- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
İyi de nomu hayatta herşey de mantıkla olmaz ki eşler birbirlerinin duygularını da tatmin etmeli. Bazen mantıksız bile olsa insan eşine değer verdiğini göstermek için gönlünü yapmalı hadi öyle olsun demeli.
Kaldı ki mantık da kime göre neye göre, birinin ak dediğine öteki kara der iş sürekli inatlaşmaya gider. Sürekli bi inatlaşmanın olduğu yerde sevgi de azalır saygı da.
Kaybetme korkulari yok galiba.. vicdanen rahatlar ben haksiz oldugumu düşünmüyorum eger hala bosanmak istiyosa beni sevmiyodur diye düşünüyor bence esimBen varim.biraz once senin bir derdin var niye suratin dusuk dedi telde sebebini soyleyince de biraz icimi dokmeye baslayinca hatali ben oldum madem ayrilalima kadar geldi konusma.ee niye soruyorsun o zaman derdimi.yok bisey desem kiziyorsun.ya gene kendini hakli cikardi.cok kurnaz bu erkekler cook.
tartışmayın bırakın konuşsun bağırsın,sözleri bittince ''konuşman bittimi'' dersin...tınlamayın...hergün kendinize bakım yapınca gözü sizde olur...Küs olduğumda boyle davraniyorum zaten. Ornegin eve gec girersem niye gec geliyosun diye sinirlenip hesap sormaya basliyo tartisarak barisiyoruz..
Yok direk bosanalim demiyo tabii ki. Ben mesela değişmiyor hicbi sey anlasamiyoruz diye umutsuzluga düştüğümu gosterecek cümleler kuruyorum o zaman bosanalim mu diyo
Bakimdan kasit ne?tartışmayın bırakın konuşsun bağırsın,sözleri bittince ''konuşman bittimi'' dersin...tınlamayın...hergün kendinize bakım yapınca gözü sizde olur...
'boşanmak istiyorum' derse..'nasıl istersen' de 'ne kadar nafaka vercen' de...o şok olsun..siz değil...blöf yapıyo...sizde blöfyapın...
Evet böyle yapıp yangına benzin dökmek de var..[/QUO
erkekler bakımlı kadınları sever....kendisine ne kadar bakım yaparsa eşinin de dikkatini çeker...
öyle yapmayıp evin içinde bakımsız ve evde kapalımı kalsın....
siz bilirsiniz..düşüncemi söyledim...nasıl birisisin bilmem..nasıl bir fiziğiniz var onu da bilmiyorum...sadece yardımcı olmaya çalıştım...Bakimdan kasit ne?
Ayrilik lafi soyle ben seni mutsuz ediyorsam suratin dusuyorsa annemlerde kalacakmisim biraz orda mutluymusum cunku ben de kimse bana evimden git diyemez dedim burasi benim evim kizimin dogdugu ev dedim o zaman ben gideyim kalayim disarda dedi ben de ne anlami kalir o zaman burda durmamin dedim.isin asli su dun isteyken siirler yazdi mesajla guzel seyler bende yazdim eve heyecanla gelmis benim yuzum dusukmus yuzunu asmis ben de onunkini dusuk gorunce moralim bozuldu oyle soguk mesafeli gecti cocuk gibiyiz yahu.Kaybetme korkulari yok galiba.. vicdanen rahatlar ben haksiz oldugumu düşünmüyorum eger hala bosanmak istiyosa beni sevmiyodur diye düşünüyor bence esim
Esim beni begenir oyle soyleyeyimsiz bilirsiniz..düşüncemi söyledim...nasıl birisisin bilmem..nasıl bir fiziğiniz var onu da bilmiyorum...sadece yardımcı olmaya çalıştım...
Esim de bana şiir yazacak mi bi gun acabaAyrilik lafi soyle ben seni mutsuz ediyorsam suratin dusuyorsa annemlerde kalacakmisim biraz orda mutluymusum cunku ben de kimse bana evimden git diyemez dedim burasi benim evim kizimin dogdugu ev dedim o zaman ben gideyim kalayim disarda dedi ben de ne anlami kalir o zaman burda durmamin dedim.isin asli su dun isteyken siirler yazdi mesajla guzel seyler bende yazdim eve heyecanla gelmis benim yuzum dusukmus yuzunu asmis ben de onunkini dusuk gorunce moralim bozuldu oyle soguk mesafeli gecti cocuk gibiyiz yahu.
Peki konuşulduğu halde esnemek yerine hala inat eden birisi varsa karşıda o ne derece empati yapiyodur kiM mary linda
Eşi umursamamakla, görmezden gelmeyle, birsey soylerse tersini yapmakla BAKIM'in bir alakasını kuramadım. Siz bariz bir şekilde yangına körükle gidip uzerine bir de benzin döküyorsunuz resmen.. Iyi gecinme zihniyetiniz buysa ve bu sekile esinizle şahhane geciniyorsaniz tebrik ederim. Eşiniz sinirlerini aldırmış olmalı.. Biraz empati..
Kiz siir dedigim tarkanin son albumundeki beni cok sev sarkisi ni yazmis.Esim de bana şiir yazacak mi bi gun acaba
ben tartışmak için yazmadım...ben eşimle çok iyi anlaşıyorum...tartışmamız bile hiç olmaz.. bakımlı olmak her zaman moral olur kendisine diye...söyledim....siz bence ön yargılarınızdan kurtulun...M mary linda
Eşi umursamamakla, görmezden gelmeyle, birsey soylerse tersini yapmakla BAKIM'in bir alakasını kuramadım. Siz bariz bir şekilde yangına körükle gidip uzerine bir de benzin döküyorsunuz resmen.. Iyi gecinme zihniyetiniz buysa ve bu sekile esinizle şahhane geciniyorsaniz tebrik ederim. Eşiniz sinirlerini aldırmış olmalı.. Biraz empati..
Evet oyle evlendikSiz birbirinizi fazla tanımadanmı evlendiniz acabautopikuye
Sevgililik dönemini evlendikten sonra yaşıyorsunuz sanki
Olsun :)Kiz siir dedigim tarkanin son albumundeki beni cok sev sarkisi ni yazmis.
Yanlış anlama kötü niyetle söylemedimEvet oyle evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?