Esinize nasıl tavır koyarsiniz

Azalıyor zaten canım ama maalesef benim kafa bu..

Söz konusu mantık olunca duygumun önüne geçiyor.

Bu konuda da biraz sabit fikirliyim.
Zaten basit konular için yapmam ama hani 5 yaşındaki çocuk bile burada böyle olması gerektiğini bilir diyeceğim konularda böyle net tavır takınırim hani gönlüm cidden rahat olacak.

Dediğin gibi kişiden kişiye değişen konularda gönlüm rahat olmaz orta yolu bulmaya çalışırım.

Kaybetme korkulari yok galiba.. vicdanen rahatlar ben haksiz oldugumu düşünmüyorum eger hala bosanmak istiyosa beni sevmiyodur diye düşünüyor bence esim

Küs olduğumda boyle davraniyorum zaten. Ornegin eve gec girersem niye gec geliyosun diye sinirlenip hesap sormaya basliyo tartisarak barisiyoruz..
tartışmayın bırakın konuşsun bağırsın,sözleri bittince ''konuşman bittimi'' dersin...tınlamayın...hergün kendinize bakım yapınca gözü sizde olur...
'boşanmak istiyorum' derse..'nasıl istersen' de 'ne kadar nafaka vercen' de... o şok olsun..siz değil...blöf yapıyo...sizde blöfyapın...
Yok direk bosanalim demiyo tabii ki. Ben mesela değişmiyor hicbi sey anlasamiyoruz diye umutsuzluga düştüğümu gosterecek cümleler kuruyorum o zaman bosanalim mu diyo

Bakimdan kasit ne?

Kaybetme korkulari yok galiba.. vicdanen rahatlar ben haksiz oldugumu düşünmüyorum eger hala bosanmak istiyosa beni sevmiyodur diye düşünüyor bence esim
Ayrilik lafi soyle ben seni mutsuz ediyorsam suratin dusuyorsa annemlerde kalacakmisim biraz orda mutluymusum cunku ben de kimse bana evimden git diyemez dedim burasi benim evim kizimin dogdugu ev dedim o zaman ben gideyim kalayim disarda dedi ben de ne anlami kalir o zaman burda durmamin dedim.isin asli su dun isteyken siirler yazdi mesajla guzel seyler bende yazdim eve heyecanla gelmis benim yuzum dusukmus yuzunu asmis ben de onunkini dusuk gorunce moralim bozuldu oyle soguk mesafeli gecti cocuk gibiyiz yahu.

M mary linda
Eşi umursamamakla, görmezden gelmeyle, birsey soylerse tersini yapmakla BAKIM'in bir alakasını kuramadım. Siz bariz bir şekilde yangına körükle gidip uzerine bir de benzin döküyorsunuz resmen.. Iyi gecinme zihniyetiniz buysa ve bu sekile esinizle şahhane geciniyorsaniz tebrik ederim. Eşiniz sinirlerini aldırmış olmalı.. Biraz empati..

Esim de bana şiir yazacak mi bi gun acaba

Peki konuşulduğu halde esnemek yerine hala inat eden birisi varsa karşıda o ne derece empati yapiyodur ki

Siz birbirinizi fazla tanımadanmı evlendiniz acaba utopikuye
Sevgililik dönemini evlendikten sonra yaşıyorsunuz sanki

ben tartışmak için yazmadım...ben eşimle çok iyi anlaşıyorum...tartışmamız bile hiç olmaz.. bakımlı olmak her zaman moral olur kendisine diye...söyledim....siz bence ön yargılarınızdan kurtulun...

Evet oyle evlendik
Yanlış anlama kötü niyetle söylemedim
Öylr evlenmiş olmanız evliliğinizde umut olduğunu gösteriyor bana göre
Birlikte orta yol bulmayı zamanla öğreniyor insan
Bir süre sonra düzeniniz oturacaktır
Ayrıca ikinizi birden ilgilendiren bir mevzu olmadığı sürece farklı düşünebilirsiniz
Evliliği etkiliyorsa orta noktada buluşulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…