Eşinize kızma sebepleriniz...

bende eşimin küsmelerine sinir oluyorum.ben biraz naz yapayım,kapris yapayım diyorum ama nerdee.ömrüm gönül almakla geçiyor.kız doğmalıymış diyorum bazenhihoyyyt

aynen canımm yaa benım de bır haftam gonul almakla gecıyo bı haftam gulluk gulıstanlık.Bı de surat yaptımı bıtmıyo suratı yani :)))))))))) Bazen ben kızıyorum ben haklı oluyorum ama gene de sırf ozur dılememek ıcın o da bana surat yapıyo yıne ben gonul alıyorum

yuzume bagırmamak için teli yuzume kapatır , konusmak yerıne kaçar..
aslında yaptgı iyi bişey gibi gozuksede ben sınırr oluyorummmm...

Akşamları iş çıkışı spor kursları ve halı saha maçlarına harcayacak çok fazla enerjisi olmasına rağmen diğer zamanlarda birlikte bişeyler yapmak için hiç enerjisinin olmaması ve koltukta sızıp kalması, ilgisizliği, bunlardan şikayetçi olduğumda da ne yapalım ki yapacak bişey yok demesi ve beni arkadaşım olmadığı yönünde eleştirmesi. Akşamın bir vakti herkes evde kocasıyla çocuğuyla ben hangi arkadaşımı arayım da gel beni eğle diyeyim. Uyuz oluyorum uyuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. klava:klava:klava: Birlikte birşeyler yapmayı sadece yemek yemek olarak algılaması. Aynı yerde çalışıyoruz. Zaten hep dışarda yiyoruz bunun nesi ortak farklı bişey yapmak. Anlatamıyorum anlatamıyorum.

O kadar var ki hangisini yazıyım.
Şuan gündemde olanı söyleyeyim bari:
Alışverişte bana şekerin ,yağın var mı demesine mesela :)
Bir de arada yalan söylemesine acayip kızarım Çok üzgünüm çoook

sırf kızdırmak kızdığımı görmek için beni kızdırmaya çalışması kendini başkalarıyla kıyaslamaya çalışması annesinden hemen etkilenmesi aman çok kızgınım ona bu gün çok kırdı beni çooooook çocukmuşum gibi anneme şikayet etti beni ya zor affederim bu sefer.

kötükedihüsoÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkarı kocanın bazı özel paylaştığı konuları ,söyleme aramızda kalsın dediğim halde annesine yumurtlamasını........

bir şeyi 10 kere söylemesine
lafı uzatmasına
dağınıklığına
içki içinceki haline
mutfağı alt üst etmesine
yatak odasında sigara içmesine
daha yazamayacağım........

bilmediği şeyi biliyomuş gibi ısrar etmesine

akşam çıkardığı çorapları sabah tekrar giyme girişimine

mavi eşofmanımı yıkadınmı demesine

çok açım ne var deyip, yiyip yiyip çok yedirdin yine yaa şiştim demesine

duyup duymazdan gelmesine

bişeyi 50 kez söyledikten sonra yapmasına

çoooookkk kızıyorum çookk

Ay bu anlattıkların abime çok uyuyor evlenince karısını çok kızdıracak belli oldukafamçokkarıştı

Ay bu anlattıkların abime çok uyuyor evlenince karısını çok kızdıracak belli oldukafamçokkarıştı

ohhoooo daha neler var ama sığmaz sayfalara bu kadar ile kısalttım ,aslına bakarsan galiba ben kocamı böyle seviyorum ne kadar kızsamda :asigim:

oy oy n dertli hatunlar varmıs mirmirmirmir

bekarım henuz bi şey yok :ecrin_bebek:

en kızdığımşey benim aileme karşı mesafeli durması yeni evli değilizki........
birde çok ciddi dışarda evde çalar oynarız hihoyyytdışarda sanki protokol.....
Şenizevde aşırı mutlutyum ama etrafımdakler bunu görmyor eşim belli etmior tabi millet ezilen kadın sanıyor

en çok kızdığım huyu iddaa ve at yarışı oynaması

başka da vardır mutlaka ama sabah sabah aklıma gelmiyor

lambaları hep açık unutur
bazı meyva sebzeleri yıkamadan yemeye kalkar
ellerini çoğu zaman benim zorumla yıkar
üstünü başını dikkatsizce kirletir
benim çocuğum gibi
işte deli eder deli

evet bazen benı cok kızdırıyor ama en cok tv askı benı delı edıyor
adam arıza sanırım sureklı tv acık olacak ve ızleyecek
hatta ben kızarsam falan bakmıyormus gıbı yapıp sesını dınlıyor
parcalamak ıstıyorum o zaman o tv yı

Sofra hazır olduğu halde pc başından kalkamamasına ve 4. kez tekrar edişimden sonra sofraya gelmesine kızıyorum ben de ...
Ama hakkından geliyorum ben onunsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…