Eşinize nasıl söylediniz

Testi saat kutusuna koydum yanınada ben geliyorum babacım yazıp paketlemiştim. Sevgililer gününe az kalmştı sana hediye aldım kocacım diyerek vermiştim çok sevinmişti. Ama yarım kaldı sevincimiz. Boş gebelikmiş 7 haftalık düştü

Ay sevdim bu topiği. ☺
Ilk gebeliğimde birlikte eczane ye gittik ona dedim ki sen dışarı da bekle aşkım özel konuşucam kadınla sen olunca utanırım dedim. ne alakaysa inandı.

Ay sevdim bu topiği. ☺
Ilk gebeliğimde birlikte eczane ye gittik ona dedim ki sen dışarı da bekle aşkım özel konuşucam kadınla sen olunca utanırım dedim. ne alakaysa inandı.
aman konuyu da yolladım yanlışlıkla
Sonra eve geldik haberi yok gebelik testi aldığım dan. yaptım verdim eline pozitif falan elim titriyo.çok sevindi sarıldı kucağına aldı döndürdü beni. yeşilçam filmin den bi sahne çektik sanki

2. gebeliğim memleketten geldim apar topar verdim testi eline bu ne dedi sence dedim hayırlı olsun dedi. farklı planım vardı o olmadı tepkisi de çok saçma oldu. 2. ilk gibi olmadı nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…