Eşinize nasıl söylediniz

Telefonu elimde tutuyomuş gibi yaptım ben, hediyeye odaklandıgı için farketmedi

İlk gebeliğimi kan testi sonucunu sonuç kapısında bir saat ayakta bekleyip sonucu alan Kocam müjdeyi bana verdi . Gel kız gel gel pozitif çıktı dedi Karadeniz erkeği biraz odun ama yeşeren yanları var tabi
ahh bu karadeniz erkeklerinin tepkileri yokmu bazen asker arkadası moduna bile giriyolar

ayyy çok duygulandım inşallah rabbim bizlere de yaşatır bu duyguları

O iki cizgi dunyanin en mutlu çizgileri haklisin canimm ah olsunda

ALLAH bagislasin canim dua et olurmu hamislerin duasi kabul olur banada ve isteyen herkese nasip olsun INŞALLAH

Planlı davranabilirsen ne mutlu sana biz altı yıllık bekleyiş sonunda tedaviyle gebelik yaşayınca eş haliyle senden daha çok tetikte oluyo doğaçlama gelişiyo o an
ALLAH bagislasin canimmm plan olmaz icgudusel olur haklisin ALLAHIM yakinda yasatsin INŞALLAH

O iki cizgi dunyanin en mutlu çizgileri haklisin canimm ah olsunda

ALLAH bagislasin canim dua et olurmu hamislerin duasi kabul olur banada ve isteyen herkese nasip olsun INŞALLAH
Can'ım benim inşlh sana anne diyen Bi dolu minnak paçalarına yapışsın . Sütleri içip içip bebişin yakana kussun tam bezini temizlemişsen pırtlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…