o gün bi yolculuğa çıkacaktık. yola çıkmaya bir saat kala test yaptım o telaşla pat diye söyledim. şoka girdi hayırlı olsun diyebildi sadece neredeyse tokalaşacaktıkoysa ne hayallerim vardı
valla hatırladıkça biz de gülüyoruz canım hatta eşim o ana dair hiçbir şey hatırlamıyor otobüse biner binmez uyuyan adam yol boyunca da hiç uyumadan alık alık yolu izlemişti şimdi anlatıyorum yok canım öyle bişey yapmamışımdır öyle söylememişimdir falan diyor :)Ayyy çok güldüm ya
Evladın müjdesi bile insanı deli derecesinde sevindiriyor.valla hatırladıkça biz de gülüyoruz canım hatta eşim o ana dair hiçbir şey hatırlamıyor otobüse biner binmez uyuyan adam yol boyunca da hiç uyumadan alık alık yolu izlemişti şimdi anlatıyorum yok canım öyle bişey yapmamışımdır öyle söylememişimdir falan diyor :)
aynen öyle canım Allah isteyen dileyen herkese basip etsinEvladın müjdesi bile insanı deli derecesinde sevindiriyor.
Koptummmo gün bi yolculuğa çıkacaktık. yola çıkmaya bir saat kala test yaptım o telaşla pat diye söyledim. şoka girdi hayırlı olsun diyebildi sadece neredeyse tokalaşacaktıkoysa ne hayallerim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?