Eşinize mirasınız kalsın ister misiniz?

ne mırası su aralar gunahımı dahı vermem lmaz: ona :umursamaz: ne yaparsa yapsın.. hayır kurumuna bagıslarımda en azından Allah razı olsun derler.. hayır dua okurlar barı :Saruboceq: hıc olmazsa.. :umursamaz:

Son düzenleme:
hayır....

verilmesını istemem..

ama cindir kendılerı.. ben ölmeden bile alır gercı mırasımı..

isterim tabi eşim yaptı herşeyimi niye bırakmiyim canım o benim opuyorumnanaktan

vallahi çocuğuma kim bakıcaksa ona kalmasını isterim erken gidersem eşimde zaten aklım kalmaz ama kızımı savunmasız küçük bıraktığım için gözüm açık giderim o yüzden mirasımda yok ya neyse bakanda olsun kim bakarsa he yaşlanınca ölürsem kalsın eşime aman 3 günlük dünya adamcağız son günlerini bari har vurup harman savurarak yaşasın eheheheh=)

E$ime paramı bırakmayacaksam hayatımı neden onunla payla$acağım tabiiki e$ime bırakırım ne isterse yapsın $u anda da onun parası benim benim param onun

Eşe göre değişir...
madem zenginsiniz,eşiniz siz ölünce hemen baskasını bulur bundan da eminsiniz,eşiniz size zırnık koklatmıyor eee niye hala bu adam eşiniz?
kısacası ben malımı esirgedigim adamla aynı yatagı paylaşmam ..

valla ben eşimle daha önceden konuşmuştum bunu" ben senden önce ölürsem çocuğumuz olursa ve sen yeniden evlenmeye karar verirsen birlikte edindiğimiz mallardan bir kısmını benim kendi ailemden ihtiyacı olana ver , geri kalanını da çocuğumuzun üstüne yap , vasiyetimdir demiştim."
eğer evlenmezse helal hoş olsun ama benim yıllarca didinerek kazandığım şeylerin üstüne başkasının gelip kurulmasını hazmedemiyorum..eğer evlenmezse zaten herşeyim ona kalsın..ama ben mesela bazen düşünüyorum benim evimde benim eşyalarımla bir başkasının yaşaması tüylerimi ürpertiyor..hiç değilse çocuğumu garanti altına almış olurum diye düşünüyorum..

bizim malımız mülkümüz yok... böyle sorunlarımız olmasın diye de edinmiyoruz...

büyük büyük bir kısmı cocuklarımın .. bütün didinmemiz onlar için zaten

bn isteyebilirim.. o benle herşeyini paylaşır ve bana herşeyini bırakırsa ben neden bencil davranayım? sevgi çıkar ilişkşisi değildir asla

biz eşimlee şimdien herşeyimizi paylaşıyoruz rabbim korusun ben ondan önce vefat edersemde mirasımı bırakrım ona o benim yol arkadaşım....

henuz cocugum yok ama herseyimi cocuklarima birakirim.kocama da 1-2 bisey birakirim.ama esas mal varligim cocuklarimin olur.

Konunun başında tarif edilen adama kalmasını istemem ama kendi eşime kalabilir.
Kızım ve eşime bırakmayıp komşulara verecek halim yok.

Mal aileyi biribirine düşürür..
Bende edinilmesi taraftarı değilim..:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…