Eşinize nasıl söylediniz

Ben sonucu alır almaz aradım hemen bankadaymış o sırada hıı oldu o zaman dedi öyle kaldı kapattık telefonu sonra yanıma gelene kadar aradı valla mı gerçek mi diye çok güzel bigündü hiç unutmıcam

benım eşim ne der acaba hayırlı olsun falan mı ayy suan akıl sır erdıremıyorum değişik tepkileri olduğundan..

Ben sabah test yapacam die ,hani cocukken olurya bian evvel sabah olsun die erkenden yataga girdim, esime söylemedim test yapacagimı, ama resmen pir pir kalbim 3e 4e kadar uyuyamadım, normalde is icin 7 de zor kalkan ben 5:30 da kalktim :) test ve pozitif :) guya ayakkabi alacaktim , hediye yapcaktım duygusal bi yazı ,supriz felan, o an hersey uctu kafamdan kosa kosa yataga, esime seslendim, 1-2-3... bi turlu uyanmio uykusu cok agirdir. En son 'sana bi hbrim var' dememle firladi, gözler faltaşı gibi, ne hbri :))) sadece güldüm. Ve işe gidene kadar salonda öyle sarılarak gülümseyerek oturduk. O gün full gülümsedik, işden birbirmize foto atıoz, suratlarda sabit gülümseme :) her isteyene nasip olsunn inşallah çok güzel bi duygu...

Yazini okyunca duygilandim canimmm MASALLAH

Biz esimle nisanliyken ugur getirsin diye patik almistik bi mavi çift bir pembe cift..

Evlendik cok sukur bebegim ilk aydan olmustu o ay adet oldum ama hamileymisim icimde bi his var adetim ama hamile oldugumu hisettim... sonra eczaneden test aldim heyecandan elim ayagim titriyor esim ise erken kaliyor diye erkenden yatti gece 12ydi hic unutmmam baktim iki cizgii heyecandan cildirdim sabah oldu ama hic uyuyamadim esime soylemedim kan testimden sonra kesinlessin söyleyim dedim... esim ise gitti bende hemen saglik ocagina gittim ve pozitifti saglik ocaginin merdivenlerinden inerken ayaklarim titriyor hayallerim gercek olmustu esimi isten gelsin diye bekledim... nisanliyken aldigimiz patiklerin bi elime pembesini bi elime mavisini aldim... hangi elimi seciyorsun dedim geldiğinde... pembe patigi olan kolumu gosterdi... elimi arkmdan cikarip actim patigi gördü agladi sevinçten havalara uctu..biz cocukluktan beri sevgiliydik en büyük hayalimiz evlatti... dünyalar bizim oldu...ama neyazikki bebegimi 9 haftalikken düşük sonucu kaybettim doktora gittim beni bisey yok diye yolladi eve geldim bebegimi tuvalette ninni soylerek düşürdüm o ani unutamiyorum ciğerim yandi icime dogmustu pembe patiklerin sahibi olan bi prensesimiz olcakti adi bile hazirdi... gecen sene yasadim bu olayi... bunalimdan yeni yeni kurtuluyorum adetimden sonra aralik ayinda yeniden bebek icin ALLAHIN izniyle calismalar basliyoruz esimin ocak 5 doğum gunu INŞALLAH dogum gunune en guzel hediyeyi bebegimizi soylemek nasip olur suan en büyük duam bu canlar paylasmak istedim sizinle ALLAHIM isteyen herkese benle birlikte en yakin zamanda nasip etsin INŞALLAH

Son düzenleme:
ne yaptiniz merak ettim :)
morali bozuk bi şekilde yemeğe götürttüm kendmi, uyuz oldu bana, sonra o lavaboya gidince hediye kutusunu onune koydum, içinde patik testt sonucu ve not vardı, hediye açınca şaşırdı anlayamadı uzun süre sonra ayaga kalktı öptü beni sonra oturdu yine kalktı öptü falan, kamerayada almayı başardım gerçekten elimde tuttugum halde anlamadı heycandan göremedi bile kamerayı

Ayyy siz beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün kahkaha ata ata güldüm resmen

Walla hiç plan yapamadım doğaçlama oldu eşim dersteydi aradım aradım açmadı sonra kalktım gittim kan verdim ama kendim bile inanamıyordum sonra o aradı beni dersten çıkıp söyledim şok oldu gülmeye başladı karşılıklı gülüştük baya

ayy canım benim içim acıdı walla ( bidahakine sağlıkla gelsin bebişin inşallah,gönlnce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…