Biz evlendiğinizden beri eşim beni Aslan'ım diye çağırıyor . Alıştım ben yapacak bişey yokahh bu karadeniz erkeklerinin tepkileri yokmu bazen asker arkadası moduna bile giriyolar
seninkide iyimişBiz evlendiğinizden beri eşim beni Aslan'ım diye çağırıyor . Alıştım ben yapacak bişey yok
benım eşim ne der acaba hayırlı olsun falan mı ayy suan akıl sır erdıremıyorum değişik tepkileri olduğundan..
Cok tatlisin yaaaCan'ım benim inşlh sana anne diyen Bi dolu minnak paçalarına yapışsın . Sütleri içip içip bebişin yakana kussun tam bezini temizlemişsen pırtlatsın.
INŞALLAH kardesim bizde bu mujdeyi en yakin zamanda veririzeşimin tepkilerine aklım zaten ermıyo hıc boyle bıseyı rabbım kısa zamanda bana ve tum ısteyenlere yasatsın ınsallah kı gelıp hemn burya yazayım
Yazini okyunca duygilandim canimmm MASALLAHBen sabah test yapacam die ,hani cocukken olurya bian evvel sabah olsun die erkenden yataga girdim, esime söylemedim test yapacagimı, ama resmen pir pir kalbim 3e 4e kadar uyuyamadım, normalde is icin 7 de zor kalkan ben 5:30 da kalktim :) test ve pozitif :) guya ayakkabi alacaktim , hediye yapcaktım duygusal bi yazı ,supriz felan, o an hersey uctu kafamdan kosa kosa yataga, esime seslendim, 1-2-3... bi turlu uyanmio uykusu cok agirdir. En son 'sana bi hbrim var' dememle firladi, gözler faltaşı gibi, ne hbri :))) sadece güldüm. Ve işe gidene kadar salonda öyle sarılarak gülümseyerek oturduk. O gün full gülümsedik, işden birbirmize foto atıoz, suratlarda sabit gülümseme :) her isteyene nasip olsunn inşallah çok güzel bi duygu...
morali bozuk bi şekilde yemeğe götürttüm kendmi, uyuz oldu bana, sonra o lavaboya gidince hediye kutusunu onune koydum, içinde patik testt sonucu ve not vardı, hediye açınca şaşırdı anlayamadı uzun sürene yaptiniz merak ettim :)
söyledim canım şok oldu, mutlu oldu, gözleri falan doldu, çok hoş bi andıSöyledin mi canim
Ayyy siz beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsünvalla hatırladıkça biz de gülüyoruz canım hatta eşim o ana dair hiçbir şey hatırlamıyor otobüse biner binmez uyuyan adam yol boyunca da hiç uyumadan alık alık yolu izlemişti şimdi anlatıyorum yok canım öyle bişey yapmamışımdır öyle söylememişimdir falan diyor :)
sağol canımYazini okyunca duygilandim canimmm MASALLAH
ayy canım benim içim acıdı wallaBiz esimle nisanliyken ugur getirsin diye patik almistik bi mavi çift bir pembe cift..
Evlendik cok sukurbebegim ilk aydan olmustu o ay adet oldum ama hamileymisim icimde bi his var adetim ama hamile oldugumu hisettim... sonra eczaneden test aldim heyecandan elim ayagim titriyor esim ise erken kaliyor diye erkenden yatti gece 12ydi hic unutmmam baktim iki cizgii heyecandan cildirdim sabah oldu ama hic uyuyamadim esime soylemedim kan testimden sonra kesinlessin söyleyim dedim... esim ise gitti bende hemen saglik ocagina gittim ve pozitifti saglik ocaginin merdivenlerinden inerken ayaklarim titriyor hayallerim gercek olmustu esimi isten gelsin diye bekledim... nisanliyken aldigimiz patiklerin bi elime pembesini bi elime mavisini aldim... hangi elimi seciyorsun dedim geldiğinde... pembe patigi olan kolumu gosterdi... elimi arkmdan cikarip actim patigi gördü agladi sevinçten havalara uctu..biz cocukluktan beri sevgiliydik en büyük hayalimiz evlatti... dünyalar bizim oldu...ama neyazikki bebegimi 9 haftalikken düşük sonucu kaybettim doktora gittim beni bisey yok diye yolladi eve geldim bebegimi tuvalette ninni soylerek düşürdüm o ani unutamiyorum ciğerim yandi icime dogmustu pembe patiklerin sahibi olan bi prensesimiz olcakti adi bile hazirdi... gecen sene yasadim bu olayi... bunalimdan yeni yeni kurtuluyorum adetimden sonra aralik ayinda yeniden bebek icin ALLAHIN izniyle calismalar basliyoruz esimin ocak 5 doğum gunu INŞALLAH dogum gunune en guzel hediyeyi bebegimizi soylemek nasip olur suan en büyük duam bu canlar paylasmak istedim sizinle ALLAHIM isteyen herkese benle birlikte en yakin zamanda nasip etsin INŞALLAH
Aşırı derecede güldümo gün bi yolculuğa çıkacaktık. yola çıkmaya bir saat kala test yaptım o telaşla pat diye söyledim. şoka girdi hayırlı olsun diyebildi sadece neredeyse tokalaşacaktıkoysa ne hayallerim vardı
Inşallah canım en hayırlı zamanda Allah im isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyuayyy çok duygulandım inşallah rabbim bizlere de yaşatır bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?