Galiba. Üzücü olan da bu zaten.. deger vermediğini sanmıyorum ama umursamiyor ya da simartmak istemiyor herhangi biriTavır koymak biraz da karşınızdakine bağlı bişey. Sizi önemsemiyorsa değer vermiyorsa isterseniz tavır koyacağım diye kendinizi paralayın nafile. Siz de onu unursamayın.
Her konuda mümkün olabilir mi peki bu?utopikuye önemli olan herkesin, karşısındakine, kendi doğrularını kabul ettirmesi değil, ortayı bulmaktır bence..
Öncelikle her olayda her anlasmazlikta boşanmayı dile getirmemesi için oturup ciddi ve kararlı bir şekilde uyarmalisiniz
Yok direk bosanalim demiyo tabii ki. Ben mesela değişmiyor hicbi sey anlasamiyoruz diye umutsuzluga düştüğümu gosterecek cümleler kuruyorum o zaman bosanalim mu diyoHer fikir ayrılığında bana boşanalım diyen adamı boşarım tavır koymam
İyi de nomu hayatta herşey de mantıkla olmaz ki eşler birbirlerinin duygularını da tatmin etmeli. Bazen mantıksız bile olsa insan eşine değer verdiğini göstermek için gönlünü yapmalı hadi öyle olsun demeli.Mantık kimdeyse diğeri o noktaya gelecek.
Ister seve seve ister söve söve.
Ben şahsen doğrumdan eminsem küsme ayrılma pahasına bundan vazgeçmiyorum.
Ne olursa olsun modunda yaşıyorum.
Yeter ki hatalı olmadığıma dair gönlüm rahat olsun. .
Ne olursa olsun tartışmalar fikir ayrılıkları vs. Siz umutsuzluğa düşünce bile o erkek ve duygusal tarafı az olan taraf olarak "umutsuzluğa yer yok.evlilik bu,toplarla kendini" diyebilecek.bunu yerine boşanmayı öneremez.eger bunu öneriyorsa zaten aklında var boşanmak devamlı.aklinda boşanma olan bir adamla da ömür geçmezYok direk bosanalim demiyo tabii ki. Ben mesela değişmiyor hicbi sey anlasamiyoruz diye umutsuzluga düştüğümu gosterecek cümleler kuruyorum o zaman bosanalim mu diyo
Iki taraf da yapıcı yaklastıktan sonra neden mümkün olmasın ki?Her konuda mümkün olabilir mi peki bu?
Küs olduğumda boyle davraniyorum zaten. Ornegin eve gec girersem niye gec geliyosun diye sinirlenip hesap sormaya basliyo tartisarak barisiyoruz..onu umursamayın..görmemezlikten gelin... kendiniz kafanıza göre takılın..arkadaş çevresi,alış veriş yapın, biraz tarz değiştirin...kendinize bakım yapın....bir şey söylerse ters tepki verin...eşinizden onay beklemeyin....kendiniz doğru bildiğinizi yapın...
Evet böyle yapıp yangına benzin dökmek de var..onu umursamayın..görmemezlikten gelin... kendiniz kafanıza göre takılın..arkadaş çevresi,alış veriş yapın, biraz tarz değiştirin...kendinize bakım yapın....bir şey söylerse ters tepki verin...eşinizden onay beklemeyin....kendiniz doğru bildiğinizi yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?