esinize santaj yapiyor musunuz.

Utusunu yapmayin. Yemegini yapmayin. Cezalandirin boyle. Ama sizin yaptginiz ceza yanlis.

bakın , pazarlığa döktüğünüz için , karşılığı ağır olmuş . " kadınlık vazifesi olarak kodlamissiniz karşı tarafa.

Adam bir yapar dediğinizi, iki yapar , sonra nasıl olsa karşılıklı oluyor der çeker gider anyaya.

Utusunu yapmayin. Yemegini yapmayin. Cezalandirin boyle. Ama sizin yaptginiz ceza yanlis.
Bende bi duruma farklı bakıyorum. Çalışan kadın için bu durumun bir izahı olabilir. Ama ben mesela çalışmıyorum. Zamanında bunu çok yaptım ilk evlendiğimiz zamanlar. Ama sonra akıl kemale eriyor. Bi adam nekadar kavga etsekte. Ben hatalı olsam bile kalkıp işe gidip ekmek parası kazanıyor bu ev için. Ben sırf başımda bir patron yok beni işten atacak diye böyle birşey yaparsam haksılık etmiş olurum diye düşünüyorum. Eşim bana kustük yok sana para bende yemeğimi dışarıda yerim diyebilir bu mantıkla. Bazen eski hallerimle kıyaslıyorum da kendimi. Yaş aldıkça insan geçmisteki hatalarını duzeltebiliyor demekki.

Cinselligi acik acik santaj olarak kullanmak evliliginizi olumsuz yonde etkiler.
Yani "Su dedigimi yap bak aksama ne var, yapmazsan da avcunu yala" vs vs..
Bir de cok onur kirici bir sey.

Ha bazen bir kavga edersin,
adam susar takmaz orali bile olmaz ama aksama da yatak odasi muhabbeti ister,
sen kavga ettiniz ve kirildin diye istemedigin icin itiraz edersin haketmiyorsun dersin mesela bu bana gore santaj degildir.
Ama esiniz bunu sizin goreviniz oldugunu dusundugu icin,
zannediyorum ki her halukarda santaj olarak gorecek ve daha da ters tepecek.

Kelimenin kendisi bile iğrenç "şantaj". Böyle ilişki mi olur yahu. İnsanlar dürüst güvenilir anlayışlı makul olmalı bir ilişkide. Böyle oyunlar oynanmamalı.

Bir insanı imkan varken açlıkla terbiye etmeye çalışmak o kişi çalmaya iter
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.....

İse yariyor mu gercekten ya. Kisiden kisiye degisiyordur her erkek bu kadar duskun olmuyor sanirim yoksa butun kadinlar istedigini yaptirirdi. Yine de cirkin geldi bana ya.

Bir insanı imkan varken açlıkla terbiye etmeye çalışmak o kişi çalmaya iter
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.....

İtmesine iter ama onurlu bir insan saga sola bakmamali esi yetersiz geliyor diye..
Varsa bir problemi bosanir biter gider.
Aldatmaya bahane uretilmemeli.

İtmesine iter ama onurlu bir insan saga sola bakmamali esi yetersiz geliyor diye..
Varsa bir problemi bosanir biter gider.
Aldatmaya bahane uretilmemeli.
Burada ki konunun içeriğini iyi okumadınız sanırım.
Hanımefendi yetersiz değil cinsel isteksizliği bir hastalığı falan yok direk eşini cezalandırmak adına eşinyle birlikte olmadığını ve bunu eşine karşı kullandığını kendi belirtimiş zaten.
Şimdi burada ki davranışta adamın onuru ne alaka?
Kendine şantaj yapılan erkek bir gün öyle bir noktaya gelir ki intikam yoluna gider.
Burada söz konusu olan boşanma sebebi şiddet vs değil konu sahibi hanımefendinin kendince uyguladığı yanlış strateji.
Ve bunun yanlış olduğunu bildiği için de emin olup tatmin olmak adına kendi gibi yapan başka birileri varmı yokmu onu öğrenmek için konu açmış.
Yorumlardan yola çıkarak tek olduğunu anlatmıştır umarım zira aklı başında bir kadın huzuru selameti ve saadeti için kocasını asla cinsellikle cezalandırmaz.
Cezalandırırsa da sonucuna katlanır.
Yarın bir gün burada "Kocam beni başka kadınlarla aldatıyor" diye bir konu açarsa hiç şaşırmam yani

Yoo konuyu okudum ben yorumumu da yazmistim.

Yine ayni seyi savunacagim.
Kadin bunu koz olarak kullansa dahi, bak ben sana gostercem gununu diyip aldatma noktasina giden erkek benim icin onursuzdur.
Adam o noktaya gelmisse zaten o evlilikten bir hayir gelmez..
Mutlu degil ise bosanir insan illa siddet olacak diye bir sey yok.
Karakterli bir insan da andatmayi kendine yakistirmamali.
Yarin bir gun Allah gostermesin bu kadin ben sunu bunu yaptim kocam da beni aldatti diye konu acsa ee ne bekliyordun ki haketmissin de demem..
Ha kocam bosanmak istiyor diye konu acsa o baska.

Yanlış hareket!
Bence en olmaması gerekeni yapıyorsun. Bir eş, bir kadın olarak sen eşine karşı düşüncelerin ile caydırıcı olamıyorsan şayet sana zaten saygı duymuyor demektir. Seksi de bir vazife bir ihtiyaç olarak görüyordur muhtemelen senin üzerinde...

Yani adamın ekmeğine bal sürüyorsun..

Kusura bakmayın ama Kk da konu açıpta ben şunu bunu yaptım diyen kimseye rastlamadım olayları hep gek taraflı okuduk.
Kadın kocam beni aldattı diye yazıyor aöa biz neden aldattığını bilmiyoruz.
Kocam bana ilgisiz diyor ama neden ilgisiz olduğunu da bilmiyoruz.
Elbette hiçbir aldatma hiçbir şiddetin haklı bir gerekçesi olmaz ama durduk yere erkeğin içindeki öküzü uyandırmakta akıl karı iş değil.
Benimde anlatmak istediğim bu.

Kusura bakmayın ama farkında olmadan kendinize eskort muamelesi yapıyorsunuz.

Karşılıklı cinsellik yaşamanın adı budur. Ayrıca kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Cinselliğe sadece erkekler mi ihtiyaç duyar? Veya kadınlar pasif bir şekilde sadece erkeğin zevk alması için mi var?

Kendinize eskort, eşinize Pavlovun köpeği muamelesi yapmışsınız.

Cinselliği silah olarak kullanma zihniyetini bir değiştirin artık.

E iste hanimefendi yeni konu acarsa eski konulara bakmayi seven uyeler var..
Siz de boyle boyle yapmistiniz diye aninda cikartirlar ortaya
Yok ben anladim sizi zaten ilk size yazinca "itmesine iter" demistim zaten.
Yapacak olan zaten bahanesiz de yapiyor ne yazik ki.
Ama karakterli insan kadin olsun erkek olsun yaptigini mesru kilmak icin bahanelerin arkasina saklanmamali.

Bu arada gerginlik olsun diye sizi alintilamadim..
Yorumlasiyoruz sadece

Cinsellik esim ve benim aramdaki muhabbet keyif ve aşkla olur.
Bazen kırıldıgımda arkamı döner yatarım buda benim esime karsi nazımdır.
Asla aramızdaki bu duyguyu istediklerimi elde etmek icin kullanmam.
Bence sende vazgec bu huyundan yoksa cok üzülürsün.

Çok yanlış. Yatak pazarlık konusu olmaz, yatağa küs girilmez. İlşkinizi bozarsınız. Şahsen eşim bana böyle bir şey söylese, yüzüne bakmam uzun süre.

Sonra buralara kocam beni aldatiyor diye konu açmak zorunda kalmazsın inşallah
Bu arada bu şarkı sana gelsin

Son düzenleme:
karı kocanın yatak ilşkisi özeldir ve hiçbir şeye alet edilmemelidir. küs oldugumda bile böyle birşey yapıp yapmamayı düşünmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…