Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benden başlayalım: Benim eşime kızma sebeplerimin başında,çabuk sinirlenmesi(beni kızdırır), ev işlerinde yardımcı olmaması, telefondaki ses tonunun normalle örtüşmemesi,vs vs...

hoş geldin canım aramıza
valla herkesşin bi kusuru vardır ne kocalar var diyerek eşimin ufak tefek kusurlarını görmezden geliyorum
yapığı iylikleri gözümün önüne getiririyorum kendimi yatıştırıyorum
ama tabi insanlık hali bende bazen kızarım
benimde eşim çabuk anlamadan sinirlenir ama düşünür haklı olduma karar verir
ilk evlendimizde oda beni çok kızdırırdı ama zamanla hoşlanmadımı anladı ve vaz geçti
ev işlerinde banada pek yardım etmez yani kendiliğinden ben söylerim tatlım şunu getirirmisin aşkım bunu yaprmısın... annesi öle alıştırmış kendilinden bişi yapmıyo herşey ayağına gelmiş..
ağır kanlıdır biraz ama ben adam ediyom aşkımı uyuyo bana saolsun

bende eşimin küsmelerine sinir oluyorum.ben biraz naz yapayım,kapris yapayım diyorum ama nerdee.ömrüm gönül almakla geçiyor.kız doğmalıymış diyorum bazenhihoyyyt

hoşbulduk b&m. Valla benim taktiğim de o.Kızdırdığı zaman aklıma hemen iyi taraflarını getirmeye çalışıyorum ama her zaman başarılı olamıyorum.Yine de neler neler duyuyoruz onları okuyunca afallıyorum ve bu sefer ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum,sonra kızınca yine başa dön,aynı hikaye.ben bunu bi yerden hatırlıyorum diyorum :)

esime en cok kizma sebebim cok az yemek yiyor .kilo takintisi var halbuki cok zayif.zorla yemek yediriyorum.laelaelaelaelae

esime en cok kizma sebebim cok az yemek yiyor .kilo takintisi var halbuki cok zayif.zorla yemek yediriyorum.laelaelaelaelae

ah ahhh ahhh işte böle dünya kimi yesin der tıkar gırtlana
bende yemsin diye uğraşıyom ama benim adam da yemek yattımmi alcek kucanda taşıcek beni nerdeyse sölemesi ayüp yemeklerimi çok beyeniyo cokacimcoook
emeği kesiyom yedinden bişi anlamıyo kıyamıyom veriyom kilo alıyo nolcek sonumuz bilmiyom
benden sonrada o doğurcak bitane 5 aylık şuan:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

haklisiniz kimisine verir yemez kimiside tika tika yer ahhh ne olcak bu erkekler boyle cocuk gibiler bazen.ben diyorum zaten benim cocuk yapmama gerek yok kocaman bir bebeigim var zati benimkaydirigubbakcemile3 heryerde boyle hani benim yemekleri beyenmiyorda yemiyor diycem ama yok heryerde boyle ....

demin kızdırdı beni
portakal sıkacaktık birlikte,o yıkayıp kesecekti bende sıkacaktım.
çekmeceden de alınsa bıçağın bir sudan geçirilmesini isterim her zaman.bunu bildiği halde geçirmedi.ben söylenince de bırakıp gitti..
bende kendime sıktım bir güzel içtim..ama içime dert oldu..gidip sıkayım bari..
işte gereksiz şeylerden kızıyorum..neyse..

ben evli değilim henz ama beni en çok erkeklerin eşlerini başkalarının yanında azarlamalarını kilosuyla falan dalga geçmelerine çok sinirlenirim.eşim bana böyle bişi yapsa çok üzülürüm

Benim eşimin çok yemesine,tereyağı svmesine,arkadaşlarıyla buluştuğunda eve geç gelmesine,çok uyumasına kızıyorum,ama en çok bıraktığı sigaraya tekrar başlamasına sinir oluyorum

valla kadının nazını biliyoruz da erkeğinki ne oluyor onu anlamıyorum,yetiştirilme tarzından heralde !!!

ben suan o kadar kızgınım kı tam arkamda oturuyor
sınemaya gıttık 22 10 seansına bılet aldı bıraz dolasalım dedık
bır magazaya gırdık kendıne bırkac sey aldı bırısı bıraz dar oldu bana gore guzel durmadı uzerınde
bır buyugunu alalım dedım bu almaktan vazgectı bende sınemaya gırmem dedım cıktık gerı geldık

Daginikligi:mymeka:

Disariya karsi cok sert durmasi (bir kere bir arkadasim bana ah gülsüm seninki cok fenadir kimbilir dayak bile yiyondur sen dediginde cok sinirlenmistim)
Agir Abidir kendisi biraz:1closedeyes:

en çok yemek yemek yememesine kızıyorum. yaptıkalrımın çoğu çöpe gittiği için yemek yapmıyorum. zorlasam kusucak gibi oluyor. ve benden daha zayıf olmasına çok üzlüyorum

heryere dökülen kıllarına, çok ağır olmasına, az konuşmasına ve konuştuğu zamanda anlatacğı olayı çoook uzatmasına, ekmeği çok yiyip kocaman göbek yapmasına, hiç kitap okumamasına, fosur fosur sigara içmesine, futbol hastası olmasına.................o daha bisürü sayarım.. ama gene de sayemde gül gibi geçiniyoz valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…