esinize santaj yapiyor musunuz.

Bana pek mantikli gelmedi.

Ne gibi istemedigin seyleri yaptiginda? Ne mesela onlar? Oyle o konuda tehtit edecek kadar onemli meseleler mi ?
1 tehtitinde dedigini yapar iki yapar sonrada kocam benimle birlikte olmuyor diye uzulursun.
Duzgun ve kalici cozum bulman gerekir.

Kendinize hakaret. Resmen adamın istediğinizi yapması karşılığında onu seksle ödüllendiriyorsunuz. Çok saçma. "Eşimle aramız bozukken, kavga ettiğimiz zaman onunla sevişmek istemiyorum" deseniz anlarım da bu bayağı saçma.

1. bu şantaj değil tehdit şantaj çok farklı bir şey
2. kendinizi ne kadar aşağladığınızın keşke farkında olsanız ne demek yatak la tehdit ya konuşmamak la tehdit et olmuyor mu? niye illaki yatak sen onun için sadece sex objesi misin ya da sen onun için sadece yatakta işine yarayan bir şeysin kendini niye böyle düşürüyorsun ki?
yarın öbürgün kocam başka kadınlarla diye gelme buraya.

bi kere bu kadinlik vazifesi degildir bu cok sacma bi.dusunce. ikinizin birbirinize olan duygularinizin disa vurumudur cinsellik.gorevmis gibi yapilmamali.ikinizde bu isi gorev saniuorsunuz galiba.ben santaj yapmam bu konuda esime kavgaliyken bile reddetmem cunku onu seviyorum.gorev olsun diye yapamam bunu.ha sadece bir kere kirilmistim ve yapmicam ozur dilemezsen dedim.yanimdan gitti sonra ozur diledi bisi yasamadan uyiduk..yani bu sekilde yaparsan hem esin sogur hem evliligin sacma bi yola girip.anlamsizlasir.

Kendine bedel biçmiş olmuyor musun sence de?
Ben bu konuyu şantaj yada rüşvet aracı olarak kullanmayı tercih etmem. Karşılıklı duygu ve keyfe göre hareket ederim pazarlık konusu etmem yani. Hoş gelmedi bana

Böyle yapan bir kadini eşi aldatsa yeridir suclu bulmam. Sanki malum organdan bir kendisinde var gibi tavirlara girmek ne ya. Ceza, ödül sekli de mi egitmeye kalktin. Elindeki tek seyde.. neyse
Sunu yapmazsan sex yokmus, sanki sex isteyen adam yapacak insani bulamayacak mi?

Doğru değil yaptığınız, yarın öbür gün aldatılırsanız şaşırmayın.

Seninle giremezse iliskiye baskasiyla girer sonrada buraya eşim beni aldatiyor diye konu acarsiniz... bence santaj yapmayinda karanlik odaya falan kilitleyin !

Bişey sorucam merak ettim birsuru yönetici var . Hepinizi n görevi farklı mı ? Neyi kime dicez sorun olunca . Kazen Mune ve siz varsınız ?

Iki türlü muhabbet te benim için küçük düşürücü. Ben damızlık değilim. Evlilikteki misyonum çiftleşme değil. Ben kimseye kendimi ödül olarak sunmam. Sevdiğim insanla karşılıklı isteyerek sevgimi yaşarım. Sen kocana kızdım sana yok bıdıbıdı dersen. Oda seni böyle aşağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…