Eşinize nasıl söylediniz

rimel4141

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
174
67
18
hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz iki şey var aklımda biri baba olmakla ilgili bi kitap almak diğeri de formalı zıbın almak fikirleri bekliyorum

Ben mijdelemedim Sonra pisman oldum teyzem mujdeledi o yanimdaydi oysaki ilk onlarda anlayisli olmasi gerekirdi ama olsun Şükür Allaha.

Ayyy çok güldüm ya
valla hatırladıkça biz de gülüyoruz canım hatta eşim o ana dair hiçbir şey hatırlamıyor otobüse biner binmez uyuyan adam yol boyunca da hiç uyumadan alık alık yolu izlemişti şimdi anlatıyorum yok canım öyle bişey yapmamışımdır öyle söylememişimdir falan diyor :)

Evladın müjdesi bile insanı deli derecesinde sevindiriyor.

Yanimda degildi uzaktaydi..hayirli olsun dedi...yanimda olsa idi yine ayni tepki olurdu...duygu yoksunlari maalesef...

Ilk hamileligimi ogrendigimde sana ufak bi hediye aldkm aşkım dedim. Bebek için ayakkabı alıp paketletmistim onu verdim ne bu şimdi gerçekten mi, şaka mi yapıyorsun falan diyip sarılıp opmustu. Şimdi ise masaya 3 kişilik tabak koydum 3. Tabağın altına "Annem varligimdan su an haberdar oldu. Sende benim BABAMMIŞSIN. Iki kisilik dunyaniza 3. Kisi olarak geliyorum BABACIGIMMM... 9 ay sonra gorusmek uzere... " yazdım

Ay çok yaşayın güldürdünüz beni Allahda sizi güldürsün. Allah kısmet ederse inş bizede o haberi vetmek nasip olur.

kızlar bende kan sonucu bekliyorum idrarda hep pozitif cıktı, akşama verecğim haberi , bir hediye kutusu aldım içine patikde aldım, kan sonucu kagıdında koyup bi not yazıcam, yemekte vericem inşallah, ama siz gizliden kameraya nasıl aldınız yahu , düşün düşün bulamıyorum

Ilk hamileligimde 40 gunluk evliydik. Kam somucumu o aldi mujdeyi bana verdi. Simdikinde de oglum verdi babasina mujdeyi. Aradi telfnla baba benim kardesLERIM olacak diye hemde bi kiz bi oglan. Ikiz kismini tutturdu temiz kalpli yawrum.

Ben nişanlı iken düşünmüştüm bu konuyu eşime nişanlı iken oyuncak araba ,ucak , bir de tuttuğu takımın küçük bir topunu alıp yollamistm bu oyuncaklar senin daha sonra da Bebeğimizin olacak ben erkek çocuğumuza aldım sende kızımıza al babası demiştim . evde idrar testi yaptım daha sonra oyuncakları ve testi bir araya koyup bu oyuncaklarla oynama sırası bebisimizde babası dedim . Sok oldu sarıldı uzunca :)

adama iki tane idrar testi bir tane kan testi gösterdiğim halde emin misin değişmez demi sonuç diye yüz defa sormuştu bebeği hareket ederken gördüğünde ancak inandı hamile olduğuma şuan daha yeni yeni idrak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…