- 13 Ocak 2020
- 45.843
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.496
- 598
- 33
Ee sonra geçti mi?Kavga çıktı tabi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee sonra geçti mi?Kavga çıktı tabi..
Üzgünüm ama hatalisiniz. Ailenizin arkanızda ve siz evlenmiş boşanmış olucam gibi saçma bir elalem kaygısı içindesiniz. Bir evladım var saçının her teli her hücresi kıymetli ve ona biri bırakın fiziksel şiddeti psikolojik şiddet uyguladığını bilsem hemen onun bu durum karşısında yalnız olmadığını onunla olduğumu söyleyip bu durumu soblandirmasi için elimden geleni yapardım. Kendinizi böyle güçsüz hissetmeniz karşınızdaki kişiyi iyice güçlendirmiş. Yapacağınız tek şey eşyalarınızı toplayıp ailenizin yanına dönmek ve kararlı olup güçlü durmak. Maalesef dünyanın kanunu bu güçsüz olanların ezilmesi. Eşiniz insan olmadığı için karşınıza alıp konuşmaya değmez çünkü bu tip insanlar manipülasyon sever. Hemen sizi suçlamaya kendisi için hafifletici sebepler sunmaya başlarlar ve siz eğer güçlü değilseniz evet ben bunları yapmasaydim o bana böyle davranmazdi diye düşünürken ona haksızlık ettiğinizi düşünürken bulursunuz. Ailenizin yanına gidin bir süre 1-2 kafanızı dağıtın ve bu konuyu bir süre konuşmayın. Kendi hayatınıza yön verin. Calismiyorsaniz kendinizi geliatirebileceginiz bir kurs ya da yapabileceğiniz bir iş düşünün. Cabanizi kendinize için sarf edin.Merhabalar , 2 yıllık evliliğim bir süredir zaten çalkantıdaydı. Eşimle daha önce bir iki defa olmuyorsa zorlamayalım tarzında konuşmalarımız geçti ama tekrar düzelmiştik.
Bir konu yüzünden tartıştığımız günün akşamı bana eve gelme dediği gün ben kendi ailemle artık yapamadığımızı olmadığını konuştum. Ailemle topla gel eşyalarını dedi. Eşim de eve gel konuşalım dediği zaman bende saf gibi eve gittim ve ogündür evde kaldım ama hiç birşey eskisi gibi olmadı boşanmak hep aklımda ama nasıl söyleyeceğimi bilemedim.. çünkü hep birşey yokmuş gibi davrandım. Ta ki iki gün önce saçma sapan bir sebepten kavga edip benim kulağımı çekti ve Tokat attı. O gündür konuşmadım ama bana hiç sanki bu olaylar yaşanmamış gibi davranmakta ve tavır aldığım için ben suçluyum ailemin son durumdan haberi yok.. yoruldum.. bunaldım.. içimde sevgi denilen birşey kalmadı ama hala nasıl söyliceğimi nasıl konuşcağımı ve sonra ki süreci düşünüyorum.. evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama böyle evlilikte yürümez diyorum.. nasıl konuşcam nasıl söylicem fikir verir misiniz.. kendi ailesi de hiç bir olayın farkında değil bize çoçuk soruyorlar..
Konuyu nasıl açıcam konuştuktan sonra napıcam sonraki süreç nasıl olcak fikir almak istiyorum..
Şiddet varsa ailenizin evine gidib. Ailenize son durumu da anlatin. Sen eşine, ailen de ailesine soylesin. Genelde aileleri karişdirmadan kendiniz halledin derdim ama her yuku de siz taşimali degilsiniz. Ailemiz zor gunlerde arkamizda durmali, yukumuzu hafifletmeli diye dusunuyorumMerhabalar , 2 yıllık evliliğim bir süredir zaten çalkantıdaydı. Eşimle daha önce bir iki defa olmuyorsa zorlamayalım tarzında konuşmalarımız geçti ama tekrar düzelmiştik.
Bir konu yüzünden tartıştığımız günün akşamı bana eve gelme dediği gün ben kendi ailemle artık yapamadığımızı olmadığını konuştum. Ailemle topla gel eşyalarını dedi. Eşim de eve gel konuşalım dediği zaman bende saf gibi eve gittim ve ogündür evde kaldım ama hiç birşey eskisi gibi olmadı boşanmak hep aklımda ama nasıl söyleyeceğimi bilemedim.. çünkü hep birşey yokmuş gibi davrandım. Ta ki iki gün önce saçma sapan bir sebepten kavga edip benim kulağımı çekti ve Tokat attı. O gündür konuşmadım ama bana hiç sanki bu olaylar yaşanmamış gibi davranmakta ve tavır aldığım için ben suçluyum ailemin son durumdan haberi yok.. yoruldum.. bunaldım.. içimde sevgi denilen birşey kalmadı ama hala nasıl söyliceğimi nasıl konuşcağımı ve sonra ki süreci düşünüyorum.. evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama böyle evlilikte yürümez diyorum.. nasıl konuşcam nasıl söylicem fikir verir misiniz.. kendi ailesi de hiç bir olayın farkında değil bize çoçuk soruyorlar..
Konuyu nasıl açıcam konuştuktan sonra napıcam sonraki süreç nasıl olcak fikir almak istiyorum..
Nedense evet.. eve gelme dediğinde gitmedim eve ama yüne bir şekilde eve dönmüştümKibar bir şekilde söyleme derdindesiniz sanki. Yerinizde olsam eşyalarımı toplar ve giderdim. Terk ettim gibi yazılı bir şey bırakmazdım
Üzgünlük değil ama bu psikolojide değişik bir düşünce oldu..Kulağını çekip tokat attı ve siz evlenip bosanmis olacaginiz icin üzgünsünüz doğru mu okudum?
O zaman direk eşinize sen baba olmayı hatta beni haketmiyorsun diye başla... Hayır bu kadar değersizlik altında bu kıymet neden?Ailesi bana sormuyor , yada ben yanındayken sormuyor ben yokken soruyorlar cevap veriyor sonra gelip bana bunu bunu sordular diye anlatıyor..
Kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Size şiddet uygulanmış ve buna bile doğru bi tepki verdiğinzi düşünmüyorum. Çünkü tavrınız sadece onunla konuşmamak ve karşı taraf da sizi bu sebeple suçlayabiliyor. İlişki dinamiğiniz çok sakat. Şiddet gören siz, tavır aldığınız için suçlu olan da siz. Eşiniz galiba manipülasyon ustası. Boşanmak isyorsunuz ve oturup bunu bile konuşamıyorsunuz. Çünkü kendinizi suçlu hissedeceksiniz, sizi sindirecek. Buna izin vermeyin, yaşadığınız anormal ilişkinn farkına varın. Kimse size vuramaz, bu aşağılayıcı şeye izin veren sizsiniz ki adam hala sizi suçlayabiliyor. Şiddetten sonra boşanma kararı alıyosunuz ve bunu eşiniz kişisiyle konuşamıyorsunuz korkuyorsunuz, nasıl ifade edeceğinizi bilmiyorsunuz, ne hissettiğinizi tanımlayamıyorsunuz kendi içinizde. Öncelikle boşanma kararınızı kendisine bildirin, konuşun ve ona alan tanımayın, size saldıramasın. Siz haklısınız ve orada kalmamalısınız.Merhabalar , 2 yıllık evliliğim bir süredir zaten çalkantıdaydı. Eşimle daha önce bir iki defa olmuyorsa zorlamayalım tarzında konuşmalarımız geçti ama tekrar düzelmiştik.