- Konu Sahibi hayat ve ben
-
bi kere bu kadinlik vazifesi degildir bu cok sacma bi.dusunce. ikinizin birbirinize olan duygularinizin disa vurumudur cinsellik.gorevmis gibi yapilmamali.ikinizde bu isi gorev saniuorsunuz galiba.ben santaj yapmam bu konuda esime kavgaliyken bile reddetmem cunku onu seviyorum.gorev olsun diye yapamam bunu.ha sadece bir kere kirilmistim ve yapmicam ozur dilemezsen dedim.yanimdan gitti sonra ozur diledi bisi yasamadan uyiduk..yani bu sekilde yaparsan hem esin sogur hem evliligin sacma bi yola girip.anlamsizlasir.evet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
Vazifen tabiysisevişmek kadınlık vazifesimiymiş
Iki türlü muhabbet te benim için küçük düşürücü. Ben damızlık değilim. Evlilikteki misyonum çiftleşme değil. Ben kimseye kendimi ödül olarak sunmam. Sevdiğim insanla karşılıklı isteyerek sevgimi yaşarım. Sen kocana kızdım sana yok bıdıbıdı dersen. Oda seni böyle aşağlar.evet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?