Eşinize mirasınız kalsın ister misiniz?

Açıkçası; ben çocuk sahibi olmayacağım..
Eğer ki evlenirsem zaten malvarlığım kocama kalacak elbette..
Benim için bir sakıncası yok zaten.opuyorumnanaktan

bende aynı durumdayım
herşeyim (ki şuan bişeyim yok ama) kocama kalsın

Benim kıyıda köşede biraz param birde babamın bıraktığı 2 dairem var. Kardeşlerime ve eşime vasiyet ettim, param çocukların eğitimi için harcanacak, ayrıca dairelerde iki evladıma birer tane olarak paylaştırılacak.
Ben ölürüm, eşim başkasıyla evlenebilir, ne yani parayı başka kadına mı yediricem evlatlarım varken.

Ben öldükten sonra herşeyim herkesin olabilir hiç sakıncası yok
Ben ölmüşüm daha ötesi varmı bununkafamçokkarıştı

valla iyi diyorsunda bajım eğer geride bıraktığın çoluğun çocuğun vara ben öldükten sonra banane diyemezsin..ben şimdi bekarım- gözü karayım sorumluluğumda insan yok ama çocuk olursa emeklerim çocuğumundur...yani afedersin bi tarafımdan ter damlatarak biriktirdiğimin üstüne eşim başka bir kadını getirerek sefasını süremez...yasakkelime lmaz:

Tatlım ben 2 çocuk annesiyim
Tabiki çocuklarımın sorumluluğunu bilen bir insanım.
Ama en başta düşünerek zaten o 2 çocuğu yapacağım adamı doğru insan olarak seçtim.
Ben öldükten sonra ne benim çocuklarıma üvey anne gelir,nede kalırsa mirasım başkalarına yedirilir.
Gözlerim açık gitmem yani
Bide ölmüşüm zaten ordan ötesini hesaplamak hiç bana göre değil.

cocuklarım esim abim esit miktarda hepsine bırakırdım kaydirigubbakcemile5

ben öldükten sonra ne önemi var...eğer o zamana kadar çocuklarım olursa onlara...eğer çocuk yoksa eşime kalabilir...

hayır...lmaz:bitimi dahi bırakmam.öyle bir mal varlığımı olsa çocuklarıma eşit bir şekilde bırakırım.

1 dk bile düşünmem.lmaz: Şimdi bile aldığımı anında ona veririm.Almaz ama ben her seferinde yaparım bunu.:lepi: Ben öldükten sonra da elbette alacak kişi o.Çocuğumuz olursa da yine gözüm arkada kalmaz.(yani kalır da bakımı konusunda kalmaz)Herşeyden ve herkesten iyi bakacağına eminim.:asigim: opuyorumnanaktan

ben hep dua ediyorum zaten Allah bana senin acını göstermesin diye o yüzden kalsın helali hoş olsun şu anda çocuğum olmadığı için yasal olarak yarısı eşime yarısı aileme kalacak malvarlığımın çocuk olduktan sonra da 1/4 eşime kalanlar çocuklar arasında eşit paylaşılacak o yüzden vasiyet yapmayı düşünmüyorum

eğer hayattayken beni mutlu etmeyen bir adam olsaydı asla ona bırakmazdım.....

ama ben eşime herşeyimi bırakabilecek kadar gözüm kapalı gider herlade.....

bugün ona kızgın olsamda ona kalmasını isterdim....

Ömrümü vermeyi göze almışım,paramı neden bırakamayım ki?Zaten miras kanunlar tarafından paylaştırılıyor,çocuklara ve eşe,ayrıca eşim çocuğumuz için harcar yine de benim mirasımı.

tüm varlığımı seve seve ona bırakıyorum.
hatta şimdiden verebilirim.

tüm mirasım çeşitli banka ve elden borçlardan oluşuyor zaten.
ama sanırım kocamın reddi miras diye bir durumdan haberi var. kaydirigubbakcemile3

benim 3 kızım var kanunlara göre benden kalanın dörtte biri eşimin geriside kızlarımın yani herşey eşime kalmıyo zaten ve dörtte birde eşime helal hoş olsun:1hug:
çocuklarına çok düşkün bir baba o parayıda kızlarına harcayacağından eminim a.s

Bi seyim yok ki ne olsun:çok üzgünüm:, ama olursa once cocuklarim tabi esimi cok sevsemde, seviyorum zaten ama cocuklar once, he arabami alabilir opuyorumnanaktan​
Helali hos olsun yesin afiyetce neyim varsa olursa kaydirigubbakcemile3mafoldumben​

herşeyim aşkımındır o ne yapacağını zaten bilir gözüm açık gitmez onun için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…