Cok iyiydi valla:)adama iki tane idrar testi bir tane kan testi gösterdiğim halde emin misin değişmez demi sonuç diye yüz defa sormuştu bebeği hareket ederken gördüğünde ancak inandı hamile olduğuma şuan daha yeni yeni idrak etti
o gün bi yolculuğa çıkacaktık. yola çıkmaya bir saat kala test yaptım o telaşla pat diye söyledim. şoka girdi hayırlı olsun diyebildi sadece neredeyse tokalaşacaktıkoysa ne hayallerim vardı
kızlar bende kan sonucu bekliyorum idrarda hep pozitif cıktı, akşama verecğim haberi , bir hediye kutusu aldım içine patikde aldım, kan sonucu kagıdında koyup bi not yazıcam, yemekte vericem inşallah, ama siz gizliden kameraya nasıl aldınız yahu , düşün düşün bulamıyorum
Telefonu elimde tutuyomuş gibi yaptım ben, hediyeye odaklandıgı için farketmedikızlar bende kan sonucu bekliyorum idrarda hep pozitif cıktı, akşama verecğim haberi , bir hediye kutusu aldım içine patikde aldım, kan sonucu kagıdında koyup bi not yazıcam, yemekte vericem inşallah, ama siz gizliden kameraya nasıl aldınız yahu , düşün düşün bulamıyorum
aaa evet iyi fikir akşam yapıcam bende inşallah çaktırmam çok heyecanlıyımmTelefonu elimde tutuyomuş gibi yaptım ben, hediyeye odaklandıgı için farketmedi
Tahmin edebiliyorum heycanını allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebişinizi ☺aaa evet iyi fikir akşam yapıcam bende inşallah çaktırmam çok heyecanlıyımm
ne yaptiniz merak ettim :)aaa evet iyi fikir akşam yapıcam bende inşallah çaktırmam çok heyecanlıyımm
Test sonucunu bildirmek için arkadaş aradı sinemadaydık film ara verdi WhatsApp tan sonucu atmıştı arkadaş döndüm artık üç kişilik bir aileyiz dedim hüngür hüngür ağladıYok mi fikir
Bence sende öğrenince şok olacağın için pat diye söyleyiverirsin . İnsan dayanamıyor ki planlı söylemeye falan. İkinci gebeliğimi testi yaptım eşim dışardaydı hemen eve gel ben hamileyim dedimYaa olunca nasil soylesem diye düşünüyorum
Planlı davranabilirsen ne mutlu sana biz altı yıllık bekleyiş sonunda tedaviyle gebelik yaşayınca eş haliyle senden daha çok tetikte oluyo doğaçlama gelişiyo o anYaa olunca nasil soylesem diye düşünüyorum
ahh bu karadeniz erkeklerinin tepkileri yokmu bazen asker arkadası moduna bile giriyolarİlk gebeliğimi kan testi sonucunu sonuç kapısında bir saat ayakta bekleyip sonucu alan Kocam müjdeyi bana verdi . Gel kız gel gel pozitif çıktı dediKaradeniz erkeği biraz odun ama yeşeren yanları var tabi
ayyy çok duygulandım inşallah rabbim bizlere de yaşatır bu duygularıIlk hamileligimi ogrendigimde sana ufak bi hediye aldkm aşkım dedim. Bebek için ayakkabı alıp paketletmistim onu verdim ne bu şimdi gerçekten mi, şaka mi yapıyorsun falan diyip sarılıp opmustu. Şimdi ise masaya 3 kişilik tabak koydum 3. Tabağın altına "Annem varligimdan su an haberdar oldu. Sende benim BABAMMIŞSIN. Iki kisilik dunyaniza 3. Kisi olarak geliyorum BABACIGIMMM... 9 ay sonra gorusmek uzere... " yazdım
O iki cizgi dunyanin en mutlu çizgileriBence sende öğrenince şok olacağın için pat diye söyleyiverirsin . İnsan dayanamıyor ki planlı söylemeye falan. İkinci gebeliğimi testi yaptım eşim dışardaydı hemen eve gel ben hamileyim dedimoda koşa koşa geldi
ALLAH bagislasin canimmm plan olmaz icgudusel olur haklisin ALLAHIM yakinda yasatsin INŞALLAHPlanlı davranabilirsen ne mutlu sana biz altı yıllık bekleyiş sonunda tedaviyle gebelik yaşayınca eş haliyle senden daha çok tetikte oluyo doğaçlama gelişiyo o an
kız ALLAH seni birden gülmeye başladım çin astrolojısı falan alemsinayy ne güzel hikayeler benimkinin çin astrolojisindeki burcu öküz galiba bakkal hüsnü efendi gibi tepki vermiş bana bak şimdi çok sinirlendim
Söyledin mi canimaaa evet iyi fikir akşam yapıcam bende inşallah çaktırmam çok heyecanlıyımm
aminnn inşallah isteyen sorumluluk sahibi her kadına Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinALLAH bagislasin canimmm plan olmaz icgudusel olur haklisin ALLAHIM yakinda yasatsin INŞALLAH
Amin canim benimA
aminnn inşallah isteyen sorumluluk sahibi her kadına Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Can'ım benim inşlh sana anne diyen Bi dolu minnak paçalarına yapışsın . Sütleri içip içip bebişin yakana kussun tam bezini temizlemişsen pırtlatsın.O iki cizgi dunyanin en mutlu çizgilerihaklisin canimm ah olsunda
ALLAH bagislasin canim dua et olurmu hamislerin duasi kabul olur banada ve isteyen herkese nasip olsun INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?