Eşinize mirasınız kalsın ister misiniz?

aa çocugum olursa cogunluguda ona olur..ama tamamını esıme bırakmam...

inat değilmi bir zırnık bile bırakmam
çocuklarıma bırakırım herşeyimi
oh kocayada bırakayım evlensin elin karısıyla yesinkötükedihüso
eşime birşey yok çalışsın kazansın
benim için evlat daha önemli

eşime kalmasın kızıma kalsın zaten dünyada en çok mal sahibi erkekler

en çok ezilende kadınlar genç kızlar onlara kalsın bütün dünya mal mülk
[

valla benim param onun parası gibi şeyimiz yok ondan nasıl bana kalacaksa benden de ona kalmasında hiçbir sakınca yok kocacığım benden hiçbir zaman cebindeki parayı sakınmadıopuyorumnanaktan eminimki ben öldükten sonrada başka biriyle evlenmez kısa bir süre sonra arkamdan gelirkaydirigubbakcemile3
çocuğum yok olmayacakta zaten eşime herşeyim helal olsun keşke imkanım olsada ona bol miras bıraksam çok çile çekti eşim çok....

Vay be..ne verek hatunlarız..Çoğunluk kocama bırakırım demiş..
40.gün izdivaçlarda o da olmazsa arkadaş çevrelerinde hatun ararlar..
Tabiatın kanunu bu..Ben kocaya bırakayım o da yeni hatunla ezsin paracıklarımı..
Yok öyle..üç kuruşa beş köfte...

bi tane oğlum var herşeyim onun...
mal varlığım yok zaten,evliyken birlikte yaptığımız herşeyi eşim kendi üstüne yaptı.(ev,araba)
ama ola ki biryerlerden bana para çıksa bir kuruşunu bile ona vermem.

vereliniortak sende bendensin arkadaşım
sözün için vereliniortak tebrik ederim

paramın son kururşuna kadar veririmopuyorumnanaktan.bugüne kadar kazandığı tüm parayı son kuruşuna kadar bana verdi.ne sigarası ne alkolü varŞeniz.onun için bile kendine para ayırmaz.beraber çalıştığımız için arabaya benzini bile beraber alırız.o benden hiçbirşeyini esirgemedi.o herşeyi hak ediyorkaydirigubbakcemile5

herşeyi eşime ve kızıma bırakırdım zaten.

herseyimi anneme babama birakirim

cunku esim kendine yeni bir es almasi durumunda paralari catir catir yiyecektir

ama ailemin parama ihtiyaci olmadigi icin cocuguma harciyacaklardir

o yuzden ese birakma taraftari degilim

sen ölmüs gitmissin yasinizi mi tutcak saniyorsunuz senelerce

kocam herşeyim... ömrümü vermişim dünya malını napiym...:)

valla öyle bir mal varlığım olsa eşime,kızıma ve kendi aileme paylaştırılcak şekilde bırakırım

ama şöyle %50si kızımın,%25i eşimin %25deı ailemin olsun isterdim

başkasıyla evlenme muhabbetine gelmişken şuan ölsem eşim 29 yaşında ,
tabiki çok kıskanırımmmm ama ölürken fırsatım olursa evlenmesinide isterim ,içi rahat olsun önünde uzun bir yaşam var sonuçta

eşim hep derki senden 1nefes fazla almak istemem der,bütün kalbimle söylüyorum bende aynı şeyi istiyorum
inşallah öylede olur ama uzunnn uzunnnn yıllarsonra yani dede ve nine olduktan çokkk sonra :)

Son düzenleme:
kesinlikle istemem..annemlere bırakırdım...erkekler yalnız yaşayamaz..ikinci kez evlendiğinde başka bir bayanla benim servetimin sefasını sürsün istememD

eşimi çok seviyorum ama bu iş başka

kızkardeşime ve çocuğum (eğer olursa) arasında pay ederdim, çocuğumu da kızkardeşime bırakırdım

erkekler doğası gereği yalnız yapamazlar, etrafımdan da daha henüz bunun zıttını görmedim hatta bazıları eşleri öldükten sonra makul bir süre beklemeyi bile gereksiz görüyor... en yakımlarından böyle örnekler yaşadım, ve bu adamlarda karılarını çok seviyorlardı ve el üstünde tutuyorlardı
:1no2:

ben öldükten sonra malım kimin olursa olsun. herşeyimizi eşimle birlikte yaptık onun olur tabiiki yalnız tek şey isterim sandıktaki çeyizlerimin aileme verilmesini onlar ihtiyacı olan kişilere verirler. ben öldüğüm zaman eşim dururmu hayır evlenir evlensinde ölenle ölünmez hayat devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…