Eşinize nasıl söylersiniz , nasıl söylenir

begonya93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
53
5
38
Merhabalar , 2 yıllık evliliğim bir süredir zaten çalkantıdaydı. Eşimle daha önce bir iki defa olmuyorsa zorlamayalım tarzında konuşmalarımız geçti ama tekrar düzelmiştik.
Bir konu yüzünden tartıştığımız günün akşamı bana eve gelme dediği gün ben kendi ailemle artık yapamadığımızı olmadığını konuştum. Ailemle topla gel eşyalarını dedi. Eşim de eve gel konuşalım dediği zaman bende saf gibi eve gittim ve ogündür evde kaldım ama hiç birşey eskisi gibi olmadı boşanmak hep aklımda ama nasıl söyleyeceğimi bilemedim.. çünkü hep birşey yokmuş gibi davrandım. Ta ki iki gün önce saçma sapan bir sebepten kavga edip benim kulağımı çekti ve Tokat attı. O gündür konuşmadım ama bana hiç sanki bu olaylar yaşanmamış gibi davranmakta ve tavır aldığım için ben suçluyum ailemin son durumdan haberi yok.. yoruldum.. bunaldım.. içimde sevgi denilen birşey kalmadı ama hala nasıl söyliceğimi nasıl konuşcağımı ve sonra ki süreci düşünüyorum.. evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama böyle evlilikte yürümez diyorum.. nasıl konuşcam nasıl söylicem fikir verir misiniz.. kendi ailesi de hiç bir olayın farkında değil bize çoçuk soruyorlar..
Konuyu nasıl açıcam konuştuktan sonra napıcam sonraki süreç nasıl olcak fikir almak istiyorum..

Çocuk sorduklarında bu evlılık cocugu haketmıyor dıye baslayabılırsınız...

En son kavgadan sonra ayrılmalıydınız. Eşyalarınızı toplayın ailenizin evine gidin, aradığında boşanmak istediğinizi söyleyin hatta hemen bir avukat bulun işlemlere başlayın.

Derdiniz kibar olmak mı, inanılmazsiniz
Siz bosanacaksaniz toplayın herseyi gidin.
Ne zaman bdv ye girsem günlük sinir stres basıyor. O kim köpek? Hicbirsey açıklamak, kibar olmak zorunda değilsiniz. Lütfen kendinize gelin

Aynen katılıyorum
Ahırdaki eşşeğe bile daha kibar davranıyorlardır eminim, konu sahibesinin kulağını çekiyorlar sonra tokat atıyorlar konu sahibesi de hiçbir tepki vermiyor şaka gibi

Ucunda ceza olmasa o herife bıçağı takardım herhalde ya da kafasında vazo bardak ne varsa paralardım. Konu sahibesi en azından bir darp raporu alıp şikayetçi olmalıydı

Konu sahibini aşırı sindirmiș ve ezmiş o hayvan. Azıcık ısrar etsek konu sahibine, diyecek ki benim hatam yüzünden vurdu bana. O yaratığa sorsak, tokat attım dovmedim ki, diyecek.
Umarım bu yaratiktan bir an önce kurtulur.

Sevgi dili, hoşgörü, nezaket… bunlar hakedende güzel. Hiç bunları dert etmeyin. Rabbe şükredin aileniz elinizden tutuyor, yobaz bir aile değillermiş. Umarım hep böyle olur, sizi boşandığınız için hiç üzmezler. Nasılı niçini yok. Sevginiz zaten bitmiş fakat sırılsıklam dahi aşık olsanız size elini kaldırmışsa kendinize saygınızdan ötürü boşanmalısınız.

Yok yapamıyorum diyorsanız uzun süre evde olmayacağı vakit toplayın her şeyinizi gidin. Zaten anlar. Sms atarsınız, arar söylersiniz falan. Bu bile fazla ona. Eli kırılsın.

Yasadiklarinizdan sonra bosanmak için burdan fikir almaniz mi gerekiyor? Normali siddet giren evliligin sonlanmasidir cunku artarak devam eder. Yapilmasi gereken çok acik degil mi? Tokat atilan kulagi cekilen sizsiniz bir sey olmamis gibi susup oturuyorum nasil derim diye dusunuyorum diyosunuz saka gibi sakaa. Aileniz ne guzel toplan gel demiş, arkanizda aileniz varken bile mirin kirin ediyosunuz. Derdiniz bosanip naparim, yada ben nasil derim bunu adamaysa susup oturun devam edin ne diyelim.

Evlilik bitmiş evlenip boşanmış olan çok kadın var hepsi de hayatlarına devam ediyor. Ailesine de ortalıkta evlilik yok ki ne çocuğu diyebilirsiniz size sormasalar bile. Ben olsam eşyalarımı alır sonra da davayı açardım.

Thread 'Bahsedebileceğim kimsem yok, fikire ihtiyacım var ' Bahsedebileceğim kimsem yok, fikire ihtiyacım var :(

Evlendiğiniz adam bu konudaki adam mı?
Balık baştan kokmuş. Bu adamla evlenilmez diyenleri gene dinlemeyip gene evlenen bir üye daha. Gene sizi düşünüp buraya yazanları dinlemeyeceksiniz büyük ihtimalle.

Sadece ilk sayfada 5 tane Yorumda ayrılın, bu adama güvenilmez yazmışlar. Ve koşa koşa evlendiniz öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…