esinize santaj yapiyor musunuz.

Arkadaşim çok kıziıyorum bu zihniyete yaa..kendini düsürdüğün durumun farkıda mısın..cimselligi dediklerimi yaparsan yasariz yapmazsan yok sana bısey..bunu para karşiligi yapanlara ne dendigini biliyoruz..ne yani siz de esinizin isteklerinizi yerine getirmesi karşılıginda mi yapiyorsunuz bu isi..kac kere dicez cinsellik bir ödul ya da lütuf degildir..ondan sonra adamlar kezban diyince kızıyorsunuz..benim gözumde bu adam sizi aldatsa hakli hic kusura bakmayin..cinsellik her iki taraf icin de tabii bir ihtiyactir..odul ya da ceza degil..lutfen bunu bir koz olarak kullanip hem kendinizi kucuk dusurmeyin hem de esinizi baska yollara tevessul ettirmeyin..icinizden gelmiyordur yapmazsaniz ama bunu ceza niyetime yapmaniz herseyden once kendize saygisizlik ve kendinizi degersizlestirmektir..

Boşan gitsin sana değer vermiyorsa sen kötü kadın muamelesi görme psikolojin boZulur bu Ada'm seni sevmiyo çıkarı olunca geliyo biZ kötü kadın değiliz değer görmek ilgi gerektiğinde evde yardım Hakkı olmalı kadının erkek kadınını el üstünde tutarsa cinselliği kendiliğinden ister yaparsın ama eşinin sevgisizliği seni cinsellikten soğutmuş bu şekilde bahane bulmuşun terapiste gidin

Yanlış yapıyorsunuz.Problemleri yatağa yansîtmamak evliliği ayakta tutan en önemli temeldir.

ilişkiyi erkek sizin ona verdiğiniz bi ödül olarak mı görüyosunuz? bence normal değil bu ve yanlış.

Ben erkek olsam eşim bana böyle yaklaşsa hem eşimden hem de seksten soğurdum

Arkadaşım bu bir erkeği aldatmaya iten nedenlerden birisi bence. Sen yapmıyorsan yapanı bulurum deyip düşünür.
Hem cinsellik tek taraflı zevk değil ki
Ben yatak odasını şantaj olarak sunanları tasvip etmiyorum

Tutumunuz son derece yanlış ve elle tutulur yanı yok.Yorumların neredeyse tamamına katilmakla birlikte yine de eşinize hangi durumlarda bu cezayı kullandiginizi anlamayadim.Ben olsaydım ne mi yapardım sorun ne olursa olsun benimle olmasının ödül bensiz olmasının ceza olmayacağı başka şeyler denerdim.

Bir ilişkinin bu duruma düşmesi çok üzücü ve çirkin. Cinsellik bir kadın vazifesi değil, çiftler arasındaki muhabbeti arttırıcı bir lütuftur.

bi de bunu eşine açık açık söylüyor musun ilginçmiş, bence bunu yapmayı bırakmalısın, bu işleri daha da kötüleştirmekten başka işe yaramaz
hani eşler kavga eder sinirli olur birbirine küser doğal olarak bi ilişki gerçekleşmez anlarımda böylesi çok sunii ve saçma olmuş

Çok çirkin ve çok yanlış bi hareket. Iki taraf içinde hakaret resmen bu. Nasıl mideniz kaldırıyor bunu yapmayı? Resmen bişeyler karşılığı sex yapıyorsunuz eşinizle.

Çok açıklayıcı bir cevap emeğinize sağlık. Aaaaa olur mu hiiçç
Evet canım çok doğru... Bu hastalıklı düşünce yüzünden cinsellik erkeğin zevki için kadını para karşılığında veya başka şeylerle kullanabilme hakkını doğuruyor. Ne yazıkki cinselliğin sadece erkeğe değil kadına da özgü bir ihtiyaç olduğu önemsenmiyor bile.

Santaj deilde tehdit ediyorum ben genelde. Kadinligimla santaj yapmam. Cinsellik siradan bir ihityac ben onu saklarsam kendimi hafif gorurum

Vazifen tabiysi
Seviseceksin üleynn
Bu arada ben hic boyle sey duymadim ya, santaji yapan da bir hos, kocadan gelen cevap da bir hos masallah
Ne guzel evlilik, goze goz dise dis kana kan anasini satiyim

aynen ben zaten kadını yadırgayanlara şaşırdım öyle adama böyle kadın tuhaf gelmedi bana hiç..
madem vazife karşılığı olmalı elbet..

Sen kendi kimliğine saygı duyulmasını istemiyorsun,garip bir taktik ayrıca oldukça aşşağılayıcı!Eski kv demde kp dere ilişkiden önce para isteyerek evet dermiş,geçenlerde eltimden de duydum aynısını;biz kadınlar gerçekten ilginç yaratıklarız!

İkili ilişkiler özellikle evlilik bazen güçler savaşına dönebiliyor. Bir insanın elinden bütün güçlerini alırsanız, onu çaresiz işe yaramaz hissettirirseniz o da elinde kalan yegane gücü kullanabilir. Bu kadın olsun erkek olsun. Bunun için bir kadına hayat kadını muamelesi yapmak ve bunu fütursuzca burda söyleme haddini kendinde bulmak için nasıl bir insan olmak gerekiyor anlamıyorum. Ben kendime kendi ilişkimde cinselliği asla bir silah olarak kullanmama sözü verebilirim. Bunun yanlışlıklarını ben de biliyorum. Ama hakkında aman aman bir şey bilmediğim hayatlarda bir kadına hayat kadını muamelesi çekemem. Bunu yapanı da çok ayıplıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…