Evliligi etkiliyor her mevzu cunku tartisiyoruz ben üzülüyorum. Boyle cok zor oluyor yipraniyorum 1 yil oldu daha oturtamadik.Yanlış anlama kötü niyetle söylemedim
Öylr evlenmiş olmanız evliliğinizde umut olduğunu gösteriyor bana göre
Birlikte orta yol bulmayı zamanla öğreniyor insan
Bir süre sonra düzeniniz oturacaktır
Ayrıca ikinizi birden ilgilendiren bir mevzu olmadığı sürece farklı düşünebilirsiniz
Evliliği etkiliyorsa orta noktada buluşulur
Biz evlenmeden önce 4 yıl görüştükEvliligi etkiliyor her mevzu cunku tartisiyoruz ben üzülüyorum. Boyle cok zor oluyor yipraniyorum 1 yil oldu daha oturtamadik.
Gercekten mi? Ama ayni ev cok daha zorlayic degil mi? Kafani dağıtmak icin cikip gidemiyosun. Boguluyorum ben her gun agliyorum galiba su siralar cok mutsuzum.Biz evlenmeden önce 4 yıl görüştük
İlk iki yılı berbattı
İki inatçı keçi gibi hep kafa kafayaydık zamanla oturdu herşey
Aynı evde atlatmak hem daha zor hem avantajıda var aslındaGercekten mi? Ama ayni ev cok daha zorlayic degil mi? Kafani dağıtmak icin cikip gidemiyosun. Boguluyorum ben her gun agliyorum galiba su siralar cok mutsuzum.
Daha yenisiniz benim bes yil bitti anca oturmaya basladiEvliligi etkiliyor her mevzu cunku tartisiyoruz ben üzülüyorum. Boyle cok zor oluyor yipraniyorum 1 yil oldu daha oturtamadik.
Biz evlilik oncesi yanyana geldigimizde her mevzuyu cozebiliyoduk yoksa o zaman da super anlasan bi cift değildik ama buna guvendim de evlendim ben. Ayni evde görmezden gelinmek yipratici. Duvar var sanki karşıda. Sabredemiyorum benAynı evde atlatmak hem daha zor hem avantajıda var aslında
Biz habire birbirimizin evini basıyorduk mesela konuşucaz diye :)
Bi konuda ters düşünce kısa bir süre ayrı ayrı takılmak gerek
Birbirinizin üzerine gitmemelisiniz
Sonra derdini sakin ama net cümlelerle anlatman gerek
Sen net olmayınca erkeklere ilham gelmiyor düz mantık onlar saçma sapan şeyler çıkartabiliyor boş yere inada bindiriyor
Sen net olursan o konu üzerinde düşünüyor
Tabi her zaman onun adım atmasını beklememelisin
Bazen sen bazen o
Birbirinize yönelik empati yapmayı öğrenince hayat çok daha kolay oluyor
Bana istedigin olmadi ya ondan böyle davraniyosun dedi gecen. Kisi kendinden bilir isi. Onun amaci o heralde. Her konuda kararı onun vermesine izin vermediğim icin de inat ben oluyorum.Üstunluk kurma savaşı ancak biri elinden silahı atınca biter....konularin hep benzer esin ego savasinda bence, ya o pes edecek ya da sen tabiki zaman gerek ve sabır daha yenisin......
Aynen o sekilde duruyorO üzüldüğün taktığın konu ne ise takmamaya çalış bazen kendimiz sebep oluyoruz gerilmelere. En ufak şeyleri büyütüyoruz.
Ama yine de sen üzüldüğünde gönlünü alabilmeli eşin. Yanına bile yaklaşmıyor üstüne o da mesafeli duruyosa ozaman zor.
Zorla da içine koyamam ki bu korkuyuBosanmayi bu kadar kolay gundeme getirebiliyorsa, kaybetme korkusu yok bu Adamin.
Biraz kendini agirdan al yuz verme bakalim
Her adama islemez o da dogru.Zorla da içine koyamam ki bu korkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?