Thread 'Bahsedebileceğim kimsem yok, fikire ihtiyacım var' Bahsedebileceğim kimsem yok, fikire ihtiyacım var :(
Evlendiğiniz adam bu konudaki adam mı?
Balık baştan kokmuş. Bu adamla evlenilmez diyenleri gene dinlemeyip gene evlenen bir üye daha. Gene sizi düşünüp buraya yazanları dinlemeyeceksiniz büyük ihtimalle.
Bana atar yapsa ne olacak, kulağından çekilip tokat yiyen kendisi, ezilen sevilmeyen, dövülen, eş yerine konmayan kendisi. Ben burda x e basıp sayfayı kapatınca burası bitiyor. Peki o?Yarin gelir boyle yazdiginiz icin atar gider yapar, imtihan dunyasi, kimin basina ne gelir bilinmez der gider.
Bana atar yapsa ne olacak, kulağından çekilip tokat yiyen kendisi, ezilen sevilmeyen, dövülen, eş yerine konmayan kendisi. Ben burda x e basıp sayfayı kapatınca burası bitiyor. Peki o?
Bı karar vermısınız esınıze solemek yerıne bıze anlatıosunuz .Biz ne dıyebılırız kı ?Olc tart artıları eksılerı yazMerhabalar , 2 yıllık evliliğim bir süredir zaten çalkantıdaydı. Eşimle daha önce bir iki defa olmuyorsa zorlamayalım tarzında konuşmalarımız geçti ama tekrar düzelmiştik.
Bir konu yüzünden tartıştığımız günün akşamı bana eve gelme dediği gün ben kendi ailemle artık yapamadığımızı olmadığını konuştum. Ailemle topla gel eşyalarını dedi. Eşim de eve gel konuşalım dediği zaman bende saf gibi eve gittim ve ogündür evde kaldım ama hiç birşey eskisi gibi olmadı boşanmak hep aklımda ama nasıl söyleyeceğimi bilemedim.. çünkü hep birşey yokmuş gibi davrandım. Ta ki iki gün önce saçma sapan bir sebepten kavga edip benim kulağımı çekti ve Tokat attı. O gündür konuşmadım ama bana hiç sanki bu olaylar yaşanmamış gibi davranmakta ve tavır aldığım için ben suçluyum ailemin son durumdan haberi yok.. yoruldum.. bunaldım.. içimde sevgi denilen birşey kalmadı ama hala nasıl söyliceğimi nasıl konuşcağımı ve sonra ki süreci düşünüyorum.. evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama böyle evlilikte yürümez diyorum.. nasıl konuşcam nasıl söylicem fikir verir misiniz.. kendi ailesi de hiç bir olayın farkında değil bize çoçuk soruyorlar..
Konuyu nasıl açıcam konuştuktan sonra napıcam sonraki süreç nasıl olcak fikir almak istiyorum..
Almadığımız beddua kalmadı kiO yarin kocisi ile barisir biz beddua aldigimizla kaliriz :)
Hayır evlenip boşanmış olunca noluyor onu anlamadım?
Linkteki konuyu okudum. Erkeklerin en sevdiğim yanlarından biri asla karakterlerini gizleyememeleri. Yani bir erkeği evlenmeden önce az çok tanıyorsun kafanda olumlu ya da olumsuz bir profil şekilleniyor.Yarin gelir boyle yazdiginiz icin atar gider yapar, imtihan dunyasi, kimin basina ne gelir bilinmez der gider.
"evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama böyle evlilikte yürümez diyorum" yazmış kendisi. Ona karşılık sordum boşanınca noluyor diyeSoyle bosanmis olunca siddet bitiyor ama hem siddet, hem evli olunca adi evli oluyor, pek bir havali oluyor.
"evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama böyle evlilikte yürümez diyorum" yazmış kendisi. Ona karşılık sordum boşanınca noluyor diye
Benden bu kadar beğendim bu sözüO size hiç utanmadan eve gelme diyebilmiş. Tokat atmış. Siz bosanacaginizi mi soyleyemiyorsunuz? Aileniz kucak açmış. Sessizce toparlanip gidin. Ararsa da benden bu kadar dersiniz.
Kavga çıktı tabi..Tokati yiyip susup oturdunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?